Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Érdekes, nekem totál elmenne az életkedvem, ha ilyet hallanék a Gothicban:

"-Hé, János, te mit csinálsz itt?
-Szia. Én vagyok a kovács, kardokat csinálok.
-Aha. És árulod is õket?
-Nem, azt Károly csinálja...
-Ok, csak Jeromos azt mondta, veled beszéljek.
-Persze, de õ hülye, mióta megcsípte egy vérlégy..."

Ne viccelj már, erre te sem vágyhatsz...

Riszpekk

Randal
Nekem minden fullosan ment ezen a konfigon:

cel800@1000
384mb sdram
inno3d gf3 ti 200 220/500-as beállítás

ja igen: 800*600*32
látótáv: 300%
tárgyak: fullon
MINDEN FULLON

Nem szaggatott az erdõben, hála az égnek.

egy-két jótanács:

mielõtt játszol, futass le valamilyen DiskDoctort
meg nem árt töredezettségmentesíteni, plusz memóriafelszabadítás, no meg egy kis virtuális memóriát is adnui neki.

szerintem mindenkinek mûködni fog.

Ja mégvalami, mindenki nézze át a GOTHIC.INI-t, mert ott lehet beállítani a frissítést meg egyéb dolgokat.
Nem hosszú, szal olvassátok át.

Na meg a duke nukem 3d-t ne hagyjuk ki:EZEK A KIBASZOTT IDEGENEK MEGINT ELRABOLTAK AZ URHAJOMAT!😄

hiba
A carmageddonnak qrva jo volt a magyar szinkronja 😊

Egy biztos:a magyar szinkronok qrva jok szinte mind.Gyalog galopp nem is lehetett volna jobb pl.Magyarban nagyon kiraly lenne a gothic csak kar hogy nincs ra esely hogy valora valjon.Ilyen hujeseget mar reg hallottam:"túl életszagú a fantasy-hez..."😄

zoozoo
A Gothic1-re épül a Gothic2, szerintem jobban szaggat majd ezen a konfigon a 2. rész, mint az elsõ, de szerintem kompromisszumok árán (felbontás, színmélység) játszható lesz. Mindenképp próbáld ki. Én nem vagyok hajlandó kompromisszumra - kb 25 FPS-sel nyomtam végig az elsõ rész is, mert annyira tetszett 300%-on a világ, hogy utána nem akartam lehúzni 100-ra 😊

FREAK
"De van más példa is, pl. mozfilmek közül Gyalog Galopp. Ford Fairlane kalandjai"

Azt ne mondd, hogy ezek jobbak magyarul.... Amúgy legjobban az zavar, amit a Cartoon-on csinálnak ezzel a sok gagyi fordítással...

Riszpekk

FREAK
Nem mondtam, hogy semmit nem lehet fordítani. Speciel SHakespeare-t te említetted, és szerintem õt is bûn lefordítani, de én az RPG-rõl beszéltem. Eleve tele van angol nevekkel, tök vicces lenne azokat is lefordítani... Meg a magyar nyelvnek egyszerûen NINCS hangulata, az csak az anyanyelvünk, túl életszagú a fantasy-hez...

Riszpekk

zoozoo
Nekem is cerka2 850@1054 van 400 Rammal és Gef3 Ti200-al. És én is remélem, hogy menni fog, de nem errõl álmodom. Én egy 2200+ AMD-rõl álmodom, amivel tényleg menni fog jól a Gothic2 😊)
Hunnenkoenig: ez megnyugtató, köszönöm a választ 😊

Petyus_
EZ hülyeség.. olvasd el pl. a Micimackót. Eredetiben teljesen tré a magyar mellett. De van más példa is, pl. mozfilmek közül Gyalog Galopp. Ford Fairlane kalandjai..

Szerintem egy fantasy is simán lehet jó magyarul, elvégre "magyarok vagyunk vagy neeeeem?" /Király Linda/ 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

FREAK
szerintem álmodj 😊

Riszpekk

FREAK
HA olvasnék, eredetiben olvasnám, mûfordítás sux

mivel a fordított mû már eltér az eredetitõl

Riszpekk

PhantomW
thx

The World is Yours

Randal
no, akkor GOTHIC.INI-t megnyitod és ott találsz mindenféle finomságot.

de itt van:

useQuickSaveKeys=1

PhantomW
ja azt szoktam használni
csak a load hoszab idõ

The World is Yours

hiba
Van quicksave de amugy is egyszeru a mentes:
ESC - ENTER - ENTER

PhantomW
nincs valami quick save a gothic2 be
meg az inverntoryt nem lehet rendezgetni?

The World is Yours

Lábát?😄D

Petyus_
Palonimo magos. :[

Petyus_
Thx! 😊

hiba
Barhol aludhatsz ahol talalsz egy syabad ágyat 😊
alavas kozbe visszatoltodik az eletenergia meg talan a varazsero is.
Amugy meg ha egy padot talalsz le is lehet ulni 😊

hiba
azt az amdt huzd fel 2Ghz-re (10x200 korul) es akkor 300%-on full gfx-el +anzioval tok jatszhato lesz szinte mindenhol...amugy erdemes bekapcsolni a 16x anziot mert feltuno kulonbseg lathato.

hiba
1-9 ig valaszthatod a fegyerekete meg amit akitvaltal az inventoryban. az elso az mindig a kard, a masodik a nyil es igy tovabb runak scrollock stb...

Csacsi
Amikor kijelölöd, akkor mellérak egy számot, és azzal a számmal tudod elõhívni, nem pedig space billentyûvel. Nálam a nyíl asszem 2-es gomb

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gergou
Teljesen egyet ertek, Kepzeljetek el mondjuk az Ultima Ix et magyarul, hat az nevetseges lenne😊

`Take a look to the sky just before you die`

Petyus_
Oh Romeo why art thou Romeo? 😊

Tényleg fantasztikus a játék, kezdek rákattani.. az a fajta amibõl nem szívesen lép ki az ember. 😊

Egyedül a vagdalkózás nem az igazi.. segítsetek plz! Sikerült már varázsolni egyszer.. de azóta ha balgombbal bepirosítom valamelyik scrollt space megnyomására csak öklözni akar. Ugyanez az íjjal, kiválasztom, megjelenik a hátán, de ha space-t nyomok semmi. Mi a megoldás? 😊

zoozoo
ÕÕÕÕ
Végigjátszás van valahol?
Komolyra ford.:
Hunnenkoenig!
Az eddig lefordítottak fognak mûködni az angol verzével is, vagy esetleg, ne adj isten, ki sem merem mondani, újra kell kezdenetek?

Csacsi
Ebbõl látszik, hogy sokan kénytelenk vagyunk cs beszélni a játérl, mert halandó ember lévén, nem ülhetek egész nap elõtte.. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gothic1
A Gothic 2 topik az elsõ helyen.

Csaknem? Megjelent a játék? 😊

FREAK
" Annak idején is mikor az imperium galaktika is megvolt magyarul,hát az eszméletlen király volt"

Pfffffffffffff, ezt nem mondod komolyan 😄D "Meghalunk uram, jaaaaaaaaaaaj!"

Hát ezen csak röhögni lehet. Az RPG nyelve is az ANGOL (sõt leginkább az ó-angol), és bármi más nyelven elveszíti a varázsát. A német demonál már fájt az az elcseszett nyelv, annyira nem illik bele abba a világba... Persze ha csak a felirat magyar, az belefér, nem rombolja le a hangulatot, de magyar hang, az nevetséges lenne...

Riszpekk

Shaman
Annyira nem áll távol,mi több angol nyelvü cégnél is dolgozom,nap mint nap több órát beszélek angolul,de nem ez a lényeg.Sztem sokkal,de sokkal élvezetesebb,s királyabb egy olyan game ami le van fordítva. Annak idején is mikor az imperium galaktika is megvolt magyarul,hát az eszméletlen király volt:-))
Szal engem nem zavar,én simán végigviszem angolul,de szvsz sokkal királyabb lefordítva.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

FREAK
ezt én sem értem, azt hittem, ma már mindenhol oktatják az angolt......

Riszpekk

gergou
ennyire tavol all toletek az angol nyelv?? En mindent ertek😊

`Take a look to the sky just before you die`

Fiuk, a snapperweed minek lett forditva? Már csak az az egy növényem van vissza Constantino küldijébõl, de sehol nem találom. Ha valaki emlékszik pls.

Shaman
drakeX: Ne itt válaszolgass ez emberkék kérdéseire,hanem fordíccsatok 1000-rel inkább:-)))))

Shaman
opsz link nem lett jó.
Szal végigjátszás

Shaman
Na akkor Petyus kedvéért,úgyis letelt az 5 hozzászólás.
Itt van a végigjátszás s abban benne van hol tucc alukálni.

Shaman
Kinek vagy te a cimbije?
AMúgy az meg a te bajod,hogy szegény gépedet túlértékeled,s mindent felrax High-ra,meg nagy felbontás,meg stb.:-))))
Bár lentebb olvashattuk,hogy a kód a szar,szal lehet nekem is szaggatni fog...

Csacsi
Nekem nagyon lassan mûködik, várni kell legalább 30-40 másodpercet, mire átvált, és visszaváltásnál ugyanez a helyzet.

Az alt+tab mennyire mûködik szarul?
Petyus_
F3-F4-el 15-20 FPS a játék (Radeon9700Pro, 1800+ AMD). De jó, tetszik.

Pihizni lehet valahogy? 😊

Csacsi
Nem lehetne szólni egy moderátornak, hogy topic címe, ne Gothic folyt. legyen, hanem a honlap címe?

Shaman
nejön=bejön.

Jahh Hunnen,Drake pls csinájjátok meg hogy a magyarítás menjen angol verzsön alatt is,mer nem nagyon akar.

Shaman
Szerintem amúgy úgy 5-10 kommentenként be kéne rakni,hogy végigjátszás itt meg itt:-)) Imádom mikor nejön valaki egy fél kommentet se olvas vissza,s teszi fel a kérdéseit:-)
Szal akkor el is kezdem: Végigjátszás itt.

Ch_Slater
hmm.azt is bemasoltam és akkor se ment...nameg1proba...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Csacsi
Azért, mert nem tudom kinyomtatni, a game alatt, meg elég szarul mûködik az alt+tab billentyûkombináció....sajnos..

Csacsi
másold be az ar.exe-t is.

Ch_Slater
üdv. copy protection-nel mit lehet kezdeni? cracket átmásoltam, kiprobaltam a nocd-set is és még mindig CP ha megtámadok valakit...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Már alig várom, hogy lejöjjön. Nagyon bírom az ilyen típusú gémeket.
gothic1
off:

Magus! Jól néz ki a nicked! Tetszik.
Nem akarlak felcsípni, csak úgy mondom! 😊))