Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ja es felejtsd el a Crackeket! Nem jok semmire!
Vagy megy, vagy nem megy, de a crack szerintem ebben az esetben nem segit. Legalabbis annak idejen nem segitett, mert valami buheralt demo exe volt es csak addig futott a jatek, mig be nem szolt a copy vedelem, vagyis a jatek elsö negyede vegeig :-))

Hunnenkoenig
GDI

Nem tudom honnan szedted a Gothic2-t, de ha a Gothic-tol (forumozo) akkor eleve image-ben kell lennie kicsomagolas utan (zip-böl). Ezek utan mountolod egyenkent a CD-ket a DaemonToolssal es installalod öket. Egyenkent mindig ugyanabba a drivba kell mountolni!!!

Ha ki akarod irni, kell egy masik fajl is hozza. Ebben a forumban le van irva pontosan. Olvass vissza. A linkröl leszeded azt a fajlt es a Blind Writenak (nem mindegy melyik verzio) megadod, hogy azt a fajlt keresse es es ugy irja ki a HARMADIK CD-t!!!!
Müködnie kell.

OLVASS VISSZA ES MINDENT MEGTALALSZ. Ennyi munka egy ingyenjatekert nem nagy keres, nem igaz? :-))

Ha deamon Toolsal bootolok és hagyok a végére a meghajtoba egy cdt lehet az az 1,2,3cd is akkor a végén azt irja ki hogy THE WRONG VOLUME IS IN THE DRIVE.PLEAS INSERT VOLUME GOTHIC2_CD1 INTO DRIVE G.Ezt megcsináltam utána cancelt nyomok neki de ez az ökör utána kiirja pontosan ugyan ezt csak a végén annyi változás hogy GOTHIC2_CD3 INTO DRIVE G.Utána megint cancel és mit ir ki??Persze hogy error.MIT CSINÁLJAK????Sorry ha tul hosszu voltam o))) THX

o))

Letöltöttem a Gothichoz az exet valami crack.Az nem zavarhat be??

Image fileba raktam a néroval mind a 3 cdt.Deamon tools 3.29-es verzioval be bootoltam egyenként a cdket és persze ráállitottam a securomra.De semmi ugyan azt irta ki hogy error.Mi lehet a gond??Annyi volt a változás hogy most nem raktam cdt a meghajtoba és igy is keresett.De nem talált semmit és kiirta error.Valaki segitsen nem lehet hogy hiányzik valami program???

A Blind writtel lehet image filet csinálni??

Az baj ha neroval csinálom az image filekat??

De ha image fileböl inditom a deamon toolsal akkor a végén milyen cdt rakjak a meghajtoba mert ha semmit nem rakok be akkor error.irjatok pls thx

Akkor azt mondod hogy rakjam image fileba az egyes kettes hármas cdt és mindet a deamon Tools 3.29-es verziojával instaláljam ugy hogy csak a securum van bejelölve????az baj ha mind be van jelölve??

Csacsi
Ha ezek után sikerült elindítanod, akkor majd közöld pls, mert lehet, hogy életemben most elõször tudtam segíteni valakinek itt a supergames fórumon 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Most hogy olvasgattam itt a topicot, még az is baj volt, ha háromkülönbözõ device-be volt bemountolva a 3 különbözõ cd. Tehát csináljátok úgy, hogy bemountoljátok az 1-es cd-t, majd ha kéri a kettest, akkor azt, majd a hármast. Remélem segítettem, ha ez sem nyújt megoldást, akkor passz, nincs több ötletem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nah leszedtem a daemon tools-t(3.29).

Szóval, jobb klikk rajta(ugyebár ott van az óra mellett), emulation, securom-ot be kell pipáltatni, és azthiszem, akkor már mûködni fog, legalábbis, ha jól emlékszem ez volt a gond. Ha mégsem, akkor sorry. Remélem segítettem valakinek. Egyébként érdemes, próbálkozni itt azzal, hogy mindig bejelölsz egyet, és akkor úgy próbálod, hogy megtudd milyen védelmet kell emulálni.

Nálam Securom van bekapcsolva, mert a legtöbb játék ilyen védelemmel van ellátva, de ez le van írva általában a letölt....akarom mondani megvett game info file-ban.

Csacsi
Pontosan már nem emlékszem, de azthiszem azért kellett a legújabb daemon tools, mert securocom, vagy milyen védelme volt, de mindjárt megnézem.

Csacsi
Beállítottad rendesen a daemon-t?, hogy a securocom védelmet emulálja? Mert azthiszem azt kellett beállítani. Ha beállítottad, akkor bocsi, de errõl is volt szó már lejjebb .

Az nem lehet a gond hogy nem ugy égettem ki ahogy ayzt lehuztam a netröl hanem blind writtel.Az is lehet hogy valami nincs a gépen??Ami kell neki,de akkor mér nem irja ki??

gothic1
Ugye a Gothic2 demo már nincs fenn a gépen, amikor telepítitek a játékot. Az is bekavarhat.

A deamon Tools 3.29es verzioval mennie kéne??nekem is kiirja a végén hogy rakjam be az 1-es cdt utána a 3-st és végül kiirja error.de minek irja ki hogy rakjam be az egyes cdt ha ugy is Deamon Tools virtualis driveböl olvas??Ugyis felmismeri az eredeti cd meghajtot??irjatok.Vagy azt közbe állitsam át valahol??ha kiirja hogy rakjam be az egyes cdt utána mit nyomja try again vagy cancel??THX

Hunnenkoenig
Nezz el a topic elejere, ott sokat lett ez targyalva es azt hiszem valaki irt megoldast. Böngesszel szepen! :-))

Azt hogy van....
Hol van????Honnan szedted??
Gondolom a kérdõjel lemaradt...
Csacsi
roul : És hány cd? 😊

link? 😊)

War. War never changes.

Söt az egyes kettes cdt is felraktam a gépre és azokat is deamon toolsal instaláltam.Mi lehet a Hiba?

Én probáltam de nem fogadja el.Deamon tools 3.29-es verzioval csináltam pedig a 3-as cdt és ayt irja ki error.Hogy dögölne meg.Mit csináljak vele???

Randal
igen az.
Amúgy meg tényleg kapják be...még rendesen se tudják azt mondani, hogy MÁJUS 2

Amit Hunnenkoening irt Randalnak az a gothic 2-es insalljénél kell??Mondjuk amikor kiéget a 3-as cdt és a végén azt irja ki rakjuk be az eredeti cdt vagy az 1-es cdt??1792-ben irta.PLS irjatok

magus
a szokásos gép által gnerált "bajod van? kusslj be itt van nesze ez a szar" levél😊

Randal
Simán😊
ezé kértem hogy fordítsák má le, mertz nem nagyon tudok németül, de egy kiba dátumot se találtam benne.
elkültek valami sz*rt nekem...

pontosan, így meg is egyezhetnénk

War. War never changes.

magus
pfff😊 egy uj mmorpg-t haavidij nelkul nem akartal volna?😊

Rincewind
Én szeretem mindkettõt, bár szvsz a Gothic fényévekkel jobb, mint a Morrowind, köszönhetõen a remekül kidolgozott világának. A Morro egy idõ után kissé uncsi és ellaposodik, bár mind a mai napig játszok vele... 😊
Nálam a Gothic az aranyérmes és a Morrowind-é az ezüst. Ja és kézenfogva állnak egymás mellett, nem marakodva! 😊
magus
Tárgy: RE: GOTHIC 2 Release date

erre irtak ezt?😊

G. Joe
legnagyobb hibának a multi hianyat tartottam

http://deathfellows.hu/

Hunnenkoenig
Nagyjabol azt irjak, hogy minden drivert ujitsal! Grafika, motherboard, bios stb.

Ami talan a legfontosabb, az ez:

"Sollte während der Installation die Meldung kommen, dass die Original CD eingelegt werden soll, bitte Installations CD 1 einlegen, „Abbrechen“ und danach „Fortsetzen“ wählen."

Ha az installacio közben azt keri a jatek, hogy tedd be az eredeti CD-t, akkor rakd be a CD 1-et es kattints a MEGSZAKITAS-ra (Abbrechen vagy Cancel) es utana FOLYTATNI (Fortsetzen vagy forward, vagy mi a szösz) !

"Wird immer noch die Original CD verlangt, Installations CD 3 („Spiele CD“😉 einlegen und wieder „Abbrechen“ und „Fortsetzen“ wählen. Nun wird das Setup erfolgreich abgeschlossen"

Ha ujra keri az eredeti CD-t, akkor rakd be a 3. CD-t es kattints a megszakitasra es a folytatasra.

magus
hat szerintem a morrowind pont abba bukott bele ami a lényege lett volna. tul nagy volt, es unalmas, meg azert hianyzott a felolvasott parbeszed is. az csak az elvakultasknak kellett.

de azert jo volt, 3fps-el is😊

Mondjuk nemhiszem hogy meg kéne védeni a Morrowindet, több ezer játékos nem tévedhet...

War. War never changes.

G. Joe
na peace. izlések és pofonok. Elsö pillanatban nagyon tetszett a morrowind a pixel shaderes vizzel és egyebekkel. aztán pár nap játék után kezdett nagyon nem tetszeni a grafikaja. Igazábol azzal stilussal nem tudtam megbékélni hosszabb távon, amelyben alkották. Ezért is hagytam abba a játékot vele. MAx grafikan jatszottam elég izmos gépen, és gf4-el. NEm fikazom egyik gamet sem. Van akinek bejön van akinek nem.

Tudod mikor libafos a Morrowind! Az e kedvenc játékom! Méghogy szar a grafikájs! Akkor vegyél egy kicsit jobb gépet, és nézd meg 1024*768-ban, max látótávolsággal és max árnyékokkal, állj meg mondjuk a víz mellett és nézd a pixel shaderes effekteket! Méghogy szar a grafikája basszus.......
A másik meg, hogy sokkal több játékidõt ad, mint a Gothic1 meg a 2! + van hozzá egy kiegészítõ, és most jön a 2.! Rengeteg kaszt, fegyver, varázslat, páncél, quest, a bejárható terület óriási! (kb. 10-szer akkora, mint a Gothic 1) Ezért csak ne fikázzátok a Morrowindet, mert a Gothicok elbújhatnak mellette!(igaz attól még a Gothicok is nagyon tetszenek)

War. War never changes.

Randal
GOTHIC! MAIL MENT!

Randal
a másik meg az, hogy mindkettõ hangulatos, sõt a Morro még játékos szerint is alakítható karakterel rendelkezik, agothicé pedig csak úgy-ahogy, de attól még jó😊

gothic1
Ha a Morrowindnek gyenge a grafikája, akkor a Gothicnak is az. Felejtsd el ezt a progit. Nem fog tetszeni...

Szerintem mind a kettõ nagyon szép grafikájú, figyelembe véve a bejárható területet.

G. Joe
kivancsi leszek a játék grafikájára. Az általam látott screenshotok elég gyengék, de remélem csak régi alfa képek ovltak amiket láttam. Morrowindet is azért hanyagoltam, mert olyan csunya volt mint egy préselt bagoly..😛
Ebben bizom, hogy kicsit a kinézetre is oda figyelnek

gothic.rpgdot.com:

One of our visitors has sent us a mail from Amazon.co.uk, in which they state that Amazon has contacted JoWooD about Gothic 2 and the release date was said to be May 2nd, possibly later. Here's the important part:

Regarding your order for "Gothic 2 ", I wanted to give you an update on the status of this item.

We have contacted the manufacturer, and they have informed us that the release date of this game has been delayed. They now expect it to be released on 2 May, 2003, however please know this may be subject to further delays.

Well, not to say that Gothic 2 will be outdated when it is released, not at all, but hey, JoWooD KNOW how to blow a release, don't they? :-(

A hírkommentben aztán megint többféle idõpontról tudnak
Ez a JoWood szórakozik velünk...
;(((((((((((
G. Joe
info: www.tothegame.com

Gothic II RPG UK release 28-Mar-2003 US release 14-Apr-2003

Randal
na, szla itten van:
Dátum: Mon, 10 Mar 2003 10:19:02 +0100
Feladó: Jonathan Cefariello
Címzett: [email protected]
Tárgy: RE: GOTHIC 2 Release date

Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank für Ihre Email. Wir untersuchen die geschilderten Probleme schnellstmöglich.

Viele der bisher beschriebenen Probleme lassen sich auf veraltete Treiber oder Hardwareprobleme zurückführen. Daher bitten wir Sie, alle Treiber (das schließt Grafik- und Soundkarte, BIOS, USB und Windows Service Packs ein) auf den aktuellsten Stand zu bringen.

Eine Übersicht ihrer installierten Treiber und Hardwarekomponenten erhalten Sie, indem Sie das Programm „DxDiag“ ausführen. Wählen Sie hierzu „Windows-Start“, anschließend „Ausführen“ und geben Sie den Befehl „dxdiag“ ein.

Start- und Installationsprobleme des Spiels Gothic 2 werden durch aktive Anwendungen während der Installation verursacht. Sollten Sie Tools wie z.B. Daemon Tools, CD Emulatoren, CloneCD Tray Tools, GameJack, Firewalls, Virusprotektoren (z.B. F-Secure, Norton) usw. benutzen, deinstallieren Sie bitte diese Tools und das Spiel Gothic 2, da eine Deaktivierung nicht ausreicht das Problem zu lösen. Starten Sie den Rechner neu und führen Sie dann das Gothic 2 Setup aus.

Sollte während der Installation die Meldung kommen, dass die Original CD eingelegt werden soll, bitte Installations CD 1 einlegen, „Abbrechen“ und danach „Fortsetzen“ wählen. Wird immer noch die Original CD verlangt, Installations CD 3 („Spiele CD“😉 einlegen und wieder „Abbrechen“ und „Fortsetzen“ wählen. Nun wird das Setup erfolgreich abgeschlossen.

Weitere Hilfen und Informationen zu Gothic 2 erhalten Sie unter folgenden Webadressen:

FAQ:
http://www.piranha-bytes.com/gothic2/faq_german/root.php
(Piranha Bytes – Support)

Foren:
http://forum.jowood.de/forumdisplay.php?s=b13d3e7081521e91d045a3fda8b1ce20&forumid=63
(JoWooD Gothic II Forum)

http://forum.gamesweb.com/forums/forumdisplay.php?forumid=74
(World of Gothic Forum)

Offizielle Homepage:
HYPERLINK "http://www.gothic2.de/"http://www.gothic2.de

Spieletips:
http://gamesurf.tiscali.de/spielewiese/loesungen/gothic2.shtml

Im Falle dass Sie fehlerhafte oder zerstörte CDs umtauschen möchten, wenden Sie sich bitte an Ihren Händler vor Ort.

Vielen Dank für Ihr Verständnis.

Ihr JoWooD Deutschland Team

Randal
Ezt a mailt kaptam ma, mint tudjátok nem tok nagyon németül, szal valaki(pl Hunnenkoenig) HELP!!!

http://www.piranha-bytes.com/gothic2/faq_german/root.php

Randal
az télleg érdekes, hogy most az angol Amazon.com nem jön be, ahol Május 5 volt a dátum viszont a többi igen.
Angliában még íyg is május 14 a dátum, amcsiban meg április 14.

szakadjanak meg!

Mi bízunk benned!
Sajna némethez nem értek,de a programozáshoz sem nagyon...(: