Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segitséget de már meg van már a 3. chapterben vagyok.Igen király.Hol találom meg Pyrokart?Odaküldött el Lord Hagen de nem tom minek mert sajna nem értem.o)))De majd kiböngészem csak hol találom meg?Meg hol találom meg Diego aranyát?Érdekes mert a uj világban ugyan ugy néz ki Xardas tornya mint az egyes részben.Most meg elmentem a 3.Chapterben a Minentalban lévö tornyához és kinyirtam azokat akik üldöznek Inos emberei asszem.Na meg a demont is.azokat ha kinyirtam azt hogy tovább?Thx

magus
hanyadikán jelenik meg hivatalosan?

A 2. Chapterben Lord Hagen ad egy feladatot hogy menjek el Minentalba és keressem meg Kommandant Garont.Valaki irja má le hogy hol van Minental.Az egy bánya?Vagy mi az?Irja aki tudja pls.Thx

Hunnenkoenig
Mert a forditas az 1.30-as patchre alapul!!!!!
Valszeg az a gond!

Bandew
Most milyen fordításról van szó? Az 1-hez? Mert az totál király lenne. Valaki csinálja már meg az 1-hez a teljes fordítást plííííííííz!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kipróbáltam a fordítást a Demoval és nem megy.A menü még magyar ,de újh játék betöltésénél kilép valami hibaüzenettel:/

\"Life is around you and in you.\"

Hunnenkoenig
Uj forditas a jövö het vege elött nem varhato!
Mostanaban nem sokat tudtam vele foglalkozni :-(

Hunnenkoenig mikor lesz ujabb forditás??

Töltsétek le akinek nem megy a kiégetett cd amitt Hunnenkoenig felrakott az 1902sben.És amikor a végén kéri az egyes cdt nyomjatok continuet és miközbe pörgeti a cdd akkor nyimkáljátok az ambrechen feliratot akkor eltárolja a full gamet a hdd-n.Utána amit lehuztok a netröl az1902sben lévö exet azt másoljátok be a systambe lévö exe helyére.100százalék hogy menni fog simán.Én nekem is sikerült gond nélkül megy.Remélem segitettem akinek kellett.Sorry ha tul hosszu lett de részletesen akartam leirni.o))))

Elöször is köszi szépen a segítséget az utso falnál de nem jött össze sehogy a pecs miatt állítolag utánaolvastam egy német oldalon! maradt a wallhack 😊! Most ahozz szeretnék hozzászolni h. én kiirtam a 3. cdt blindwrite-al és én feltudtam telepíteni cd-rõl!! A másik meg h. ugye van ez a probléma lentebb h. kéri a telepítés végén az 1es cd-t ujra asszem, nos én ezt ugy oldottam meg legelöször h. dameonnal visszatöltöttem az 1es cdt aztán kérte a 3mast betettem és mûködött ennyi volt!
Valaki nem tudja nekem átmásolni a Gothic 2 német versiont és elküldeni postán?Persze kifizetem a cd árát postaköltséget ilyesmit!

5K-val amire lejön uhh...

Miért nem ilyen egyszerû? Letöltöm és elfelejtem a címet vagy megvásárolom!
Légyszíves küldje el vki az [email protected] a gothic2 lelõhelyeit.
Le szeretném tölteni!!!! Nagyon várom!!!
Randal
Mire megjelenik az angol verzió addigra lejön nekem a német😊))

Randal
😊)))

bocsi de mi az hogy nyolc nap ??
Randal
8 nap....
és egy kis mondat a Jowood hivatalos fórumáról:

Hi!

As said before... there will be a press release real soon about the Gothic 2 international release. Due to this i can't say anything else then this right now.

Community Manager
-Wings Simulations/JoWooD

magus
1. mikor jon az angol hivatalosan?
2. a magyar forditas meddig van keszen?

yellowcab
Igaz már lenyomtam németül, iszonyatosan várom az angol megjelenést. Kiváncsi vagyok miket javítottak benne, ill. van egy új gépen, ahol végre mindent maxon futtathatok.
Jöhetne már
Buzi JoWooD

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Áhh mát én is szedem igaz ,hogy lassan de jön😊

Hunnenkoenig
Bocsi! Mar irtam!

Most vagyok! :-)

jupiee,alig várom t1-ed van?

Randal
No, nemsoká meglesz a Gothic 2 german, csak a 3-dik cd hiányzik, meg a másodiknak a fele, majd megosztom DC-n

Herr Hunnenkoenig!

Einhundert hála és köszönet Neked és Cs@ - nak...
Szerintem most biztos meg fog jelenni áprilisban, mivel csak ebben az egy hónapban nem lesz internetem... 😞
Randal
dehogynem, egy srácnál láttam, de nincs fennt sose😞((

Hát a magyar HUB-okon nincs meg senkinek:/

Randal
No, akkor kezdem elölrõl megint a számolást😊))
10 nap van hátra míg bejelentenek a játékról valami hírt hogy kb. mikor jelenik meg.
Nagyon optimisták a srácok, szal lehet hogy nem kell várni májusig.

Hunnenkoenig
Itt a link a ship.bik-hez Cs@ jóvoltából!!!

http://free.x3.hu/gothic/ship.bik

Vietcong:
Nezd meg a DC++ -on! Ott biztos megvan nehanynak!

Még mindíg nem tudja senki letölthetõvé tenni a Gothic 2-õt?

Hunnenkoenig
keress meg! A szamom (*sugva*) 5109012

Akkor megmondom mit csinalj, hogy atmenjen :-)

CS@
Hát ICQ-m van éppenséggel mondjuk azt nem is tudtam ,hogy erre is használható…
De ha mondod mit ,hogy kell rajta állítgatni vagyis ,hogy hogyan tudod elküldeni akkor szívesen felrakom.

Hunnenkoenig
Köszi!
A baj, hogy szörnyen lassu, de legalabb bejön, nem ugy mint az extra vagy a tar.hu...

Ha elküldenem valakinek ICQ-n magyarorszagra, fel tudna tenni???
Önkentesek jelentkezeset varom!!! :-)

CS@
http://x3.hu/ 40Mb

Hunnenkoenig
Sajna nem talalok neki helyet, mert 14 MB es a legtöbb amit talaltam 10MB helyet adnak, ahova zip es rar allomanyokat is fel lehet tölteni. Ha valaki tud helyet, szolhat! :-)

Herr! Hunnenkoenig!
Mikor lesz elerheto az a bizonyos "ship.bik"?
gothic1
Ha ki van írva a 3.cd, így is fel lehet telepíteni a játékot. Javaslom, hogy akinek ilyen gondja van az nézze meg a fórum 906. üzenetét, ahol szépen (screenshottal) leírtam, hogy kell feltelepíteni. Ez a Hunnenkoenig-féle megoldás egy másik verziója. 😊

gothic1
Nálam is így van. cd1 és a cd2 ki van írva cdre, a cd3 imagefájlja meg ott virít a vincsimen! Nem sajnálom rá a tárhelyet... Megérdemli! 😊

zoozoo
ehhh... 😊
Igen ezt hallottam.Végülis, akkor örökre a vinyón kell maradnia?
Micsoda kárhozat ez a legjobb játéknak, nem gondoljátok? 😊

zoozoo
Csak néha nézek ide, mert egyenlõre várom az angol verziót ( meg a magyart 😛), csak néha látom, hogy tényleg problémák vannak ezzel.Csak annyi a kérdésem, hogy legalább fel lehet írni cd-re õtet? 😊

Hunnenkoenig
Van akinek problemaja van vele...
Epp tegnap ICQ-ztam valakivel, aki nem tudta telepiteni, es igy sikerült megoldani!
A forum elejen is sok gond volt...
Csak szoltam :-)

Hunnenkoenig
Ja, a crack az müködik az 1.28 es az 1.29 verzioval!

Hunnenkoenig
Ok sracok! A Telepitesi hibak megoldasa a Gothic2-höz:

A 3. Cd telepitesekor az utolso adatnal ("SHIP.BIK") megszakitani a telepitest ("ABBRECHEN")!!!! Akkor megmaradnak az addig telepitett adatok.

Bezarni a telepitöt es utana ezt a fajlt bemasolni (szetcsomagolas utan) a C:\...\Gothic II\System mappaba. Ha kerdi, hogy felülirja-e a mar letezö fajlt, akkor IGEN-t nyomni.

Ezekutan megszerezni az eredeti "ship.bik" adatot es bemasolni a C:\...\Gothic II\_works\data\video mappaba.

Majd keresek neki helyet es megirom a letöltesi linket! Kb. 14 MB a nagysaga.

Randal
Release
Hi!

Sorry for the non information regarding the international release of Gothic 2 . Just can't tell you anything more about it. In the upcoming two weeks there will be news about the release.

Community Manager
-Wings Simulations/JoWooD

Randal
Gondolni komolyan gondolom, csak tényleg meg kéne mondani, hogy editort, meg a szövegfájlokat honnan szedem le, plusz ékezetes karaktereket felismeri-e. Aztán meg Vizsgaidõszak lesz, szla nyáron lesz meg...bár nem biztos😊
Csak csillapodjanak a hullámok körülöttem(suli) akkor talán nekiállok. Bár játszani egyszerûbb😊

Hunnenkoenig
Ha komolyan gondolod, szolj, ha segitseg kell!
Legalabbis a szövegek megszerzeseben tudok segiteni! :-)
Bar az egyhez van editor. Azzal biztos meg lehet csinalni ...

zoozoo
Hûûû, de király lenne!

Randal
node sebaj😊))
majd addigra akko is összeszedem és lesz hozzá magyarítás a jóvoltodból.
plusz még ha nagyon összegörcsölöm magam akko megcsinálom az 1nek a magyarítását.

Hunnenkoenig
Oh, te szegeny!