Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
hiszen vilag egjobb pcs jatekanak folytatasa 😊)

Petyus_
Ennyire jó lesz? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mindenhol olvasható 😊 én már elmorzsoltam egy könnycseppet a szememsarkából

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

De itt is olvasható:
http://www.576.hu/#3798

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ezt speciel a PCDOME-on...

zoozoo
Hol olvastátok ezt?

Kiadót talált a Gothic II

A JoWooD végre aláírt egy szerzõdést a Gothic II kiadásáról, méghozzá az Infogrames-vel. Németországban, Ausztriában és Svájcban már kiadták a játékot és hatalmas sikert aratott az elsõ részhez hasonlóan. Több újság komoly díjakkal jutalmazta, a német GameStar-nál az év játéka lett. Az angol verzió megjelenése eddig csak a kiadó hiánya miatt váratott magára, de most már ez az akadály is elhárult. A boltokba kerülésének pontos ideje még ellenben most is a ismeretlen.

Randal
hja, csak ugye nem kell mindig megvárni a kiszállítást😊))

Hunnenkoenig
ne zavarjon!
A fordito elriasztas keppen hagyta ugy, mivel nem akarja, hogy ez a forditas gatolja a kesöbbi hivatalos verzio megjeleneset.

Ha nem jelennek meg az NPC-k, amik nincsenek a demoban, kezdj uj jatekot, miutan bemasoltad a forditast a Data könyvtarba.

Siess, mert az RPGdot.com-on irta, hogy atirja, hogy crasheljen a jatek a demo utan.

Valaki tudna adni egy ftp-t, ahonnan beszerezhetõ a gothic2?
Hunnenkoenig
Ok, mar megtalaltam :-))
Örül a vilag!

Hunnenkoenig
Ez honnan van?

Hunnenkoenig
Hajra Randal!!!!

Ha a text editorban kikapcsolod a sortörest, akkor nem lehet baj, bar jol oda kell figyelni. Hala istennek HornOx pontosan mki tudja szürni, ha hiba van es azt is, hogy hol van a hiba. Akkor mar tudod javitani :-))

Randal
Halihó!
A G1 fordítással van egy kis gond.
msot fordítottam eg ykeveset, de most van tesztelésen, hogy mûködne-e.
Ugyebár van egy olyan szabály, hogy új sort nem kezdhetek meg stb-stb.
Majd meglátjuk. remélem mûködni fog.

Hunnenkoenig
Ja es angol forditas is van. A linket megtalalod ugyan ezen az oldalon a lap alja fele.

Hunnenkoenig
Ki mondta, hogy nem forditjuk a kettest? :-))
Eddig kesz forditas letölthetö a

http://beam.to/gothic2.hu

cimröl!!!

jo de kivancsi vagyok hogy mi van a ladajaban 😊
akkor mar nem is tudom kinyitni?

May the force serve you well!

DIEGO
balra !!
DIEGO
azon az uton ahol a fekete trol van elötte lekanyarodsz jobbra ahol egy kö szentély áll itt lessz a ritual véghezviszve.
DIEGO
ez nem feladat ha tüzmagier vagy. ez csak a paladiner fokozatban van.
DIEGO
43.45 ez az uj treiber ami hosszuidök ota elösször szinben is hozott valamit. egyébként tervezem hogy 4 hossu év után átszálok az ATI-ra.
en nem a tuzprobas feladat ladajarol beszelek hanem annak a tanitvanyak a ladajarol, aki ott all a vadasz tabor mellet.

Bandew
Okés! Én meg megcsináltam a drivert. Csak letöltöttem a legújabbat, és máris minden oké.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

koszi mar megtalatam, 3 koros vagyon de a fireball meg mindig a legjobb varazslat 😞 esetleg a fagyastas jo neha. Most meg millio embert kene megkeresni, mar kesz vagyok teljesen.
Merre menekult Pablo Inos szemevel?

DIEGO
te ne idegeskedj, nyugodtan várj. megéri várni.
DIEGO
hogy kerül ide az infogrames? ennek utána kérdezek a jowoodnál.
DIEGO
hogy hogy nem müxik? melyik detonator tetted fel?

VIGYÁZZ!! mielött játszani kezdenél bekell állitani a grafik és video részeket mert minden fehér lessz a játék elején. én egy géloráig szorakoztam vele amig beállt.
DIEGO
Kaptál egy kulcsot a baloldali paptol, ezéltal automatisch nyilik a láda. a kolostor másil oldalán nem ott ahol a bibliothek van hanem a másik, az utolso teremben van egy varázslo akitöl vehetsz, neki hoztad el a borokért fizetet pénzt a tavernábol.
Randal
szerintem nincs annyi, ugyanis a játék angolosítása már rég kész van.
a szerzõdés meg nem hinném hogy sokáig elhúzódik, plusz a költségek kidolgozása.

Bandew
Oké!!!
Vettem egy GF4 TI 4200-at, 64-Mb-osat.
Most a driverekkel van problémám. A GF4 nem mûködik Detonatorral? Én úgy tom mûxik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hiba
vegre egy "hir" 😊
sztem 2 honap...ha jol haladnak bar sokkal tobb is lehet.

mikor jelenik meg az angol változat már?

War. War never changes.

Én sem a megvételre gondoltam -suttogta csendesen- de az infogrames nem fogja csak németül kiadni és elég komoly cég ahhoz hogy jól seggberugdossa õket 😊

magus
ajókurvaanyjukat ebbol nyilvan mar a masodik vagy a harmadik negyedev vege lesz. na igy mar tuti nem veszem meg szivjanak kersztbe

milyen erteke van a palidinok es a sarkanyolok panceljanak?

hol talalok szenet a wind faust varazslathoz?

Hosszas kavarás után végetérni látszik a Gothic II publikálási kálváriája, mivel az Infogrames személyében sikerült nemzetközi kiadót találni a szerepjátéknak. Mint ismeretes a Piranha Bytes fejlesztése már hónapok óta kapható Németországban, Ausztriában és Svájcban, azonban a többi országba való terjesztéssel gondok akadtak egészen ezidáig, de ha minden igaz, akkor még ebben a negyedévben a boltok polcaira kerül világszerte.

Na hátha ez végre valami jót jelent

gothic1
Kis kiegészítés:

Mercenary = zsoldos

😊

Srácok nekem az 1 rippelve volt meg annak idején. A 2õrõl esetleg nem tud valaki rippelve?

Hunnenkoenig
Stranger = Idegen
Swamp Camp = Mocsár Tábor (en igy forditottam)

Szerintem hasznald a legkezenfekvöbb forditasokat.

Szerintem angol ne maradjon benne, mert hat azoknak keszül, akik nem tudnak angolul es ha tudjak, hogy egy taborrol van szo, ami a mocsar közepen van, akkor jobban tudnak tajekozodni.

Az en velemenyem mindig az, hogy a publikumot sose vond be a forditasba!
Teged sem kerdez senki, mikor a filmeket szinkronizaljak vagy a könyveket forditjak!

A forditas a TE szellemi örökseged es ha valakinek nem tetszik, az ne hasznalja :-)))

Az mas kerdes, hogy mennyire jo forditokent vonulsz be a törtenelembe :-)

De ez csak az en velemenyem :-)
Engem barmikor kerdezhetsz :-)

es hogy nyitom ki a ladajat?
meg miert nem tudok venni runakovet a konyvtarban?
mashol hol lehet runakovet venni?

zoozoo
Swamp Camp neve mindenképp maradjon. A többi mehet magyarral, csak nagy betûvel 😊
Hol tartasz a fordításban? 😊

DIEGO
azzal a novicevel már nem kell törödni. ö marad ott a játék végéig. ez egy hasonlo sitiation mint a G1-nél ahol Diego még ajáték végén is megfigyelte a várat.
koszi a segitseget megtalatam mindent, csak az egyeik tanitvany meg mindig ott all a vadasz tabor mellett pedig mar masodik korors magus vagyok. Es van egy ladaja is amit nem lehet kinyitni, beszelni nem lehet vele. Mar megoltem 1x de nem volt nalla a ladaja kulcsa.
Es a konyvtarban nem lehet runat kapni. Bar nagyon nincs is ra szuksegem mert 5kp egy varazslat, ez eleg soknak tunik most. Meg a manamat is feljebb kell tornazni csak 35 os. Meddig kell madj felvinni ? mennyibe kerulnek a legtobbet fogyato varazslatok?

Randal
ill. a Promotion mi legyen

Randal
Halihó!!
pár kérdés:

szerintetek a az alábbiak hogyan legyenek lefordítva:

Mercenary
swamp Camp
Stranger

Már le vannak fordítva, csak ugye legyen már olyan fordítás, hogy mindenkinek tetszen😊
Ja, és ez G1

DIEGO
mentem aludni jozakát.
DIEGO
a fenébe golem pedigigenis van, az nem lehet hogy téged mekimélt volna.
DIEGO
ez nemilyen egyszerü mert a többi novice megfog támadni téged.
DIEGO
ezt nemértem ha nem vagy novice akkor nem kapsz feladatot sem.