Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Rendben, de aztán minden benne legyen ám.. 😊)

Egyébként olvasgattam a végigjátszásod, és elég korrektnek tûnik, de nem tudok róla érdemben nyilatkozni, mert nem használom, és még nem is fogom addig amíg kétszer végig nem viszem a gamet. Már csak az a baj, hogy most melo van, és nem tudok tápolni. Az a legkomolyabb, hogy bejártam már elég sok helyet, nem csináltam meg egy küldetést sem, és már 6-os szinten vagyok. Találtam már egy csomó jó cuccot, csak még nem tudom õket használni, de majd idõvel. Majdnem minden szörny megölhetõ, csak taktika kérdése. Az a legszebb, hogy a városban még csak nem is jártam, és senkivel nem beszéltem, csak gyilkolászok, és felfedezek. Térképet rajzolok magamnak. Szóval jó ez a játék. Nem 3 nap alatt fogom kivágezni.

Csak legyen már vége a munkaidõnek, hogy újra elveszhessek a gothic világában.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na majd írok neked egyet. De lehet, hogy csak magyarul😊

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Az épület, ahol a csávó õriz valamit, az a raktár, amit keresel. A jobb oldalon meg tudod kerülni, mögötte van a fickó, aki pénzért harcol, de azt csak dél és este között teszi.
A tolvajcéh a város alatti csatornarendszerben van, de ha még nem kaptál kulcsot hozzá, akkor nem jutsz be. Próbáld meg vagy feldobni a tolvajokat a városban (ekkor mérgesek lesznek), vagy futni hagyni (ekkor meg hálásak), és így vagy úgy, de meg tudod szerezni a kulcsot. Ha bõvebben érdekel, akkor nézd meg a végigjátszást...(kezdd a 'Bandita rajtaütés' küldetésnél olvansni)

OFF

http://budapest.com vagy
http://www.budapestsun.com

ON
Csacsi
OFF

Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol angol írást találhatok budapestrõl?

ON

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Én csak kérdeztem, csak jó lenne egy olyan leírás, mint ami az egyhez volt angolul. Abban minden benne volt. Minden egyes eldugott artifact, minden apró rejtett zug, minden rejtett küldetés. Annak a segítségével vittem végig harmadszorra a játékot, és úgy már tényleg nem maradt ki semmi.

magus
nem találom a ctolvaceht😞 es hol a raktar? amogott allitolag van egy csavo ako harcol penhzert... ja meg van kikoto baloldalan egy haz, amit egy csavo oriz. ott mivan?

hiba
Varosban nyomjatok meg az F1-et !
(F1-F4 reszletesseg)

Magyar végigjátszás miért nem felel meg nektek? Ha kész leszek vele, lehet, hogy megírom angolul is, de erre ne számítson senki😊

800x600x16-on is szaggatna, a programkód hibája, nem a gépedé.

Ez a kérdés már NAGYON sokszor elhangzott itt, ha kicsit visszalapozol (valahol #3440 környékén biztosan találsz egyet), akkor találsz nagyon sok választ erre a kérdésre.

De ha kérdezel, akkor tudok válaszolni...

Mivel nincsen teljes angol végigjátszás még, ezért nem tudunk.

Csacsi
Szerintem max olyan 8 óra alatt lent van 2 cd.

Én pont most töltöm le az 1. CD-t. Reggel kezdtem, és ADSL-el nyomulok. Most tartok a 44-es file-nál. KB mikorra jön le?
Petyus_
Az install alatt szóló zene meg a sárkis kép nagyon meggyõzõ alig várom hogy játszhassak. 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Shaman
ok 9000-es annyira nem rossz. Csak azt nem értem,mié mondod akkor hogy gagyi a grafik,meg szaggat. Cimbimnek 8500-öse van egy 1200 cerkába,s normálisan megy a game.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Minek az egér??? Én hozzá sem nyúlok. Gothic 1 irányítás kell, stök felesleges lesz az egér. Én max annyira használom,hogy ha olyan helyzetbe van az emberem,hogy nem láok egy fától vagy ilyesmi,akkor kicsit egérrel megmozgatom a kamerát,amúgy sztem felesleges az egér.Tök jól lehet jáccani billenytüzettel

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Csacsi
Angol végigjátszás engem is érdekelne. De ráér, majd akkor ha már kétszer végignyomtam. Remélem lesz olan fasza leírás, mint ami az egyhez volt.

Csacsi
A Gothic, és a morrowind, csak játékstílusban hasonlít egymásra, egyébként szerintem a két játék különbségei, ég és föld. Nekem bejött a morrowind, de túl nagy volt a szabadság, szóval szerintem a gothic a nyerõ. A Morrowind túl céltalannak tûnt Nekem, míg a gothicban, tényleg rendesen ki volt dolgozva a történet.

Szóval nálam a gothic a nyerõ.. 😊

gothic1
Valaki azt a bölcsességet állapította meg, hogy akinek a Morrowind tetszik annak a Gothic nem és fordítva. Én nem játszottam valami sokat a Morrowinddel, de nézd csak meg a nicknevem! 😊))

Szóval rám igaz a megállapítás...

gothic1
Akinek még nincs meg a Gothic 2!

A dc++ -on megosztottam, T1-es netrõl tölthetitek le. gothic néven vagyok elérhetõ.

Hubok: independence, flash-tartalék, elite

Nemn lehet valahogyan az irányításban megváltoztatni az egérrel való mozgást?

lwb
köszi, lejjebb írtam, hogy visszaolvasva megtaláltam a linket az oldalr és elolvastam már, hogy merre van snapperweed.
azért köszi. 😊

A vérlegyek fullánkjáról szóló jegyzet helye még nincs benne a végigjátszásomban, a következõ frissítés után már benne lesz (a 2. fejezettõl megszerezhetõ, de Zsoldossal lopakodás nélkül elég gázos). Ha gondolod, beírom ide is, de eléggé spoiler...

Szóval: megnyitod a Gothic II /system könyvtárában a gothic.ini-t, megkeresed azt a sort, hogy
'useQuickSaveKeys=0'
és a 0-t átírod 1-re:
'useQuickSaveKeys=1'

nahh, félreolvastam😊

quick save betöltése F9, a vérlegyek fullánkja csak akkor gyógyít, ha a megfelelõ jegyzetet errõl elolvastad.

***SPOILER***

Ha valaki varázsló akar lenni, az elõtte szedjen össze még 1000 aranyat, és áldozzon a piactéren Daronnál ötször 200 aranyat, majd próbálja meg hatodszor is.
Ezt csak azért mondom, mert ha valaki a mágusokhoz csatlakozik, akkor ezt utána már nem teheti meg.

Megtanultam a verlegy fullankjanak kinyereset, de ha megeszem akkor a HP restore-alas helyett azt irja ki, hogy megmergeztem magam vagy mi. Ezt hogy lehet orvosolni?
Ja quick savet hogyan is lehet beloni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nem tudtam mire kell😊
Egyébként ha elindultál volna a kolostor felé, akkor ott van egy fazon, aki ingyen megoldja😊

Kosz, blessing kellet csak azt bemakoltam 1 stuffolot a piacteren aki 50-er megblesselt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

musha
nem mondom, hogy a legütõsebb a piacon, de azért gagyinak nem neveznék egy Radeon 9000 Pro-t...

Mire jó a lopakodás

Temploma??? Ha a kolostorra gondolsz, akkor indulj el a városból a keleti kapun (a piacnál), fordulj jobbra, kövesd a táblákat a Taverna felé, és kicsivel elõtte lesz egy elágazás, ahol ki is van táblázva a kolostor (vagy templom, nem tudom még, hogy az angolban mi, nem akarom a két verziót egyszerre felrakni).

Pontosan hol is van Innos temploma?

Esrohnoil
Jaja 😊 Akkor jó, ha hallgatod közben a számot is. 😊

Te is itt vagy?
Szoktál irc-zni?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
hehe én le is fordítottam😊
csak nem lett elég jó😊

Ez a FAQ-ban van benne ami durván 178 oldalas😊

Esrohnoil
Na, ha még valaki nem ismerné...
Gothic-osított 😊 szöveg a Faithless - Insomnia c. számához:

Gothic - Insomnia

I only smoke weed when I need to,
And I need to make some tests, yo
I confess, I spent a night on anothers mattress,
Yes, yes, it was me, I play guilty,
And on the count of three I opened up the chest,
Make my way to the depth,
One candle stick inside, no lie
Not even bread, ham,
Then the guard above my head went bam!
I won't sleep, something's all over me,
Gothic, insomnia please release me,
And let me dream about Scavengers on the cliff,
Tearing off wolfs their teeth.
But there's no relief,
I'm wide awake with my mouse,
It's dark and I'm lonely,
Oh, if I could only get some sleep,
Speaker noises make my skin creep,
I need to get some sleep,
I can't get no sleep....

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gergou
ok, koszi😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
na joejt emberek, oszt jo gamelest, es Bandeeka, rakd fel ujra a gamezt, es szenvedj vele😊

A teljes küldetéslistához, amit megcsinálhatsz, nézd meg a végigjátszást ;-)

gergou
na, most megyek gamelni, aztan alvas, aztan holnap ujra koran kel, es aranyat lel( majd a farmertol😊

gergou
jo, akkor minel tobb a feladat, annal jobb😊)

Igen. Akkor végleges a döntésed, amikor megkapod a neked kijáró páncélt. Azért kicsit túloztam, nem kell olyan sokkal több dolgot megcsinálnod, csak több embert kell megnyerned magadnak.

gergou
Ez komoly? 😊) Akkor meg teljesen nem dontottem, es meg valami, mindenkihez nem lehet csatlakozni??😊)

***SPOILER***
bocsi, nem tudtam kihagyni😊

Ha az 50 aranyas feladatot választod, akkor sokkal több mindent kell megcsinálnod, mintha a másikat választanád.

Ahhoz, hogy a fõ küldetést folytatni tudd, be kell jutnod a Felsõvárosba, és ott is a Tanácsházára. Ezt csak így tudod megtenni, ha valamelyik csapathoz csatlakozol. Mindegyiknek megvannak a maga elõnyei és hátrányai, attól függõen, hogy milyen karaktert szeretnél. Azon a holnapon, ahol a végigjátszás is van, találsz még egy 'Guide'-ot arról, hogy hogyan fejlesztheted a karakteredet, az talán segít. Ha még nem akarsz csatlakozni senkihez, akkor a végigjátszást követve elkezdheted megoldani a mellékküldetéseket, ha viszont csatlakozni akarsz, akkor ugyanott megtalálod a másik két csapat követelményeit is.

gergou
Ize, amit Lee mondottt😊))

gergou
Megertetted amit li mondott? Mert ha igen, akkor a haz elott van valami furcsa nevu gyerek, vele beszelj, o adja majd a feladatokat, eloszor 50 aranyat kell behajtani valami farmertol...