21229
-
#4758 hoppla, elnéztem bocsi...
azt hittem kérdezed, kicsit elkapkodtam az üzeneted átolvasását -
#4757 drakeX - megkaptad a mailem? -
#4756 igen, minél nagyobb a dex-ed annál sikeresebben tudsz lopni és annál több embert is természetesen..
pl, valakinél megsem jeleni a lopás opció 40-es dex-el, de ha már 80 van akkor már lehet hogy meg tudod lopni -
syabi #4754 drake tudormester! szerinted lesz abból később a játékban gondom, ha mint paladin, amikor először bejuthattam a kolostorba, eltulajdonítottam a tűzvarázslók szent harci kalapácsát? mert ha gáz, esetleg lesz később szerepe a játékban, akkor gyorsan visszaviszem oda ahol "találtam". -
#4753 Jó lenne, hogyha a G2-höz kiadnának valami patchet, hogy jobb legyen a motor.
Ha a kieges angolhoz majd változtatnának az jó lenne -
#4752 Mi ez a grafika utáni sóvárgás...?! Régen sokkal jobb gamek voltak, amikor nem a grafikára hanem az élvezetre hajottak! Manapság a grafika az első a game a 2. Gothicnak a hangulata/törénete majdnem tökéletes, a grafika meg pont elég!
Ejj ezek a mai fiatalok... csak a grafika... bezzeg az én időben...
mellékesen megjegyezném, hogy a 20 évemmel oltom a fiatalságot -
Tovi #4750 Ja, értem, szóval nem billkombinációra megy?? Én ott kerestem. Pedig a G1-et többször végignyomtam, de már nem emlékeztem.
Köszi -
#4749 Hali! zsebmetszés az ügyességedtől függ.
Ha nagy az ügyességed akkor tudsz zsebmetszeni, mert kirakja a szövegben a faszinál. -
#4748 Hogy lehetne több benne a bug, ha ez a 1.31-es verzió??? -
Tovi #4747 Valaki válaszoljon pls a 4725-re!
Thx -
Lantee #4745 Még nem. Gondolom ott majd kicsit visszaveszek az arcomból! :) -
drakeX #4744 Voltál már a városban? -
drakeX #4743 Beszélj Albrecht-tel a városban a tanácsházán (rögtön a bejáratnál balra). -
drakeX #4742 Az angolban sokkal több a bug. Ez a különbség. -
drakeX #4741 Diego -
Lantee #4740 Ja! Amúgy P4 2GHz, Gef4 4200Ti, 1G memó....és egyelőre nem szaggat. -
Lantee #4739 Mondom...IMÁDOM A JÁTÉKOT!!! Az első részt is imádtam!!! Amig várakoztam a második részre, addig nyomtam a Morrowind-ot.
Csak azért kérdeztem, hogy én emlékszem-e rosszul, vagy csak szimplán jobb a morrowind GRAFIKÁJA!!! Nem a játékélményről beszélek, mert az verhetetlen. Nagyon fain!! Igazából a grafika is csak azért nem tetszik, mert kicsit elnagyoltnak tűnik. Hozzáteszem...SEMMIT NEM VON LE A JÁTÉK ÉRTÉKÉBŐL. PEACE -
drakeX #4738 Ha elég magas az Ügyességed (mondjuk úgy 30), akkor az embereknél a párbeszédekben megjelenik egy olyan opció, hogy ellophatsz tőlük valamit. Minél nehezebbnek látod a dolgot (ezt kiírja), annál magasabb Ügyesség kell hozzá, hogy az adott embertől lopni tudj. 30-as Ügyesség alatt is láthatod az opciót, de nem fogsz tudni lopni senkitől. -
#4737 Az irányítás az a Gothic védjegye:)
elsőnek kicsit fura, de ha megszokod akkor:)))
Kombókat is lehet vele alkalmazni harcban.
Szvsz jobban szeretem az irányítását. -
antijedi #4736 én is msot probáltam ki és szvsz morrowindhez én nem hasonlitom, szeerintem nem rossz a grafika itt se igaz az 1-el nem jáccotam, morrowindhoz képest nekem max az irányitása fáj kicsit de hagulat megvan és az nekem jobban bejön valahogy :DD -
#4735 Olvasgatva a guidet és ráakadtam Parlan nevére ,mivel lovaggal játszom gondoltam meglátogatom rúnaügyileg.
Viszont nem tudok vele semmit sem csinálni elmondja ,hogy menjek a könyvtárba és kész ,rúnáról nem beszél velem.
Kérdésem az lenne ,hogy mit kell tennem ,hogy lovag rúnát tudjak nála csinálni ? THX ! -
#4734 Passz, ezt én se tudom, egyszer nekem sikerült, azóta se:) -
#4733 adaKiller:
Tudtommal nincs, csak annyi, hogy a német 1.30-as verzószámú a patchel, az angol meg 1.31
Lantee:
A Morrowind-Gothic vita már rég lefutott.
A Két játék mégha tulajdonságaiban mutat is némi hasonlóságot TELJESEN KÜLÖNBÖZIK!!!
Érdekes, eddig mindenki azt mondta, hogy a G1 grafikája rosszabb volt...lehet hogy azóta fordult a helyzet
Mennyit játszottál a játékkal egyáltalán?
Szerintem rakj fullra mindent és menj el a városba.
Ha nemm szaggatt semmi se, akkor nem értem mi a bajod.
Tényleg milyen kártyád van?
Morrowind,Morrowind,Morrowind....unom má az összehasonlítgatásokat.
amúgy meg nem értelek..Ha az első rész tetsztett( TÉNYLEG TETSZETT) akkor most nem mondanál ilyeneket. -
#4732 Sziasztok, örömmel olvasom, a magyarítást az angol verzióra is csináljátok. Legalábbis működni fog vele. Kérdésem az előzőhöz képest történt e fejlődés (%?). A másik: Hunnenkoenig1 a Gothic2.hu honlapon nem veszi tudomásul a reggelésem, amikor meg be akarok jelentkezni, kiírja, hogy ez védett név (pedig az enyém - tibor16) és nem enged bejelentkezni. Ilyenkor mi van?
-
Lantee #4731 Na hali!
Hétvégén sikerült végre időt szakitanom, és kibróbálhattam eme remek game második részét.
Nos...nekem hirtelen úgy túnt, hogy a grafika mintha nem lenne a helyzet magaslatán. Pedig egyből 1280x1024x32-ben inditottam, nem is akadt, futott szépen, de egy Morrowind-hoz képest borzasztó a látvány!!! Pedig emlékeim szerint az első rész nem volt ennyire gázos!
MIÉRT???? -
#4727 Figyi.
A fordítást a német alapján kezdték el.
Szal ami nincs lefordítva az németül van.
Ha az angollal csinálnák akkor angolul lenne a lefordított rész.
s ha kész lesz a maygarosítás akkor minden magyar lesz.
Tényleg, csinálja valaki az angol videók magyarosítását? -
Tovi #4725 A zsebmetszést hogy kell csinálni? Most tanultam meg a csatornában, de nem megy... -
drakeX #4724 Nem. Ez azt jelenti, hogy angol-német-magyar
Hadd magyarázzam meg. A hang nem változik semmit, tehát marad angol. A feliratokat viszont lecseréljük a németre, mert az alapján készül a fordítás. Viszont ami már ebből le van fordítva, az magyar lesz. Hű, na ez nem egyszerű -
#4722 Nagy Feró! :D -
drakeX #4721 Hunnenkoenig!
A 'valakinek a valamije' fordítások több helyen rosszak, mint jók
Akils -> Akil
Fero -> Feros
a többit elfelejtettem, de majd megkeresem:) -
drakeX #4720 Tudod, hogy nem rajtam múlik:) -
syabi #4719 syabi szól hozzátok!!!
itt vagyok, megvagyok, nyugi. bazi jó a játék, ezért nem is írtam semmit jó ideje a fórumba. örök hála drake...
hunnenkoenig: mi van az új fordításokkal? ki tudtad javítani a hiányzó sorokkkal kapcsolatos problémát? nekem amúgy küldheted a köv. adagot, ha akarod!
most éppen 1 számítógépes találkozón vagyok miskolcon, király net van itt leszek teljesen vasárnapig, úgyhogy szerintem beszólok még egy párszor.:)
ja és drake fejezd már be azt a maradék fordításod
háj mindenkinek... -
#4718 Hehe, mit gondolsz en mit csinalok? :-)
Na jo, csak vicceltem. Azert en is dolgozgatok rajta egy keveset. -
Sanca #4717 Azt hittem angollal tolod mar. Nekem nemet-magyar nem ut:) Nem tok nemetul:( -
#4716 Hat azt hiszem igen!
Gondolom most azt nyomja orrba-szájba :-) -
#4715 Az a baj, hogy sokan nem tudnak vele foglalkozni, szal amortizálódnak.
nálunk gondolom azért áll, mert rám várnak:)))
Igazuk van, még a végén velük csináltatnám emg a melót:))
na jó csak vicceltem.
remélem jövhéttől nekiugorhatok.
Csak össze kellene szedni a fiúkat egy hosszabb tanácskozásra.
Amúgy meg számítok mindenkire aki szeretne egy kcisti fordítgatni. -
drakeX #4714 syabival mi van? Vagy kár volt elküldeni neki a G2-t? -
drakeX #4713 Pillanatnyilag kicsit megállt a dolog... -
drakeX #4712 Bocsi emiatt, de mivel én NEM az angol verzióval játszom, nem tudom mindenről, hogy abban micsoda. Amint azzal fogom nyomni (ha megvagyok a végigjátszással, akkor az jön), rögtön megoldom ezt, de addig nem megy. -
#4711 hat nem sokat haladtunk, mert csak ketten forditottak, es DrakeX meg mindig tartozik az utolso anyaggal, ami nem került bele.
En meg a DS-el szenvedek, hibajavitas ügyileg, nomeg StarWars Galaxies-t jatszok, mert szerdan vege a betanak.
Szoval kb 35 % a termes. Vagyis +5 %