21229
-
#4805 az elso mondathoz annyit hozzatennek, hogy EXP-t csak 1x kaptam ertuk ^.^ Az elso alkalommal ... -
#4804 volt egy bogar amit en 5x leoltem es akarhanyszor leolhettem volna ha nem vagyok lusta. ezenkivul volt egy csoka akit leoltem szinten joparszor ... meg a kardjat is elvettem ... de az mindannyiszor felallt es ment tovabb.
A grafikai engine meg latszik, hogy 1995os ... bocs, hogy ezzel 2003ban nem vagyok maradektalanul megelegedve.
Iranyitas. Hat mondhatni eleg mokas az, hogy tamadas kozben nem tudok megfordulni. Ha az ellenfel kiter akkor is csak mereven elorefele tudom suhogtatni a kardot. Fordulni csak akkor tudok ha leallok a tamadassal megfordulok majd ujratamadok. Ez 2003ban elfogadhatatlan.
A kaszabolas meg ugy nezett ki, hogy harom szorny volt elottem. Azt aki szemben allt velem (es targetolva volt vagy mi) azt nem tudtam megsebezni mert a masik ketto elzarta az utjat ... a masik kettot meg fel oran at kaszaboltam es egy gramm karcolast nem ejtettem rajtuk annak ellenere, hogy ugy latszott, hogy a kard tobbszor is atmegy rajtuk (no clip powwa)
A kiirast meg azert eszkozoltem mert nem itthon toltottem le es szerettem volna itthon jatszani vele ... de szerencsere bent kiprobaltam es igy nem kellett a 3 CD hatalmas sulyat hazacipelnem.
Ket ora jatek utan olyan ordenare hibakat talaltam amitol elment a kedvem, hogy ezzel tobb orat nyomjak. -
drakeX #4803 Ez nem igaz, lásd #4767 -
neménvoltam #4802 Egyébként térképet merre lehet venni a játékban? -
drakeX #4801 van ellenszer. a g2 system könyvtárából töröld le a vdfs32e.exe-t, vagy tölts le hozzá egy frissítést. -
#4800 Kár, hogy nem csináltak a játékba egy térképet amin rajta vannak az NPC-k.
Kicsit szar vagy lerajzolni, kinyomtatni azt amit a neten találtam. -
#4799 Köszi, közbe a leírásból rájöttem:)
még csak 4. szintű vagyok és szaladgálok össze vissza.
Vannak ám ellenfelek rendesen:) -
drakeX #4798 swampweed = mocsári kender
snapperweed = ragadozófű -
#4797 Köszönjük eme mélyenszántó gondolatmenetet.
1. Ki a franc mondta neked hogy írd ki. Virtuális meghajtóról még nem hallottál?
2. 1995-ben Gothic 1 készült. Nem tudom abban te hol láttad a 2-es számot, amúgy meg a bevezető animáció úgy kezdődik ahogy az első véget ért.
3. 2 óra játék??? hú öregenm akkor te nagyon sokat játszhattál. És mond mi volt a szörny neve amit kinyírtál? Sheep? vagy goblin talán?
4. Irányítás...mint azt már többször kitárgyaltuk ennek a játéknak EGYÉNI irányítása van. Ha játszani akarsz vele akkor megtanulod..érdkes, rajtad kívül millióan használják ezt.
5. Sebzés: függ az erődtől, függ a fegyveredtől, függ a képzettséged szintjétől, ja és az ellenféltől.
Ha téged mondjuk körbevesz három lény és elkezdesz suhogtatni a kardoddal akkor szerinted mindenkit eltalálsz? Hmm.
Két óra játék után semmit nem tudsz, még 6 után se.
6: Engine: olvastad a fórumot, akkor tudod, hogy nagyjából ugyanazt a motort használja mint a G1 (ami neked megvan, de lehet, hogy nem is játszottál vele)
7. Játékmenet: MINDEN játék menete lineáris, csak épp többféleképpen oldhatod meg. A Q1 játékmenete micsoda akkor?
8. MINDENKIT meg lehet ölni.
9. Szóval ha bárki olvassa ezt a topicot akkor ne vegye figyelembe Timber írását mivel 2 óra alatt erről a játékról semmit nem tud meg.
Főleg akkor hogyha képtelen utánnanézni a neten, de ha csak a fórumot olvasta, tegnap vagy tegnapelőtt MINDKÉT RÉSZRŐL linkeltem be leírást.
Nem flamelni akarok, csak válaszolok az írásodra.
Kár volt megírnod. -
neménvoltam #4796 Nos... részben igazad van, de mi ezt a játékot a jó oldalaiért szeretjük, és nem a rosszakért. Minden játékban vannak hibák, még a legjobbakban is. De hát Istenem, ezt is emberek tervezték! Én amit a legjobban szeretek benne az a hatalmas bejárható terület, és a hihetetlenül kidolgozott sztori, no meg a rengeteg választhatási lehetőség, tehát úgy formálod a karakteredet, ahogy csak akarod. Szerintem a játék kicsit nehéz is a kezdő RPG-sek számára (mint én), de nekem nagyon bejön. Persze aki nem kedveli az ilyen típusú játékokat, az más szemlélettel fogja nézni, és fog vele játszani. De szerintem egy próbá mindenkinek megér. -
#4795 ugyan mar ... az enter the matrix is tobb dijat nyert ... a negyszogletu kocsikerekeivel ...
en nem hiszek senkinek ... leirtam a velemenyem ... a sajat tapasztalataim ... pedig ugy alltam a jatekhoz, hogy vegre egy jot fogok RPGzni az SWG kijoveteleig. Tevedtem ...
De ha szerinted egy jatekot az eladasi lista avagy a dijak minositenek akkor maradj csak a SIMSnel.
Az ignorans megjegyzesed helyett inkabb mond el szerinted miert jo. En elmondtam szerintem miert rossz. -
drakeX #4794 igen, de csak most:) -
drakeX #4793 lopd el nyugodtan:) -
#4792 Hat vegig sem olvastam.
Akkor valoszinüleg az egesz vilagon tevedett az a többszazezer rajongo, az ittenieket is belevéve, valamint a rengeteg dij is veletlenül került hozzajuk es az aki kikialtotta az ev legjobb szerepjatekanak, az egy szenilis barom volt es csak összekeverte a Morrowinddel es meg veletlenül sem az elsö napi eladasi listat nezte.
De te felnyitottad a szemünket!
Köszönjük! -
drakeX #4791 Szeretnélek megkérni valamire. Mielőtt legközelebb ilyet írsz, ugyan NÉZZ MÁR KÖRÜL
Csak 9 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, hogy megtaláld a választ, amit ráadásul a TE kérdésedre írtam... -
#4790 -
#4789 en legalabb kiprobaltam es a sajat velemenyem mondom te flamehuszar ... menj vissza a MOHAA topikba ^.^ -
#4788 nah róla beszéltem^.^
-
#4787 Na, szoval en olvasgattam itt a forumot es ugy gondoltam egy nagyon jo jatekkal van dolgunk ... aztan letoltottem kiirtam CDre es raktam a gepre ...
Hat rohadtul megbantam. 2 ora jatek utan azt hittem, hogy ket Gothic 2 jatek letezik ... van egy 1995ben keszult (ami nekem megvan) es van az amirol ti itt irogattok.
Hat ez a jatek meg azt a 450 forintot sem eri meg amit a CDkert kiadtam. Egyszeruen katasztrofalisan rossz. Lehet akarmilyen jo a storyja, lehet akarmilyen brutalis a tortenete (amit a latottak utan ketlek), de ez a jatek 2003ban a szanalmasan gyenge kategoriat erte el nalam.
A grafika az kb. a Lands Of Lore 2. reszenek OpenGLes patchelese utani szintnel egy bolhafanszorzetnyivel jobb. A karakteranimacio viszont borzaszto. Olyan az egesz mintha Motion Capture-el vettek volna fel ahogy egy buzi egy jo kiados anusztagitas utan elmegy strihelni. Az iranyitas borzalmas. A sebzes csapnivalo (hiaba legyezek a karddal csak az epp kivalasztott szornyike serul ...)
A render engine szanalmasan gyenge, olyan szembeotlo hibakkal es hianyosagokkal ami mellett nem lehet elsiklani. Ugy a modellezes es a palyaepites a 'telekre kabatala jo lesz' szint. Es itt nem a beallitasokrol van szo hanem arrol, hogy olyan igenytelen megoldasok vannak benne amitol a magamfajta falnakmegy. Szamomra egy downgradelt Quake1 engine szintet utott meg (bocsanat a Q1 enginetol).
A masik, hogy abbol amit lattam (bocs nem fogok erre a izere tobbet pocsekolni ... tehat azert csak a feltetelezes) nem hinnem, hogy a linearisnal bonyolultabb menete lenne a jateknak. Nem lehet megolni olyan ellenfeleket akik nem voltak betervezve ugy mint megolheto ellenfelek. Szanalmas. Ezek utan ketlem, hogy barmilyen dinamika is lenne a jatekban. Ja es ne is emlitsuk azt, hogy volt olyan szorny amit poenbol 5x oltem meg (igen 5x!).
Szoval ha valaki ezt az istenito topicot olvassa es azok utan ugy dont kiprobalja a jatekot annak csak azt tudom ajanlani, amit nekem is tennem kellett volna, hogy ne irja ki CDre mert ha kicsit is igenyes akkor meg fogja banni. Egy ISO konnyen torolheto es ingyen van ... annyit (ha nagyon unod magad) talan meger.
Ja es nem flame miatt irtam amit irtam ... de szerintem a Gothic2 pocsek lett. Ronda es otlettelen -
#4786 valami hülye gyerek^.^ -
neménvoltam #4785 ezt ki mondja? -
#4784 azt mondják ez egy nagy fostalicska játék^.^ -
#4782 Van igazságod,de sztem nem csak memo,hanem úgy minden:-)) gép,memo,winkarbantartás stb. -
#4781 El kell menned egy mesterhez es nala tanulni. Fizetsegkent pontokat adsz. -
#4780 Igen az angol alapból 1.3 -
#4779 Hali! Lehet hogy már vki bevágta, de mondjátok meg már pls hogy az angolhoz angol patch kell? Mert olyat nem talalok. Vagy az anlol alapbol 1.3? -
aron #4776 Bocs megint figyelmetlen voltam! -
#4775 cel800@1000-en is kb 3mp.
Szeritnem csak attól függ, hogy hpogyan van karbantartva a winfos -
#4774 Ha elolvasnád a Topic cím alatt..... Ott van végigjátszás,meg térképek,meg minden.....
Madmartigen: Ezt minden elindításnál eljátsza. Megoldás: gyorsabb gép. Egy olyan 2 v 2,4 P4-en már csak olyan 5 másodperc indításonként. -
#4773 August, elsö hetében várhato.Ha szerencsénk wan akkor már Juli30. Itt lesz.
megprobálom a z ismeretségemet használni hátha elöbb kapom , de még öksem tudják mikor, jön.Nincs visszaigazolva hogy késsz lenne. -
aron #4772 Lehet ,hogy ezt mindenki tudja de én nem hol van az orlan tanya?
Ja és Rod kardja egy vagy két kezes?
Elöre is kösz! -
#4771 www.kkedv.net -
#4770 Max. igazad van, de megint kérdem minek?????? -
#4768 Tudja valaki , hogy ez a:
"Necromancy Uzariel's Wave of Death" varázslat, pontosan mit is csinál (azon kivül, hogy pofánveri az ellent (elleneket? Sebzés?)? Gothic1.... -
#4764 A swampweed egyenlő a swapperweed-el vagy mivel?
Annak mi a fordítása? -
#4763 HANYAS VAGY TE DISZNÓ?:-)))) -
#4762 DE VAN!
csak nem magyar:) -
#4761 DE VAN DE VAN!!:-))))
Okes ahhoz télleg nics:-)) -
#4760 Igen, de csak az a második részhez...elsőhöz nince leírás, a magyarosítást tudom, hogy Randal csinálja. -
#4759 Imádom mikor kérdik,hogy itt meg itt mit kell csinálni,hol van xy , stb.
Aki belép a forumra fent kanyi nagy betükkel látja a végigjátszás linket,ott lehet találni térképet,söt olyan térképet is ahol bejelölik hol van a játék összes szereplöje!