21229
-
#6184 Mind1,majd megkeresem.nem tom most rendesen körbeírni:-))) -
Braveheart #6183 nekem meg 15 percenként kifagy... -
Braveheart #6182 na átmentem a mining colonyba, és hihetetlen, hogy 6-7 ork táma rám egyszerre... egyenként még haggyám, de ilyen sokan... elcsalogatni meg nehéz őket -
Sanca #6180 Mit hol talalsz?... -
#6179 Na attól a barlangtól balra lévö kéne nekem. -
#6178 ÖÖ nekem azt mondja már meg valaki,hogy az erdöben a legészakibbi barlangot (térképem van) hol találom??? Az erdö ott sziklafalban ér véget,s ott nem volt. Elkolbászoltam jobbra,s valahogy felverekedtem magam a sziklafalra,de ott sem volt. Valaki mesélje már el hol van plz,mert sárkánytojásokat gyüjtök,s ahhoz végigjárom a barlangokat. -
Sanca #6177 En aze bevallalnam -
Braveheart #6176 DXDIAG ment egy maillal! -
Sanca #6175 Vegigjacasal ne nyomd. Anno en Morro foszalat nyomtam vegigjacassa. Es utana jottem ra mekkora vesztettem. Ma is esz erte a fene. -
Tovi #6174 Északon a térkép közepén. A barlang előtt egy csomó csontváz és törött talicska van -
mambo #6173 srácok. honnan lehet angol nyelvű ISO verziót lenyerni??? -
#6172 Huhh ezt meg kell tesztelni:-)))
Na ezért baj,hogy végigjátszással nyomom:-)) Nem beszélek olyanokkal,akik nem adnak küldit:-)) Na jó azért szoktam,de ez a kocsma valahogy kimaradt,bár az rémlik hogy az elötte ácsorgó csávó eccer leszólított. -
M.A.D. #6170 háát. a középkorban ez volt az ideál. -
#6169 Bűnronda a nőci a videón! -
M.A.D. #6168 Sorry! :))) Sanca naprakész! :)) -
M.A.D. #6167 a 6039-es hozzászólásnál van egy térkép.
nos. a part közelében van az említett hely. a csaj egyfolytában táncol a bejárattal szemben. éjszaka betértem és beszédbe elegyedtem vele. Majd mondtam, menjünk fel. Ő meg belement. Az utolsó szobában történt a cselekmény.:) -
Sanca #6166 Ja es Sonja a neve:)) -
Sanca #6165 Harbor District-ben, ha tanger fele mesz, akkor Moe-tol balra. -
#6164 Hol melyik kocsmában??? Nyomjad az infot,de gyorsan!:-)))) -
Sanca #6163 Amugy ez olyan szint mikor megkerdeztem G2-be a novajszok fonoket hol van a templom-kapolna vagy mi:)) Jol learcolt:))) -
Sanca #6162 -
Sanca #6161 http://beam.to/gothic2.hu
:))) -
#6160 vak vagy? -
Sanca #6158 Amugy meg van kb 7-8 oram hogy Gothcozzak. Elkezdtem tolteni a Pirates Of The Caribbean -t!!!!!!!! Kijott!!!!! Mokkora jatek, de vartam ma. Ha kell vkinek csinaljon ftp-t es attolom.
-
Sanca #6157 Kosz szepen, megfogadom a tanacsaidat. Persze kuld el kiprobalhatom. Hany %-os? Mondjuk nekem mind1, eleg jol vagom az angolt. Mondjuk azert annyira nem, de jatekba nem gond:) -
M.A.D. #6155 utolós. ez jó.:) -
M.A.D. #6154 Érdekes. Ez a Braveheart annyit írta az utolós napokban, hogy percenként kivágdossa őt a desktopra a gamma, hogy tegnap már nekem is elkezdte csinálni 20 perc után. -
drakeX #6153 Leginkább a szőlőket nem szabad megenni, abból egyébként is alig találsz. Én mindig azon buktam be:-) -
drakeX #6152 Minden további nélkül megcsinálhatod, a végigjátszásban is így van (tehát ezek a küldik nem a csapatfüggőben vagy a táborválasztásban vannak). -
drakeX #6151 -
drakeX #6150 'Minden varázslat a használó mágikus erejéből jön létre.'
'Ez az isteni ajándék, amivel a mágia használói felruháztatnak.' -
M.A.D. #6149 Lehet, hogy már írtátok, de nem semmi, mikor a csajjal (aki táncol) fel lehet menni szobára, éjszakánként. Jó kis videójelenet is van.:) -
drakeX #6148 Jövő héttől be tudok szállni. -
#6146 GOTHIC, ESROHNOIL, YELLOWCAB!!!
légyszi mondjátok meg, hogy hol tartotok a fordításban!
Nem akar még valaki segíteni? lenne mit lefordítani?
Legalább hamarabb játszhatna mindenki magyarul a Gothic 1-gyel! -
neménvoltam #6145 Én belekezdtem, és nem lett tőle semmi bajom. -
#6144 Embör... Legalább egy fél oldalt visszaolvashatnál,ott leírtam pontosan.
2 gyürü,1 amulett egy idöben. -
#6143 DrakeX: Figyi miután most mágus akarok lenni,attól még elkezdhetem csinálni (Xp miatt) mondjuk a Zsoldosok tisztelete questet,csak max a végén nem beszélek Lee-vel.
Ezt lehet így,vagy abszolút nem szabad belekezdeni? -
#6142 Remélem nem zavar ez a kis OFF:
www.napnet.hu/stevesum
ON -
#6140 Ok köszi. Mivel most olvasom ,hogy gond van a kettő fordításával is ezért addig míg nem esz jó NWN-zek:D -
#6139 Az eleje le van fordítva, talán.
Esrohnoil mondt, mivel ő kapta azt a részt, de nem tudom meddig van lefordítva.
A többi sajna nem összefüggő, mivel az egész fordítandó anyag nem az.
A használati tárgyak és z állatnevek le vannak fordítva, asszem a karakterlap is, de még elég sok van hátra:(