Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna le van korlátozva a demo egy elég pici helyre... Kb akkorára mint az elsõ rész Old Camp-je.

beszart a Nasanet😛

\"Life is around you and in you.\"

Rincewind
A terep mekkora, van róla valami fogalmad? Nagyobb, mint az elsõ részé?
Nah demó végignyomva, várjuk a fullt 😊

Rincewind
Itt görcsölök már órák óta és még alig töltött le valamit! Nagyon akarom ezt a játékot... 😞
magus
jaaaa jovan, azt hittem hogy atalakitottak a kardforgatasi rendszert, es nem lehet pancelt viselni. ne hozd mar ram a szivbajt😊

Azt hogy, elfelejtette a kardforgató képességét és a páncélja (orearmor) megsemmisült. Szal van rajta egy rongy, nameg tanulhatja elõrõl a kardozást...

mi az hogy nincs páncél meg kardforgatás

War. War never changes.

magus
miert, milyen a kardforgatas? hogyhogy nincs pancel?

gothic1
Nyugi még én is melózom! 😞
És még otthon is lesz mit csinálom, de azért idõt fogok szakítani a Gothic 2-nek! Alig várom, hogy lássam!

Ami még tetszik:
- sûrû erdõ, hangulata valam woaoaoaoaw
- Nagyjából megtartotta az 1. rész képességeit kivéve a kardforgatás... nameg páncél sincs
- Történetbõl egy kukkot se értek, szal nemtom hogy mi van 😊
- Új ellenfelek vannak
- De az gáz hogy nem ott van Xardas vára ahol az 1. részben volt, na lehet hogy ez egy másik 😊
- Vannak bárányok amelyeket farkasok kergetnek 😄
- Hangulata überli az 1. részt, szal asszem nincs is mit mondanom akkor 😊

Csacsi
Ezt nem hiszem el, már én is rég nyomhatnám, ehelyett itt ülök bent melóhelyen, és szenvedek...

Haza akarok menni. 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hát én az állam keresem... Ilyen játékot még életemben nem láttam!!! Hemzseg az élet benne, hangulat valami KIBASZOTT jó, ááááá Rohanok megvenni ahogy megjelenik!!!
Figyeltek arra is hogy az emberünk nagyjából megtartotta erõsségét, szal a farkasok sem okoznak gondot alapálapotban. EZ A GAME EGY ÚJ KORSZAK 😊 Nah kész megyek játszok tovább

Rincewind
Hardwired-ön is fent van!
gothic1
Én flashgettel szedtem le kb 60k-val jött le és kb 2 órát vett igénybe.

Csacsi
Hogy töltötted le ilyen gyorsan, nekem csak 8k/sec-el jön, pedig minimum 50-el kéne, szóval nem értem..., de remélem nem lesz crc-s.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

yellowcab
NOOOOOOOO
PLEASE!!!!!!!!!

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Detori
...OK akkor ugye az sem baj, ha holnapra nem töltöm le neked?

Megyek tanulni...

OFF vége
yellowcab
DETORI!!!!!!
Auf Deutsch sagt man so was nicht,weil es kein Englisch ist.Can you follow????

Ach meine Güte.

Du Arschloch

I don't ever want to see you in this topic again,at least,until tomorrow.
YOU MUST LEARN

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Detori
Oh mein Gott!
gothic1

Csacsi
Mármint az olyan címet, ahol infokat találhatók róla, nem pedig a szerver címét 😊))

gothic1
Mindenkitõl elnézést kérünk az off topic miatt!

A 178-tól 194-ig üzenetig a lényeg:

a 184. üzenet(Csacsitól):

A JoWooD Productions Gothic II címû 3D RPG- jének lett elérhetõ a német nyelvû demója. A nem éppen letöltõbarát méretekkel rendelkezõ demó tartalmazza a játék intróját, és kipróbálhatjuk magunkat az elsõ fejezet nyújtotta nehézségekben. Mint már mondtam a bemutatkozó verzió német, a játék pedig RPG, szóval erõsen javallott a nyelvtudás, mert amúgy nem valami élvezhetõ a dolog.

Link : www.jatekok.hu

gothic1
Köszi, de ripben meg van!

Csacsi
De ha nem gond, akkor elküldhetnéd a Te fizetõseidnek a címét mailbe.
Ezt is ha lehet a [email protected] email címre küld.

Csacsi
Nincsen meg nekem, talán ripben meg tudnám szerezni... de az nem tudom mennyire lenne jó.

Egyébként a fizetõs d-vel kezdõdik.

gothic1
Még egy off topic kérdés, aztán befejezem:

Nincs meg neked véletlenül az "Alice" ISO-ban.
Láttam a boltokban, hogy a most már elég olcsó (3500Ft), de jobb volna ingyé. 😊

gothic1
Vagy más?

gothic1
Az fizetõs i-vel kezdõdik vagy m-mel?

Csacsi
Rendben, bár szerintem nem fogom tudni kiadni, mert fizetõs ftp-t ismerek csak. De majd meglátjuk.

Ilyenkor bánom azt, hogy ma este 10-ig dolgozom. Még szerencse, hogy mindig van nálam egy 850 megás vinyó, így legalább ha hazérek, akkor egybõl kipróbálhatom...

gothic1
Ne érezd úgy! De azért én legyek az elsõ! 😊

Csacsi
Neked bármit, igérem, ha elõbb találok ISO helyet, mint Te, akkor is Te kapod az elsõ infot. Az adósod vagyok.

gothic1
Hú de jó! 😊))))

Már töltöm is! Köszi az infót!

Csacsi
A JoWooD Productions Gothic II címû 3D RPG- jének lett elérhetõ a német nyelvû demója. A nem éppen letöltõbarát méretekkel rendelkezõ demó tartalmazza a játék intróját, és kipróbálhatjuk magunkat az elsõ fejezet nyújtotta nehézségekben. Mint már mondtam a bemutatkozó verzió német, a játék pedig RPG, szóval erõsen javallott a nyelvtudás, mert amúgy nem valami élvezhetõ a dolog.

Link : www.jatekok.hu

gothic1
Így van! 😊

Csacsi
Najó ne offoljuk a topicot 😊

Inkább szerezzünk be valahonnan gothic 2-ot 😊

gothic1
Ha én a fõnököd lennék, biztosan olyan rohadt "fontos" embernek tartanám magam, hogy le se ülnék egy Gothic-kal játszani. Téged meg jól megfenyítenélek. 😊

Csacsi
Ha így állsz a késésemhez, akkor azthiszem kijelenthetem kár hogy nem Te vagy a fõnököm. 😊)

gothic1
Hidd el, én örülök neki, hogy késtél a munkahelyedrõl! 😊 Nagyon jól csináltad!😊 Kevés ember tudja, hogy mi a jó! 😊))

Csacsi
Gothic : Köszönöm neked a Gothic 1-et. Örök hála. Már csak azt kell megoldanom ezek után, hogy aludjak is néha, mert így rossz, hogy szinte nem alszom, és még kések melóhelyrõl is.

Nem nagyon örültek neki, szóval azért még vannak problémák, de majd megoldom valahogy.

Mégegyszer nagyon köszi.

gothic1
Csatlakozom az elõttem szólókhoz!

Na milyen a játék mesélj! 😊

Rincewind
Igen, igen. Milyen a game, mesélj! 😄
Detori
...Érdekes, hiszen az egyik oldalra feltett boxshot alapján úgy tûnt hogy 3CD: dupla CD (install) + még egy CD (play)...

http://terror.snm-hgkz.ch/photos/album04/gothic2_3?full=1

No és milyen a játék?
Falabu
http://gud.us/en/?Falabu
Király ez a lap

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

magus
jo akkor kormanyt kerek karacsonyra. lehet kormannyal gothicozni?

na most komolyan vki majd irja le hogy milyen. en sajnos varok az angol verziora😞

simán(elvileg csak egy turbozott Gothic 1 motor?)

magus
szerintetek elfutna egy celeeron tualatin 1,2-esen gef2 mx 400ason?

Wincommanderrel sikerült belépni!Ezer hála!

FlashFXP

gothic1
Lehet egyébként, hogy most ketten töltenek éppen és a harmadikat már nem engedi...