Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mivan ha nemcsatlakozok hozzá akkor merre kell menni? Bocs h ilyenekkel fárasztalak.
Csatlakoztál már hozzá, vagy még csak beszéltél vele? Nem akarok SPOILEReket írni, úgyhogy inkább elmondom, hogy a végigjátszásban melyiket hol találod. Ha még nem csatlakoztál, akkor keresd meg a 'Táborválasztás' címet, és ott megtalálod, hogy mit kell tenned, ha Lee-hez akarsz csatlakozni. Ha már csatlakoztál, akkor nézd meg a 'Csapatfüggõ köldetések' közül azokat, amelyek Zsoldosnak vannak.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Milyen füvet? Ha a csomagra gondolsz, akkor azért nem fogadja el, mert nem a csomagot vitted neki, hanem csak szimplán egy pár növényt vagy cigit. A csomag egy speciális tárgy, és csak egy van belõle.

Mit kell csinálni Lee után merre kell menni? Segics pls thx
MaDFoX
😄 Isten vagy drakeX 😉

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Mivel már eljutottál Onar farmjára, erre a kérdésre nem válaszolok. A többire viszont igen:
#3627: automatiskusan használod õket, ha a megfelelõ helyen megnyomod a bal gombot.
#3645: végigjátszás

gergou
Na orommel jelentem, megvan Lee, most mar csak azt kell eldontenem, hogy cstlakozzak e hozza, vagy csinaljam a hagyomanyos uton, aszem csatlakozm hozza, egyszerubbnek tunik....😊

`Take a look to the sky just before you die`

MaDFoX
Thöky: Ahogy figyelgettem a forumot mindenki azzal jatszik szoval par aprosagtol eltekintve jonak tunik... 😉 Amugy is mit veszithetsz?... 😉))

MaDFoX
A vegigjatszasban gondolom ugyis beleirtal mindent... 😉
A valasz sztm legyen csak annyi: Benne van a vegigjatszasban... 😉)
Aztan aki elakadt tudja hol keresse, aki meg bele akar zsibbadni maximum egy ora mulva olvassa majd... ;DDDDD

Bocsi, megpróbálom inkább kerülni a spoilereket. Sorry.

Snapperweed sok helyen van , semmi köze a Snapperekhez. Nézd meg a végigjátszást, ott leírtam részletesen, hol találsz egyet.

MaDFoX
Nahh... szeplassan mar meg is unom a jatekot, pedig meg le sem jott... 😉
Nem lehetne esetleg a spoilerek ele valami jelet tenni?
pl **SPOILER**

Ha még nem sikerült Erõt fejlesztened, akkor nézd meg a tanárok listáját itt, a Guide címszó alatt.

Ja, MINDENKINEK!

Szintén a gothic.ini-ben
'useQuickSaveKeys=0'
ezt állítsátok 'useQuickSaveKeys=1'-re, és F5 ment, F9 tölt.

MINDENT lehet belsõ nézetben csinálni, a gothic.ini-ben írd át a 'zDontSwitchToThirdPerson=0'-t 'zDontSwitchToThirdPerson=1'-re.

lwb
asszem vmi meadow knot.... izé. ami meadow-val kezdõdik és knot... valamire végzõdik.

lwb
Jó a gothic2.hu. szinte minden kérdésemre választ kaptam ott. arra is rájöttem, hogy jól elbasztam az egyik küldetést, mivel eladtam az ork fegyert csak azt nem tom már, hogy kinek.

magus
ehh bocs

Bosper íja a csatornarendszerben van, pontosan amögött az ajtó mögött, de bejutni nem olyan egyszerû. Vagy fel kell nyomnod a tolvajcéh két tagját, vagy futni kell hagynod õket. Az elsõ esetben valaki megtámad, és nála lesz a kulcs, a másodikban maguktól adják oda. Bõvebb infoért nézd meg a végigjátszást.

magus
hát azért ez kuszavbb mint a gothic1 sztem...

most van vagy ezer kuldeteseem, meg nem vagyok citizen, de mindenfelet kaptam. bekerulhetek ugyis az upper korokbe hogy dolgozm, ugy is hogy bekopok nehany csavot.

ja es bospernek hol van az ija? talaltam egy ajtot a vizben, de oda nem talalok kulcsot...

magus

most van vagy ezer kuldeteseem, meg nem vagyok citizen, de mindenfelet kaptam. bekerulhetek ugyis az upper korokbe hogy dolgozm, ugy is hogy bekopok nehany csavot.

ja es bospernek hol van az ija? talaltam egy ajtot a vizben, de oda nem talalok kulcsot...

Ha megtalál az a pöcs, akkor az sokba fog kerülni, és nem lehet kivédeni...

magus

Ha íjjal lõsz le valakit, akit csak megverni kell, az itt is gáz.

Ha még nem találtad meg a farkasokat, akkor kereshetsz farkasbõrt is külön, indulj el a városból a piacnál, kövesd az útjelzõket a Tavernához, annak a közelében van farkas is, meg van egy vadásztábor is, ahol vannak farkasbõrök egy sátorban. A növényekhez nézd meg a végigjátszást.

Na jó, asszem válaszolok mindenkinek. Ha valamire már válaszolt más, akkor I.J, mert 2 oldalnyi beírás született dél óta, és mire elolvasom, elfelejtem az elejét...😊

FREAK
én meg gondoltam, járok egyet a város körül hajnalban, hát nem összefutottam az emlegetett orkkal? 😄

Riszpekk

FREAK
akkor menj tovább kelet felé (ott jön fel a Nap reggel), és ha new camp stílusú zsoldosokat látsz, akkor megvan a landowner telepe

bemész, (ha tudsz, hihi) és ott simán megtalálod Lee-t

remélem, nem parasztházakban kerested a földesurat

Riszpekk

Akinek a fuvet kell szallitani az miert nem fogadja el, ha odaviszem neki az osszeset? Volt vkinek ilyen problemaja?
Shaman
Ne légy már láma,ha visszaolvasnád láthatnád hogy írták,hogy van leírás elsö 2 chapterhez.
http://beam.to/gothic2.hu
További kérdéseket drakeX-nek tedd fel.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

gergou
Na, akkor tisztazzuk a dolgot, a ket csakotol, akik lee emberei, azoktol kell a buza( vagy mittom en😊 mezokon keresztul a parasztok hazaig elmenni. beszeltem minden kocsoggel, meg 50 aranyat is kaptam Till tol, mert az a barom nevu gyerek nem akart dolgozni( elnaspangoltam, volt nala vagy 40 arany, meg meg 50 kaptam😊) Na szoval itten nincs.

FREAK
de ha nagyon nem megy, megadom a pontos koordinátákat....

Riszpekk

majd egyszer ha megjon hozza ujbol a kedvem...
FREAK
bemész az egyetlen feltûnõ házba, a kapunál megmondják, hol van

az már rád van bízva, hogy tudd melyik a jobb kezed 😄

Riszpekk

igen komolyan mondtam
mivel angolul nemtok ezrt hagytam a fenebe
de haverom athivom és omajd forditja a szovegeket😊
gergou
Es hova?? Basszer ott vagyok Onar farmjan, oszt kesz, lee shol...😊)

gergou
egyebkent mi nem ment??, varos lakova kene valni, ahhoz meg par mini kuldetest kell par szemeynek megcsinalni... Kerdezz, ha nem megy, mert azok egyszeruek.. De lee hol a rakban van?

FREAK
jó az irány, csak kövesd a kibaszott útjelzõ táblákat....

Bandeeka: ezt komolyan mondod?

Riszpekk

teccik 😊))))
gergou
Es hol?, ugyanis atkutattam az egeszet!

hiba
"nemtudtam merre kell menni"
heheheh
meg1x
"nemtudtam merre kell menni"
😊)

gergou
nincs a fogadoban, lent a to mellett van ket csako, az egyiket megruhaztam, leenek dolgoznak, a kozelukben nincs... A parasztok kozeleben sem talaltam, basszer, akkor merre keressem??

onar hazaba van lee
amugy ha vki megtudna dobni vmi jo vegigjaccasal ujra felteszem akkor😊
gergou
mi, akkor legyszi mondd el, hol van lee😊, mert en sem talalom.

én meg ideges lettem és unistalláltam a gamet😊 Lee után nemtudtam merre kell menni😊)))
MaDFoX
Randal: Poennak szantam, eljen az ekiras! 😉)
Normalisat normalisat... ...mindjart megorulok, meg 1 lemez hatravan, de legalabb jon!!!! 😉)))

A HLC az Ftp-jéröl le lehet szedni az Immersont. Én is innen szedtem. Igaz ez fizetõs, de aki türelmetlen(mint én), vagy nincs más lehetõség akkor ez müködöképes. 380ft+afa, ami 4 nap hozzáférést biztosit mindenhez. Azért ha valki úgy dönt, hogy ezt használja, elötte olvassa át az "Instant VIP" menüpontot. Nekem gond nélkül lejött, már ki is próbáltam.

FREAK
aha vágom

én a gamestar.hu-n olvastam egy igen pozitív firstlook-ot, és azonnal leszedtem a ripet

mondhatni, mellbevágó élmény volt, de ha nincs a leírás, 10 perc után abbahagyom

csak mivel tudtam, mikkel fogok találkozni, továbbmentem 😊

Riszpekk

hiba
Sentensanak fizettel? 😊