Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
A francba ha ezt elõbb beírod.. pont tegnap adtam el a jó kis GeF3Ti200/128MB kártyámat 9 rongyér.. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

na töltöm a 43.51 drivert wimxphez, majd meglátom mi lesz.
Más: ezeket a magyar videokat amik bik kiterjesztésûek csak a játékban tudom megnézni? Nem zavarja meg a gamet ha ezekre lecserélem az angol filokat?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Petyus_
Ez a csík dolog is érdekes, nekem elsõ indításkor és fagyások után végigment vagy háromszor.

Különben meg 3 osztást megy kb. 1 mp alatt. Gépem lásd lenn, a vinyóm 5400RPM(!)-es ATA100..

Helló! Bocs, ez a kérdés egy kicsit láma kérdés lesz, mert nemrég kezdtem el játszani a játékkal: tárgyakat, fegyvereket hogy lehet eldobni?
Petyus_
Szaggat egy kicsit a városban?

Nekem a városban pl. ha elindulok a kikötõ felé a kis utcában F1-el is 15-20 FPS!

A gépem

VIA KT266A chipsetes MSI mobo
1800+ AMD
512MB DDR266MHz CAS2
Radeon 9700Pro w/ Catalyst 3.4

A konfigban az Radeon hack ki van kapcsolva. 4*FSAA és aniso filter van berakva.

Ha 1,8GHz P4-el nincs gond nappal akkor nálam miért van? 😞

amd 😊

gergou
Pedig nekem minden 300% on 1024*768 as felbontas, 32 bites szinmelysegben meg a varosban sem akad, ja es megneztem az fps-t is: 27 atlagosan, legalabb is ezt irja a progi... Pedig a videokartyam ugy nem is olyan nagy durranas ma mar, de lathato, hogy nem ati vid cari kell a gamnek😊) Toomy_xp, koszi a segitseget, megnezem😊

`Take a look to the sky just before you die`

Shaman
melyik xp-n?:-)))) win vagy amd?:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

zoozoo
A XP-n gyengébben mennek a játékok. A vga drivert meg feltétlenül cseréld a sajátjára és a legújabbra.

Én ha beérek a városba ott szaggat kicsit. Pedig 800*600 gef4ti4400 2000xp 512mb 333Mhzddr. Bár az xp alap video driver van fent, lehet azt kéne újítani?

Shaman
Hááát annyira azé nem jó,föleg ahhoz képest ami gergou írt.:-))
P4 1,8 512 Rambus ATI9700Pro

zoozoo
sms warezrõõ

Goblin berry van egy Lobart farmjánál. Ha felmész a Stonehenge szerü helyhez akkor az osszes cserje körül szaladgálj mert ott van egy, ha még nem szedted fel és etted meg elötte. Dragon root pedig a várostol nem messze lévõ világitótorony mögött van. Snapper valami, Akil farmjától nem messze is van, ha az erdö felé indulsz akkor az ut széli tönköknél van egy pár valahol. Asszem a völgy alján az erdöben.

gergou
ja, es legyszi irjatok le, hogy goblin berry, es valami dragon ize merre talalhato, az alkimistanak kene vinni, hogy ram voteoljon, van mar minden egyeb, van vagy 5 fele berrym, de egyik sem goblin😊

gergou
p4 2.4 Ghz, 512ddr(333mhz)+gef 3 ti 200 64 mb ddr
asus p4pe alaplap

zoozoo
Apropó. Egy kicsit OFF. Van egy olyan problémám, hogy bug-os a kép.Gef2 ti vx volt elõtte,bugos lett, visszavittem, kicserélték Gef3 Ti200-ra, az pedig két hétig szép volt, majd megint Bug-os lett. Van ötleted (ha már ua a gép van nekünk)? Ja, BX6 Rev2 Abit alaplap van nékem.

zoozoo
Randal!
A Gothic 1-ben ment szaggatás nélkül a game ezen a konfigon, amit írtál? (cer 800@1000, 384Ram, Gef3 Ti200) Mert nekem dettó, ismétlem DETTÓ ugyanez a konfig van 😊) Még a rendszert elmesélhetnéd, hogy melyik alatt megy így 😊 Nekem ME van.

Frank99
Van ez a csocsó olyan mint a Morrowind?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A magyarosítás kb. mikor mûködik majd az angol verzióval?
hiba
Miaz a jo gep?

Shaman
Huh bazz meséjjed a géped adatait de gyorsan:-))

Shaman
Én amúgy azt nem szeressem ha esik az esö.
Nappal nincs nagy gond,de esöben eléggé receg a game. És mint mondták ezt a kódolásnál cseszték el,ert elvileg elég jó gépem van s nem kéne hogy gothic megfektesse😞((

gergou
nalam elso inditaskor ketszer ment vegig a csaik, masodikra meg az elso csikbol kb 3 gyullad ki, aztan indul a game( kb3 mp alatt😊)

Shaman
Ez télleg gépfüggö. Nekem elsö indításnál vagy 5-ször végigment a csík,de most bármikor indítom elmegy félig kb. 20 sec alatt s elindul a game.
Cimbinél bárhányszor indítod vagy 3* végigmegy a csík.

gothic1
Én így is azt kiabálom! 😊

Petyus_
Jóreggelt! 😊

Találtam utána elég farkasbõrt mert le tudom gyakni õket ha max. ketten vannak. 😊

Egyébként már értem miért akadtatok ki itt amiért a béna mozgást pedzegettem a Gothic kapcsán, ez tényleg egy fantasztikus játék! 😊 Visszaadta az NWN, Morrowind miatt elveszett RPG rajongásom. 😊 Tényleg élõ az egész világ, jellegzetes szereplõkkel, akinek van egyénisége, le a kalappal a készítõk elõtt! Ja meg hihetõ ez a világ, mert hasonlít a miénkre: mindenki át akar b*szni meg le akarja rólad húzni az utolsó filléredet is! 😄

Na megyek vissza mászkálok a városban kint nem nagyon merek nyomulni mert a genya minidinók és társai szétszednek egy pillanat alatt! 😛

Csak lenne jobb a harcrendszer meg tudna átlagban 10-15 FPS-el többet már év játékát kiabálnék. 😊)

lwb
ez géptõl függ szvsz. nálam majd' 10 perc. 😊

Nekem is lefagyott az instalálásnál, de áttettem a cd-t a másik meghajtóba, és onn simán felment.
Nektek is olyan sokáig tert amíg elindul a játék (nálam kb. 3-5 perc)?

Shaman
Figyi,bár ugye mások nevében nem tudok nyilatkozni,de én,meg cimbim pl daemon tools-al nyomjuk,szal még nem írtam ki CD-re. Sztem itt még sokan ugyanígy nyomják. Manapság a "nagy" winchesterek korszakában már böven szokott hely lenni,hogy 3 image file elférjen.

Shaman
Nyugi régebb óta olvasom a fórumot,szal tudom hogy asszonykád fordítja,de mégiscsak rajtad keresztül készül a fordítás,nem?:-))
Mondjad neki,hogy addig nem mókáztok míg 500 sort le nem fordít:-))))))))

Shaman
Én lev5 vagyok,de még nem csatlakoztam egyikhez sem,sztem nem is fogok,csak ha már az un semleges küldetéseket mind,vagy majdnem mind megcsináltam.
Amúgy szvsz aki kicsit kevésbé tud angolul simán elbaltázhatja a csatlakozást,mert megcsinájja az egyik mester questjét,s végignyomkodja a szövegeket,hogy dejó beszéjjünk vele mindenröl és puff már csatlakozott is:-)) Mondjuk ez máshol is igaz.... Szal aki nem tud jól angolul ne játszon ajátékkal:-))))))) Csak poén vót.

Shaman
ööö Aki farkasböröket keres: Találsz 2 darabot a Tavern emeletén a hátsó szobába ahova be tudsz menni (ilyen raktár szerü)+ ugye kinnt a tábortüznél van 3 az már 5. Én az utolsót úgy szereztem,hogy kimentem azon a kapun ahol elöször jtsz a városba,beszaladtam az erdöbe a farkasok közé,s utána vissza a városba. A gond csak az volt,hogy vagy 4 farkas jött utánam,és abból 2 be is jutott a városba:-))) Ott rohangáltam össze-vissza,mialatt amerre mentem fegyvert fogtak az emberek hogy kinyírják a farkast. Aztán szépen a hulláját lenyúztam,ennyi. Sztem ez a leggyorsabb mód,igaz hogy elesel 3 v 4 farkasnyi XP-töl,dehát kit izgat?:-)))

Hunnenkoenig
Kösz szepen sracok!

Kapcsold ki az FSAA-t!

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

nahh, én is elküldtem...:-P

megoldom, csak adj egy kis idõt.

Hunnenkoenig
Valaki küldje el nekem az angol verziobol a

Gothic II\_work\Data\scripts

könyvtarban levö fajlokat csomagolva az

[email protected]

cimre! Akkor lesz magyaritas angolhoz is!
Azert ne mindannyian! Ha valaki elküldte, irja ide, hogy masnak mar ne kelljen.
Az egesz kb 3MB tömöritve.

Köszi szepen!

hiba
akkor vki keritsen nekem egy ecstatica 2-t 😊

mondjuk eddig még nem volt olyan, hogy valamit sem eMule-ról, sem WinMX-rõl, sem pedig fizetõs ftp-rõl nem tudtam leszedni, úgyhogy végülis nem nagyon hiányzik, csak zavar, hogy nem tudom mûködésre bírni.

Nem hajlandó normálisan együttmûködni a hardver routeremmel (SMC Barricade 7004ABR), még passzív módban sem tudok keresni. Ha tudom, hogy kinek van meg, akkor elméletileg le tudom szedni, csak az esetek túlnyomó részében ez nem így van.

Esrohnoil
Nálad miért nem megy dc?
Haver régebben töltött nálam, de valahogy nekem nem sikerül beállítani... Mondjuk azóta már volt win install...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kérdezd Randal-t, õ DC-s, nálam sajna nem megy a DC.

DC-röl honnan?Onnan a haverom lehet letudná THX

Vagy, ha van rá vagy három napod, akkor megoszthatom neked 64kbit kimenõvel...

Sajnos még mindig nem tudok olyan nyilvános helyet, ahonnan lehetne... Fizetõs ftp, vagy DC++ a két lehetséges variáció pillanatnyilag.

Honnan lehet letölteni az angol verziot?Thx

Ams
ja 😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

próbálj aludni egy kicsit, az segít

Ams
nagyon köszi a segítséged!

Ams
ja, ok. holnap. 😊
mára már megõrültem