Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothic1
Ja és köszi a felajánlást! 😊

gothic1
Látom üzentél, hogy segítenél az oldal készítésében! Mennyire tudsz angolul?

pluhi
Józan paraszti ésszel nézve, ha átvered a Securomot jól, akkor már nincs gond mert az csekkolja a CD eredetiségét. Valaki hozzáértõ esetleg most mondhatna okosat itt, ha van ilyen köztünk. Ez a BWA-s cicizés meg elég bonyinak tûnik ahhoz, hogy mûködjön.
Csacsi
Most egy kicsit örülök, hogy kicsit elõbb jött kia német verzió, így van idõ letesztelni a dolgot, és mire kijön az angol verzió, már simán fel tudják törni. szóval én nem aggódom. Elõször végignyomom, és ha lesz olyan feelinges végig mint az 1, akkor megveszem eredetibe, ha túl lapos lesz, és nem akarom mégegyszer végignyomni, akkor nem veszem meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

50!!! Euró!!! Annyit én 1 game-ért nem adnék. Igaz, 1 forintot se.
Nem vagyok milliomos.

Minek crack?Achololal csinálsz ISo-t oszt kész..

\"Life is around you and in you.\"

Hunnenkoenig
A teljes verzio 49,99 Euro volt.

A jatek masolhato, de a crackek amik vannak nem müködnek. En nem probaltam, de egy haver igen.

A Ghotic 2-nek az a jellegzetessege, hogy lemasolhatod, csak a masolasi vedelem jatek közben jön ki!!!! Abban nyilvanul meg, hogy helyenkent csekkeli, hogy eredeti-e, es ha nem az, hülyesegeket csinal. Ezt a nemetek mar a Siedler-ben is eljatszottak, ahol masolas utan a 3.-ik leveltöl malacok jöttek a kovacsmühelyböl fegyver helyett :-))

Ghotic 2-ben nem tudom pontosan milyen ravasz trükköket csinal a jatek, de en ezert vettem meg eredetiben!

Mig valoban jatszhato crack jelenik meg (szerintem soha) addig meg eltelik egy kis idö!

pluhi
Nem bug, mivel fenn vár a csákó, egyszerûen ez a max amit ki lehet hozni kitartóbb játékal.
Akinek megvan a játék, és lehetõsége van rá felpakolhatná az isokat valahova. Mellé a lentebbi cimrõl a bwa fálj és az ottani iróprogi kell. (Lehet, hogy jó másik is.) A progi jelenleg csak kiirva megy áll. Az isokat is ezzel a progival kéne valszeg megcsinálni.
Randal
akkor az azt jelenti, hogy már decemberben letölthetõ lesz?😊

Rincewind
Ez az Upper Quarter valami bug lehet, hogy be lehet menni. Nemcsak amiatt, mert ott van a tábla az ajtóban, de fent teljesen befejezetlen minden, se emberek, se semmi. Van olyan ház, ami még berendezve sincs...

Amúgy érdemes kampelni kicsit a warehouse környékén, mert Rupert néha hátra szokott menni hugyozni! Rendesen látszik, a sárga, ahogy elhagyja a nemesebbik testrészét! 😄DDD
pluhi
Érdemes kicsit beleturkálni a gothic2.ini-be. A bekapcsolható anisotropic filtering, antialiasing érdemel figyelmet, na meg a forgási sebesség növelése.
Rincewind
Õ ott van abban a kis völgyben pont Xardas tornya alatt a tábortûznél. Pont ahogy leérsz már látnod kell lehetetlen nem észrevenni. 😊
Ja és a lejárat a tópartról nyílik, bár gondolom ezt tudod. 😊
pluhi
Amúgy mért lehetetlen a füveket összeszedni?
pluhi
Érdekes ez a lista dolog. Nekem azt mondta az alkimista, hogy tõle aztán oda megyek, ahova akarok. Igy volt meg a 4 ajánlás.
magus
na. megcsinaltam a farkasos es az orkos kuldit

de meg mindig nem tok felmenni a feljebb korokhoz. nem mintha feltudnek mert demo, de akkor is. az istenek aldasat nemtom megcsinalni mert nem talalom a papokat. a fuveket is lehetetlen osszeszedni. igy asszem 3 van meg, mert a grittatol is kiszedtem a penzt. de most mit csinaljak? a black goblinokat meg pancellal sem tudom megolni. osszeguberaltam 250aranyat... nemtom hogy mit kene most meg csinalni. pls help!

pluhi
Csak a 3. CD-hez tartozó file van fenn, ergo csak ez kell a securom átveréséhez. A többi sima másolat.
pluhi
Az Gothic 2 másolható!
Ezen az oldalon vannak az instrukciok és a hozzávaló BWA file. Én nem értek ehhez, nameg eredetim sincs.
http://stadt.heim.at/berlin/111513/index2.html
Faki
Ha Bartokot elviszed vadászni a farkasok ujratermelõdnek (3-4 asszem)

Faki
Lesterhez...

pluhi
Hmm. Asszem igy már elég nehéz lesz feljutni. Nem mintha bármi érdekes lenne ott.
Fullt én is szivesen látnám. Hunnen! Mennyi volt az ára?
magus
jojo de nem talalok mar olyat

Rincewind
A kis farkasok is jók nem kell feltétlenül nagy.
magus
sem az alkimistát sem

ANGOL FULL VERZIOT AKAROK. MOST!

magus
de ugy hogy CSAK a kovacse? mert en meg a 6 farksost sem csinaltam meg. mert nem talaltam eleg farkast...

magus
demoban is?

Rincewind
Hova?
pluhi
Az asztalos tanit zárfeltörést. A ládákban lehet ezt azt találni, de semmi extra. Szervezd be Bartokot még mindig azt mondom és hagyd, hogy lecsapja az orkot helyetted. Pénzt már nem kapsz érte, de a kovács ajánlását adja. Igy már feljuthatsz a felsõ negyedbe, ahonnan rogyásig mekrakva térsz vissza. A pénz többé nem gond.
magus
ja telleg ezt nem vagom, mert a karakterlapomat nem tom elolvasni mert villog, de szintlepesnel ugye kapok tapasztalati pontot, amivel tanulhatok. gondolom 1-et kaptam, de akarhol akarom elkolteni azt irja hogy nincs eleg pontom. akkor hogy van ez?

Faki
Bartoktól tanulj meg lopódzkodni és máris tolvajkodhasz 😊

Faki
ott szorgoskodik a kovács környékén, Gritta pasija 😊

magus
kitol?

Faki
Tanulj meg lopni 😊

magus
hehh. szervaltam egy shadowbeast furt... megolettem az orokkel. hol van az az ork? ha azert is kapok penzt akkor meg lesz a pancelra...

magus
50aranyam van, de a pancel az 250

a fur-t le tudom huzni, de mast nem tudok csinalni

pluhi
Miért? Nincs 50 aranyad vagy nem tudsz nyúzni?
hiba
A goblinokat gyorsan, szemtelenul, es pimaszul (mint ok maguk - a szerk.) a shadowbeast-et egy csapassal :>

Faki
Demóban? Hogy jutottál oda?

Én megvárom az FLT-s angol törést! 😊)

magus
ja aha

de ti hogy nyomtatok le pl a shadowbeastet vagy az orkot, vagy a goblinokat? siman megolnek, ees a gyengebb ellenfelek meg mar nincsenek, ejszaka se termelodnek ujra. pedig akkor venne pancelt..

Rincewind
Nem ez a srác Swamp Camp-es armour-ben feszít. 😊
magus
az nem vmi new campes arc volt?

Rincewind
Az ork a város melletti erdõségben van túl a nagy farkasokon, de még black gobbók elõtt.

Lester ki volt az elõzõ részben, már nem emlékszem rá, de most találkoztam vele a másik erdõben Xardas tornya alatt.
Rincewind
Nem tudnád megnézni, hogy rakták be a szövegeket a progiba? Mert esetleg akkor akár magyar is lehetne... 😉
Hunnenkoenig
Becsben vettem :-)

Nemetül termeszetesen, az angol az egy FAN forditas! Lejebb letölthetö.

Faki
Jajj germán nyelven...

Faki
Hol vetted?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!

Hunnenkoenig
Ja, az angol forditas az egy FORDITO PROGRAMMAL lett csinalva!

Azert nyakatekert, bar en nem probaltam.

Hunnenkoenig
Sracok, ma megvettem a jatekot! Yippie!!!!

Felrakom, de asszem csak holnap tudok vele jatszani...ma mar nagyon kesö van.

Faki
Ti hogy öltétek meg az Orkot?

Faki
Gondolkodtam, hogy öljem meg az orkot, aztán arra jutottam, hogy becsalogatom a városba és ott majd az õrök leszedik. Ám útközbe belefutottam a Shadow runnerbe, ammeg nekieset az Orknak, felfalta énmeg elvittem a baltáját, bár xp-t nemkaptam 😞