21229
-
#4710 Sebaj, majd a kövi fordulóval.
télleg kb már hol tartotok? -
#4709 Ki lett javitva. Sajna az uj forditasba meg igy fog bekerülni, mert mar elküldtem konvertalasra. -
#4708 Ezt megnezem! Köszi!
Gondolom a neurotran fordito hülyesege maradt benne. Elsiklottam felette :-)
Mivel probalom azon keresztül forditani es tanitgatni, hogy vegre ki tudjon nyögni egy helyes mondatot.
Egyszerübb mondatokkal mar eleg jol müködött. Bar az utolso WinXP ujrainstall ota nem telepitettem. -
Sanca #4707 Aha, kosz. Akkor faszan elbasztam 5 skill pontot. Nem hiszem el... Nem tom de lehet nem artana leirni igy zarojelbe az ilyen bonyolult dolgok utan mimi angolul a guild-ba, tom hogy nagy melo, de pl ez a mandibles szar benne sem volt a szotarba... -
drakeX #4706 Azért ezt megnézheted: #4590">#4590 -
drakeX #4705 Mondhatnám, hogy olvass vissza, de nem teszem:)
A magyarosítás pillanatnyilag nem megy az angol verzióval. -
drakeX #4704 A mondatot meghallgatva:
'Az Alvó testvérisége a Gonosz befolyása alá került'
no comment. -
drakeX #4702 Hunnenkoenig!
A következő mondatot találtam a magyar fordításban, nem tudom hogyan került oda, de érdemes megnézni:
'ezek testvériség ez alvó férfi létezik a gonosz hanyatlani'
hmm... -
drakeX #4701 Nézd meg a végigjátszásban a 'Bőrök Bospernek' küldetést (keress erre, ha a többit nem akarod elolvasni). -
#4700 De azért köszi... -
#4699 Nem, semmi sem működött. :( -
#4698 Na mindegy, max holnap folytatom... most egy kicsit elvette a kedvem ez a szemét bug. :(
Ha már szüntet tartok: Honnan szerezzek féltucat farkasbundikót, amikor már farkast sem találok sehol! Lemészároltam őket még a városfelé jövet. Összesen 2-t találtam még élve. Volt egy kis kikötő rész, ahol volt 2-3 db, de azokat még régebben pénzétettem. :( -
drakeX #4697 Shift+escape után sem tudsz menteni? -
#4696 Nem tudok menteni sem. :( -
#4695 Neeee...... Ettől remegett a lábam... jajj neeee..... rohadt régen mentettem. :( -
drakeX #4694 Szal ha van mentett állásod, azzal nem lesz gáz, de így ne ments, mert az nem fog összejönni (nem tudod visszatölteni, de van, hogy el sem tudod menteni). Azért ha van üres slotod, akkor megpróbálhatod, hátha... -
drakeX #4693 Hmmm..... nem akarlak elkeseríteni:(
Mikor mentettél utoljára?
Mert ugyan a shift+escape-pel ki tudsz lépni a játékból, de egyébként nem tudod megmenteni a mentett állást (hiába próbálkozol).
Ez egy bug, a készítők tudnak róla, de pillanatnyilag nincs rá megoldás, bocsi:( -
drakeX #4692 Amint játszom az angol verzióval is, csinálok egy fordító táblát az ilyen szavakról, mint 'tárnarák ollói', meg 'királyszár', meg hasonlók.:) -
#4691 Egy nagyon gyors segítséget kérnék, mert nagy bajban vagyok!
Az egyik kereskedővel akartam beszélni, de escapet nyomtam rögtön, ahogy rákattantam a kereskedőre! Így nem jött fel semmi párbeszéd ablak, megse tudok moccani, menübe nem tudok lépni, csak az inventorym, karakterlapom, journalom tudom megnyitni, semmi mást! Pls valaki segítsen!!! És gyorsan mert a játék most is fut, csak alt+tab-oltam. -
drakeX #4690 Tárnarák ollói: Minecrawler mandibles. A Tárnarák (Minecrawler) pedig egy nagy bogár. -
antijedi #4689 nem freemail-es cimem sajna nincs mert nem sajátom a nethozáférés igy a mailcim ami van hozzá nem az enyém..., de közbe lehet mégis meg tom szerezni az angol ver-t letöltés nélkül, szal semmi gond, azért köszi a segitséget -
#4688 A kiegeszitöröl nem hallottal semmit?
Ja es hogy is hivtak azt a Linzi boltot amit emlitettel a telefonon? -
#4686 Hat lehet, hogy megis. Marmint a feliratokat. Ha adsz egy nem freemailes es hasonlo szar emailt, akkor elküldök egy fajlt, amivel probalkozhatsz. -
Sanca #4685 A tarnarak olloinak kinyerese az mi a f*sz is angolul? Es hogy nez ki az a rohadt tarnarak... -
antijedi #4684 ok -
drakeX #4683 Sajna nem... -
drakeX #4682 Az nem Bartok volt véletlenül? -
antijedi #4681 egy keresztkérdés: ha valakinek már megvan a német verzio nem lehet megoldani hogy az eredeti angolbol elküldi valaki a szövegfile-t és azt beteszem hogy ne kelljen ujbol leszedni a 3 cd-t?? -
#4680 A warezcenter szar, a sectorrol meg nem akraja elkezdeni letölteni. Honnan lehet rendesen letölteni a gamét? -
lasand #4679 Mikor az ork kémet kaptam el jött velem Bosper is.Lelőtt mindenkit én kaptam a pontokat. -
drakeX #4678 Biztosan van, de én nem használok mircet... -
#4677 nincs valami gothic szoba mircen? -
#4676 Ohh tényleg a nyíl-árus! Thx!! tudtam, hogy valahol már láttam! Ne huzok is vissza! :D -
drakeX #4675 Lehet vele cheat-elni... -
drakeX #4674 Bosper az egyik mester a városban, a boltja Matteo-éval szemben van, és Thorben háza mellett. -
#4673 Valaki pls! Már mennék vissza gamezni, de ez az ürge hiányzik! :) -
#4672 miértelme van a "marvin" modusnak, én nem használtam. -
#4671 Én megkaptam!!
Érdekes, hofy az amazon 55.-€ kérérte, énpedig a softunity-nál 42 € kaptam meg. egyébként szerdátol lessz a boltokban. Nekem szerencsém volt, csak nekérdezd hogy hogyan. -
#4670 Hehe végig nálam votl a fegyver, mert már jártam arra. :)
Valaki tudja ki a franc ez a Bosper és hol találom meg??? -
Sanca #4669 Ez amugy Szalacsi mester. De gondolom Toomy kommentjebol mar rajottel:)