21229
-
#5963 Nem tom imádkoztam érte:-))) -
neménvoltam #5962 Az hogy sikerült? -
#5961 Az elöfordul,de nem 5 percenként,ahogy Braveheartnak.
Néha télleg kilép hibaüzenettel,de az azé ritka. Nekem volt olyan hogy 4 órát is sikerült 1 huzamban játszani:-))) -
neménvoltam #5960 én is úgy szoktam, a második emeletről. -
neménvoltam #5959 Dobd ki az ablakon -
Braveheart #5958 Jó. Ez volt az utolsó fagyás. Elegem van ebből a SZARBÓL. -
Gergely3 #5957 Nalam meg neha kilep a jatekbol -
Braveheart #5956 Isten bizony hülye ez a gothic2, most pl. nemtom megnyomni az esc gombot -
#5955 Hmm akkor lehet ez a baj.
Sajna az sem jó ha a világ összes cucca fel van telepítve szerencsétlen windózra. Annyira nem szereti. -
#5954 Az a matrix:-))) -
#5953 Teljesen elöröl nem kell,ha van a választás elöttröl mentett állásod akkor onnan. Ennyi.
Érdemes amúgy úgy játszani a Gothicot,hogy elöször megcsinálsz minden chapter 1-ben megcsinálható questet,bejárod a térképet,amilyen szörnyet tudsz legyaksz,s utána VÁLASZTÁS ELÖTT csinálni egy nagy mentést,s onnan 3 féle képpen végigvinni a játékot.
A questekhez találsz végigjátszás linket itt a topic tetején. -
#5952 lehet el kéne már az Nvidiás dógokat felejteni.Vegyetek ATI-t azon semmi gond!!!:-)) -
neménvoltam #5951 Miért, hol tartasz? -
aron #5950 Azaz most akkor kezd hetém előröl? -
neménvoltam #5949 bocs, reload -
Braveheart #5948 nekem is olyan volt egészen addig amíg kicseréltem a gef2 mx400-amat gef3Ti-re, rögtön megjavult minden -
neménvoltam #5947 reloaded -
aron #5945 Hogy lehet csapatot változtatni?
Ha már az egyikhez csatlakoztál?
Elöre is kösz! -
neménvoltam #5944 Már csak harmadikak vagyunk, húzzunk már bele. -
neménvoltam #5943 Szerintem valami illesztőprogi nem tetszik neki. -
Braveheart #5942 majd ha egyszer lesz kb 48 unalmas órám, akkor leírom :)
de tényleg ilyen még nem fordult elő velem soha... formatálni meg nagyon nincs kedvem
a detonator is tuti jó, mert másnak is megy, a codec pack nem zavar be mert leszetem és nem javult semmi, hát a directx 9 helyett nem rakom fel a 8.1b-t. Szal, asszem marad ez a félóránkénti fagyás-újraindítás-töltés játékmenet(ne tudjátok meg, mennyire idegesítő)
-
neménvoltam #5941 tyehol tyenki? -
neménvoltam #5940 Na lökjed őket. -
#5939 upsz ez kicsit értelmetlen lettm,szal: "legális szoftverek VANNAK fennt..." -
#5938 No soroljad fel az összes alkalmazást ami fel van telepítve az XP-dre,s akkor megmondjuk melyik a ludas.
Természetesen mi is tudjuk és te is tudod,hogy csak legális szoftverek fennt a gépeden,mert ha egy BSA-s emberke nézegeti ezt a forumot......:-))) -
#5937 drakeX: Ha már ilyen szépen meg van szinte végig írva a végigjátszás,akkor már a Chapter6-ot is leírhatnád,igaz az ott már nem nagy kaland,elég nehéz elakadni:-))Sztem max ha 20 sor lenne az egész.
De csak a teljesség kedvéért. -
neménvoltam #5936 Estetleg más felesleges illesztőprogram?
-
Braveheart #5935 Na, a codeceket rakhatom vissza... -
neménvoltam #5934 Akkor gyerünk!!! -
#5933 Nem igaz,hogy nem bírjuk megelözni a MI VAGYUNK A JÓ ARCOK topicot a top10-ben:-(( -
neménvoltam #5932 Bocs, az előző Braveheart-nak ment. -
neménvoltam #5931 én is 9-eset használok -
Braveheart #5930 először letölröm a codec packot -
#5929 De,nekem is az van.Bár nálam nem,de korábban írták,hogy az okozhatja a gondot,tegyél fel régebbit mondjuk 8.1-est. Egy direktx cleanerrel le tudod szedni. -
Braveheart #5928 ti milyen directx-et használtok? nem a 9-es a legjobb? -
Braveheart #5927 szerintem az ace mega codec pack okozza,nem lehet vhogy letiltani (ha meg kell, akkor engedélyezem) -
#5926 Srácok gyerünk kifele föoldalra. Jobb oldalt ott van szép nagy Gothic 2 cikk. Tessék hozzászólni és isteníteni!!! Ne csak én tegyem ezt:-)))) -
Braveheart #5925 512 mb 400mhz ddr -
neménvoltam #5924 Ollé!!! Ma estére hoznak új hűtőt a vidkártyához! -
#5923 Bazeg jok vagytok! Rezsón jatszotok, aztan csodalkoztok, hogy meghal a jatek.
Szegeny emberkek itt meg mar azt sem tudjak, mit tanacsoljanak es kezdenek magukban ketelkedni.
Gondolom a masodik legsürübb baj, hogy nincs minimum 512MB ram.