Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Hajrá, így tovább!

Mire kijön angolul talán már egész jól alakul a fordítás is. Bár én megvárom azthiszem (már ha kibírom) a készet, szóval húzzatok bele 😉

Amúgy mikor jön az angol?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hunnenkoenig
Jo hireket tehetek közze!

AnWar kollega beszallt a forditasba es nagyon szep, tiszta munkat vegzett rövid idö alatt. Elküldtem neki egy ujabb adagot, valamint az eddig kesz forditast elküldtem konvertalasra. Ha minden jol megy, holnap vagy holnaputan visszaerkezik es akkor felteszem a netre!

Szerintem lazan elertünk a 30%-hoz!!!

zoozoo
nocomment
Ha beírsz ide, látod, hogy egybõl segítenek. Ne vonj le pár emil után általános következtetéseket, mert az nem reális.
Ennyi, nincs harag. Játszál vele sokat, én is azt fogom tenni, amint kint lesz az angol.

Breki 33 !

Te, segítettél a legtöbbet, úgyhogy rád az üzenet plánenem vonatkozik!

ZooZoo!

Nem, szemrehányás az üzenet és a segítõknek megköszöntem, a szivatók akik érdekes módon nem szólalnak meg, azok nem érdekelnek. 2 hónap keresés után egy kis elkeseredést hagy engedjek magamnak. Nem vagyok gyerek, figyelj oda, hogy mit írsz!!

Hi!
magus
minek akarjátok megszerezni most ennyire? amig nincs angolul addig csak egy nyers angol es egy felkesz magyarral jatszhattok.

zoozoo
Tessék, azért lettem lecseszve, mert nem játszom a német Gothic2-vel, ezért nincs letöltve és ezért küldtem máshoz a gyereket segítségért. Vicces.

Hunnenkoenig
Hehe...
Fel kene terjeszteni a Piranha Bytes-nak, hogy hivatalositsak! :-))

Breki33
Gothic II elsõ köldtés: Leszedni A dc-RÕL

engem egyik reggel egy felelossegre vono uzenet várt hogy rakjam mar fel valahova mert igy nagyon lassu :-)
Hunnenkoenig
Igen van segitseg. Ma jön a forditott anyag, azt meg hozzacsapom az enyemhez, aztan megy konvertalasra. Par nap es fent lesz az uj verzio!

A hivatalos honlapon az all, hogy "a kiadonk JoWood igyekszik egy terjesztöt talalni a nemzetközi verzihoz, amint van valami, azonnal ertesitünk titeket." (pongyola forditas)

Randal
Küdj nekem egy mailt és megbeszéljük!
vagy keress meg ICQ-n 16-tól ráérek és akkor majd kicsit bõvebb infót küldök.
Dc-n próbáld emg azt, hogy passzívból átálsz aktívba. vagy kérdezz meg egx OP-ot, hogy ilyenkor mi van.
Amúgy vagy már 5 ember lehúzta rólam.

A Gothic2demogerman 1.28-as verzióba nem lehet installálni az 1.29-es és az 1.30-as patch-et?
Ha, igen akkor hogyan

hi!
Toomy!

Holnap délután tudok felröppenni a DC-re remélem ott leszel.

Hi!
gothic1
Steroid -nak is fent látom a Gothic 2 cd1-t.
Ebben a pillanatban...

A

hypergee.sytes.net

hubon.
És szabad slotja is van kábelnettel.

gothic1
Úgy látom ez a Gothic játék összefogja a jó embereket!!! 😊

Ez a Hunnenkoenig is mennyit melózik, csak hogy jó legyen nekünk! 😊

Tényleg!

Hunnenkoenig!

Most már akkor van segítséged a fordításban?

Toomy!

Köszi a lehetõséget!
Megyek

Hi!
Randal és Gothic!

Ti, voltatok azok akik megpróbáltak segíteni, rátok a zárójeles rész vonatkozik.
Én azokról írtam akik megosztották a DC-n és amikor már az elsõ CD 3/4-e lejött közölték, hogy törlik!!!

Egyébként Randal, te voltál az akire nem tudtam csatlakozni a tûzfalad miatt.
Remélem emlékszel és adtál két nevet, akik azt írták, hogy ne róluk töltsem, mert nagyon lassú vagy úgyse lesz slot-juk. Az elõzõ hozzászólás nem kritika volt hanem elkeseredettség, igen EZ AZ A JÁTÉK AMIÉRT ÉLEK-HALOK!!!! (valakinek a fifa, a diabló vagy Sillent Hill nekem a Gothic 2)

A visszaolvasásban úgy látom nem én vagyok az egyetlen türelmetlen játékos.

Csá!!!
gothic1
Az infogrames-sal mi van? Most nem az a kiadója?

gothic1
Randal, légyszi, oszd már meg neki DC-n!

Nem szeretném, hogy személyiségtorzulása legyen, emiatt a trauma miatt! 😊

Hunnenkoenig
Nem sokat er vele, ha egyszer nem talalnak megfelelö publishert! :-)

Nekik is az erdekük lenne, hogy minel hamarabb kiadjak, de ha egyszer nem megy....
Legalabbis a hivatalos honlapon az all, hogy meg nem talaltak senkit...

Randal
Sziasztok!
No, nekem megvan DC-n miért nem néztél szét?
Tudod itt senki se szivatja egymást.
Volt egy idõszak mikor le lehetett tölteni. nekem is megvolt, de töröltem mivel azt hittem jön ki az angol.
De akkor is megszereztem
Sõt, még mások is megkapták tõlem.

gothic1
Próbáltad DC-n is?

Pénteken két embernél is láttam, hogy fenn van az egyik X-boxman volt.

Odaadnám neked, de már csak a cd3 tükörfájlja van meg "eredetiben".

Nem hiszem el, hogy két hónapja nem tudok letölteni egy rohadt játékot. Mindnkitõl kérem, minden lehetõségbe benne vagyok, de nem!!! "Menjél ide kérd a másiktól; õ biztos tudja; én nem adhatom meg; mert nem publikus; Írj ennek; megosztja ez megosztja az, de senki nem ad konkrét választ. Az a poén, hogy 1 hónap mulva a csapból is a Gothic2 fog folyni, minden warezen rajta lesz, minden publikus lesz, mindenhol elérhetõ. Most meg úgy kezelik mint egy X-aktát. A kiadó is szivat mindenkit, a felhasználók pedig egymást.

TELE LETT A TÖKÖM
(Tisztelet a kivételnek, akik tényleg segíteni akartak a beszerzésben, azoknak ezúton is köszönöm!)

Randal
FIGYELEM!!!
Az RPG.DOT Gothic fórumáról egy srác indított egy petíciót hogy minél hamarabb kiadják a gamét!
Kéretik kitölteni!

Petíció

Shongi
Úgyi május 5 lesz hogy a fene vinné el

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Randal
Hétvége van, nem fogják megmondani.
az rpg.dot-on 2 idõpontot mondanak.
Április 17 vagy Május 5.
De úgyis megmondja majd Plex😊))
csak mondaná már meg!

Shongi
Lesz holnap vagy nem?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

a gothic 1-ben hány titkos hely van? én csak párat találtam pl a régi bástyában a kripta, meg a régi várnál a rom tetején.

War. War never changes.

Randal
Mindig az eredeti nyelv a legjobb szinkronos.
Lásd Haegemonia: ott az angol jobb mint a magyar, mert hiszen a nagyközönség többsége angolul beszél nem magyarul.
Lehet, hogy a beleélés ok, de én régóta utálom a német szinkront. bár ez a Gothicnál tényleg jól eltalált, de azért a magyar rulez, vagy min angol legyen.

Randal
Valaki segítsen píííz.
felraktam a GOTHIC MOD Development Kit-et , de nemtom hogyan kell ill. hogy ezt kellene-e használni a Gothic 1 szövegfájlainak szerkesztésére.

Hunnenkoenig
Fogadom, a titkos kriptakat meg sem talaltad :-))

Hunnenkoenig
Nem hiszem el, hogy befejezted!!!! :-)
Bazeg, te motorbiciklin közlekedtel a vilagban?

En 2 het utan jutotottam el a Minentlaba. :-)
Szerintem sok questet kihagytal!
A következöt tessek kenyelmesen jatszani, barangolni, mindenkivel beszelni!!!! :-)

Hunnenkoenig
A hivatalos honlapon es az összes gamer magazinban :-)))
Köztudott. A kiegeszitö ha jol emlekszem meg tavasszal megjelenik, de legkesöbb nyaron.

Majd lehet keresek egy linket hozza :-))

Randal
Na ok. A Gothic 1-rõl annyit ha lesz idõm elkezdem. Meg ha meglesz a szövegfájl😊))
Ha nem kezdem el most akkor nyáron😊

zoozoo
Hehehe 😊)
Én is Én is! Egyetértek!

Bandew
z

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Randal könyörgök fordítsd le a Gothic1-et! Plííííííííííííííí!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hiba
Itt az elobb az egyik hozzaszolasban 😊

magus
kiegeszito? gothic3? ti errol mikor olvastatok?

Ja most látom, hogy még meg sem jelent az angol... akkor bocs...
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de az angol verziót hol tudom letölteni? Még igazából csak az elsõ részt nyomtam végig, és mivel nagyon magával ragadott a hangulat - lévén Gyûrûk Ura és fantasy fanatikus vagyok - szeretném a 2. részt is megszerezni! Kösz!
zoozoo
Dehogy skacok!
Vagy április közepe, vagy május eleje az angol verze kiadásának idõpontja.

bocs az idegesitésért. de akkor ezek szerint nem csak a demo lesz angol hanem a teljes német játék is ???
zoozoo
Vazze!! 3. rész?!? Juhéjjj! 😊)
Szóval második rész is ennyire frankó, igazi kaland lesz? Már alig várom. Hunnenkoenig és tsai fordítása ha meglesz, az lesz a legkirályabb 😊

Hunnenkoenig
A harmadik resz mindenkepp a szarazföldön fog jatszodni es meg a kiraly szine ele is fogsz kerülni. Ezt mar most nyilvanossagra hoztak. Hogy a kieg.-ben mi lesz, azt nem tudom :-)))

Randal
ne hogy azt hidd, hogy a felfedezés elveszett! Sõt! gondolj csak bele! az ismeretlen terep amin jársz az ismerõs, csak már más! Íg újra felfedezed s elõjönnek az emlékek! például, hogy hol láttad meg elõször az OLd Campet. Hol kezdõdött a kalandod. Hol volt az Ork Föld és így tovább. Ráadásul egy TELJESEN új világot kapsz, hisz itt már lovagok is vannak és IGAZI VÁROSOK!
Ezek a fiúk tudják hogy kell gammát csinálni.

Más, emlékszel mikor tudtál lecsapni egy goblint.
Most is találkozol eggyel az elején és már egy bunkóval lecsapod. Nem kezdesz elölrõl mindent, de azért az erõd se a legnagyobb.
Vajon mi lesz a 3. részben? valeszeg egy új világrész.
De a kiegben mi lesz amit nyáron akarnak kidobni? Ott már biztosan az lesz.
Higgyétek el, szeritnem ez akkora játék lesz mint a Final Fantasy..legalábbis hosszúságban😊

zoozoo
Maximálisan egyetértek.
Egy zárt világ a burok miatt, de mégis annyira sokszínû, hogy hajnalig játszottam, vadásztam a mezõkön, merészkedtem az orkok földjére és nyakamban a lábammal menekültem onnan. A tengerpart, a hegyek, a folyók az élõvilág. Áhhhh... kiráz a hideg, annyira jó visszagondolni...😊)
Hmmm.Holnap újra kezdem 😊

Randal
nemtom, még enm vagyok ott😊))

Teljesen egyetértek! NAGYON HANGULATOS volt a Gothic 1.
Életem egyik legjobb játéka 😊)))
magus
hat nemtom, az elso resz 3 varosanak hangulatat felulmulni nagyon nehez lesz

zoozoo
Nem hiszem, hogy unalmasnak fogom találni.
A Gothic 1 a legjobb játék a GPL mellett, amivel valaha játszottam. Felülmúlhatatlan. Remélem a Gothic 2 azért felülmúlja 😊