Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DIEGO
az az egyik hid utána egész fent van egy másik kötélhid amin átmész, de elötte beszélj ezzel a vadásszal imert a segitégedet kéri.
oke visszaviszen a tartalamat es kesz a kuldi?
es amit a bal oldalo magus adott? az akinek sikerul megcsinalnia a tuz probajat.

May the force serve you well!

hmm hat en mar jartam arra es golem nem volt 😊
lehet hogy csak akkor jelenik meg ha be allsz tanitvanynak 😊

az a hid elott ahol egy utonallo allt?

DIEGO
nem!!!! az késöbb jön. a hidután méssz towább towább fent a hegyen talkszol megint egy vadásszal ahol a fekete trol táborozik. itt van egy függöhid amin átmész és baloldalt bent az erdöben bokroktol eltakarva egy barlangloch ahova bemész , na itt lessz a ládika.
es ott van melette a ladika is?

DIEGO
a golem röviddel a hid elött wan. jobb oldalt az erdöben.
DIEGO
igen. itt tovább mész az uton felfelé ami eléghosszu, és rengeteg meglepetésben lessz rßészed, erre készülj fel. harz harz harz, ütközben találkozol a golemmel. ne ijedj meg nem harap, csak egyzserüen felrug. na ezért van a kalapács.
igen elaltattam, nem talakoztam meg kogolemmel, csak 2 trolla Onar tanyaja felett, egy torl van a piramisnal 1 fekete troll meg a piramis utan amit a terkep is jelez egy nagy szornyel

az amelyik elhagyta a nyilpuskalyat? es a vadasztabolrban uldogel?

DIEGO
elaltattad azt a papot lent? mertt csak igy tudod ellopni a kalapácsot. a kalaács azért kell mert megkell ölnöd a kö golemet ammi szintén utközben van. itt más fegyver nem segit csak a szentkalapács.
oke de ezt az elso palyan talatam biztos lesz meg jobb is

DIEGO
a kulcs nem a kolostorban valo hanem egy ládát kell megkeresned, ami a to után van ha felfelé mész a heygen. abba az irányba menny ahol a vadász lent ül.(Az eggyik fent van egy másik)

RUNE: PL A könyvtárban vehetsz .
arra mar rajottem hogy el lehet lopni a szent kalapacsot, de mit kell vele csinalni ?

DIEGO
opps itt valami félre ment. akartam vala mondani hogy a 65-ös kard kevés a sárkányok mind az orksok ellen.
jo de hol ?
hat a feladvanyok, a fonoktol pl kaptam egy kulcsot de vegiprobaltam az osszes zart ajtot a kolostorban de nem nyitotta egyiket sem.
A masik meg egy teljesen attvitt ertelmu vers es halvany lilam nincs mit kene csinalni.

DIEGO
A tüzlabdát felejtsd el, az gy
amugy nem lesz nagyon nehez varazsloket?
allandon rohangaszni szornyek elol, mig egy paladin brutalis kardal pancelban siman levagaj a legerossebb szornyet is egybol. Mar talatam 65/65 os kardokat a tuzlabda meg csak 20at sebez 10mannaert.

DIEGO
esetleg vegyél , én is ezt tettem.

mi homályos?
nem a nemettel van a gond, hanem a rejvenyekkel.

Beleptem tuzvarazslonak.
Hat ez a tuzproba eleg duvrva.
Egyedul a tuznyil runa keszitesnel ertem hogy mit kell csinani de hol talalok ures runat?
A masik 2 kuldetes meg teljesen homalyos 😞(
VALAKI HELP!!!!

DIEGO
Ezt kétségbevonom.
DIEGO
a magyar árakat nem ismerem, ezért csak az itteni ajánlatokra tudok hivatkozni. minnimum egy GFORCE4 TI4200 volna megfelelö, bár én n´lam egy GF4 TI4600 gondoskodik a megfelelö szinekröl támogatva egy T-BRED 2400 XP CPU-val.(csütörtöktöl egy barton 2800 -as segit tovább)
Randal
Valami okoska azt írta a hivatalos fórumon, hogy lengyelül már kinnt a gamma és neki egy cel1000-en meg gf2 mx400-al simán ment 1024*768*32-ben.
Én nem tom, nekem is valami hasonló volt.
Most Inno3d gf3 ti200 van, cel800@1000, meg 384mb sdram, de így is szaggatt, igaz, távolság 300% 😊))

Bandew
Ezé kéne tanács.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DIEGO
ez kevés lessz a G2-höz.
Bandew
De a GF2-õm MX.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DIEGO
pao= pap
DIEGO
Igaz miért is lenne, rosszul fogalmaztam, sorry.

üdv.
DIEGO
ez a kékruhás pao ADANOS istennek hodol. ezek az un. wizimagierek. egyébként a föpap még nagyonfontos szerepet fog v´lalni egy rituális dologhoz.(Inos-szeme)
zoozoo
Hülyeséget írtam. Most már Gef3 ti 200 van ugyanolyan cerkával, nem gef2 ti 200.

DIEGO
hallo.
hogy megéri-e ezt neked kell eldöntened ami a játék folyamán majd kiderül. nekem személyszerint mint "feuermagier" jobban tetszett pontosabban fogalmazva izgalmasabbnak tünt a játék.
Hunnenkoenig
Nana, a GF2 meg mindig jobb mint a GF 4 MX

En tudok mindent jatszani vele. Mondjuk a Doom 3 az mar akadt vele, de hat az nem szamit :-)))

hiba
a kovetkezo iskolaszezon elejen...

Bandew
Mikor lesz angol Gothic2?
Amugy nem ide tartozik, de 40.000-ért ma melyik a legjobb videokártya a piacon? Segítsetek mert szeretnék venni egyet, de már fél éve nem követem szemmel a hardverfejlõdést. (Persze azt észrevettem, hogy az újabb játékok akadnak a GF2-esemen 😊)

Hunnenkoenig
Nekem Athlon 1400-on is szaggat bizonyos helyeken 512MB rammal igaz csak Gf2 GTS-el.

Az a programkodban a hiba. Amugy tök tutin megy minden fullra felteve.

magus
sztem menni fog, csak neha fog akadni. en is hasonloval nyomtam, neha szaggat, de elviselheto

zoozoo
Megint megnéztem a képeket a G2-rõl. Hát megint gatyát kell cserélnem. Egyébként milyen konfiggal megy rendesen?
A Gothic 1 is szaggatott a cerka 850@1024, gef2 ti. igaz, 300%-ra raktam, mert olyan szép volt a táj 😊
Most ua, csak gef2 ti 200 van.Meg most már 400 Ram.

Koszi
Vettem birkat 😊
Hallo Schafe, komm mit!
aztan jon velem 😊

Hunnenkoenig
Az a kek ruhas egy fontos NPC, de ahhoz nem lehet beallni.
Csak
Milícia -> Paladin,
Zsoldos -> Sarkanyölö
Tanonc -> Magus
lehetsz

magus
http://www.rpgdot.com

ott keresd a gothic reszleget. ot osszevan gyujtve az osszes leiras. fokent angol

nem tudtok egy lairast a jatekrol?
lehet nemet/angol is

koszi, akkor csak ez a harom frakcio van?
mert van meg 1 kek ruhas Amos pap a varosban azokhoz nem lehet beallni vagy nincs masik fracio?

Hunnenkoenig
Nem lehet. Ez van.
Kesöbb meg specializalhatod magad, hogy peldaul egykezes/ketkezes vagy tavolsagi fegyverekkel akarsz-e inkabb banni tudni. A magusoknal nem tudom, milyen lehetösegek vannak...

csak 3 frakcio van az elso palyan? eddig militiat, soldnereket, tuzmagusokat talatam. A tuzmagusokhoz bealni 1000 penz meg egy birka, a tobbihez viszont szinte ingyen csak par kuldetes. Megerei tuzmagusnak allni?
Itt mar nem lehet frakaciot valtani mint az elso reszben vagy csak kesobb?

Randal
na, történt egy kis frissítés.

Randal
Miért lenne gond?😊))

DIEGO
üdv neked bár még nem igazán ismerjük egymást, gondolom azért nem lessz gond.
A német momentan tallonba téve ahogy Hunnenkönig is kérte.
Randal
Na, vagyok.
A néemtet télleg mellõzük, mer már régen gyakoroltam😊
No, hját kellemes húsvétot mindenkinek.
megpróbálom frissíteni az oldalam😊))

DIEGO
azért ezzel az 1.30 Patchel kapcsolatban van egy kissebb probleme ha estleg cracket akarsz felhasználni.