Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DIEGO
azért ezzel az 1.30 Patchel kapcsolatban van egy kissebb probleme ha estleg cracket akarsz felhasználni.
Hunnenkoenig
Ah, hülye vagyok...lehet, hogy megsem, bar ha tudod telepiteni ra az 1.30-as patchet, akkor igen :-))

Hunnenkoenig
A demot leszedheted a hivatalos oldalrol www.gothic2.com

A forditas müködik a demoval is!

DIEGO
Ja igen mindenkinek kellemes huswetot, diego most khorinisban locsol.

ps. maradunk a magyarnal.
ps2 latom fellet hozwa a regi gothic forum ami jo õtlet mert amig nincs az uj mindenkepen tanacsos lenne az elsõ reszt jatszanin mert sok minden õsszefûg.
Hunnenkoenig
Ja es neked is kellemes husvetot! :-)

Hunnenkoenig
Na, örülök, hogy sikerült megtargyalnod magaddal :-)

Az eljövendökben mellözzük a nemetet, mert a többiek kirugnak, meg hat azert vagyunk itt, hogy vegre magyarul beszelhessünk :-)))

DIEGO
Ich ziehe die Frage zurück. Randal ist Randal der schwer in Ordnung ist.

mfg diego
frohe ostern
DIEGO
Ich begrüße dich.
itt vagyok Pesten gondoltam benézek. Tegnap wirklich nix gegangen, warum wohl weiss ich nicht. Wer ist Randal?

mfg diego
Hunnenkoenig
Tavaszi nagytakaritas? Az minek? :-)))
Vagy tan a takaritast az orkok között gondoltad?

Egy kis kosz jot tesz az immunrendszernek, a magyaritas viszont letfontossagu!

Überprüfe deine prioritäten! :-)))

Hunnenkoenig
Hello!

Meine seite funzt wohl! :-)

Nem tudom neked miert nem müködött, de most megy az biztos :-) Lehet Randal epp akkor updatelte
:-)

Randal
Hali!
Na, csak annyit, hogy étfõn beindul az én részlegem is Hunnekoenig honlapján😊
Addig is megtekinthetõ ott a NAGY SEMMI😊))
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
Léptem haza.

Randal
Ez komoly???
az tök buli😊))

Breki33
na belraktam a teljesen jo BWT-ket a megosztásomba

ezeknél nem kell megszakitani a telepitést

Ja a magyaritás tényleg csak Patch-al megy?
zoozoo
Húú, köszi szépen sokak nevében 😊 Ez tök jó 😊

DIEGO
An den Hunnenkönig.

sajnos az oldalad "funzt nix" ezért itt válaszolok.Ma éjjel utazom Bépestre ezért nem vagyok elérhetö, ha idöm van akkor benézek a forumba.

MfG DIEGO
DIEGO
Ahogy tegnap jeleztem az okok abban rejlenek hogy a tavalyi éwben Jowood majdnem tönkre ment.Gyakorlatilag az összes környezöbeli országokban lévö irodákat felszámolták egyben a Publisher is megszünt.
DIEGO
Ha itt élnétek mint ßén már nagyon hosszuidö ota(Österreich) akkor másképpen látnátok a dolgokat a németnyelwel kapcsolatban. Amikor én idekerültem a családban mindenki beszélte a nyelvet rajtam kivül.Akkor még azt hittem hogy a magyarnyelven kivül nincs szebb (talán csak az orosz!!!) a világon.

Khorinis az a wáros ahol a G2 játszodik hösünk is innekerült a fegyenztáborba.
DIEGO
most ez mit jelent a részedröl?
Mi az hogy a "DEUTSCH" nem világnyelv? Ezt witznek szántad. még walami a GOTHIC egy szintiszta német produktion ha tetszik ha nem.
Hunnenkoenig
Sziasztok!

Csak beneztem. Ma nem sok idöm volt/van.

Kérlek: Majd küldök egy adagot es megnezheted mennyire boldogulsz vele. Remelem a fogalmazasod es a helyesirasod jo! :-)))

NA majd meglatjuk.

Randal: Meg nem kapcsoltam be az icq-t, de mindjart megnezem.

Holnap jelentkezem!

magus
kérlek, Donnie, tenyleg nem akafrtok segiteni hunneoenkingnek? 4en hamar keszen lennetek...

zoozoo
Felsõfokúd van németbõl???
Nem akarnál segíteni Hunnenkoenignek a Gothic2 fordításában?? 😊 Az olyanok kedvéért, akiknek nincs felsõ fokú (sõt semmilyen fokú) német nyelvvizsgáik 😊

magus
nemtom en meghallom a nemetet, es rohogok. jatszottam a gothic2-t es felet atrohogtem neha. telleg nemtom miert. amugy meg utalom, mert sztem felelegsen bonyolult az angolhoz kepest. bar lehet azert tûnik ennek mert az angol kezdtem elõbb

Randal
Annyiban egyetértek veled, hogy a német beszélve jobb nyelv mint az angol. Bár ez személytõl függ. Én is észrevettem, hogy a németet sokkal gördülékenyebben beszélem(beszélném, ugyanis már nem tanulom) mint az angolt.

Viszont a német nyelvet hallgatni😞(( brrrrr....
Az angolt hallgatni sokkal jobban szeretem, bár a magyar az még jobb😊))

Ja igen.
Megjöttek a Gothic 1 angol szövegfáljai.
Valószínûleg csak a szünet után kezdek neki. Aki akar az segíthet.

DIEGO!!
Hol van Khorinis???
Amúgy ha akarsz segíthetsz😊

Az angolt értem ugyan, fordítani is jól tudom, bár mivel nincsen papírom belõle így lehetséges, hogy lesznek félrefordítások.

Hunnenkoening!
Írtam pár kérdést ICQ-n! remélem megkapod!

gothic1
Világnyelv, nem szép ugyan, de rengetegen beszélik. Sajnos vagy nem sajnos, de az angol az igazán nemzetközi nyelv. Tiszta égés, hogy nem egyszerre adták ki a Gothic2-t németül és angolul. Olyan mintha önmaga ellensége lenne ez a cég. Érdekes a Haegemoniát és a Platoont miért tudták magyarul és angolul közel azonos idõpontban kiadni?

magus
azert mert nem vaghyok hajlando nemetul hallgatni barmit is. 1. nevetseges az a nyelv 2. nem vilagnyelv

zoozoo
Hát ez tök elszomorító 😞((
Nyár vége? Talán soha? A fene egye meg.
Na Hunnenkoenig, rajtad a világ szeme 😊 Tényleg elõbb lesz magyar verzió, mint angol. Bár tudnék segíteni 😞

Szia!

Köszi a segítséget. Minden nap csak este jutok a gépem elé. Egyébként egész nap be van kapcsolva és letölt. Most kerestelek a HUB-okon, de nem találtalak. Remélem egyszer összejön. A mátrixon és a wishmasteren vagyok általában. Emery25 néven. Ha, nem válaszolok az azt jelenti hogy nem figyelem a letöltést. A 2-es CD megvan és most jön az 1-es Randal jóvoltából.

Hali és üdv Emery25!
DIEGO
"Azért mert számomra szebben hangzik az angol szó mint a német" Hát nem tudom, nekem a német idealis. ha hallanád az erdeti n´ßemet szinészak hangját ami tökéltese passol a characterekhez.

nem akarok senkit sem cukkolni de a G2 humor szempontjábol egyszerüen fantastisch.
Randal
Azért mert számomra szebben hangzik az angol szó mint a német.
Meg a többieknek is, meg az angolt jobban értik, de inkább a sajátos esztétika miatt. Gondolom én

DIEGO
azért walamit nemértek! Mér ragaszkodtok ennyire az abgol versionhoz?
DIEGO
Itt azért ismerni kellenne az elözményeket, hiszen a multéwben jowood majdnem tönkre ment. ez összefüg azzal hogy a többi országokban mét nem hozzák ki.
Randal
A GOLD-ban benne lesz a Kieg is ugye?
gyerekek, valszeg csak akkor fogják kiadni a G2-t angolul, ha elmegy az ADD-ON is. és ha az is ok, akko mindkettõ angol lesz,e gybeforrasztják és egybõl lesz egy GOTHIC 2 ENGLISH GOLD-unk!!!
Hát nem fasza???

DIEGO
Egy jo hir az aggodoknak!
30. 04. 2003. megjelenik egy "ADD-ON Version a Gothic 2-höz. A Gold Version pedig decemberben fog kijönni a legujabb hirek szerint.
DIEGO
Hallo üdw mindenkinek . Mint megrögzött GOTHIC 1-2 játékos (Csak németül) ezennel bejelentkezem.

ha valami friss infora van szükségetek akkor csak jelezzétek, hiszen Khorinisban minden megtalálhato.

ps : jowood még mindig gondokkal küszködik publisher keresnek .
hiba
MICSODA? Augusztusba jon ki???
Ezt el se akarom hinni 😞

Meghogy nincs kiado az angolhoz?

Hat ez szomoru a vegen semmi nem lesz belole...😞(

pff bazeeeeeeeeeeee

Hunnenkoenig
Addig te lazan megcsinalod a szinkront! :-)))

magus
hát annyi, majd nyár végén megjelenik

gothic1
😞((

magus
Gamestar.hu -ról

"Nos a játékos társadalom immáron joggal felháborodottan kérdezheti, hogy mégis merre van a Gothic II angol verziója (a német már hónapokkal ezelõtt megjelent...). A JoWood napjainkban annyit árul el róla, hogy a megjelenési idõ bejelentéséig egészen addig várniuk kell, amíg nem találnak egy kiadó partnert. Hát izé... szóval no komment..."

Hunnenkoenig
Jelentem alasan fent vannak!

Hunnenkoenig
sajna nincs

Hunnenkoenig
Dehogynem! Csinald meg! :-)))
Mindenki halas lesz erte! :-)

magus
nem akarjuk leszinkronizálni is?😊

magus
nem akarjuk leszinkronizálni is?😊

Hunnenkoenig
http://beam.to/gothic2.hu

Itt egy kicsit lejebb megtalalod a linket az angol felirathoz

Hunnenkoenig
Aha...akkor nem tudom....
De meg lehet probalni. A *.cue fajloknal mindig az a megoldas....
Na azert felteszem öket...

Hunnenkoenig
Megneztem. A BWT fájlok alapjaban rendben vannak, csak meg kell öket nyitni egy text-editorral es az ösvényt átírni arra, ahol a TE gépeden a szükséges BWI fajl megtalalhato! Akkor mar helyesen kezeli!

Hunnenkoenig
Csinaltam forumot az oldalon! Lehet topikot nyitni is. Talan jobban lehet majd szetvalogatni a különbözö temaköröket es igy megkönnyül a kereses az adott problemakra!

Toomy_xp felajanlotta, hogy elküldi a BWT fajlokat. Majd felteszem öket es akkor onnan is le lehet majd szedni.

Vaj mi a redvás ist** fa***** nem képes elindulni a Gothic2 németül sprekhelõ gusztustalan verziója 1.30-as telepítése után? Rühellem a rohadt fritzeket bazz, ez már túlzás.

Miket próbáltam? Nézzük csak.
1. Telepítés simán (ship.bik-es kombók nélkül, nem volt error) majd 1.29-re patchelés, végül 1.30-ra patchelés. Ekkor a program indítás után keresi a CD-t (megjelenik az egér felett egy ilyen kis forgó CD-rom) aztán, mintha el sem indítottam volna, nem történik semmi.
2. Telepítés megszakított setuppal (ship.bik bemásolása) majd 1.29-re patchelés, végül 1.30-ra patchelés. Ekkor a program indítás után keresi a CD-t (megjelenik az egér felett egy ilyen kis forgó CD-rom) aztán, mintha el sem indítottam volna, nem történik semmi.
3. Telepítés a megszokott módon (ship.bik-es kombók nélkül) majd közvetlen 1.30-ra patchelés. Ekkor a program indítás után keresi a CD-t (megjelenik az egér felett egy ilyen kis forgó CD-rom) aztán, mintha el sem indítottam volna, nem történik semmi.
4. Telepítés megszakított setuppal (ship.bik bemásolása) majd közvetlen 1.30-ra patchelés. Ekkor a program indítás után keresi a CD-t (megjelenik az egér felett egy ilyen kis forgó CD-rom) aztán, mintha el sem indítottam volna, nem történik semmi.

Ha nem akarom telepíteni az 1.30-at, csak az 1.29-et, akkor természetesen mûködik, és élvezhetem frankó német nyelven, "sájze" meg hasonló élvezetes szófordulatok, vagy esetleg "indítsdellépjbementsdellépjki" angollal, amit ráadásúl szintén nem értek jól. Mert ugye a magyarítás a "misztikus" 1.30-as nélkül hibaüzenettel kibasz a desktopra. Ha valakinek még van valami ötlete, hogy nem basztam még el tíz percet a telepítésre, az kérem közölje, hátha én cseszek el valamit. Elõre is köszönöm.
Hunnenkoenig
Most tettem fel az uj forditast!!!!
Mar 30% kesz van!

Köszönet AnWarnak ezen uton is!