Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothic1
Wincommanderrel vagy FlashFXP-vel próbáld!

na megjött köszönöm!Csak nem bírok belépni mert valami dtat socket erroral kidob loginolás utána...

\"Life is around you and in you.\"

MElyik címemre,mert eggyikre sem jött semmi😞((

Rincewind
Én is ebben bízom! A Gothic 1-et is most szerválom külföldrõl, mert bár már 4-szer végigjátszottam, azért kell a polcomra... 😄
gothic1
Ja és nincs mit! 😊

gothic1
Jobb is! Ez nem egy free szerver. Szóval jobb ha nem több szálon töltesz le!

gothic1
mail ment!

v1.16(vagy8) angol

Nekem csak full installva (1.09G😎 van meg otthon.

Nekem is kéne

Csacsi
Köszi.

Sajnos cuteftp-vel nem tudtam connectelni, csak windowscommanderrel, de az nem tud resumezni, szóval remélem stabil az ftp.

Thx mégegyszer, örök hála.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gothic1
Csacsi, Detori !

Mail ment!

Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
jójó, csak nem reagáltál eddig, aztán azért kérdeztem, de ha lehet, akkor a [email protected] emailcimre küld.

gothic1
Türelem, türelem! 😊
Kb tíz percmúlva, megy a mail, pozitív hírekkel. 😊

Csacsi
Gothic: Csak annyit írj, hogy várható mára valami fejlemény, a Gothic 1 feltöltésével kapcsolatban, vagy nem?

gothic1
Pl. a Gothic 1-et láttad valahol ahol meg tudtad volna venni? Én nem. Remélem a Gothic 2-vel nem így lesz.

pluhi
Annyira ász az új SecuRom, hogy még az eredeti CD-t is képes kalóznak nézni (német forumok). Nem rossz.
Csacsi
Gothic : Küldtem neked mailt.Remélem válaszolsz.

Ha válaszolsz, akkor ide válaszolj : [email protected]

Rincewind
Ha az elsõ pár pályát megcsinálják nekem az már elég, úgyis meg akarom venni. 😊
pluhi
Ez igy elég rosszul néz ki, azt várják tõle, hogy új standard-et állit fel a másolásvédelemben. Rövid idõn belül kiderül, milyen effektiv a cucc. Mivel a németeknél a legnagyobb a crackertevékenység a nyugati országok közül, gondolom már ég a srácok keze alatt a munka 😊. Meglátjuk. Ha a rendszer valóban hatékony kezdhetünk izzadni.
pluhi
Hi!
http://www.golem.de/0211/22598.html
Van itt némi rossz hir. Németül van (ki hitte volna mi?), dióhéjban annyi, hogy a JoWood a Sony segitségével egy új másolásvédelmi rendszert dolgozott ki a Gothic 2-höz. A dolog lényege, hogy az egész játékba van beleszõve a cucc, igy a crackerek nem tudhatják, mikor sikerült teljesen eltávolitani. Gáz.
Csacsi
Nagyon megköszönném.

gothic1
Ennyire gyorsan nem megy a dolog. Holnap vagy holnapután, (ha nem felejtem el) behozom a Cd-ket, begrebbelem pl. bin-be, majd feltöltöm egy gyors ftp-re. Ezután elküldöm neked a címet. Rendben? Ma nem fog menni az biztos, mert nincs most nálam a cd.

Csacsi
Gothoc, ha sikerült megoldást találni, küld el mailbe a tel. számod, és felhívlak, vagy küldj mailt, és elküldöm én a számom. Este hatra érek haza, és akkor meg tudom nézni a leveleimet.

Reméelm sikerül. Elõre is köszi.

gothic1
Az itteni tûzfal nem enged ilyesmit, de talán van más megoldás.

gothic1

Detori
+ Van itt még néhány új Gothic 2 screenshot is (71 db)...

http://terror.snm-hgkz.ch/photos/album04?&page=2
Detori
Gothic 2 CD shots:

http://terror.snm-hgkz.ch/photos/album04/gothic2_3?full=1
Detori
Talán az még segítség a "keresõknek", hogy a Gothic 2 német verziója 3 CDs (legalábbis az egyik vásárló ezt mondta az rpgdot fórumon)...
Csacsi
Gothic : És msot már nem tudnád megosztani nekem ftp-n? Ha lehetne, akkor küldj mailt, Én este 6 felé már otthon vagyok.

gothic1
Nem. Két cd-s a Gothic elsõ része. Csomószor feltettem anno a warezoldalamra, emlékszem.

gothic1
Ez az elsõ rész lesz szerintem...

gothic1
itt nem tudom milyen névre gondolsz.

A Játék neve Gothic 2 (ha jól tudom, nincs alcíme)

A Release nevét nem tudom, mert még nem találkoztam vele sehol.

gothic1
Hátha köztük is van Gotic fan. 😊

Azért nincs fent egyik ftp-n sem, mert csak és kizárólag Angol vagy Magyar nyelvû stuffokkal foglalkoznak (jogosan). Majd az angol verziót õk is kiteszik!
Csacsi
Sziasztok, ha valaki tud gothic 1 ISO letöltési helyet az írjon mailbe nekem. Vagy ha valakinek megvan, és gyors elérése van, az ftpzhetné nekem.

Sõt, ha van valaki pesti, és megírná nekem, az is írhat emailt.
Segítsen valaki nagyon fontos lenne, ugyanis magyarországon nem lehet kapni.

És szeretném mégegyszer végigjátszani, mielõtt kijön a kettõ.

Elõre is köszönöm

gothic1
Most olvasom, az rpgdot-on, hogy a német PCGames magazin januári számában lesz a Gothic II német verziójú demója. És letölhetõ demo vajon mikor lesz? Remélem nincs elsõbbségi joga a fenti újságnak.

gothic1
Lehet, hogy igazad van!

az nforce.nl-en és az isonews.com.-n néztem, ahogy mondod! Itt tényleg csak az angol verziók vannak? Hmmm. Akkor lehet, hogy már kijött? Akkor miért nincs már fenn valamelyik ftp-n? Két fizetõs ftp-re is van hozzáférésem és egyiken sincs még fenn sajna.

Detori
Azt tudom, hogy a game már kijött...
...az rpgdot oldalon ódákat zengenek róla egyes német gamerek, de azt hiszem ezek az oldalak nem nagyon tájékoztatnak warez megjelenésekrõl.

Vagy csak én nézem rossz helyen...
Csacsi
Nem jött még ki. Biztos vagyok benne. Nekem van egy privát ftp-m és ha ott nincs kint, akkor sehol sincs kint.

Detori
Gothic, honnan tudod hogy még nem jött ki a feltört verzió? Hiszen (ha jól tudom) az nforce.nl-el vagy az isonews.com-on alapszabály szerint nem jöhet ki nem angol nyelvû release, így nem is volt ott felsorolva pl. a francia Arx Fatalis vagy éppen német Gothic 1 sem.

Esetleg DC-n vagy Kazaa-n figyeled az eseményeket?
gothic1
Még mindig nem jött ki a feltört verzió! Még azon a nyelven sem, aminek mint tudjuk, "meg vannak a sajátos szépségei".

Héééé! Német hackerek, DOLGOZZATOK!!!!!!!!!!!

Hunnenkoenig
A nemet az igenis egy fasza nyelv! :-)

Nem mondom az angol szebb, de a nemetnek is megvannak a sajatsagos szepsegei!

Peldaul, ha olvastatok volna Goethe "Erlkönig" cimü verset eredetiben, akkor rajönnetek...

Na mindegy, en tudom jatszani, bibííí!!!!!

Hunnenkoenig
Igen. Mehrspieler=Multiplayer

Nagyon tetszett anno a Gothic, en is varom az angol verziojat a 2. resznek.
Hej, de messze meg az a tavasz! 😞
Csacsi
Miért vagyok nagyon elkeseredve? 😞

magus
hát az angol verziora mindenképp

hát pedig sajnos igen

War. War never changes.

Csacsi
Nem tudom láttátok-e az új trailert a hardwireden. Nem egy nagy szám, de volt ott benne egy felirat, ami nagyon elszomorított. Kérek valakit cáfolja meg.

Az volt a felirat : "Enter the world of Gothic II in spring 2003"

Szóval remélem ez nem azt jelenti, hogy 2003 tavaszáig várni kell.