21229
  • jam@
    A Chapter 1-ben még vissza lehet vásárolni 350 aranyért, nekem ennyiért adta vissza!
  • Shaman
    Fekete Troll nincs mégegy,s nem is termelödik újra. Asszem nem lehet Bospertöl visszavásárolni,de ez nem 100%. (esetleg kinyírhatod,s hátha van a hullájánál:-)))
    Egyébként Bosper csak akkor veszi meg a böröket,mikor mondod neki,hogy van egy-pár bőröd. Szal te szúrtad el.Ő automatikusan nem vesz semmit.
    Mondjuk ha Zsoldos akarsz lenni akkor ez gáz,mert a troll bör szerzés elég fontos küldetés asszem.
  • PhantomW
    megnézem köszi
  • Braveheart
    Nem lehet vhogy visszavásárolni a bőrt Bospertől? Vagy nem lehet vhonnét venni?
  • Braveheart
    csak fekete troll kéne... 1et kinyírtam, de amikor Bosperrel dumáltam, azonnal megvette tőlem a bőrét... nekem kell mégegy fekete troll, nem termelődik újra? Pl. minden chapter elején
  • Braveheart
    jó hogy eszembe juttattad! :) van pár elmentésem
  • CS@
    Akiket semmiképp nem ölhetsz meg azok meg egyszerűen sérthetetlenek.
  • Shaman
    Vagy ha zsoldos vagy,nem illik Lee-t bántani,és ilyesmik.....
    De azért ha gyilkolási vágyad van elég sok egyéb embert kinyírkálhatsz,az már a te bajod,ha utána 1-2 questet nem tudsz megcsinálni.
  • Shaman
    Azért az emberek nagy részét megölheted büntetlenül. Úgy értem,hogy lehet,hogy egy mellékküldetést nem fogsz tudni megcsinálni,de a FŐ szálat nem befolyásolja. Magyarán elesel XP-töl amit kaphatnál a küldetésükért (esetleg köröznek a városban:-)),de komoly gond nincs belöle. Azonban vannak olyan emberek,akiket tényleg nem szabad kinyírni,mert nagyban befolyásolja a játékmenetet. Teszem azt chapter 1-ben nem túl ideális kinyírni Lord Hagen-t:-))) Bár szvsz nem is tudod,olyan erös:-))
  • Shaman
    öö,majd darkeX bejelöli térképen,én innen munkahelyröl nem tudom,de megpróbálom elmagyarázni,hátha sikerül.
    Szal átmész bányavölgybe,s lejössz a szerpentinen a folyóig (ott ahol elöször mikor átjöttél áldogált egy ember). Szembeállsz a folyóval,s jobbra (folyásiránnyal ellentétesen) elkezdessz úszni (mehetsz a parton is). Úszol-úszol-úszol egészen addig amíg a folyó el nem éri a jeges területet,itt végetér egy vízesésben.Itt kimész a folyó bal oldalára,s ott lesz Hokurn a cimboráival egy barlang elött.
    Mondjuk a chapter elején rögtön ott állnak ahol átmész bányavölgybe.(ahogy átmész kicsit haladsz le a szerpentínen,s ott lesznek) Ha ott beszélsz velük utána kerülnek le a folyó partjára.
  • Randal
    Szívás:)
    ezért kell olyan mentéseket csinálni, amik jók.
    mondjuk olyankor amikor mestert választasz ill. "kasztot"
  • PhantomW
    továbbra se találom Hokurn barlangját valai bejelölné a térképen?
  • Braveheart
    Igen, de ha úghy döntök hogy kinyírok vkit, és pár chapter után kiderűl, hogy mégsem lett volna szabad , és emiatt újra kell kezdeni a játékot, akkor mi van?
  • Shaman
    Látod-látod!!! Vállald a döntéseidért a felelösséget!!!!
    Az életben megmondja neked valaki,hogy kit szabad és kit nem szabad kinyírni?:-))
    Ezért jobb a Gothic.
  • Shaman
    Én ugyan chapter 6-ban vagyok,de mivel minden gaméban jobban szeretem a varázslókat,valszínüleg újranyomom varázslóval is,mert eléggé tetszett.A baj,hogy csináltam egy globális mentett állást,de jó lenne magyarul nyomni,szal lehet újrakezdem,s felrakom a magyarítást,csak haladjatok vele 1000-el Hunnenkoenig!!:-))))
  • Braveheart
    A Morrowind legalább kiírta, ha olyan karaktert öltünk meg, akit nem szabadott volna... ezenkívűl a Morrowind maximális grafikán megy 30 fps-t, a Gothic 2 meg közepes grafikán, városban 10-et...

de most a Gothic2-vel akarok játszani, úgyhogy addig nem nyugszom amíg nem megy (ja és nem higyjétek, hanem higgyétek)
  • Shaman
    No nekem még 1 nagy kérdésem lenne. Szal asszem már régebben kérdezte valaki,de már nem tudom mikor,s nem akarok 20 oldalt átnézni:-)))
    Szal a Kriptában lévö kapcsoló az mit nyit,vagy mit aktivál??????
  • Shaman
    Sajna csak 1 fekete troll van,vannak még máshol is Trollok,de azok nem fekete trollok.Nem tom,de nem hiszem,hogy más sima troll börét elfogadná.
  • Braveheart
    Akkor ezeket fogom újrarakni:
    directx 9.0a (ha nem jó akkor vhonnét szerzek sima 9.0-t)
    Detonator 43.45 (nektek is ez van vagy 44.03?)
    és a Gothic2
  • Braveheart
    Akkor mit rakjak újra?
  • Braveheart
    de én azt kérdeztem, hogy ha nem 100 aranyat áldozok, lehet-e még 11-szer 100 aranyat áldozni
    na jó asszem újrarakom az egész játékot, letörlöm a töltéseimet és kezdek egy varázslót.
  • Braveheart
    nemtom hogy ha újraraknám-e a játékot, az megoldaná-e a lefagyás problémámat... (gondolom már unjátok a témát, higyjétek el, én is)
    leggtöbbször csak simán kilép vagy acces violation hibaüzenettel lép ki, és egy csomó számot meg betűt mutat csak-egy kukkot sem lehet érteni belőle. Ugfye nem csak 1 fekete troll van Khorinis szigetén? Véletlenűl eladtam Bospernek a fekete troll bőrét, pedig Onar táborába kellett volna vkinek odaadnom...
  • Shaman
    Én 10-esen mentem át. Asszem varázslóként (mivel több quested van) magasabb szinten mész át.
  • Shaman
    CSak akkor kapsz áldást a szobroknál (erö,vagy életerö),ha ECERRE 100 aranyat áldozol. Ne úgy hogy 20+20+20+20+20,hanem ECERRE!!
    2.Páncél:Attól függ milyen típus vagy.Én csak a zsoldost tudom elmondani,mert én az voltam.2 lehetöség van.Vagy veszel Lee-nél,vagy vársz egy kicsit,s mikor szabadítod ki Gorn-t akkor a bányavölgyi várban ad egy ugyanolyat,mint Lee ingyen. (én mondjuk megvettem Lee-jét,mert annyi pénzem volt,mint szemét:-)))
  • Shaman
    ÖÖ itt lenne is egy kérdésem. Zsoldosként mihez tudok kezdeni a sárkánytojásokkal chapter 6-ban? Elvileg elvittem magammal alkimistát is,de semmit sem csinál vele. (Már amennyiben Vatras alkimista:-))) Tudom nem az,de ö a hajón az alkimista szobában ácsorog.
  • Shaman
    :-)) Sejtettem hogy valami nem stimmol,mert néha a karakterem láthatatlanná is vált,valamint hiába ittam gyorsító italt,a sárkány mindig ellökött a tüzével magától,hiuába sebeztem (sebeztem relatív,mert nem sebzödött). Elöször azt hittem valami speckó fegyver kellm,vagy valamit kell csinálni a sárkánytojásokkal (megdobálni,vagy ilyesmi:-)). Nagy sokára jöttem rá,hogy hmm fel kéne a szemet tölteni ismét:-))) Amúgy a hajón is van alkimista szoba,ahol fel tudod.
  • Braveheart
    de hányas szintű vagy?

most hogy elkezdtem a 2. fejezetet, mindenhol újratermelődtek a szörnyek?
  • Shaman
    Én is Bosperes voltam. AZ szvsz elég jó,mert csomó lóvét ad a bőrökért.
  • Shaman
    Sorry én is királyszárat akartam írni.Tzudom,hogy a sárkányakármi az az eröhöz kell.
    De én azé nem találtam 20-at belöle chapter 1-ben. Te merre találtál??? (tudom van 1-2 az elsö tanyánál a kötömböknél,van egy pár az alkimistáknál,de hol a többi?
  • Braveheart
    Ja és még vmi:most olvasom, hogy ha imádkozunk Innos szobrainál, és 100 aranyat adományozunk, áldásokat kapunk, és ezt 11-szer lehet megcsinálni. Nos, és már többször áldoztam 10 és 50 aranyat, ugyen ettől még lehet 11-szer 100 aranyat áldozni?
    A másik: most kezdtem el a 2. fejezetet, hol és mikor kapok jobb páncélt?
  • Braveheart
    Ti milyen szinten mentetek át a 2. fejezetbe? Én most leszek nemsokára 9-es, az nem kevés egy kicsit még?
  • Braveheart
    ja észrevettem... elég hülyén néz ki
    nincs akármilyen dolog, amin ha állítok nem fagyna le a program? Ha akarjátok bemásolom ide a gothic2.ini fájlom tartalmát
  • drakeX
    Ha 0-ra rakod, akkor a látómező szélén villogni fognak a tárgyak.
  • Braveheart
    és ez a sor it jelent? Nekem gef3Ti-m van
    geforce3HackWBufferBug=1
  • drakeX
    Elméletileg azt, hogy a gépedben lévő videokártyák közül melyiket kellene a játéknak használnia. Gyakorlatilag sosem próbáltam átírni.
  • drakeX
    Nekem varázslóval a játék végén 90 LP-m volt...
  • drakeX
    Menj Matteo boltjához a városban, menj a bolt mögé, és kövesd a külső városfalat. Ahol zsákutcába jutsz, ott menj be a házba a jobb oldaladon, és már meg is találtad.
  • drakeX
    A fickó nyugodtan meghalhat, nem lesz semmi bajod belőle.
  • drakeX
    Hogy Angar hol van, az attól függ... Lehet a várban, lehet ott, ahol én mondtam, és lehet ott, ahol te. De majd az illetékes megmondja, hogy hol találta meg, és akkor kiderül:-)
  • Braveheart
    A Gothic.ini fájlban a zVidDevice mit jelent? 0-ról átállítottam 1-re és már fél órája nem fagyott le.