21229
-
#4983 17 -
drakeX #4982 #4976, #4977 -
neménvoltam #4981 Közelebb nincs? -
#4980 No már csak közel 20 hozzászólás kell:-))) -
#4979 LOL -
drakeX #4977 nahh...NEM Sekob, hanem BENGAR. -
drakeX #4976 Indulj el délre Sekob farmjátol, és kövesd a sziklafalat a bal kezednél. Eljutsz egy lépcsőhöz, menj le, és a kis völgyben is van egy. -
#4975 Jó van má,ne aggódj ÉN nem fogom elárulni,csak poénkodtam:-) -
neménvoltam #4974 Könyörgöm árulja el valaki merre lehet találni a swamperweed (remélem jól írtam) nevezetű virágot (constantínó küldetése) már a végigjátszáshoz kellett folyamodnom, ott le is van írva, de nem találom. -
#4973 Valószínü,mivel a kérdése az volt hogy "256 mega alatt nem indul el?"
Válasz: NEM
A minimum követelmény 256. De már olyan ócsok a ramok,hogy szvsz nem kerül sok pénzbe beszerezni egyet. -
#4972 Kandurex kiment a kertbe holmi kisbaltákért és vérbenforgó szemekkel ismételgette a Shaman nevet...üdv. Kandurex gépe. -
#4971 gondolom kevés a ram-ja, mivel 256 a req -
#4970 Na szóval a játék úgy kezdödik,ahogy G1 végetért,azaz................:-))))) -
drakeX #4969 mit jelent az, hogy nem indul el? -
#4968 Jujj mingyá 5000 gyerünk emberek,nem akarok estig várni,mert még lekésem:-)))) -
#4967 5 oldalnáll tovább nem olvasok vissza, fő a biztonság :) -
#4966 nem
tudsz scrollt és runat is használni ha van elég mana-d..
természetesen talált runákról van szó, nem általad gyártottakról -
#4965 G'=G1 -
#4964 Uhh fenébe sorry,elfelejtettem,hogy te a G'-et nyomod most sorry!!!!:-))) Mind1 nem löttem el mi a vége,bár már régebben írták talán:-)))) -
drakeX #4963 #4962 -
drakeX #4962 Azt a ládát csak varázslóként fogod tudni kinyitni... -
#4960 jaja:-))
Amúgy most láma kérdés jön:Amíg be nem állok a kolostorba varázslónak,addig nem tudok varázsolni? Úgy értem,hogy addig én is karddal,meg nyíllal gyilkolászom a szörnyeket? -
#4959 Le ne spojlezerd TE!!_..,megagresszívűlök itt a végén... -
#4958 =) jobb később mint soha ;-) -
#4957 Nekem az volt a baj,hogy sajna a G1 az törötten volt meg,s pl hiányzott a végsö animáció.Szal nekem most a Gothic2 elején derült ki,hogy mi is lett G1 vége:-))))
Anno megöltem az x darab démont (már nem emléxem talán 5 volt),s mikor ucssó meghalt akkor kiléptt a windózba,s sose tudtam meg mi lett a vége,egészen mostanáig:-)) -
#4956 szerintem ne nyissunk konfig vitát, engem rohadtul nem érdekel, h kinek milye van.
ezért nem teszem fel 300/300 ra, csak 200/300on fut. és mint írtam simán fut mindenhol...ez a simán ugyebár mindenkinek mást jelenthet..
nem egy Q1 300fps -hez kell hasonlítani, hanem hogy élvezhető-e vagy sem, számomra az, de lehet számodra lassú lenne.
és most ezen vitázzunk? -
neménvoltam #4955 Könyörgöm árulja el valaki merre lehet találni a swamperweed (remélem jól írtam) nevezetű virágot (constantínó küldetése) már a végigjátszáshoz kellett folyamodnom, ott le is van írva, de nem találom. -
#4954 Szúrjak be pár hozzászólást a vizipockok párosodási szokásairól? Mán' ha sietünk, rajtam ne múljék..: -
#4953 szerinem az, h a G2 ilyen "híres" nem "csak" a G1-nek köszönhető (ez csak saját vélemény). szerintem a RPG rajongók tábora növekedett és minden RPG-vel kapcsolatos dolgot megobszerválnak. Így tettem énis, nem is ismertem a G1-et, sőt a német G2-t sem, de amint megnéztem nem lehetett kirobbantani a fotelból...
tehát szerintem maga a stílus és rajongói miatt lett híresebb mint a G1 -
Lantee #4952 siessünk -
#4951 Mert egy kerek szám:-)) -
#4950 Hiába van olyan überfasza konfigod,ha felteszed 300/300 s városból nézel (visszaolvasva volt egy kép belinkelve honnan kell),akkor nálad is le fog esni az fps,esetleg még szaggathat is,mert kicsit szarul van a game optimalizálva,elbaszták a kódolást.
Egyébként nekem sincs sokkal rosszabb gépem,de pl ha esik akkor a városban receg.S ne mondd hogy neked nem. -
#4948 hmmmm remélem ma este otthon leszek mert közeledik az 5000. hozzászólás,s jó lenne megcsípni:-)))) -
#4947 nem arra gondoltam, hogy ezzel a konfiggal kell nyomni , csak annyit irtam, hogy ezzel tökéletesen megy -
#4946 jóvandenem95'bevazzeg,,:)
-
#4944 Köszönöm a választ :)
Hyder: ehhez a konfighoz igen sokat kéne gyűjtenem még :( -
#4942 Nah, végig olvatam a tegnapi "flame" hegyet és szűnben szörnyű gyanú szűnnyedt; Randal: ugye csak vicceltél a 95'-s Gothic 1 megjelenéssel? Mert ugye akortájt látott napvilágot a Q1, nem holmi gothic...már csak azért is érdekes ez a 95' mert ugye a readme (1eshez) papol a GEF2-Ultra-ról, na most ha figyelembe vesszük a féléves termékciklust az Nvidia-nal akkor most már a GEF18 -nál kellenne járnunk...izgi mi? :D -
#4941 okés...
este lemérem, sajna addig meló
1.9D a leguccsó verzió? -
#4939 a magam 1Ghz duron+Gef3TI200-396MB ram...a tiedhez képest...böff--...mentem nyomni az elsőrészt -
#4935 hoppla, azott P4G8X nem D8X