Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg szerintem ugyanúgy lehet olvasni mint az ékezetest.
De mondjon má valaki valami értelmeset😊
Hunnenkoenig:
Hogy áll a fordítás? ki lettek javítva a hibák?
Szoval ne problemazz, az ekezetek termeszetellenesek... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
mert ha a topicban, akkor lehet, hogy valakinek angol nyelvû a Windowsa, vagy angolra van állítva vagy egyszerûen így szokta meg az írást.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
`Take a look to the sky just before you die`
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Lenne 1 olyan problémám hogy hogyan tudom a lockpicket és a serpenyot meg a kulcsokat a kezembe venni illetve hasznalni oket?
Segicsen vki aki már tovább jutott. Ott akadtam el amikor Lares elvisz egy fogadohoz. Megvettem a páncélt de bár merrem megyek mindig meghalok. Segicsetek pls, hogy merre kell menni? Ami van leirásom abba nemigazodom el. Thx
Innen le lehet tölteni egy új No-cd patcht. Ezzel már nincs szükség az ar.exe-re sem.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
(img src="http://www.tar.hu/kep.jpg")
a zárójel helyett ezek vannak:
<
>
Én is megijedtem amúgy mikor meghallottam a goblint, de még ököllel is legyaktam😊
kellene, hogy az a rohadt alkimista bevegyen tanítványnak...
Anno Gothictól szedtem le a gammát, feltelepítettem, nem tudtam rendesen irányítani, uninstall.
Aztán elõvettem eccer, mert olvastam róla, meg má akkor i furdalta az oldalam, hogy irányítás miatt nem dobok el semmit.
Elõvettem, felraktam és beleszerettem😊)
Kb . mint a Deus Exbe😊
FREAK: a Morrowindben is ugyanolyan ratyi volt a mozgás ez igaz de a különbség: a Morrowind egy agyonhájpolt játék volt, aminek eleve úgy álltam neki, hogy húdeüberszuper lesz és ezért elviseltem ezt neki. Meg amúgy is olvastam róla egy qva jó kedvcsinálót az öthetvenhatba szal nem lehetett kihagyni! 😊) Ezzel szemben a Gothic egyet letöltöttem, hogy navajonmiez, láttam belõle ennyit, hogy bénán mozog a csávó, meg valami börtönszigeten játszódik, ez nem fogott meg, és uninstall - mint késõbb ráébredtem lehet hiba volt. 😊) Na majd most jóvûáteszem a mulasztást. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Riszpekk
Na mindegy.. egyébként egy igényes játékba beletartozik az is szvsz hogy a karakter mozgása ne legyen olyan természetellenes mint a Gothicban - de persze ezt más tulajdonságokkal jócskán lehet kompenzálni. 😊
Na mindegy, nem magyarázkodom, majd kipróbálom a kettõt remélem tetszeni fog. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com