Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es amit a bal oldalo magus adott? az akinek sikerul megcsinalnia a tuz probajat.
May the force serve you well!
lehet hogy csak akkor jelenik meg ha be allsz tanitvanynak 😊
RUNE: PL A könyvtárban vehetsz .
hat a feladvanyok, a fonoktol pl kaptam egy kulcsot de vegiprobaltam az osszes zart ajtot a kolostorban de nem nyitotta egyiket sem.
A masik meg egy teljesen attvitt ertelmu vers es halvany lilam nincs mit kene csinalni.
allandon rohangaszni szornyek elol, mig egy paladin brutalis kardal pancelban siman levagaj a legerossebb szornyet is egybol. Mar talatam 65/65 os kardokat a tuzlabda meg csak 20at sebez 10mannaert.
Hat ez a tuzproba eleg duvrva.
Egyedul a tuznyil runa keszitesnel ertem hogy mit kell csinani de hol talalok ures runat?
A masik 2 kuldetes meg teljesen homalyos 😞(
VALAKI HELP!!!!
Én nem tom, nekem is valami hasonló volt.
Most Inno3d gf3 ti200 van, cel800@1000, meg 384mb sdram, de így is szaggatt, igaz, távolság 300% 😊))
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
hogy megéri-e ezt neked kell eldöntened ami a játék folyamán majd kiderül. nekem személyszerint mint "feuermagier" jobban tetszett pontosabban fogalmazva izgalmasabbnak tünt a játék.
En tudok mindent jatszani vele. Mondjuk a Doom 3 az mar akadt vele, de hat az nem szamit :-)))
Amugy nem ide tartozik, de 40.000-ért ma melyik a legjobb videokártya a piacon? Segítsetek mert szeretnék venni egyet, de már fél éve nem követem szemmel a hardverfejlõdést. (Persze azt észrevettem, hogy az újabb játékok akadnak a GF2-esemen 😊)
Az a programkodban a hiba. Amugy tök tutin megy minden fullra felteve.
A Gothic 1 is szaggatott a cerka 850@1024, gef2 ti. igaz, 300%-ra raktam, mert olyan szép volt a táj 😊
Most ua, csak gef2 ti 200 van.Meg most már 400 Ram.
Vettem birkat 😊
Hallo Schafe, komm mit!
aztan jon velem 😊
Csak
Milícia -> Paladin,
Zsoldos -> Sarkanyölö
Tanonc -> Magus
lehetsz
ott keresd a gothic reszleget. ot osszevan gyujtve az osszes leiras. fokent angol
lehet nemet/angol is
mert van meg 1 kek ruhas Amos pap a varosban azokhoz nem lehet beallni vagy nincs masik fracio?
Kesöbb meg specializalhatod magad, hogy peldaul egykezes/ketkezes vagy tavolsagi fegyverekkel akarsz-e inkabb banni tudni. A magusoknal nem tudom, milyen lehetösegek vannak...
Itt mar nem lehet frakaciot valtani mint az elso reszben vagy csak kesobb?
A német momentan tallonba téve ahogy Hunnenkönig is kérte.

A néemtet télleg mellõzük, mer már régen gyakoroltam😊
No, hját kellemes húsvétot mindenkinek.
megpróbálom frissíteni az oldalam😊))