21229
  • hiba
    jolvan akkor most kezd elorol :)
  • lwb
    hadd ne mondjam, hogy nálam egy (kapaszkodj) celeron 466-on is simán elfut, csak a város szaggat, kint nincs nagy gáz.
    kb. úgy megy, mint az 1, persze lebutítva keményen.
  • Faki
    hmmm tulzásba vittem a tápolást... 111 erő, 100%-os kardforgatás, kétkezes nagy sárkányölő és 6-osával szedem a Gyíkembereket és még így is csak 1x 2x tudnak megütni, az meg pár hp
  • Faki
    Ejnye-bejnye
  • hiba
    semmit nem csalunk!
  • steweee
    a consolba mit kell beírni hogy gold-ot meg exp pointot kapjunk?
  • drakeX
    Nekem PIII-1200 Tualatin/512MB SDR/GF4 Ti4200 van és ezen viszonylag jól megy. Kompromisszumokkal szerintem elfut egy Cel800-on is. VGA nem sokat számít neki, a felbontások nem nagyon térnek el FPS-ben (nálam pl. ugyanúgy fut 800x600@16bpp-n, mint 1280x960@32bpp-n). A proci és a RAM az, ami fontos ennél a játéknál.
    Kivétel ezalól a város, ott még egy erőművel is szaggat, nyomj F1-et amikor bemész a városba, és F4-et, amikor kijössz onnan (megpróbálhatod az F2-F3-at is).
  • PhantomW
    igaz:D
    jó lenne ez a game online
  • drakeX
    nézted már a címsorban szereplő linken a végigjátszást?
    Most is éppen azt írom, ami azt jelenti, hogy három karakterrel játszom egyszerre a G2-t. De mivel még csak a harmadik fejezetben járok, így még nem mondhatom, hogy egynél többször végigjátszottam volna (egyszer végignyomtam, mielőtt elkezdtem írni). Viszont ha a végére érek, akkor rögtön 4x játszottam végig
  • DarkHorSe
    milyen gépen fut nomálisan a játék ?
  • PhantomW
    ja ugy mint egy képet képet tudom hogy kell
  • drakeX
    A sima smileykat te is be tudod tenni gondolom ('szmájli beszúrás' a szövegablak alatt). Az angyalkást a JoWood fórumról szedtem le, felraktam valahová, és belinkeltem html kóddal. Ha nyomsz rá egy jobbklikket, és megnézed a tulajdonságait, akkor látni fogod, hogy hol van eredetileg a kép. A beszúráshoz nézd meg ezt a hozzászólást: #3611">#3611
  • PhantomW
    akkor jól körülnézhetél:D
    hogy raksz be olyan smile kat?
  • drakeX
    Röhögni fogsz, de csak egyszer.
  • drakeX
    És még el is b***tam:)
    Namégegyszer...#4527">#4527
  • PhantomW
    te hányszor nyomtad már végig a játékot?:D
  • drakeX
    Sőt...#4527"#4527
    mókás dolgokat lehet itt csinálni:)
  • drakeX
  • PhantomW
    ok thx:D
  • drakeX
    A jobboldali épületben van Engor, aki a kaját is osztja. Nála vehetsz egy térképet.
  • drakeX
  • PhantomW
    drakex nem találom a várba kinél lehet térképet venni megmondod?:D
  • drakeX
    A hatodik fejezetben is vannak sárkányok...
  • drakeX
    Persze. A térképet csak akkor tudod előhívni, ha már van térképed. A város kikötőjében van egy Brahim nevű illető, tőle tudsz térképet venni.
  • Sanca
    Jo latom #4507. De ez f*szsag. 4. fjezetbe vannak sarkanyok...
  • Sanca
    4. fejezetnel tartok, szereztem 5 ore plumpot benettnek, de sarkanyolo kard kovacsolasat nem hajlando megtanitani. Csak 5. fejettol lehet? Vagy kell neki vinni par sarkanytojast vagy mi? Ja amugy mar van 4dm sarkanyverem.
  • drakeX
    Egyébként a játéknak beépített konzolja van, abban akármit be tudsz cheatelni, ha értesz hozzá...
  • drakeX
    Sajnálom, de úgylátom mindenhol átálltak már az angolra. A helyedben a DC++, vagy az eMule file-cserélő progikkal próbálkoznék. Ha az előbbit választod, akkor keresd meg itt a hozzászólók között Randal-t, és vele egyeztess, neki talán megvan a német is. Ha ráérsz, én meg tudom osztani, de az vagy három nap, mire letöltöd...
  • drakeX
    Tévedsz, nem a bétát játszottuk végig, hanem az eredeti, német verziót.
    A címsorban is láthatod, de beszúrom neked ide is ezt a linket, nézelődj a 'guide'-ban egy kicsit
  • PhantomW
    bejutotam a várba futot utánam egy pár ork de 20hp val beértem az volt a baj hogy este volt amikor ott mentem és nem látam a várat
    itt kinél lehet térképet kapni? itt szinte mindenki knight:D
  • PhantomW
    hát az csak attól függ mi akarsz lenni ha csak valameiket jól kell csinálni
  • steweee
    hi! most töltöttem le a progit,de úgylátom a bétát is sokan végigjátszották a hozzászólások számából itélve. melyik képességeket érdemes fejleszteni a játék elején? (dex,str,sword,bow stb)csak erre lennék kíváncsi hogy ne kelljen esetleg újrakezdeni ha elrontok valamit, mert upgradelős cheat még nincs hozzá.légyszi válaszoljon valaki
  • PhantomW
    ok megnézem köszi
  • drakeX
    Térképet csak a váron belül szerezhetsz, csak gondoltam, hátha segít;-)
  • drakeX
    A második képen, az északra vezető úton jöttél át Khorinisből. Amikor leérsz a folyóhoz, menj át a szigetre a folyó két ága között, és indulj el balra. Menj a sziget végéig, és ússz át a folyón jobbra. Innen ha átmész az erdőn, éppen a várat sakkban tartó orkok látótávolságán kívül, akkor nagyjából arra a helyre jutsz, ahol a képet csináltam.
  • PhantomW
    ajaj én nekem nem igy néz ki:D
    nekem nagyon hoszú fa fal van ugylácik rosz helyen járok
    erről a területről hol lehet térképet szereni?
  • drakeX
    Ha esetleg még nem jutottál be, akkor:

kép 1
    kép 2
  • drakeX
    A sárkányvér kinyerését Gestath tanítja, a kősárkány felé vezető úton. A két szuperfegyverre az 5. fejezetig várnod kell.
  • Kulinpapa
    Most fejeztem be a 3-adik reszt.Mikor lehet majd a 2 szuperfegyvert kovacsolni(sarkanyolo)?Ja es kitol lehet megtanulni a sarkanyver kinyereset?
  • hiba
    Attol fugg melyik "vilagban" vagy.
    Mindig csak az aktualisban tudsz teleportalni, tehat ha regi palyan vagy nem tudsz Khoirnis-ba, mert az nem abban van.