Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Hé, János, te mit csinálsz itt?
-Szia. Én vagyok a kovács, kardokat csinálok.
-Aha. És árulod is õket?
-Nem, azt Károly csinálja...
-Ok, csak Jeromos azt mondta, veled beszéljek.
-Persze, de õ hülye, mióta megcsípte egy vérlégy..."
Ne viccelj már, erre te sem vágyhatsz...
Riszpekk
cel800@1000
384mb sdram
inno3d gf3 ti 200 220/500-as beállítás
ja igen: 800*600*32
látótáv: 300%
tárgyak: fullon
MINDEN FULLON
Nem szaggatott az erdõben, hála az égnek.
egy-két jótanács:
mielõtt játszol, futass le valamilyen DiskDoctort
meg nem árt töredezettségmentesíteni, plusz memóriafelszabadítás, no meg egy kis virtuális memóriát is adnui neki.
szerintem mindenkinek mûködni fog.
Ja mégvalami, mindenki nézze át a GOTHIC.INI-t, mert ott lehet beállítani a frissítést meg egyéb dolgokat.
Nem hosszú, szal olvassátok át.
Azt ne mondd, hogy ezek jobbak magyarul.... Amúgy legjobban az zavar, amit a Cartoon-on csinálnak ezzel a sok gagyi fordítással...
Riszpekk
Riszpekk
Hunnenkoenig: ez megnyugtató, köszönöm a választ 😊
Szerintem egy fantasy is simán lehet jó magyarul, elvégre "magyarok vagyunk vagy neeeeem?" /Király Linda/ 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
mivel a fordított mû már eltér az eredetitõl
Riszpekk
de itt van:
useQuickSaveKeys=1
meg az inverntoryt nem lehet rendezgetni?
The World is Yours
alavas kozbe visszatoltodik az eletenergia meg talan a varazsero is.
Amugy meg ha egy padot talalsz le is lehet ulni 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
`Take a look to the sky just before you die`
Tényleg fantasztikus a játék, kezdek rákattani.. az a fajta amibõl nem szívesen lép ki az ember. 😊
Egyedül a vagdalkózás nem az igazi.. segítsetek plz! Sikerült már varázsolni egyszer.. de azóta ha balgombbal bepirosítom valamelyik scrollt space megnyomására csak öklözni akar. Ugyanez az íjjal, kiválasztom, megjelenik a hátán, de ha space-t nyomok semmi. Mi a megoldás? 😊
Végigjátszás van valahol?
Komolyra ford.:
Hunnenkoenig!
Az eddig lefordítottak fognak mûködni az angol verzével is, vagy esetleg, ne adj isten, ki sem merem mondani, újra kell kezdenetek?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Pfffffffffffff, ezt nem mondod komolyan 😄D "Meghalunk uram, jaaaaaaaaaaaj!"
Hát ezen csak röhögni lehet. Az RPG nyelve is az ANGOL (sõt leginkább az ó-angol), és bármi más nyelven elveszíti a varázsát. A német demonál már fájt az az elcseszett nyelv, annyira nem illik bele abba a világba... Persze ha csak a felirat magyar, az belefér, nem rombolja le a hangulatot, de magyar hang, az nevetséges lenne...
Riszpekk
Szal engem nem zavar,én simán végigviszem angolul,de szvsz sokkal királyabb lefordítva.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
`Take a look to the sky just before you die`
Szal végigjátszás
Itt van a végigjátszás s abban benne van hol tucc alukálni.

AMúgy az meg a te bajod,hogy szegény gépedet túlértékeled,s mindent felrax High-ra,meg nagy felbontás,meg stb.:-))))
Bár lentebb olvashattuk,hogy a kód a szar,szal lehet nekem is szaggatni fog...
Pihizni lehet valahogy? 😊
Jahh Hunnen,Drake pls csinájjátok meg hogy a magyarítás menjen angol verzsön alatt is,mer nem nagyon akar.
Szal akkor el is kezdem: Végigjátszás itt.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.