21229
-
#6049 Hagytad elmenni???
Egy fa alá futott ugye közel a kikötőhöz? Itt dumálni kell vele visszavenni a pénzt és mondani neki, hogy feldobod. Ha "Get lost!..." szöveggel elküldöd, akkor Lord Andrénál nem lehet feldobni. Legalábbis nálam ez volt. -
Braveheart #6048 Kardif semmitsem mond.. gondolom nem szabadott volna elengednem Rengarut -
Braveheart #6047 oké -
#6046 Addig nem is lesz ott amíg Kardif nem mondja azt, hogy vár rád valaki halárus háza mögött! Beszélj Kardiffal újra! -
#6045 Király, nagyon ügyes vagy! -
Braveheart #6044 na Beszéltem Joraval, elkaptam Rengarut és visszavette mtől e az 50 aranyat, és hagytam elmenni. Attila nincs ott most sem, gondolom azért, mert nem dobtam fel Rengarut...szerintetek most mi legyen? -
#6042 Van itt egy térkép, ha nem találnál valakit ;)
Gothic 2 térkép -
Braveheart #6041 én elszedtem de ugyanúgy fagyott -
#6040 Persze csak akkor ha az ACE 5.x van feltelepítve. Ha nincs feltelepítve akkor nem kell leszedni :) -
#6039 -
#6038 Egy tipp a fagyások ellen:
Próbáljátok ki azt, hogy leszeditek a ACE Megacodec pack 5.0-t nálam WinXP-n ez kavart be. Leszedtem (és felraktam a ACE Megacodecpack 4.31-t)azóta nem fagy le a Gothic 2.
-
neménvoltam #6037 Más játék egyáltalán nem fagy? -
Braveheart #6036 aha oké köszi -
#6035 Halvor a neve és a kikötőben van, Edda a hallevest főző nőszemélytől keletre van Atilla, Halvor háza mögött vár rád. Ha Halvort vagy Rengarut feldobtad Lord Andre-nal akkor meg kell ölnöd, hogy a kulcsot megszerezd! -
#6034 Ha szemben állsz a piactéren a kijárattal akkor jobbra lesz az az árus. -
#6033 Akit fel kellett dobni, az valami Regrau vagy ki... ott álldogált a piactéren. -
Braveheart #6032 na, ezt a küldetést nem csináltam még meg. Hol van az az árus? A piactéren? -
#6031 Előszőr beszélni kell a kocsmárossal. Ha korábban feldobtad Lord Andrenál azt a fickót, aki 50 aranyat lopott az egyik árustól, akkor bepöccentek rád a tolvajok és rád küldték Attilát. A kocsmáros (a kikötőben) fogja mondani, hogy vár téged egy fickó aki "beszélni" kiván veled a halárus háza mögött. -
Braveheart #6030 nem volt ott senki! -
Braveheart #6029 kösz -
#6028 Menj este a kikötőben a halárus háza mögé, ott találod Atilla-t. -
Braveheart #6027 beszéltem a harbor districtben lévő kocsmárossal, ő nem említette meg Attilát. Elmentem a barakknál lévő kocsmába, az a kocsmáros sem mond semmit. Most akkor hova is menjek? -
Braveheart #6025 sztem nem miért? nincs semmi túlhajtva -
Braveheart #6024 na beugrottam a vízbe, és találtam egy ajtót a várfalban, de nem nyílik. Ez a csatorna bejárata? És kulcsokat honnét lehet szerezni? -
neménvoltam #6023 figyu, a hűtőddel nincs semmi probléma? -
#6022 Az angol részben vannak német szövegek is a G1-ben.
Ezeket lefordítsam? -
#6021 Az angol részben vannak német szövegek is a G1-ben.
Ezeket lefordítsam? -
#6020 ho calls the shots around here?
Who's in charge here? -
#6019 Ti ezeket hogy fordítanátok?
Chargeable Spell
Investment Spell
Bouncer -
Braveheart #6017 Na rekord: 1 óráig ment fagyás nélkül...
Khorinisban hol van a város csatornarendszere? -
neménvoltam #6016 De csak óvatosan, nehogy megöld. -
#6014 Ja csak ennyi!? :)
Én meg itt udvariaskodtam vele, meg holmi felejtő varázslatokkal próbálkoztam! :)
No akkor elnáspángolom! -
neménvoltam #6013 Utána meg beszélni vele. -
#6012 ha már megvan mint küldi, akkor dumálj fele sokat, küld el a fenébe, de csak kalapál...ekkor kard elő, lever =) ezekután duma vele ismét, és máris csend lesz..
visszamész a küldiadó fickóhoz és kész -
neménvoltam #6011 Meg kell verni. -
#6010 Egy kérdés. Tudom tök fölösleges, gondolom alig kapok érte xp-t, de hogy a fenébe kell a házát állandóan kalapácsoló fickót leállítani. :)
Már végigcsináltam, de újrakezdtem és ezt a problémát is szeretném megoldani. -
#6008 Mondjuk kisit gáz,hogy a fal a másik oldalról átlátszó:-) -
#6007 HEHE na átjutottam az orc fal másik oldalára,s megtaláltam a .......:-)))
Fasza volt,mondjuk kis idöbe telt míg rájöttem hogy kell lejönni a hegy másik oldalán:-) -
#6006 Nekem jön rendesen!
Lehet, hogy temporalis hiba volt...probald ujra! -
drakeX #6004 Ha felveszed az Erő gyűrűt, akkor a legjobb fegyver a Nemes Rövidkard (Noble Shortsword), ezt a Harad műhelyénél lévő őrtoronyban találod (a kulcs a kaszárnyában van, egy olyan ládában, amit nem őriz senki).
Ha esetleg a bányavölgyben is felveszed a másik ilyen gyűrűt, akkor már minjárt a Kőtörő (Stonecrusher) lesz a legjobb fegyver, ami már 35-öt sebez (1kezes).