Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel még van 1 hónap hátra és az vizsgaidõszak lassan, kapják be, nyáron meg megyek haza szal no net.
nembaj akko is meglesz!!!!
Következõ problémám lenne örülnék ha tudnátok segíteni! Itt vágyok már a játék végén Idorath termeiben, és már az utolsó ajtó elõtt állok megöltem egy fekete mágust, és nme tom kinyitni az ajtót, a mágusnál volt egy levél azon volt egy kinai mondat
,de nem tom kinyitni az ajtót mögötte a fõellenség van! Olvastam a német végigjátszást de azok csak annyit irtak h. fel kell olvasni a szöveget de nekem nem megy még a felolvasás se azt irja ki nincs mivel! Köszi a segítséget elõre is! 

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
\"Life is around you and in you.\"
Francba észre sem vettem😊
😞
ok, bocs, elsõnek nem tõled szedtem le, mivel sehogyan se tudtam belépni az ftp-re.
Jelenleg meg más koliba vagyok, de így se tom hogy be tudnék-e lépni. Valami kis fájllal kellene kipróbálni.
Sajna az van, hogy DC-zni már nemigen tudok, mert a letöltési sebeségem 5k.
Ftp-rõl se több, igaz ott mostmár azé 10-30k.
Sajna ebbe a koliba ilyen szar a net, pedig T1-s, majd a rendszergazdát kell megkérdeznem hogy miért.
Minek kéne crackelt exe vagy Nocd crack!
Mindenkinek az "eredeti" verzió van meg Hunnenkoenig jóvoltából! 😊
Olyat lehet csinálni, hogy a meglévõ magyar fordítást összeházasítani az angol fordítással?
A 7/8 német szöveggel nem sokat tudok kezdeni 😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
most játszottam a demóval, persze angolosítva.
mondanom se kell, hogy a graf jó és simán futott a gépemen, bár gondolom ez még korai változat volt.
Elsõnek megijedtem mikor meghallottam azt a fingásra hasonló hangot( goblin) mivel az elsõ részbe nem volt oylan könnyû legyakni õket. aztán skerült, majd a kezdõbarlangba jött két csápos izé, na azok legyaktak, bár az egyiket átküldtem a túlvilágra.
Vajon most a goblinokon könnyítettek vagy a történethez hûen azért megmaradt valamennyi erõm, bár ez itt jelenleg 0-nak számít?
Hitman:
az egyhez nincs fordítás de engem fgolalkoztat a gondolat, bár jelenleg idõm nincs rá😞
adok nektek egy feladatot!
Fogjátok a Gothic 1 világtérképét és mutassátok meg, hogy hol helyezkedik el az a G2-ben😊
War. War never changes.
További jó munkát😊)
Amugy kb. 1/8 kesz van. Az elsö küldetes amit xardas ad, peldaul teljesen kesz. Marmint a parbeszed. Utana elegge összevissza vannak a szövegek...
Majdnem minden targy es azok leirasai es tulajdonsagai kesz vannak, nehany köynv, nehany parbeszed stb.
Ja, lehet, hogy csak az 1.30-as patchel müködik!
Biztonsag kedveert tegyetek fel!

A 16500 sorbol mar 1968 le van forditva!!! :-)))
A BWA file fontos!!!!
Olvass figyelmesen es ne varialj, hanem csinald azt ami ott le van irva.
Egy-két hasznos link:
http://home.arcor.de/yurij/gothic/
http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/maps.php
Miért nem tudnak az eladók honlapot frissíteni???
Hivatalosna május 2 a kijövetel.
Az Angliai amazon is ezt állítja.
Az amcsi még tartja az április 14-et.
A TVG store április 25-öt mond
A Play.com ezt: Out now. Waiting for delivery of stock.
Más oldal április 15-öt....
KAPJÁK BE!
meg szerintem CloneCD-vel betömöríted azt ezt a fájlt mountold be!
egy próbát megér.
plusz olvass figyelmesebben.
Ott leírták hogyan kell csinálni!