21229
-
#7578 Félre ne értsd,elözö kommentemet nem rád értettem,hanem nem akarnék olyan dologba belevágni,amit nem csinálnék végig,mert az csak ígérgetés lenne. Szal magamra értettem. -
#7577 No akkor már 2-en vagyunk:-)))
Mindenesetre világéletemben utáltam az "Ígérgetös Jánosokat",s én sem akarnék ilyen lenni. -
#7576 Én is ISZONYATOSAN lusta vagyok:) -
#7574 Hááát hmmm.
Öszínte leszek angol tudásom megvan,de ISZONYATOSAN lusta vagyok:-))
Elkezdeném nagy lelkesedéssel,mint gothic1,de én még a feléig sem csinálnám:-))
Szvsz max olyan 20 sorig jutnék.-) -
#7573 Nah, holnap megyek haza, szal vasárnap estig nem leszek. utánna eldől, hogy leszek-e egyáltalán netközelbe. Remélem lesz munkám mert akkor igen. -
#7572 Segíthetsz te is -
#7571 No ha kész lesz,akkor tuti végigtolom mégeccer az 1-et. -
#7570 ja, nálam annyi egy képernyőnyi:)
nem muszáj ha nem akarod.
jelenleg a 3400 sornál tartok.
+500
+ még lesz 1500
+ a tied.
Az eddig: 5700-5900 sor a 8000-ből:) -
#7569 Dragon egg nekem 15 dexet adott. -
#7568 Ok.
Még csak lelkizek egyet, hogy csak csinálni kéne még egy kicsit, ha már megígértem. Na jó még ma fordítok valamenyit. 50 sor is valami nem? :)
-
#7567 Úgy hogy a játék során főleg potionokból nyomtam fel a strengthtet. Érdemes megtanulni az alkímiát! Vagy 60-70 pontot nyomtam potionokból a 142-ben benne van +15 amulett és a +15 dragonegg potion is! -
#7566 szuper:)))
A 7276-7776-ot már Esronhoil már lefordította:)
Ha még ennek a fele is kész van:)
Köszi szépen!
Küld eeeeel!!!:))) -
#7565 Igazad van rosszul emlékeztem! :)
7777-8277
-
yal #7564 na meg1x egy tanacs crossbowosoknak:
chapter2 bemesz a faltörön a varba ottvan Udar, az ijasz faszi, felmaszol mellette a falra es lövöd, mikor keves az elete leutod kozelharci fegyverrel es utana mikor eljaul, felbirod venni a heavy crossbowjat ami a jatek utolsoelotti legjobb crossbowja. Utana Garondnak 50 aranyat leperkalsz es el van simitva. Udar se veszi zokon, ad kuldetest chapter4be. Szal senkinek se artasszt vele, es jobb is mint a sima cwossbow.. -
#7563 És mondjuk ha esetleg jól ráveszed a faszit, hogy adja oda neked?:))) -
Zoleeca #7562 Azt tudom hogy lehet gyógnövényekkel is. Alkimiat nem tanultam meg :(
De legalabb megnyugodtam, hogy tanulassal tenyleg nem lehet feljebb...
Ja egyebkent az elit negyedben a szokokutnal balra van egy kis atjaro. Ha itt tovabbmegyunk az egyik ficko tok jo dolgokat arul...tobbekozott ket konyvet. Az egy illetve ketkezes harcot novelik meg 5%-al es igy az mehet 100 felé is :) csak azt az 5000 aranyat kell leperkalni... -
#7561 Hinnye itt van fennt írtózatos nagy betükkel a topic cím alatt.Hiíínnye -
#7560 hát a végigjátszás, magyarítás helyről:))) -
#7558 www.gamecopyworld.com -
#7557 CD-n nics rajta?
Nekem rajta volt egy könyvtárban. -
#7555 Amennyiben eredeti CD-i vannak,akkor feltétlen küldje!! Meg kell ugyanis vizsgálni mi lehet velük a gond. Mondjuk az ilyen vizsgálatok elhúzódhatnak,dehát mi neki az a 10-15 év?:-))) -
#7554 ez igaz, de a cd-ket akkor is elküldheti.:) -
#7553 De ha nincs particionálva a vinyó,akkor elvileg csak C-je van nekije,nem??:-))) -
#7552 format c: nem elég.
Az egész vinyót formázni kell.
A cd-ket tűzbe vetni, vagy elküldeni a címemre megsemmisítésre:)) -
#7551 Valószínüleg akkor már régebben eccer leszólított,csak te nem figyeltél. Küldetést buktad.
XP reinstall,format c:, aztán mehet minden elöröl:-)))
Egyébként beszéjj te vele,ha nem akar hozzád szólni! -
#7550 lehet mással is fejleszteni:)))
Nem cheatre gondolok hanem szabályosan megengedett dolgokra.
Tanulással és egyebekkel tényleg csak 100 lehet, de növelő italokkal több, főleg hogyha készíted, plusz a gyűrűk és amulettek:))) -
Zoleeca #7549 Hali
Hogy lette 142-es erod? nekem mindenhol ahol lehet fejleszteni azt mondtak hogy 100 a maximum. A lovag tanito(nem jut eszembe a neve) azt mondta hogy Lord Hagen majd tanit engem de nala ilyesmi nem volt. -
Zoleeca #7548 89k a postaladam. Nem hiszem hogy az a gond. Irtam mailt(megkaptam a mai emailt) ha kuldod akkor kuld ide: [email protected] -
Braveheart #7546 Gondolom ez a Copy Protection Error...
sztem vedd meg az eredetit vagy szerezz normális cracket, nemtom -
meth. #7545 Szevaztok!!!
Valaki segítsen már nekem.Az a problémám,hogy mikor ütöm az ellenfelet kiírja hogy valami "ERROR" .Az XP már újra raktam mást meg nem tudok.A RIP-es verzió ment rendesen de most hogy felraktam ISO-ban nem müködik rendesen!!
Valaki irja mar le hogy mi a teendő!!!!!
KÖSZÖNÖM! -
al1234 #7544 megpróbáltam marvinnal berakni egy birkát magamnak (a régi vmi bug miatt eltűnt), de nem működik. pedig úgy csináltam, ahogy kell:
b, marvin, b
F2, insert liesel, ESC
b, 42, b
és nem történik semmi. csak a 42-re kérdez rá, hogy mi volt a kérdés :) -
#7542 dzsonesz:
Mail ment!
Gothic:
oksa, küld el légyszi:)
Az angol részt is vele, abból tudom, hogy hova passzol:)
köszi, hogy megcsináltad a felét, legalább ennyivel kevesebb lesz.
Bekerülsz a fordítók közé:))) -
#7541 Az kizárt dolog:)
mindegy, majd megnézed pontosan, ha tudod. -
#7540 A felét csináltam meg, ha gondolod azt elküldöm neked. -
#7539 Ha jól emlékszem 7500-8000-ig. -
#7538 szeva!
1 kérdés gothic1 el kapcsolatban szted honnan lehetne letölteni vagy megszerezni esetleg ha neked megvan, hogy lehetne megoldani hogy elpostázd:) vagy talizzzunk valahol és én kifizetem vagy valami ilyesmi?? -
#7537 Gothic:
melyik sorokat küldtem el neked , mert már nem emlékszem rá... -
#7536 Igen, mint olvashattad átköltözött a Gamestarra. Jópár fordítás onnan pedig az EVM-re -
#7534 Köszi, el vagyok látva vele:) -
#7533 Gothic:
Semmi gond.
Darky:
Alcohol 120%-at tudok adni, hova rakjam fel, elég egyszerű és korrekt.
dzsonesz:
Ezt nem hiszem el bakker, ez eszméletlen.... hanyas DirectX? meg mennyi virtuális memória?
Hunnenkoenig:
Parasztasszony, parasztember: legyen csak egyszerűen paraszt.
Az új barátnő megérthető, a SWG nem, hacsak nem fizeted nekem is:)))