21229
  • gothic1
    Hagytad elmenni???

Egy fa alá futott ugye közel a kikötőhöz? Itt dumálni kell vele visszavenni a pénzt és mondani neki, hogy feldobod. Ha "Get lost!..." szöveggel elküldöd, akkor Lord Andrénál nem lehet feldobni. Legalábbis nálam ez volt.
  • Braveheart
    Kardif semmitsem mond.. gondolom nem szabadott volna elengednem Rengarut
  • Braveheart
    oké
  • jam@
    Addig nem is lesz ott amíg Kardif nem mondja azt, hogy vár rád valaki halárus háza mögött! Beszélj Kardiffal újra!
  • jam@
    Király, nagyon ügyes vagy!
  • Braveheart
    na Beszéltem Joraval, elkaptam Rengarut és visszavette mtől e az 50 aranyat, és hagytam elmenni. Attila nincs ott most sem, gondolom azért, mert nem dobtam fel Rengarut...szerintetek most mi legyen?
  • jam@
    Van itt egy térkép, ha nem találnál valakit ;)
    Gothic 2 térkép
  • Braveheart
    én elszedtem de ugyanúgy fagyott
  • gothic1
    Persze csak akkor ha az ACE 5.x van feltelepítve. Ha nincs feltelepítve akkor nem kell leszedni :)
  • jam@
  • gothic1
    Egy tipp a fagyások ellen:

Próbáljátok ki azt, hogy leszeditek a ACE Megacodec pack 5.0-t nálam WinXP-n ez kavart be. Leszedtem (és felraktam a ACE Megacodecpack 4.31-t)azóta nem fagy le a Gothic 2.
  • neménvoltam
    Más játék egyáltalán nem fagy?
  • Braveheart
    aha oké köszi
  • jam@
    Halvor a neve és a kikötőben van, Edda a hallevest főző nőszemélytől keletre van Atilla, Halvor háza mögött vár rád. Ha Halvort vagy Rengarut feldobtad Lord Andre-nal akkor meg kell ölnöd, hogy a kulcsot megszerezd!
  • gothic1
    Ha szemben állsz a piactéren a kijárattal akkor jobbra lesz az az árus.
  • gothic1
    Akit fel kellett dobni, az valami Regrau vagy ki... ott álldogált a piactéren.
  • Braveheart
    na, ezt a küldetést nem csináltam még meg. Hol van az az árus? A piactéren?
  • gothic1
    Előszőr beszélni kell a kocsmárossal. Ha korábban feldobtad Lord Andrenál azt a fickót, aki 50 aranyat lopott az egyik árustól, akkor bepöccentek rád a tolvajok és rád küldték Attilát. A kocsmáros (a kikötőben) fogja mondani, hogy vár téged egy fickó aki "beszélni" kiván veled a halárus háza mögött.
  • Braveheart
    nem volt ott senki!
  • Braveheart
    kösz
  • jam@
    Menj este a kikötőben a halárus háza mögé, ott találod Atilla-t.
  • Braveheart
    beszéltem a harbor districtben lévő kocsmárossal, ő nem említette meg Attilát. Elmentem a barakknál lévő kocsmába, az a kocsmáros sem mond semmit. Most akkor hova is menjek?
  • Braveheart
    sztem nem miért? nincs semmi túlhajtva
  • Braveheart
    na beugrottam a vízbe, és találtam egy ajtót a várfalban, de nem nyílik. Ez a csatorna bejárata? És kulcsokat honnét lehet szerezni?
  • neménvoltam
    figyu, a hűtőddel nincs semmi probléma?
  • Randal
    Az angol részben vannak német szövegek is a G1-ben.
    Ezeket lefordítsam?
  • Randal
    Az angol részben vannak német szövegek is a G1-ben.
    Ezeket lefordítsam?
  • Randal
    ho calls the shots around here?
    Who's in charge here?
  • Randal
    Ti ezeket hogy fordítanátok?

Chargeable Spell
    Investment Spell
    Bouncer
  • Braveheart
    Na rekord: 1 óráig ment fagyás nélkül...
    Khorinisban hol van a város csatornarendszere?
  • neménvoltam
    De csak óvatosan, nehogy megöld.
  • gothic1
    Ja csak ennyi!? :)

Én meg itt udvariaskodtam vele, meg holmi felejtő varázslatokkal próbálkoztam! :)

No akkor elnáspángolom!
  • neménvoltam
    Utána meg beszélni vele.
  • Hyder_work
    ha már megvan mint küldi, akkor dumálj fele sokat, küld el a fenébe, de csak kalapál...ekkor kard elő, lever =) ezekután duma vele ismét, és máris csend lesz..

visszamész a küldiadó fickóhoz és kész
  • neménvoltam
    Meg kell verni.
  • gothic1
    Egy kérdés. Tudom tök fölösleges, gondolom alig kapok érte xp-t, de hogy a fenébe kell a házát állandóan kalapácsoló fickót leállítani. :)
    Már végigcsináltam, de újrakezdtem és ezt a problémát is szeretném megoldani.
  • Shaman
    Mondjuk kisit gáz,hogy a fal a másik oldalról átlátszó:-)
  • Shaman
    HEHE na átjutottam az orc fal másik oldalára,s megtaláltam a .......:-)))
    Fasza volt,mondjuk kis idöbe telt míg rájöttem hogy kell lejönni a hegy másik oldalán:-)
  • Hunnenkoenig
    Nekem jön rendesen!
    Lehet, hogy temporalis hiba volt...probald ujra!
  • drakeX
    Ha felveszed az Erő gyűrűt, akkor a legjobb fegyver a Nemes Rövidkard (Noble Shortsword), ezt a Harad műhelyénél lévő őrtoronyban találod (a kulcs a kaszárnyában van, egy olyan ládában, amit nem őriz senki).
    Ha esetleg a bányavölgyben is felveszed a másik ilyen gyűrűt, akkor már minjárt a Kőtörő (Stonecrusher) lesz a legjobb fegyver, ami már 35-öt sebez (1kezes).