Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothic1
Egyébként nem valami szerencsés egy fórumban ftp-címet megadni. Már csak kíváncsiságból is egy csomóan ráfognak nézni a címre és ha van amit érdemes letölteni onnan, akkor töltik... Vagy visszajárnak csereberélni a címre, ha nem figyelsz oda.

gothic1
kölrõi=költõi

gothic1
Jól van, de már annyi embernek feltöltöttem, hogy már kissé belefáradtam... (több száz ember kaphatta meg általam a warezoldalon keresztül)
Van amit letölteni is érdemes onnan cserébe?

Ez olyan kölrõi kérdés volt. Ha megerõltetem magam és nem felejtem el akkor holnap feltöltöm neked, most nincs nálam a cd. OK?

dracoon
aha, koszi, de ide hasznosabb lenne:
ftp
dracoon.no-ip.com
user:user

gothic1
Tessék:

gothic1

😊))

dracoon
Hi! Valaki nem tudna neten kuldeni egy gothic1-et nekem?

Fél lábon is kibírjuk 😊)

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Hat a 2be.Az 1be nem is lehetett Damont elovarazsolni vagy igen?

CS@
Nem odamutatsz és odamegy.

Randal
1-be vagy kettõbe?

MÉG 18 NAP!!!!

Én is...

War. War never changes.

Shongi
Mikor???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Vki nem tudja hogy lehet kiszedni a damon szivet vagy akar a kogolemnek a szivet?Kene ahhoz hogy megidezhessem,vagyis hogy a runat megcsinaljam.

Evil
azert szerintem a dio1 et nem veletlenul nyomjak a mai napig, koztuk en is.Oriasi a feeling es csak remenykedek hogy a dio3 az 1 et koveti es nem a 2 t, kinezetileg, hangulatilag.
De azert varom a gothic 2 english t is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

a Diablo egyike a legjobb hack&slash game-eknak, amivel eddig találkoztam. nem kell hozzá nagy iq, de amire kitalálták, arra még a mai napig is nagyon jó: szórakoztatás

gothic1
Jó azért az a Diablo, most pl azzal játszok és végigviszem 5-ször is... 😊

Nekem sem jön be a Diablo.Az tipikusan olyan játék amit elég egyszer kijátszani és mgunod.
Pár szörny azért tényleg jó benne.
Elsõ Gothic1-2>Morrowind.
Hol kapok,vagy hol találok rúnákat a 2.részben?Ami a várban van azt ár megkaptam a mágustól.Még azért kéne á darab.
CS@
Nekem nagyon tetszett egész egyedi fegyver és ruha szerkesztési módszerek vannak benne.
Ha szétszedsz egy tárgyat akkor annak van egy mintája + amibõl készült(anyaga).
Ha mondjuk levágsz egy trollt akkor megkapod a bundáját ,szétszeded az eredeti ruhát és megcsinálhatod ezzel.
Késõbb ez még fokozható rúnákkal + varázslatokkal. Ami még nagyon tetszett az a lopakodás és hátba szúrás.
SPACE-el megállítható az idõ és frankón átnézhetõ a terep. Vehetsz fel kísérõket vagy mehetsz egyedül.
Ismertetõk : PCdome SG Honlap
Így hirtelen ennyi.
Gothic2 : A demót ugyan kipróbáltam (nem bírtam megállni) ,de németül nem játszok vele ,úgyhogy még nem nagyon tudom milyen.
A Gothic1 megjelenésekor szórakoztam a némettel aztán abbahagytam (egy szót sem értettem belõle).
Amikor megjelent angolul egy barátom elkezdett játszani vele és állandóan nyaggatott ,hogy álljak neki én is.
Jó sokáig mondania kellett mert mindig azt mondtam ,hogy : ááá én má játszottam vele…
Aztán egyszer nekiültem és nem volt megállás ,olyan volt mint egy teljesen ujj játék. Bocsy ha hosszú lett.

Nekem Gothic1-2, Morrowind. Az elõbb azt írtam, hogy a diabloban nincs sok RPG-játékelem.

War. War never changes.

CS@
Hát számomra Morrowind & Gothic & EvilIsland(ha még ez is belefér) a többiek a nyomukba sem érnek.

Volt mar masnak is ilyen problemaja vki meg mailt is irt nekem ugyanezzel a problemaval es ugyanezt valaszoltam ra es bada-bumm siker.
Alastor:Az emberunk mikor jon kifele a templombol raesik egy kotomb es xardas menekiti ki de odaveszik a szupipancel meg a tudasa es ereje.A sleeper az utolso erejevel meg eletre hivta asarkanyokat es azok pusztitjak a minentalt.Meg kell olni a sarkanyokat.asszem ennyi diohejban.Istencsaszar a jatek az 1 is nagyon jo volt de aszem ezzel meg azt is felulmultak nemcsak grafikai szempontbol hanem tortenet es kalandok kihivasok oldalarol is nezve,pedig az 1et felulmulni nem hittem volna hogy lehet.Igaz azt csak most vittem vegig nem regen😄

[OP]Stormbird
Fucko nem tudom mit büvészkedtél vele hogy elindult neked de nagy Copperfield lehetsz az tuti!
Shongi
Ma jelent meg nemde???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

jó akkor szívesen meghallgatnám a te sorrendedet is

War. War never changes.

Nekem is igy volt es be is tettem az elso cdt majd a 3.at kerte es ment vegul.

Az is isten lesz de ghotic rulz

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

yellowcab
Lesz kieg. lásd :
www.rpgdot.com

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Csacsi
Valahol már olvastam errõl, ha jól tudom, akkor nem tudod módosítani a regisztrációdat, de ezt nem ebben a topicban kéne megbeszélni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szevesztok.Hogy tudom megváltoztatni az eemail címemet?Valaki tudja?Az elõzõt meg akarom szüntetni.Van valami tippetek???
Csacsi
Csak német verzió van, írj mailt gothic-nak, és akkor Õ talán tud mondani helyet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Bravehart : azt ne mond nekem, hogy a diablo a legjobb szerepjáték szerinted? Mert ha így van, erre csak azt tudom mondani, hogy a diablo nem is szerepjáték.

Gothic a sztár gyerekek.Ezen nem is kell vitatkozni;-)))

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

CS@
Csak azt felejtetted el odaírni ,hogy : „szerinted”.

hát szerepjáték-mércén ez a helyzet: diablo1>diablo2>Gothic1>Gothic2>Neverwinter Nights meg a Baldur's Gatek>Morrowind

War. War never changes.

Nálam a Gothic és a Morrowind egyaránt a csúcson van. Ezek a játékok azok, amiért az rpg-ket szeretem: jó hosszú a játékidejük, nem lineárisak (Gothic egy kicsit az), azt csinálsz amit akarsz benne, ha akarod megnézed a naplementét, rengeteg apróbb-nagyobb küldetés van, ahhoz a szervezethez csatlakozol amelyikhez akarsz (itt mindkét játéknál van egy kis megkötés).
Szerintem azért a Gothic sokkal inkább RPG mint a Diabló! Ez nekem mondjuk egyértelmû.
Szerintem meg a két játék teljesen különbözik, nem kéne összehasonlítani õket. Ha pl. összemérjük a Morrowind+kiegészítõ átlagos játékidejét a Gothic 2 játékidejével, hát akkor 180 óra vs nemtom de sokkal kevesebb 😊 ....

War. War never changes.

Hogy tudom megváltoztatni az emailcímem? Tudtok valami tippet?Már lassan mindent próbáltam.Az elõzõt le akarom cserélni!!
gothic1
Szerintem a Gothic annyira RPG, mint amennyire a Diablo. Inkább action RPG-ként szokták illetni. A Morrowind viszont igazi RPG. Ettõl függetlenûl a Gothic jobb játék! 😊)

Tudom!!!
Ez a legjobb szerepjáték amivel valaha játszottam.Mindegyiket lepipálja.Kíváncsi vagyok már a hármas részre!
Milyen lehet?A Morrowindbe a homokvihart azért majd nehéz lesz túlszárnyalni nekik.
gothic1
Okozhat függõséget, azért mert jó! 😊

"Mikor jön ki a magyar verzió?"

Hát nem tudom Hunnenkoenigtõl függ...
Szerintem áprilisig nem lesz kész, de remélem tévedek.

Köszi a tanácsokat.Amint géphez jutok otthon meg fogok mindent próbálni.Már lassan egy hete nem jászottam vele.Okozhat ez a játék függõséget? Igen?!Lehet hogy az vagyok? ;-(
A piklibe!!!
Ja?
Mikor jön ki a magyar verzió?
A Gothic 2 csak március 7-én jelenik meg?! A francba, pedig annyira reménykedtem, hogy elõbb!
Nincs mit tenni, várakozom tovább 😞
de jó. legalább az új patchel próbálom ki a gammát.
amúgy lassan így leszek minden most megjelent gammával. várok 1-2 hetet, azt a patchel kezdek neki. Van kivétel, de nem sok.

Hunnenkoenig
A következö 1-2 hetben kijön az 1.30-as patch, amiben szövegvaltozasok is lesznek, ezert addig, mig az uj szöveg meg nem lesz, szüneteltetem a forditast!!!!

Randal
released on 7 March, 2003 in England

csak azé írom, hogy mindenki észben tartsa😊)))

február 11 van---már csak 24 nap!!!!

Köszi a tippet srácok!Majd ha végre haza érek kipróbálok mindent.
Utana lehet vasarolni 2t attol aki a borospinceben van nameg majd milten is ad 1et meg lesz meg eleg.

gothic1
Annyira nem gagyi az a varázslat. Kevés mannát fog használni és ahhoz képest elég sokat sebez, majd meglátod. Csak úgy tudsz majd varázsolni, ha rúnákat használsz (a tekercsek nagyon drágák, nem lehet pénzzel bírni) Fogsz még runaköveket szerezni bõven! Lesz aki ajándékba fog adni egy küldetés teljesítésekor, lehet találni ládákban stb.
Érdemes minden tekercsfajtából egyet-egyet megtartani, mert mindig fog kelleni új rúnák elkészítéséhez.