Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van amit letölteni is érdemes onnan cserébe?
Ez olyan kölrõi kérdés volt. Ha megerõltetem magam és nem felejtem el akkor holnap feltöltöm neked, most nincs nálam a cd. OK?
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
War. War never changes.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
De azert varom a gothic 2 english t is.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Pár szörny azért tényleg jó benne.
Elsõ Gothic1-2>Morrowind.
Ha szétszedsz egy tárgyat akkor annak van egy mintája + amibõl készült(anyaga).
Ha mondjuk levágsz egy trollt akkor megkapod a bundáját ,szétszeded az eredeti ruhát és megcsinálhatod ezzel.
Késõbb ez még fokozható rúnákkal + varázslatokkal. Ami még nagyon tetszett az a lopakodás és hátba szúrás.
SPACE-el megállítható az idõ és frankón átnézhetõ a terep. Vehetsz fel kísérõket vagy mehetsz egyedül.
Ismertetõk : PCdome SG Honlap
Így hirtelen ennyi.
Gothic2 : A demót ugyan kipróbáltam (nem bírtam megállni) ,de németül nem játszok vele ,úgyhogy még nem nagyon tudom milyen.
A Gothic1 megjelenésekor szórakoztam a némettel aztán abbahagytam (egy szót sem értettem belõle).
Amikor megjelent angolul egy barátom elkezdett játszani vele és állandóan nyaggatott ,hogy álljak neki én is.
Jó sokáig mondania kellett mert mindig azt mondtam ,hogy : ááá én má játszottam vele…
Aztán egyszer nekiültem és nem volt megállás ,olyan volt mint egy teljesen ujj játék. Bocsy ha hosszú lett.
War. War never changes.
Alastor:Az emberunk mikor jon kifele a templombol raesik egy kotomb es xardas menekiti ki de odaveszik a szupipancel meg a tudasa es ereje.A sleeper az utolso erejevel meg eletre hivta asarkanyokat es azok pusztitjak a minentalt.Meg kell olni a sarkanyokat.asszem ennyi diohejban.Istencsaszar a jatek az 1 is nagyon jo volt de aszem ezzel meg azt is felulmultak nemcsak grafikai szempontbol hanem tortenet es kalandok kihivasok oldalarol is nezve,pedig az 1et felulmulni nem hittem volna hogy lehet.Igaz azt csak most vittem vegig nem regen😄
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
War. War never changes.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
War. War never changes.
War. War never changes.
Ez a legjobb szerepjáték amivel valaha játszottam.Mindegyiket lepipálja.Kíváncsi vagyok már a hármas részre!
Milyen lehet?A Morrowindbe a homokvihart azért majd nehéz lesz túlszárnyalni nekik.
"Mikor jön ki a magyar verzió?"
Hát nem tudom Hunnenkoenigtõl függ...
Szerintem áprilisig nem lesz kész, de remélem tévedek.
A piklibe!!!
Ja?
Mikor jön ki a magyar verzió?
Nincs mit tenni, várakozom tovább 😞
amúgy lassan így leszek minden most megjelent gammával. várok 1-2 hetet, azt a patchel kezdek neki. Van kivétel, de nem sok.
csak azé írom, hogy mindenki észben tartsa😊)))
február 11 van---már csak 24 nap!!!!
Érdemes minden tekercsfajtából egyet-egyet megtartani, mert mindig fog kelleni új rúnák elkészítéséhez.