Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire kijön angolul talán már egész jól alakul a fordítás is. Bár én megvárom azthiszem (már ha kibírom) a készet, szóval húzzatok bele 😉
Amúgy mikor jön az angol?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
AnWar kollega beszallt a forditasba es nagyon szep, tiszta munkat vegzett rövid idö alatt. Elküldtem neki egy ujabb adagot, valamint az eddig kesz forditast elküldtem konvertalasra. Ha minden jol megy, holnap vagy holnaputan visszaerkezik es akkor felteszem a netre!
Szerintem lazan elertünk a 30%-hoz!!!
Ha beírsz ide, látod, hogy egybõl segítenek. Ne vonj le pár emil után általános következtetéseket, mert az nem reális.
Ennyi, nincs harag. Játszál vele sokat, én is azt fogom tenni, amint kint lesz az angol.
Te, segítettél a legtöbbet, úgyhogy rád az üzenet plánenem vonatkozik!
ZooZoo!
Nem, szemrehányás az üzenet és a segítõknek megköszöntem, a szivatók akik érdekes módon nem szólalnak meg, azok nem érdekelnek. 2 hónap keresés után egy kis elkeseredést hagy engedjek magamnak. Nem vagyok gyerek, figyelj oda, hogy mit írsz!!
Hi!

engem egyik reggel egy felelossegre vono uzenet várt hogy rakjam mar fel valahova mert igy nagyon lassu :-)
A hivatalos honlapon az all, hogy "a kiadonk JoWood igyekszik egy terjesztöt talalni a nemzetközi verzihoz, amint van valami, azonnal ertesitünk titeket." (pongyola forditas)
vagy keress meg ICQ-n 16-tól ráérek és akkor majd kicsit bõvebb infót küldök.
Dc-n próbáld emg azt, hogy passzívból átálsz aktívba. vagy kérdezz meg egx OP-ot, hogy ilyenkor mi van.
Amúgy vagy már 5 ember lehúzta rólam.
Ha, igen akkor hogyan
hi!
Holnap délután tudok felröppenni a DC-re remélem ott leszel.
Hi!
Ebben a pillanatban...
A
hypergee.sytes.net
hubon.
És szabad slotja is van kábelnettel.
Ez a Hunnenkoenig is mennyit melózik, csak hogy jó legyen nekünk! 😊
Tényleg!
Hunnenkoenig!
Most már akkor van segítséged a fordításban?
Köszi a lehetõséget!
Megyek
Hi!
Ti, voltatok azok akik megpróbáltak segíteni, rátok a zárójeles rész vonatkozik.
Én azokról írtam akik megosztották a DC-n és amikor már az elsõ CD 3/4-e lejött közölték, hogy törlik!!!
Egyébként Randal, te voltál az akire nem tudtam csatlakozni a tûzfalad miatt.
Remélem emlékszel és adtál két nevet, akik azt írták, hogy ne róluk töltsem, mert nagyon lassú vagy úgyse lesz slot-juk. Az elõzõ hozzászólás nem kritika volt hanem elkeseredettség, igen EZ AZ A JÁTÉK AMIÉRT ÉLEK-HALOK!!!! (valakinek a fifa, a diabló vagy Sillent Hill nekem a Gothic 2)
A visszaolvasásban úgy látom nem én vagyok az egyetlen türelmetlen játékos.
Csá!!!
Nem szeretném, hogy személyiségtorzulása legyen, emiatt a trauma miatt! 😊
Nekik is az erdekük lenne, hogy minel hamarabb kiadjak, de ha egyszer nem megy....
Legalabbis a hivatalos honlapon az all, hogy meg nem talaltak senkit...
No, nekem megvan DC-n miért nem néztél szét?
Tudod itt senki se szivatja egymást.
Volt egy idõszak mikor le lehetett tölteni. nekem is megvolt, de töröltem mivel azt hittem jön ki az angol.
De akkor is megszereztem
Sõt, még mások is megkapták tõlem.
Pénteken két embernél is láttam, hogy fenn van az egyik X-boxman volt.
Odaadnám neked, de már csak a cd3 tükörfájlja van meg "eredetiben".
TELE LETT A TÖKÖM
(Tisztelet a kivételnek, akik tényleg segíteni akartak a beszerzésben, azoknak ezúton is köszönöm!)
Az RPG.DOT Gothic fórumáról egy srác indított egy petíciót hogy minél hamarabb kiadják a gamét!
Kéretik kitölteni!
Petíció
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
az rpg.dot-on 2 idõpontot mondanak.
Április 17 vagy Május 5.
De úgyis megmondja majd Plex😊))
csak mondaná már meg!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
War. War never changes.
Lásd Haegemonia: ott az angol jobb mint a magyar, mert hiszen a nagyközönség többsége angolul beszél nem magyarul.
Lehet, hogy a beleélés ok, de én régóta utálom a német szinkront. bár ez a Gothicnál tényleg jól eltalált, de azért a magyar rulez, vagy min angol legyen.
felraktam a GOTHIC MOD Development Kit-et , de nemtom hogyan kell ill. hogy ezt kellene-e használni a Gothic 1 szövegfájlainak szerkesztésére.
Bazeg, te motorbiciklin közlekedtel a vilagban?
En 2 het utan jutotottam el a Minentlaba. :-)
Szerintem sok questet kihagytal!
A következöt tessek kenyelmesen jatszani, barangolni, mindenkivel beszelni!!!! :-)
Köztudott. A kiegeszitö ha jol emlekszem meg tavasszal megjelenik, de legkesöbb nyaron.
Majd lehet keresek egy linket hozza :-))
Ha nem kezdem el most akkor nyáron😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szóval második rész is ennyire frankó, igazi kaland lesz? Már alig várom. Hunnenkoenig és tsai fordítása ha meglesz, az lesz a legkirályabb 😊
Ezek a fiúk tudják hogy kell gammát csinálni.
Más, emlékszel mikor tudtál lecsapni egy goblint.
Most is találkozol eggyel az elején és már egy bunkóval lecsapod. Nem kezdesz elölrõl mindent, de azért az erõd se a legnagyobb.
Vajon mi lesz a 3. részben? valeszeg egy új világrész.
De a kiegben mi lesz amit nyáron akarnak kidobni? Ott már biztosan az lesz.
Higgyétek el, szeritnem ez akkora játék lesz mint a Final Fantasy..legalábbis hosszúságban😊
Egy zárt világ a burok miatt, de mégis annyira sokszínû, hogy hajnalig játszottam, vadásztam a mezõkön, merészkedtem az orkok földjére és nyakamban a lábammal menekültem onnan. A tengerpart, a hegyek, a folyók az élõvilág. Áhhhh... kiráz a hideg, annyira jó visszagondolni...😊)
Hmmm.Holnap újra kezdem 😊
Életem egyik legjobb játéka 😊)))