Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Senki.
Mivel még van 1 hónap hátra és az vizsgaidõszak lassan, kapják be, nyáron meg megyek haza szal no net.
nembaj akko is meglesz!!!!

Hunnenkoenig
Hallo????
Senki-ki-ki.....?

Hunnenkoenig
Azzal en is sokat szenvedtem! Allj egy kicsit tavolabb az ajtotol! Csak egy bizonyos ponton kezdi el felolvasni. Azt hülyen csinaltak meg.

Hali!
Következõ problémám lenne örülnék ha tudnátok segíteni! Itt vágyok már a játék végén Idorath termeiben, és már az utolsó ajtó elõtt állok megöltem egy fekete mágust, és nme tom kinyitni az ajtót, a mágusnál volt egy levél azon volt egy kinai mondat ,de nem tom kinyitni az ajtót mögötte a fõellenség van! Olvastam a német végigjátszást de azok csak annyit irtak h. fel kell olvasni a szöveget de nekem nem megy még a felolvasás se azt irja ki nincs mivel! Köszi a segítséget elõre is!

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Randal
Akkor vagy április 14-17 lesz belõle mint ahogy írták vagy május 2

gothic1
A rpgdoton írták, hogy a Gothic 2 angol verziójának a hanganyagán még dolgoznak, az "utolsó" simításokat végzik. A játék terjesztése átkerült a Infogrames-hez. Remélem õk aktívabbak lesznek és talán Magyarországra is eljutattják a progit. Igyekezzenek, mert már "Blizzard-színtû" halogatásba kezdtek és ez nem jó!

Akkor sírjunk eggyüt:/

\"Life is around you and in you.\"

😊)))))))))))))
Francba észre sem vettem😊

Hunnenkoenig
Ha a nejeddel akarsz jatszani, azt ne itt jelentsd be. Amugy meg kis perverz diszno vagy, ha a nejeddel dc++ -on keresztül akarsz jatszani :-)))

magus
na mikor jön már az angol verzio?

Hát igen én se találom
😞

Jah nejem is jöhetne,már nagyon jáccanék vele(minden megoldás érdekel:dc,kazaa,winmx,ftp,http,etc😊

zoozoo
Mert Õ tölt ezerrel 😊

Randal
Hali!
ok, bocs, elsõnek nem tõled szedtem le, mivel sehogyan se tudtam belépni az ftp-re.
Jelenleg meg más koliba vagyok, de így se tom hogy be tudnék-e lépni. Valami kis fájllal kellene kipróbálni.

Sajna az van, hogy DC-zni már nemigen tudok, mert a letöltési sebeségem 5k.
Ftp-rõl se több, igaz ott mostmár azé 10-30k.

Sajna ebbe a koliba ilyen szar a net, pedig T1-s, majd a rendszergazdát kell megkérdeznem hogy miért.

gothic1
Legalább kétszer küldtem el neked a címet. Nem kellett a német verzió... A szerveren a rendszergazda három hónapig hagyta fenn nekem a cuccot. Most törölték, mivel a 2GB az 2GB és ez már "régi" progi. Sajnos ez van. Most már csak egymástól lehet beszerezni, DC-n osztasd meg valakivel, nekem az elsõ két cd ki van írva, nem hiszem hogy lehetne megint image fájlt csinálni róla (bár nincs kizárva).

Randal
nekem sajna nincs, így én várhatok....

gothic1

Minek kéne crackelt exe vagy Nocd crack!

Mindenkinek az "eredeti" verzió van meg Hunnenkoenig jóvoltából! 😊

gothic1
Hunnenkoenig!

Olyat lehet csinálni, hogy a meglévõ magyar fordítást összeházasítani az angol fordítással?

A 7/8 német szöveggel nem sokat tudok kezdeni 😊

Breki33
köszönjük az eddigi munkád !!!!

A patch felrakása után kell valami crackelt exe vagy NOCD?
Hitm@n
A mai világban fõleg ideje nincs az embernek... 😞

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Csak azért kérdeztem, hogy a 2 megjelenéséig el tudjak szórakozni vele 😊 meg magyarul sztem fílingesebb is lenne.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Randal
Sziasztok!
most játszottam a demóval, persze angolosítva.
mondanom se kell, hogy a graf jó és simán futott a gépemen, bár gondolom ez még korai változat volt.

Elsõnek megijedtem mikor meghallottam azt a fingásra hasonló hangot( goblin) mivel az elsõ részbe nem volt oylan könnyû legyakni õket. aztán skerült, majd a kezdõbarlangba jött két csápos izé, na azok legyaktak, bár az egyiket átküldtem a túlvilágra.
Vajon most a goblinokon könnyítettek vagy a történethez hûen azért megmaradt valamennyi erõm, bár ez itt jelenleg 0-nak számít?

Hitman:

az egyhez nincs fordítás de engem fgolalkoztat a gondolat, bár jelenleg idõm nincs rá😞

Hitm@n
Az elsõ részhez akkor nincs magyar fordítás?

Randal
emberek!!!
adok nektek egy feladatot!
Fogjátok a Gothic 1 világtérképét és mutassátok meg, hogy hol helyezkedik el az a G2-ben😊

kijött már az angol verzió?

War. War never changes.

thx.
További jó munkát😊)
Hunnenkoenig
A menüböl sajna meg mindig hianyzik nehany dolog...

Amugy kb. 1/8 kesz van. Az elsö küldetes amit xardas ad, peldaul teljesen kesz. Marmint a parbeszed. Utana elegge összevissza vannak a szövegek...

Majdnem minden targy es azok leirasai es tulajdonsagai kesz vannak, nehany köynv, nehany parbeszed stb.

Ja, lehet, hogy csak az 1.30-as patchel müködik!
Biztonsag kedveert tegyetek fel!

Király vagy!Meddíg van kb?
Hunnenkoenig
Legujabb forditas letölthetö:

innen

Valakinek nem sikerült még rendesen feltörni a Gothic 2-est??Ugy hogy azt cdre is ki lehessen égetni.

Akkor csak megvárom

Bárcsak már szedhetném de nem megy:/

Jupie!

Hunnenkoenig
Na, epp elküldtem az uj forditast konvertalasra!
A 16500 sorbol mar 1968 le van forditva!!! :-)))

Randal
Hali! küldtem amilt!
légyszi válaszolj rá, hogy lehetséges-e vay sem?

gothic1
Az a furcsa, hogy mindenkinek akinek odaadtam a játékot, mellé leírtam, hogy mit kell csinálni, és hogy használjon daemon tools. Erre meg kiírják cd-re...

Hunnenkoenig
A masolt CD-t NEM LEHET megegyszer masolni!!!!!!!
A BWA file fontos!!!!
Olvass figyelmesen es ne varialj, hanem csinald azt ami ott le van irva.

Breki33
szerintem ha kiirta abbol már nem lesz semmi
ujra le kéne szedned a 3-ast
Gothic!

PLz küld el a Gothic2 mirrort az [email protected] címre!

Itt vagy Randal?

Randal
ez lemaradt:

http://forum.jowood.de/showthread.php?threadid=26656

Randal
Ott vagyok, Budapest szoba, Randal néven.
Egy-két hasznos link:
http://home.arcor.de/yurij/gothic/
http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/maps.php

Gothictol töltöttem le nem tod milyen védelem alatt áll???

Mi az a BWT meg a BWA??Randal nem tudsz feljönni most a Gyalira??

Randal
Basszus ezt nem hiszem el.
Miért nem tudnak az eladók honlapot frissíteni???
Hivatalosna május 2 a kijövetel.
Az Angliai amazon is ezt állítja.
Az amcsi még tartja az április 14-et.
A TVG store április 25-öt mond
A Play.com ezt: Out now. Waiting for delivery of stock.

Más oldal április 15-öt....
KAPJÁK BE!

Randal
Ember! fogj egy clonyxxl-t nézd meg hogy milyen védelem van rajta!
meg szerintem CloneCD-vel betömöríted azt ezt a fájlt mountold be!
egy próbát megér.
plusz olvass figyelmesebben.
Ott leírták hogyan kell csinálni!

Nekem a Blind Write 4.3.0.44-es verzio van meg. Mikor csináljam azt amit irtál a 607-ben amikor ujra image filet csinálok a már kiégetett cdböl vagy amikor már megcsináltam,és az égetésnél jelöljem be??

Ugye értesz.Nekem ki van égetve cdre és a másikat letöröltem ami szerint égettem.Na szoval ugy gondoltam hogy csinálok egy másik imaget az szerint ahogy Te azt leirtad a 607-ben.Ugy még lehet???És akkor cdröl tom majd inditani nem is kell utána a Deamon Toolsal bootolni?

Arra gondolsz amit a 607cikkejben irtál ami a 16-os oldalon van 2002.dec.15-én???Ha az akkor ugy még meglehet oldani hogy ami imaget lehuztam a netröl ebben az esetben a 3-as cd és már kiégettem azt az égetést még ki lehet javitani ha ujra égetem és kihagyom azokat a BWA filekat??