Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
Riszpekk
akkor lekopott, de csak egy idõre.
Remélem itt nincs meg az a bug, ami az 1-be.
Mikor a New campbe a házázt építõ faszit kellett legyakni, a házért. Mert ha íjjal csináltad akkor kinyiffant. Ha leütötted akkor volt okés.
simán felment, nem kellett szórakozni és ami a LÉNYEG!!!
MINDEN FULLON volt és kinnt az erdõben nem szaggatott!!!
ok, a városban fog ez tuti, de az én gépemmel(lásd lentebb) 800*600*32-ben és minden fullon ez jó teljesítmény.
Szerintem csináltak még vele valamit, mert még a Német verzió is szaggatott....
Hja igen, élet a Gothicban, az nagyon jó😊
fõleg mikor a szekta tábroban leülök vizipipázni😊
vagy az állatok mozgása.
Az orkok élete.
Az éjszakai élet😊)
Nekem is van ilyen emlékem, a New Campben egy Shrika (vagy mi...) nevû faszit kellett elverni, én meg annyira belejöttem, hogy naponta elvertem. Egy alkalommal megkattant, és napokig körbe-körbe rohangált a barlangban 😄
Riszpekk
Ez a program él 😊
Azt sajnalom, hogy a G2 nem annyira humoros mint az elodje, bar lehet en itelek ferden...
Pl a mozgasrol jut eszembe, volt egy kolyok azzem Mud nevu, aki mindenhova kovetett es mindig megallitott tok jelentektelen szovegekkel es ezert mindig felidegesitett, erultem ha le tudtam razni, altalaban hamar berezelt ha eles helyzetbe kerultuk es ekkor olyan sebesseggel oldott kereket, hogy orom volt nezni 😊
maga a fickó is csak gázol a sekély vízben, aztán úszik, a víz alatt másképp mint a felszínen
Riszpekk
Emlekszem, amikor a G1-ben volt egy nagyobb gyik, amelyik a parton lassan lepkedett, majd a vizben tok gyorsan uszott. Meg a Newcamp elott, amikor 3 ficko karddal gyakorolt. Eppen ezeket hianyolom mas jatekokbol, ott csak banban acsorognak max. fel-ala setalnak. Itt leulnek a tuzhoz beszelgetni, vagy eppen javitja a kunyhojat. Szoval jo a hangulat 😊
Elvesztettem Vatras-t!
A gonosz magusokat gyilkoltam le vele egy gyonyoru erdo kellos kozepen (a kolostor feltti reszen), egy aldozati kegyhelyen, majd utana otthagytam, es ugyes bajos dolgaimmal foglalatoskodtam, de most megint beszelenm kene vele, csakhat sehol se talalom.
Van valakinek otlete merre induljak?
ha valami nem tetszik akkor azt hangoztatom, nemhogy elfeljtenem az egeszet, inkabb rateszek ket lapattal 😊
Az ilyen emberek miatt lassul a fold forgasa!

A 80-as eveknek vege, mikor az adventure jatekokban, ha nem szereztel meg egy targyat, mar nem jutottal tovabb es erre csak 3 nap mulva 5 palyaval kesöbb jöttel ra!?
Akar mit csinalsz, az helyes. Valamilyen modon. Legfeljebb a jatek vegkimenetelet befolyasolja, igy nincs egy helyes es egy helytelen ut sem. Mindenki ugy csinalja, ahogy neki tetszik es igy mindenki maskepp fogja befejezni.
Arrol tanacsot kerni, hogy most ket lehetöseg közül melyiket valasszad, hülyeseg. EzertSzerepjatek a neve!
Petyus:
A legnagyobb faszsag (bocs, de ezt meg mar nem lehet finomabban kifejezni), ha valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert a föhös mozgasa SZERINTE bena.
Ki nem szarja le a mozgasat? A lenyeg, hogy a jatek leköt, hangulatos, csodaszep a grafikaja, eltereli a figyelmem az eletröl es hetekig tarto szorakozast nyujt.
Ezen ugy fel tudom magam huzni, bar hülyeseg, mert a te bajod, es egy nagyon jo jatekot hagysz ki.
De ha megis az a velemenyed, hogy szar, akkor azt tartsd meg magadnak. Ha nekem nem tetszik valami, akkor nem pazarolok ra annyi idöt sem, hogy keressek hozza egy forumot!
Föleg, ha ott mag rajongok vannak, gondolod erdekli öket, hogy neked nem tetszett?
Engem csak az emberi hülyeseg ilyeten netovabbja tud kihozni a sodrombol.
Igen ez flame volt, es ha akarod sertödj meg.
A velemenyem ezaltal nem valtozik!
Egy cél van, de sok járható út. A Morrowindben is egy cél volt, de nem volt út, mentél, ahogy tudtál... 😊
Riszpekk
Én a G1-ben egy kis hegyi kirándulás után olyan fegyverekkel folytattam 2. szinten, amiket csak a végén találtam volna meg. Ez a szép benne, ha trükkös vagy, a saját utadat járva is haladhatsz, a lehetõség adott. Mondjuk a G2-ben ezerszer durvább a vadvilág, nem nagyon kirándulgatok 😄
Riszpekk
Szerintem ez egy jó kis RPG, mert annyira nem kötött, viszont lényegében csak egy irány van. A morrowindnél az volt a baj, hogy túlságosan is nagy volt a szabadság. Legalábbis nekem. Itt kisebb a aszabadság, de sokkal jobban kidolgozott.
Nah megyek játszani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Riszpekk
Riszpekk
-Gothic: béna volt a figura mozgása ezért összvissz 20 percet játszottam vele. 😄
-Morrowind: két hét után rájöttem hogy nem akarok ennyi idõt egy játékkal tölteni. :]
Remélem a Gothic2 tetszeni fog! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem szoktam IRC-zni, de most keresnek "valakit". Hol szoktak lenni a magyarok? Kellene egy-ket szerver nev. KOSZI!
ON
OFF
Ma sem fogok sokat aludni, még jó, hogy múlt héten letudta barátnõi kötelezettségeimet, az új meg nem állt kötélnek, szóval rengeteg idõm van. 😊)
ON
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Akinek kell a gamma az komme to DC++ (jó ez a halandzsa nyelv)
Lenni itten általában:
Koli, Mátrix, Elite, Tejszin
no, ennyit mondok, megtalálható:
Gothic 2 német
Gothic 2 angol