Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
miért, kikészül a gerincem? 😄

Riszpekk

hiba
persze - oda fexel ahova akarsz 😊
de majd idovel nem nagyon hasznalhato ez a dolog...😊

Hunnenkoenig
Hehe
Az jo! Van humoruk a sracoknak.

A kettesben is lehet szivni! Meg hatasa is van!

Majd az old camben itt is fut el a kovacs mer beszaratod hogy bogarak vannak mogotte,qrva jot rohogtem anno😊

gergou
jah, most eppen a tolvajokat kene Randel batyonak elfognom😊

`Take a look to the sky just before you die`

FREAK
cool thx

paladinok rulz arcok 😄

Riszpekk

gergou
Ennekem anno nem igazan sikerult, engem is kibaszottul felidegesitett, de amikor fejbe akartam vagni, aszem elmenekult, es balhezott a kis mocsok😊

gergou
igen van, en ingyen aludtam, aszondta a csaj, hogy a paladdinok miatt minden traveler ingyen aludhat...

FREAK
Juteszembe, ingyen szállás van a városban?

Riszpekk

Ja, odajott es eloadta, hogy mi milyen jo baratok vagyunk, na akkor en mindig bemostam neki egyet, aztan volt uccu neki! Valahol azt olvastam valami VIVA-s bemondorol mintaztak.
gergou
Egyebkent Freak a Sarahos dologban teljesen igazad van, szal a korabbi postot erre vonatkozolag felejtse el mindenki, most majd rettegek, hatha megtalal az a pocs (nem tom mar hogy hittak😊 A bena futasra terve: Sztem a Morrowindben sokkal benabbak voltak a karakterek mozgas animacioi, kulonosen a fohose tps modban...

FREAK
Hol van itt a bug?

Riszpekk

FREAK
Én is pipáztam már, de arra gondolok, ami a G1-ben volt, hogy az egész szekta füvezett, volt napi fejadag, lehetett nagyban kereskedni a cuccal. Itt van díler?

Riszpekk

Randal
Hehe, Mud engem is felidegesített aztán elkentem a száját😊))

akkor lekopott, de csak egy idõre.

Remélem itt nincs meg az a bug, ami az 1-be.
Mikor a New campbe a házázt építõ faszit kellett legyakni, a házért. Mert ha íjjal csináltad akkor kinyiffant. Ha leütötted akkor volt okés.

gergou
igen, en mar pipaztam a gothic 2 ben, egesz coolos😊

gergou
ok, nemileg igazad van, de jo a *zart kavarni...😊)

FREAK
Itt még nem voltam a helyi szektánál, ezek is drogoznak? 😊

Riszpekk

Randal
No emberek. kipróbáltam az angolt.
simán felment, nem kellett szórakozni és ami a LÉNYEG!!!

MINDEN FULLON volt és kinnt az erdõben nem szaggatott!!!

ok, a városban fog ez tuti, de az én gépemmel(lásd lentebb) 800*600*32-ben és minden fullon ez jó teljesítmény.

Szerintem csináltak még vele valamit, mert még a Német verzió is szaggatott....

Hja igen, élet a Gothicban, az nagyon jó😊
fõleg mikor a szekta tábroban leülök vizipipázni😊
vagy az állatok mozgása.

Az orkok élete.

Az éjszakai élet😊)

FREAK
Már bocs, de azt a játék korábbi rajongói írták, kicsit más a helyzet.....

na ON

Riszpekk

FREAK
Itt is van ilyen "pánikfutás"

Nekem is van ilyen emlékem, a New Campben egy Shrika (vagy mi...) nevû faszit kellett elverni, én meg annyira belejöttem, hogy naponta elvertem. Egy alkalommal megkattant, és napokig körbe-körbe rohangált a barlangban 😄

Riszpekk

gergou
Neznel be a colin 3 topicba, ott aztan 1000* leirta egy csomo ember, hogy szar a game, ezt belinkelem odais( amit irtal, mert nagyon tetszik😊)

FREAK
minden már = minden más

Riszpekk

hiba
Ugyvan!
Ez a program él 😊

Azt sajnalom, hogy a G2 nem annyira humoros mint az elodje, bar lehet en itelek ferden...
Pl a mozgasrol jut eszembe, volt egy kolyok azzem Mud nevu, aki mindenhova kovetett es mindig megallitott tok jelentektelen szovegekkel es ezert mindig felidegesitett, erultem ha le tudtam razni, altalaban hamar berezelt ha eles helyzetbe kerultuk es ekkor olyan sebesseggel oldott kereket, hogy orom volt nezni 😊

FREAK
egyedül a bloodfly mozgása gagyi, olyan, mintha dróton lógna, de minden már nagyon el van találva, ahogy mondod

maga a fickó is csak gázol a sekély vízben, aztán úszik, a víz alatt másképp mint a felszínen

Riszpekk

hiba
Ahh megtalaltam ugyan ott volt 😊
De akkor hol voltam az iment...ugylatszik ismet eltevedtem 😊)

Pont a mozgasok miatt szerettem bele a Gothicba.
Emlekszem, amikor a G1-ben volt egy nagyobb gyik, amelyik a parton lassan lepkedett, majd a vizben tok gyorsan uszott. Meg a Newcamp elott, amikor 3 ficko karddal gyakorolt. Eppen ezeket hianyolom mas jatekokbol, ott csak banban acsorognak max. fel-ala setalnak. Itt leulnek a tuzhoz beszelgetni, vagy eppen javitja a kunyhojat. Szoval jo a hangulat 😊
hiba
De most a lenyeg:
Elvesztettem Vatras-t!
A gonosz magusokat gyilkoltam le vele egy gyonyoru erdo kellos kozepen (a kolostor feltti reszen), egy aldozati kegyhelyen, majd utana otthagytam, es ugyes bajos dolgaimmal foglalatoskodtam, de most megint beszelenm kene vele, csakhat sehol se talalom.
Van valakinek otlete merre induljak?

hiba
ez ilyen mogyeri modi -
ha valami nem tetszik akkor azt hangoztatom, nemhogy elfeljtenem az egeszet, inkabb rateszek ket lapattal 😊

Az ilyen emberek miatt lassul a fold forgasa!

Hunnenkoenig
A jatekban eleve nem csinalhatsz semmit rosszul!

A 80-as eveknek vege, mikor az adventure jatekokban, ha nem szereztel meg egy targyat, mar nem jutottal tovabb es erre csak 3 nap mulva 5 palyaval kesöbb jöttel ra!?

Akar mit csinalsz, az helyes. Valamilyen modon. Legfeljebb a jatek vegkimenetelet befolyasolja, igy nincs egy helyes es egy helytelen ut sem. Mindenki ugy csinalja, ahogy neki tetszik es igy mindenki maskepp fogja befejezni.

Arrol tanacsot kerni, hogy most ket lehetöseg közül melyiket valasszad, hülyeseg. EzertSzerepjatek a neve!

Petyus:

A legnagyobb faszsag (bocs, de ezt meg mar nem lehet finomabban kifejezni), ha valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert a föhös mozgasa SZERINTE bena.

Ki nem szarja le a mozgasat? A lenyeg, hogy a jatek leköt, hangulatos, csodaszep a grafikaja, eltereli a figyelmem az eletröl es hetekig tarto szorakozast nyujt.
Ezen ugy fel tudom magam huzni, bar hülyeseg, mert a te bajod, es egy nagyon jo jatekot hagysz ki.

De ha megis az a velemenyed, hogy szar, akkor azt tartsd meg magadnak. Ha nekem nem tetszik valami, akkor nem pazarolok ra annyi idöt sem, hogy keressek hozza egy forumot!

Föleg, ha ott mag rajongok vannak, gondolod erdekli öket, hogy neked nem tetszett?

Engem csak az emberi hülyeseg ilyeten netovabbja tud kihozni a sodrombol.

Igen ez flame volt, es ha akarod sertödj meg.
A velemenyem ezaltal nem valtozik!

FREAK
"lényegében csak egy irány van"

Egy cél van, de sok járható út. A Morrowindben is egy cél volt, de nem volt út, mentél, ahogy tudtál... 😊

Riszpekk

FREAK
Figyi ennél a játéknál, aki nem tul átsiklani a szereplõ mozgásán, az el se kezdje, mert nem fogja beleélni magát, és nem fogja élvezni. Itt a sztori, a hangulat és a környezet a lényeg, ezek viszont tökéletesek.

Én a G1-ben egy kis hegyi kirándulás után olyan fegyverekkel folytattam 2. szinten, amiket csak a végén találtam volna meg. Ez a szép benne, ha trükkös vagy, a saját utadat járva is haladhatsz, a lehetõség adott. Mondjuk a G2-ben ezerszer durvább a vadvilág, nem nagyon kirándulgatok 😄

Riszpekk

Csacsi
Vazzeg, még csak egy órája játszom, már léptem két szintet, és a városnak még csak a közelében sem voltak, ahova küldött Xardas. Szóval szerintem jól elleszek ezzel. Végre érzem ugyanazt a feelinget, mint az elsõ részben. Könnyen eltéved az ember, aztán keresheti, hogy mit csináljon..😊)

Szerintem ez egy jó kis RPG, mert annyira nem kötött, viszont lényegében csak egy irány van. A morrowindnél az volt a baj, hogy túlságosan is nagy volt a szabadság. Legalábbis nekem. Itt kisebb a aszabadság, de sokkal jobban kidolgozott.

Nah megyek játszani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Petyus_
Hmmm.. akkor úgy látszik bele kell nyugodnom hogy a készítõk nem láttak még élõ embert mozgás közben. 😊 Na majd meglátom mi sül ki belõle. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

hiba
Ugyan az a G2 is mint G csak mas a story mas a terep meg a szereplok egy resze - de a fohos mozgasa ugyan olyan 😊)

FREAK
Ezt ugye nem gondolod komolyan?? Attól szerepjáték, hogy vállalod a döntéseidet, és majd kiderül. Ezt ha tudnám, se mondanám el, hisz akkor neked mi lenne benne az élmény?

Riszpekk

FREAK
Nem amiatt van, nálam is annyi van, viszont az MX440 kevés neki a városban

Riszpekk

FREAK
sote.irc.hu vagy irc.sote.hu és ott #supergamez 😊

Riszpekk

FREAK
Ez se fog tetszeni, ugyanaz az engine, még a modellek is... Bár szerintem nem béna a mozgás, igaz nem is tökéletes (jobb, mint a Morrowindben), de ide nem is kell motion capture...

Riszpekk

Petyus_
Nekem egyik se tetszett. 😄

-Gothic: béna volt a figura mozgása ezért összvissz 20 percet játszottam vele. 😄
-Morrowind: két hét után rájöttem hogy nem akarok ennyi idõt egy játékkal tölteni. :]

Remélem a Gothic2 tetszeni fog! 😊

Alexease
OFF (Sorry)
Nem szoktam IRC-zni, de most keresnek "valakit". Hol szoktak lenni a magyarok? Kellene egy-ket szerver nev. KOSZI!
ON
CS@
Most ,hogy elkezdtem játszogatni a Gothic2vel is azt kell mondjam semmi köze a Morro-hoz úgyhogy marhaság hozzá hasonlítani.

Petyus_
Kösszép már jön is! 😊

gergou
Hat ebben nincs igazad, a Morrowind egy kutyaszar ehhez kepest, sztem valami driver problem van nalad, vagy keves a rendszermemoryd, vagy alacsony savszelu, mert nalam mimdem a maxon, es 0 akadas😊) Bar lehet az 512 MB 333 mhz -s ddr miatt van😊)

gergou
Sikerult, most mar csak annyit kene tudni, hogy mi a kulonmbseg akkor, ha nem Saraht dobom fel Andrenal, hanem a tagot, akitol a passt kaptam... Leszn kem valami bajom belole..?😊

gergou
Koszi Freak, megtalaltam, beleraktam az itemjei koze a levelet( azok koze, amikkel kereskedik), de hiaba megyek Andrehoz, nem tudom bearulni....

Csacsi
Végre itthon. Install progress.....

OFF

Ma sem fogok sokat aludni, még jó, hogy múlt héten letudta barátnõi kötelezettségeimet, az új meg nem állt kötélnek, szóval rengeteg idõm van. 😊)

ON

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Randal
Sziasztok!
Akinek kell a gamma az komme to DC++ (jó ez a halandzsa nyelv)

Lenni itten általában:
Koli, Mátrix, Elite, Tejszin

no, ennyit mondok, megtalálható:

Gothic 2 német
Gothic 2 angol

FREAK
ott áll a faszi mellett (ha már bent vagy a városban)

keleti kapu

Riszpekk

gergou
Ok, minden faxan halad, de nemsoka lejar a ket nap haladekom, hogy Saranal elrejtsem a levelet... Senki nem fogadta el a game elejen a padon ildogelo csakotol a passt? Mert nem talalom Sarat sehol... Ha valaki tudna segiteni, az jo volna...😊

magus
ilyen erdo? majdnem megorultem mire megtalaltam ujra a kis baralngot ahol volt az ork fegyver a angy erdo miatt... telleg eleg suru mit nem ondjak