21229
  • I.C.ram
    Köszi!
  • drakeX
    Van egy ork fegyver, amihez nem kell orkot ölni. Manj ki a kapun a piacnál, és fordulj balra. Amikor az út elkezd felfelé kapaszkodni a hegyre, ne menj fel, hanem menj ugyanarra lent a sziklafal tövében. Ott lesz egy barlang banditákkal, ott van egy ork fegyver.

Hanna kulcsa egy ládát nyit a 'kincses sziget'-en, ide a kikötőtől kell kiúsznod (egyenesen szemben van). A ládát egy barlangban találod (három másikkal együtt), de ha nincs nálad egy Ragadozófű (Snapperweed), Gyorsaság Elixír, vagy Teleport rúna, akkor ne is álmodj a dologról.
  • I.C.ram
    Sikerült elcsalnom egy orkot a városi őrökhöz, ők nagy nehezen lekaszabolták, persze csak a segítségemmel sikerült nekik :D De nem dobott fegyvert, legalábbis én nem találom. :( Pedig nagyon kéne a kovácsnak. :( Valaki mondott egy másik orkot is a déli kapunál, na az hol van?

Elloptam Lehmar könyvét. 3 vevő van rá! Thorben, Hanna, Canthor. Thorben semmit nem ad cserébe csak gratulál, Hanna ad egy pár picklockot meg egy kulcsot a gazdagsághoz (ez a kulcs mit nyit?) Canthor meg egy speckó sőrt, ami szintén nemtom mire való. Próbáltam leitatni vele Wulfgárt, de nem tudom odadni neki, csak a sima sőrt komálja. Kinek érdemes odadni a könyvet?
  • drakeX
    grrrr...nem ugyanazokon a dolgokon röhögünk
  • Toomy_Xp
    Nem az bizony marvin. Maulvin iskolatársam, vót valamikó. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
  • drakeX
    Az idézett farkas erősebb, mint az idézett goblin csonti, de ettől függetlenül a goblin csonti százszor jobb.
  • drakeX
    Ez a 'Maulvin' honnan a fenéből jutott eszedbe? Vagy én nem emlékszem már valamire?
  • Sanca
    Az a 'marvin' az veletlenul nem 'Maulvin'?
  • Sanca
    Van 1 dolog amit nem ertek. Elkezdtem a monastery-s smafut, es beleptem az 1. tuzgyuru tudomanyagba. Ott summonalasnal ugye skeleton goblint lehet idezni. A 2.ba meg wolfot. Namarmost a skeleton gobling nem erosebb mint a farkas??
  • drakeX
    Ezzel kapcsolatban bármi mást csak mailben, a Marvin mód funkcióit nem vagyok hajlandó beírni ide
  • drakeX
    ***CHEAT***

Megnyitod a karakterlapot, begépeled, hogy 'marvin' és bezárod a karakterlapot. Kapsz egy nagy 'MARVIN MODE' feliratot, ha jól csináltad. A kikapcsolásához megnyitod a karakterlapot, begépeled, hogy '42', és bezárod a karakterlapot.
  • lwb
    és ezt hogy lehet bekapcsolni? szigorúan csak elméleti szempontból kérdezem persze... :D
  • drakeX
    A Marvin mód egy debug eszköz. A segítségével mindenféle dolgokat meg tudsz válatoztatni a játékban, és persze a programozók néhány érdekességet is csináltak ide. Többek között meg tudod változtatni a karektered és a többi szereplő tulajdonságait, van 'god mode', gyógyítás, meg ehhez hasonlók, átveheted az irányítást a szereplők felett, stb...
  • lwb
    milyen cheat ez? mi az a "marvin mód"?
  • drakeX
    Nincs iránytű a játékban, az égtájakat akkor tudod használni, ha van térképed.
  • I.C.ram
    Hát ja csak pont akkor mentettem el, amikor belémkötött. :( Mindegy túlvagyok rajta megbántam bűneim. :D
  • I.C.ram
    Iránytűt, hogyan lehet behozni a játékba? Mert nekem mondhatjátok, hogy délikapu nyugatikaputól keletre setb. de fingom sincs merre vannak az égtájak.
  • drakeX
    Moe-t eltudod kerülni, ha az utca másik oldalán mész...
  • drakeX
    Kikapcsolódik.
  • Kandurex
    Hehe,...nem vettem észre..bocs., amúgy meg hajrá,,
  • I.C.ram
    Ha újra indítom a gamet, akkor amúgy is kikapcsolódik, vagy ezt megjegyzi?
  • I.C.ram
    Hehe lebuktam! :D

Mentegetőzés:
    A heal cheatet sajnos használnom kellet, vagy különben az a szemét Moe elkapja a grabancom. :)
  • Randal
  • Kandurex
    Hmm, fordítják a 2-dik részt ezerrel....de az elsőt? VÉGIGJÁTSZÁS, MAGYARÍTÁS ITT-ban van, hogy majd később...ille mikor? (egyébként meg gratula a fordítóknak)
  • aron
    KÖSZ!!!!!!!!!!
  • drakeX
    Ha van kedved, akkor nézd meg a guide-ot a címben szereplő linken (link itt is)

Ha nincs, akkor a városban Ruga tanít a kaszárnyában, illetve Cassia a tolvajcéhben.
  • aron
    A városban (Khorinis) ki tanít dexteritit , hogy jobb íjakat tutdj használni?

Elöre is kösz!
  • Hunnenkoenig
    Jóvanna!
    Egyebkent meg nem jött ki, mert nincs datum mellette, csak, hogy majd szallithato lesz.

Egyebkent durva, hogy olcsobb mint a sima.
  • Randal
    Pedig van vagy 4!
    Az elsőben.

A 2.-ban is egy-kettő:)
  • Ch_Slater
    föleg az irányitás :(
  • LSC
    Ez nem is a 2-ről beszélt?
  • LSC
    Az irányítás és a grafika tényleg nem eget rengető.
  • Sanca
    Haha, vicces:) De azert fasznak kell lenni hogy 1 4 eves jatek grafikajat lehordja:) Gondolom elotte 3dmark2003-at futtatott parszor:G
  • hagirez
    Jó akkor nem egy bug :-) de elteszi a fegyverét és ki lehet használni punktum.
  • TheZsenyka
    Köszi!
  • drakeX
    Ez nem egy bug, szándékosan van a játékban.
  • hiba
    probald meg ujra leszedni esetleg mas forrasbolt a image-eket, lehet hibas valamelyik
  • neménvoltam
    Az én problémám előfordult már valakivel?
  • Braveheart
    http://beam.to/gothic2.hu
    itt le van írva minden: végigjátszás, guide, térképek, trainerek...
  • TheZsenyka
    A játék tetstik, de szerintem is vannak enyhén száksz dolgok a gémben. A karakterfejlesztés nagyon gáz. Tele vagyok learning pontokkal, mert CSAK azt a karaktert nem találtam meg, aki a strength-t adja... Kicsit körülményes.