Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehh akkor nem fogsz unatkozni a gothic 3-ig
\"Life is around you and in you.\"
Sok dialogus es fele annyi sincs kesz, mint szeretnem :-)
összesen kb 10 ezer sor a leforditando szöveg sortöres nelkül :-))
Igaz ebben vannak egy szavas es 5 mondatos sorok is :-)
összesen kb 10 ezer sor a leforditando szöveg sortöres nelkül :-))
Igaz ebben vannak egy szavas es 5 mondatos sorok is :-)
Mennyi diaolugus van és abból kb mennyi van kész?
Majus 2 elott nem jon hivatalos jelentes szerint,olvashato a gamestaron.
Egyelöre nem jelentkezett senki olyan, aki erdemlegesen bizonyitotta volna alkalmassagat. Schakal az egyetlen, akiben eddig megbizok, de ö mint mondtam, a DS-t forditgatja, ha idelye engedi...
Valaki mondjon egy Német Gothic 2 letöltési helyet plz
Mivel a varakozas a patchre es az uj szövegek kiszürese eleg sok idöt elvett, igy nem nagyon haladtam vele, de sok dialogus (föleg a questek) nevek, könyvek le vannak forditva. Meg rengeteg forditani valo van, de azert elegedett vagyok, mert mar igy is sokminden magyar :-))
Hú...Már alig várom...köszi😊
Gothic!
plz ha esetleg még fennt van valahol a Gothic 2 german akkor légyszi írj, mert megpróbálnám innen lehúzni
plz ha esetleg még fennt van valahol a Gothic 2 german akkor légyszi írj, mert megpróbálnám innen lehúzni
király😊
Ami kinn van most ami-nekem is-megvan az még nagyon az eleje volt ugye?
Ami kinn van most ami-nekem is-megvan az még nagyon az eleje volt ugye?
Forditas mar folyamatban van, söt mar le is tölthetö egy resze, ugyhogy ne aggodjatok! Mire kijön az angol, mar lesz magyar is! :-)))
Na talan egy kicsit kesöbb, de azert lesz! :-))
Na talan egy kicsit kesöbb, de azert lesz! :-))
Miért nem?
Fiúk,fiúk,fiúk................
Elvégre van Gothic 2-nk nem???????????????
Hisz itt a full német verzió.Csak könyörögni kéne valakinek hogy készítse el teljesen a magyar fordítást.....
Nem lenne nagy ügy.Kell 1 ember akia programozáshoz ért plusz 1 aki németül...ennyi.....
Elvégre van Gothic 2-nk nem???????????????
Hisz itt a full német verzió.Csak könyörögni kéne valakinek hogy készítse el teljesen a magyar fordítást.....
Nem lenne nagy ügy.Kell 1 ember akia programozáshoz ért plusz 1 aki németül...ennyi.....
Teljesen igazad van most már azért se boltban fogom venni

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
A Morrowind az jó, csak baromira idõigényes, nekem meg jelenle nincs hozzá kedvem, én Gothicozni akartam😞
brühühûûû
meg fogok halni...
most akkor adják ki 14-én vagy 15-én mitbánom én, csak NE május 5-én
brühühûûû
meg fogok halni...
most akkor adják ki 14-én vagy 15-én mitbánom én, csak NE május 5-én
hát én is játszanék már vele, de ajánlhatom addig a Morrowindet? Amúgy az elõbb csak szórakoztam.
War. War never changes.
Szerintem meg igen, mert alapból véve egy csendes, nyugodt viccelõdõs fiú vagyok.
csak azt nem értem emg, hogy kiadnak egy játékot, németül. max 3 hónap lenne a szinkron meg minden, errefel még mindig nincs kinnt az English verzió, hanem csak május5-öt igérnek.
Persze a többi oldalon ettõl függetlenül a többi idõpont tartja magát.
Kurva mérges vagyok. szerettem volna egy jót játszani errefel...eh, hagyjuk.
csak azt nem értem emg, hogy kiadnak egy játékot, németül. max 3 hónap lenne a szinkron meg minden, errefel még mindig nincs kinnt az English verzió, hanem csak május5-öt igérnek.
Persze a többi oldalon ettõl függetlenül a többi idõpont tartja magát.
Kurva mérges vagyok. szerettem volna egy jót játszani errefel...eh, hagyjuk.
Szerintem te nem vagy emberek közé való...
War. War never changes.
Hogyazajóbüdöskurvaistenmegbasszaaztabüdöskurvavilágotaztbasszamegbüdösmocskosrohadtszemétjowoodhogylehetnekilyenköcsögökdögöljönmegazösszes.
KAPJÁK BE!!!

KAPJÁK BE!!!

Hat a csavo jol elszurta az eletet. Öt evet es 500 ezer dollar birsagot kapott. 22 evesen ez egy fasza indulas az eletbe :-(((
Hoppá, megölték az isonewst😊))
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
vagy most jelenjen meg, vagy majus vegen. vizsgak evfolyamdogak, temazarok utan... tuti kozben fog megjelenni... nahat akkor nem lesz nyaron idom jatsznai vele...
Ugyhogy csak nyugi....Még nem lesz english version....
Na itt az Amazon írása:
Our Price: £26.99
Free UK delivery on orders over £39 with Super Saver Delivery. See details & conditions
Platform: Windows 95.Windows 98.Windows 2000.Windows Me.Windows XP
This item will be released on 2 May, 2003. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change.
Ennyi...😞
Our Price: £26.99
Free UK delivery on orders over £39 with Super Saver Delivery. See details & conditions
Platform: Windows 95.Windows 98.Windows 2000.Windows Me.Windows XP
This item will be released on 2 May, 2003. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change.
Ennyi...😞
Passz..😞
Na megjelent ???

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Helloka! :-)
Na igen. Legy türelemmel, elöbb utobb megjön.
Nezd meg a csoro diablosokat! Ök mar több mint egy eve varnak egy nyamvadt patch-re :-)
Na igen. Legy türelemmel, elöbb utobb megjön.
Nezd meg a csoro diablosokat! Ök mar több mint egy eve varnak egy nyamvadt patch-re :-)
"Gothic 2, Gothic 2-Add-on
Add-on zu Gothic 2 bereits im Mai?
Bövites a Gothic2-höz mar majusban?
06.03.2003 17:19 Uhr - ... Erscheinen soll das Add-on bereits am 31.05.2003. Auf Nachfrage wurde uns diese Nachricht von Jowood bestätigt. Weitere Informationen werden folgen "
A bövites mar majus 31.-en meg fog jelenni es ezt a Jowood is megerösitette! Tovabbi infok jönnek.
(f*szom...meg több forditani valo!!!) :-))
Bövites a Gothic2-höz mar majusban?
06.03.2003 17:19 Uhr - ... Erscheinen soll das Add-on bereits am 31.05.2003. Auf Nachfrage wurde uns diese Nachricht von Jowood bestätigt. Weitere Informationen werden folgen "
A bövites mar majus 31.-en meg fog jelenni es ezt a Jowood is megerösitette! Tovabbi infok jönnek.
(f*szom...meg több forditani valo!!!) :-))
ja, meg szoktam is enni, csak jelenleg nincs egy kanyi vasam se(szó szerint, így zabálom a szobatársam kenyerét meg a konzerves darálthúst)
Nyugi😊
nem vagyok pszihopata, csak szellemileg retardált.
Amúgy járok suliba, kolis vagyok, egyedül vagyok, szar a netem(lassú jelenleg) és marhára unatkoztam, mert nem volt kedvem jáccani. Ezért csináltam ezt.
Amúgy télleg érdekes, hogy sokat ülök a gép elõtt, pedig közbe minden mást csinálok.
Meg várom a holnapot, mert jön bnõm😊))
Meg csinosítgatom a gépem a következõ telepítésig.
Amúgy nekem nagyon bejött a játék. a Morro is tetszik, csak ahhoz nincs idõm, pedig szerintem ez a kettõ stuff a legjobb RPG ebben a stílusban.
nem vagyok pszihopata, csak szellemileg retardált.
Amúgy járok suliba, kolis vagyok, egyedül vagyok, szar a netem(lassú jelenleg) és marhára unatkoztam, mert nem volt kedvem jáccani. Ezért csináltam ezt.
Amúgy télleg érdekes, hogy sokat ülök a gép elõtt, pedig közbe minden mást csinálok.
Meg várom a holnapot, mert jön bnõm😊))
Meg csinosítgatom a gépem a következõ telepítésig.
Amúgy nekem nagyon bejött a játék. a Morro is tetszik, csak ahhoz nincs idõm, pedig szerintem ez a kettõ stuff a legjobb RPG ebben a stílusban.
Randal, már bocs, de te egy pszhiopthahahaha elmebeteg õrült vagy! te odaadnád a levegõt a Gothic 2ért bazz! Lehet, hogy jó játék, de azért nem kell ezzel foglalkozni, már gondolom azóta, hogy megtudtad mikor jelenik meg, lesen vagy a gépeden, és figyeled a húsz oldalt amin hír van, a szüleid meg elédteszik a kajád, hogy talán megeszed... Nincsen veled semmi bajom, de hát akkor is...
hááát, nemtom. a baj az, hogy még a dátumot se írták ki a honlapra. remélem ez feledékenységbõl van..de holnap megtudjuk, addig is:
Xardas tornya 3D-ben
Remélem nem baj, hogy ezeket belinkeltem, plusz még egy kis infóáradat:
There will be a 'Gothic II' gold edition (probably 'Gothic II' + expansion pack) on sale in the 2nd or 3rd quarter of this year.
Mindezt mondták Március 4.-én.
NÉMET GOTHIC2 VÉGIGJÁTSZÁS + TIPPEK:
Ugorjunk!
Egy óriási Spoiler a GOTHIC 2-bõl:
Akarlak!
No, egy német interjúban elhangzott, hogy MINIMUM 512 MB memóriára lesz szükség mivel elég nagy a terület...
Németesek ezt kéretik lefordítani!!! FRISS, FONTOS:
06.03.2003 17:19 Uhr - Der Bertelsmann Club wirbt derzeit für "Die spielgewaltige Erweiterung zum Rollenspiel Hits des Jahres" und preist "Noch mehr knackige Abenteuer, noch mehr Rollenspielspaß!" an. Erscheinen soll das Add-on bereits am 31.05.2003. Auf Nachfrage wurde uns diese Nachricht von Jowood bestätigt. Weitere Informationen werden folgen "
No, és megnyugtatásul Közlöm, hogy senki sem tud semmit.
Xardas tornya 3D-ben
Remélem nem baj, hogy ezeket belinkeltem, plusz még egy kis infóáradat:
There will be a 'Gothic II' gold edition (probably 'Gothic II' + expansion pack) on sale in the 2nd or 3rd quarter of this year.
Mindezt mondták Március 4.-én.
NÉMET GOTHIC2 VÉGIGJÁTSZÁS + TIPPEK:
Ugorjunk!
Egy óriási Spoiler a GOTHIC 2-bõl:
Akarlak!
No, egy német interjúban elhangzott, hogy MINIMUM 512 MB memóriára lesz szükség mivel elég nagy a terület...
Németesek ezt kéretik lefordítani!!! FRISS, FONTOS:
06.03.2003 17:19 Uhr - Der Bertelsmann Club wirbt derzeit für "Die spielgewaltige Erweiterung zum Rollenspiel Hits des Jahres" und preist "Noch mehr knackige Abenteuer, noch mehr Rollenspielspaß!" an. Erscheinen soll das Add-on bereits am 31.05.2003. Auf Nachfrage wurde uns diese Nachricht von Jowood bestätigt. Weitere Informationen werden folgen "
No, és megnyugtatásul Közlöm, hogy senki sem tud semmit.
Remélem holnap kint lesz már.Igen bevagyok már sozva.(((
mivel a vilag szar, mivel amerikai megtamadja irakot, mivel nincs jo kedvem ezert UGYIS aprilis 17en fog jonni
Na emberek, megnéztem én is az oldalakat.
A következõ oldalak ezt hirdetik:
Angliai megjelenések:
TVG UK Store: 14/03/03
Play.com: 14/03/2003
Amazon: 7 March, 2003
Amcsi megjelenések:
Amazon: April 17, 2003
De egyre több helyen Április 17 van kiírva...
reménykedjünk, hogy nemsokára többet fogunk megtudni.
A következõ oldalak ezt hirdetik:
Angliai megjelenések:
TVG UK Store: 14/03/03
Play.com: 14/03/2003
Amazon: 7 March, 2003
Amcsi megjelenések:
Amazon: April 17, 2003
De egyre több helyen Április 17 van kiírva...
reménykedjünk, hogy nemsokára többet fogunk megtudni.
Én az amazonra. mivel nem tudom mi értelme lenne kiírni egy angol meg egy amcsi megjelensét külön-külön...
Holnap megtudjuk, vagy holnapután
Holnap megtudjuk, vagy holnapután
Hopp! mit találtam!
Angliában már az Amazon mellett már a TVG Store is árulja a gammát!
Klikk ide a Jowood ezen részéhez
Nekem az oldal innentõl nem jön be, remélem nektek majd igen
Angliában már az Amazon mellett már a TVG Store is árulja a gammát!
Klikk ide a Jowood ezen részéhez
Nekem az oldal innentõl nem jön be, remélem nektek majd igen
Haho gyere a gyaloglora ott nyitottam egy Gothic 2-es szobát
Itt vagy Braveheart??
Ha mondjuk ahogy lehuzom a 3as cd-t és kiégetem utána vissza a gépbe fog müködni deamon toolsal????