21229
-
#7532 na ja xp alatt 32bit szinmélysegg és 1024x768 felbontásban és magába a game be nem nyultam hozzá semmihez vagyis semmin nem állitgattam szal nem semmi.. -
#7531 Randal
Nero-val nem működött:)
Alcoholt meg nem probaltam
Kösz a tippeket (iso-ban van) -
#7528 dzsoni! megvan Rod kardja -
#7527 de mi alatt? xp, win98?
mekkora felbontás?
mekkora részletesség?
F1-F4? -
#7526 Ja nem csinálom, bocs. A kezdeti lelkesedésem alább hagyott. -
#7525 Ahhoz, hogy a "large dragon slicer"-t megcsináltasd Bennettel, mert így hívják ezt kedves kis fegyvert. Ki kell tanulnod a sárkányok vérének lecsapolását! :) Azt hiszem 5 ore és 5 dragon blood kellett az elkészítéséhez, és csak akkor tudod megcsináltatni, ha olvastál róla a kolostor alatti titkos könyvtárban.
-
#7524 szeva all!
a minap picit elcsodálkoztam kiprobáltam apám configján a gamet.
Apám configja nagy vonalakban:700amd duron,winfast gef2 64mb,sb live valami régi, 400mb sd ram.Na szal lényeg a lényeg a game olyan zsirul ment h becsodálkoztam rajta sehol nem akadt ,sehol nem szaggatott uhogy 1 db problémát nem találtam rajta.Azért ez ahoz képest nem semmi h vannak sokan vele akiknek ultrabrutáll configgal is problemek vannak a game el.....
asszem holnap elöveszem a pinyobol a régi 286 os gépet hátha azon is simán elmegy:)........
na szal lényeg a lényeg oly -
#7523 Nem kell izgulni. mire kijön angolul, lesz maygarosítás hozzá -
Braveheart #7521 Asszem Sagittanál vagy Constantinonál tanultam én meg. -
#7520 Gothic 1 kiírása:
nemtom milyen fájlban mentettem el neked, de ki lehet írni a következő progikkal:
alcohol 120, blindwrite, Nero(ezzel még nem próbáltam SOHA játékot írni, de haverom állandóan ezzel írja. neki műxik) -
#7519 Randal
Gothic 1-et mivel, hogyan írjam ki úgy hogy működjön? -
#7518 DrakeX!
A Guide nem említi, hogy lélek elixirt kinél tudok tanulni.
Egy mágusnak meg szükséges lehet :) -
#7517 Lehet, hogy valamit elcsesztem, de nekem Bennet nem csinált erős kardot, még a hajón sem, mert ahhoz zsoldosnak kellett volna lennem. Én 34. levelen 129 strengh-el, 100% two-hand weapon és 85-ös sebzésű szablyával (vagy valami ilyesmi) voltam a legvégén. -
#7516 A tűzsárkánynak hol van a kincse? -
#7515 abból, hogy nem reagálsz, úgy veszem, hogy már nem csinálod. -
syabi #7514 Mein König!
kb holnap küldöm el a fordítást. most fejeztem csak be a játékot, és addig nem is akartam befejezni, de mostmár semmi sem állhat az utamba!
telepítettem az angol verzióhoz az 5b magyarítást - ha jól tudom az a legutóbbi- (tetszett a jowood helyén lévő filmecske), de találtam benne egy elég vicces hibát: a parasztok onar farmján (is) mind parasztasszonyok, mármint a fejük felé az van kiírva. Még találtam egy hibát, de arra már nem emlékszem, sajna.
remélem nem csak nálam jöttek elő vmi hülyeségem miatt.
ja megvan a hiba!! a pénzel teli bőrerszények talán táskának, vagy vmiknek vannak fordítva, de nem mondjuk bőrerszénynek. azt hiszem ez volt.
ahoi! -
#7513 No végigcsináltam megint!
Hát az a barlang (ahol a moleratzsírt kell használni), hogy el volt dugva! Már vagy 50x jártam arrafelé, de egyszer sem vettem észre! :)
A Gamestarban azt írták, hogy a Gothic 2 egyik hibája az, hogy nagyon lassan fejlődik a karakter. Hát a végén ennek köszönhetően elég nagy élmény négy orc elite-ből álló csapat támadását visszaverni. A rekordom 3 orc elite, 2 orc warrior és egy orc sámán együttes támadásának a túlélése, úgyhogy mind hulla lett és közben nem healingeltem. :)
Mondjuk 100% two-handed weaponnal, 142 strengthtel és 110-es sebzésű karddal nem lehetetlen! :))) Még nagyobb csapat is jöhet! :)
Jó ez a játék!!!
Mikor jön már az a kieglemez ?! :)
-
#7511 A freemailes cimröl visszajön minden!
Adj egy rendes emailcimet, vagy üritsd/javitsd a freemaileset! -
#7510 Köszi az infót!
Éppen most indulok megkeresni! :) -
#7509 Köszi az infót!
Éppen most indulok megkeresni! :) -
#7508 Nem eccerü megtalálni:-)) Igaz baromi nagy a szája,de el van dugva egy pici dombocska oldalában,szal ne sziklafal tövében keresd,hanem az erdöben. -
#7507 nem az -
aron #7505 Nálam ugyanez volt a probléma. Talán probáld meg ujra telepíteni a Windowst. Nálam bevált. -
#7504 Köszi!
Akkor megszakértem este.
Hunnenkoenig:
Akkor helyesbítek: Olvastam drakeX barátunk végigjátszásában... -
#7503 A kolostorban az Innos szobornál teheted meg... -
#7500 oké, nem sürgetlek:))) -
#7498 Hali!
Jól elvesztél?:)
Fordítással hogy állsz, mert nagyon bele lett húzva:)
Vagy már nem csinálod? mert akkor nem várok majd rá:) -
Zoleeca #7497 Xmas! Ha az vagy akire gondolok, akkor te is arra gondolsz aki en vagyok?
Hunnenkoenig: Rendben, turelmesen varom... -
#7496 Sziasztok!
Egy szakmai kérdésem lenne! :)
Olvastam Hunnenkoenig barátunk végigjátszását. Az 5. fejezetben a hajóban lehet találni egy bödön moleratzsírt. Ezzel kéne bekenni egy barlangban a rácsos ajtó csörlőjét.
No de hol ez a barlang? Nem arról a barlangról van szó amelyik a fekete trolltól nem messze van. Amellett az út mellett amelyik a vadászhoz és a oltárhoz (ahol megjavítja a hátom mágus az eye of innost) vezet? Ahol a goblinok tanyáztak és előtte egy csomó lurker van a tó mellett?
Szóval itt ugyan találtam vasrácsot, de sehol se volt csörlő. Hová kell kenni ezt a zsírt? :)
-
#7495 ööö, úgy látszik félreértetted.
Na, akkor mégegyszer: szal az egyes beállítások neveit hogyan fordítottad le a G2-ben.
értem ezalatt a játékbeállításokat, mint pl. Textúra felbontás, tárgyak részletessége, hangok, pl. sorround Sample-rate meg ilyenek. -
#7492 köszi, csak lessan frissültem:) -
#7491 Már csak a Dracheneier és az Erzminenanteile kell:) -
#7490 Erzbrocken=Érctömb
Drächeneier=Sárkánytojás
Blutkelche=Vérkehely
Erzminenanteile=Ércbányarész
Valami ilyesmik lehetnek, szótár alapján, meg csekélyke némettudásommal megspékelve.
Hunnenkoenig!
Le tudnád nekem majd írni, hogy te hogyan fordítottad a menüben a textúrát, meg a hangoknál a beállításokat?
Van egy-két problémám velük.
Ja igen, a G1 fordítása jelenleg 40%-os. -
#7489 Ezt a pár szót PLZ fordítsa le nekem (nekünk-növénytérképhez...) valaki, aki érti:
Erzbrocken
Drächeneier
Blutkelche
Erzminenanteile -
#7488 na de az angol verzsön? -
#7488 na de az angol verzsön? -
#7487 RPGDot >> http://gothic.rpgdot.com/index.php#19118
Seems like we started some turmoil here, when announcing, that the addon for Pirana Bytes' Gothic 2 is finished. We would o clarify, that the addon is not gold yet, it is simply finished by Piranha Bytes and currently at JoWood's QA...It is scheduled for a release late August in Germany, English versions have to be announced.
...szóval még nem "gold" a kiegészítő, a JoWood ül rajta, de a megjelenési dátum változatlan! Reménykedjünk! -
#7486 Szvsz majd a kieg megoldja aproblémákat.
Abban a motort is javítják. -
#7485 irni még nem tudok: gépen is...óránkénti... -
#7484 meg azt, hogy izmosabb gápen se szaggat + betöltés utáni akadozás, kétoránkénti újraindítás, egyre lassuló betöltés, memóriaürítés, etc..