Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig1: Csak úgy kíváncsiságból: Az oldaladon lévõ végigjáttszás kb. hány százaléka a teljes játéknak? És hány fejezet van?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

magus
lenne néhány kérdésem:

1. HOL A RÁKBAN VAN FARKAS? van 5 farkas furom, de 6 kell😞 sehol sem talalok. mindenhol jartam mar vagy 3 szor
2. amikor az alkimistanak kell vinni sok novenyket, akkor az also 4-et hol szerezhetem be?

megoruloök a farkasok miatt, ezt kersem mar egy oraja

ja es nem baj hogy elregeltem, vatrasnak hogy xardastol jottem? a fire magicosoknak is elmondhtom majd?

Jacek
en szerencsere vegig toltam csak nem sokra emlekszem😊)

MaDFoX
=D LOL

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

gothic1
Ja meg vinni kell egy birkát magaddal az 1000 arany mellé! 😊))

No az halálos, mikor beszélgetsz a birkával! 😊

PhantomW
bocs 2x nyomtam-be

The World is Yours

PhantomW
magyarosítás nem müködik az angol verzóval nekem!
néze már meg más is

The World is Yours

PhantomW
magyarosítás nem müködik az angol verzóval nekem!
néze már meg más is

The World is Yours

Shaman
nem tud ilyet mutatni,mert nála nem vetnek árnyékot a felhök. S3 powaaa

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

FREAK
egyedül a poligonszám alacsony, de mutass nekem még egy ilyen erdõt, vagy olyan játékot, ahol árnyékot vetnek a felhõk....

ez nem arcade lövöldözés, ide nem kell a sok villogó gyönyör...

Riszpekk

Shaman
Még valami,te mit nevezel RPG-nek? Hallottál már olyan játékról Gothicon kívül ahol a "szintlépés" úgy müködik,hogy elmész egy tanítóhoz aki elmagyarázza,hogy mit csinájj jobban?? Sztem tuti nem,ez teljesen életszerü,nem úgy mint más gamékban,ahol lépsz szintet oszt osztassz.

Shaman
Figyu bocs,hogy ezt mondom,de gagyi videjókártyán ne is lesz olyan szép a kép. Effectek stb. nem jönnek ki.

Shaman
Ööö még nem néztem meg a gamét,de itt is ORE lesz az úgymondd "fizetö eszköz"? Idézöjel azé,mer ugye 1-ben nagy volt a cserekereskedelem is.

Shaman
Darcan te maki,te minek írkáltál ide?

musha
nem tudom, lehet, hogy én nem látok valamit, de a grafikát én egyáltalán nem nevezném olyan gyönyörûségesnek. pláne nem úgy, hogy olyan gépigénye van, hogy nálam eddig nem igazán szaggatott semmilyen játék (bloodrayne, vice city, collin mcrae 3 - mindezek full beállításon), ez meg a közepes alatti beállításokkal is borzalmas ha kimegyek a szabad ég alá. de ha legalább olyan szép lenne, akkor azt mondanám, hogy oké, szar a gépem, de még csak nem is az.
a hangulata rendben van, de a másik dolog, hogy ez mitõl rpg??? kaland. némi rpg elemekkel.

gergou
Na Udv, ezt a sarra nevu p*csat nem talalom, akinel el kell rejteni egy kamu levelet😊 Nagyon latvanyos a grafik, sokkal szebb, mint az 1 resz volt...😊 Egyebkent nem tom minek a clone cds relaseel vacakolni, az immersionost szedjetek le, az jo...

`Take a look to the sky just before you die`

szakítani fog.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

A cloneCD verziónak azért ez a neve mert a CloneCD nevû CD másoló progival készült az image. Elképzelhetõ, hogy az Alcohol-al is ki lehet írni de szvsz erõsen ajánlott a fent említett program. Ez azért jó mert az így megírt CD ugyanolyan lesz mint az eredeti,(tehát a másolásvédelem is rajta lesz) és ezért természetesen crack sem kell hozzá, valamint az esetleges késõbbi patch-eket is fel lehet tölteni...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

A játék elején nem tudsz csak tekercsrõl varázsolni. Viszonylag sok küldetést kell megcsinálnod, hogy varázsló lehess, elõször is össze kell szedned több, mint 1000 aranyat. Nézd meg a végigjátszást, ha többre vagy kiváncsi.

Thorben, az asztalos a városban szintén tud tanítani.

Hali!
Lenne 1 kérdésem? A játék elején csak azzak a fával tudok harcolni? Én ugyanis varázslo szeretnék lenni. Az elejen nemlehet sehogyse varazsolni ugye? CSak amiket találok tekercseket.
Thx a segicseget. amugy most ismerkedem a játékkal. És bocs a láma kérdéséert.
PhantomW
amikor felteszem a magyarosítást és nyomok egy new gama akkor töltés közben kilép aplication error-al
az angol gothic 2 van meg ami 1.31 verzió
nem tud valaki megoldást?

The World is Yours

FREAK
pont elgondolkodtam rajta, mit értene valaki a másodikból, ha nem játszott az elsõvel

nos, azt hiszem, ha szeretnéd tudni, mit csinálsz, és ki kicsoda (t.i. vannak ismerõsök az elsõbõl), érdemes végignyomni az elsõt

50 óra játékidõ, egy hét alatt meg lehet csinálni

Riszpekk

lwb
Soha többet nem hiszek a hivatalos (?) minimum konfig leírásnak. Ha nem is szakít, de simán elmegy lebutítva a pici gépemen a Gothic 2 is, akárcsak korábban az 1.

Mostmar muxik pedig semmit nem csinaltam😊

gergou
akkor nem ertem, muxenie kene...

Re
De,bemasoltam azt is.

gothic1
válaszoltam! 😊

Gothic:Ment mail!
gergou
Valamit nem masoltal be, amit be kellett volna... pl: az ar exet...

Egyebkent sztem a Morrowindet agyonveri a a Gothic 2, sokkal hangulatosabb es latvanyosabb a kornyezet ezen progiban, es nagyobb kedvem van vele jatszani😊)

hiba
Ez komoly ebbe is van FADE? heh

Hali!Elinditom a gammat es mikor az elso ellent megutom xardas tornya elott vagy akar csak a kecsket gybol kiirja hogy copy protection,nyom egy kis lehuzo dallamot es nem lehet artani az ellenfelnek.Gondolom ezt rendbehozna a clonecd-s valtozat de a kerdesem hogy az immersionossal nem lehet megoldani?

hiba
Egy zsoldos eleg fullos karakterem van, de szuksegem volna a "zarnyitas"-ra mert igen sok ladika van emi erdekelne...de kulcs nincs hozza.
Azt olvastam, csatlakozni kell a tolvajokhoz es Ramirez megtanit erre. A gond az, hogy en az eddigi cselkedeteim alapjan nem akaroka tolvajok koze tartozni...viszont Diego meg csak a 6. fejezetben tanitana erre. Dilema. Most mi legyen? 😞

Hunnenkoenig1:

Német verzió van meg 1.28-as ezután telepitve az 1.30-as peccs meg az angol felíratok (mégha elég silány is), verziónak pedig 1.30-at ír ki. Szerepjátékban nem "csitelek" megöli a játékélményt, csak érdekességként írtam. Köszi a figyelmeztetést.

Nemo me impune!

gothic1
NEKEM IS KELL !!!! 😊))

Srácok tudtok adni egy dc++ megosztást nekem, vagy egy ftp-t, ahonnan letölthetem.

Tegnap végigvittem újra a Gothic 1-t. Most már nagyon rá vagyok hangolva a Gothic 2-re!

Egy kis érdekesség, hogyan legyen pénzünk: sikerült lelõnöm egy shadow runner-t (rengeteg nyílvesszõ), Bosper adott érte 250gp-t, utána 100gp-ért meglehet venni tõle aztán mondod neki, hogy új prémed van számára roppant boldog lesz és ismét megveszi 250gp-ért, ezután megint megveszed 100gp-ért és így tovább. Ez az a shadow runner ami ott van ahol az orc felderitõ, a párkányról lelehet lõni.

Nemo me impune!

Ugyanaz a fõhõs, mint az 1-ben, de a különbözõ fejlõdési sémák tökéletesen helyettesítik a karaktergenerálást. A történet ugyanott folytatódik, ahol az elsõnek vége lett. Ha addig is érdekelnek a szabályok, akkor találsz egy kis olvasnivalót itt, azon belül is nézd meg elõször a Guide-ot. Azzal szerintem el is leszel, amíg nincs meg a játék

I.C.ram
Még csak félig rakták fel az ftpmre... 😞 De addig is meséljetek valamit róla! Pl. Karaktert lehet generálni benne, vagy csak egy csávóval leehtsz, mint az 1-ben.
Hatalmas gamma!
Most jött le,egy órácskát nyomtam vele(a német verzioval játszottam sokat,csak nyelvi gondok miatt abbahagytam)
De ez a játék ütni fog!!!
Hangulat,játékmenet,grafika,hangok stb,minden..ott a helyén😊)
FRenkie
minden elismerésem(a végigvitelekért 😊
és meggondolom amit mondtál.mindnesetr kipróbálom.
további jó szórakozást

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Mindenkinek:

Végigjátszás állapota: Második Fejezet végéig (http://beam.to/gothic2.hu)

Ha valaki ennél késõbb akad el, az írjon ide, majdnem minden kérdésre tudok válaszolni.

Úgy látszik, az én reakcióim elkerülték a figyelmedet... De tartm magam ahhoz, hogy ez a történet nagyrészt a játék elõtt játszódik, és nem alatta. Tehát nem ugyanaz, hogy egy játéknak 'története' van, vagy egy játéknak 'elõtörténete' van.
Mielõtt megkövezel, én mind a Gothic 1-2-t, mind a Morrowindet végigjátszottam.
Ja, és nem utolsó sorban a 'régen volt egy Jóságos hõs aki meghalt,és benned támad fel,és le kell gyõznia gonoszt' történet szerintem nem tartozik az eredeti ötletek közé.

OK
Mar nezem is.Csak nem tudtam hogy a masodik is benne van😊)))
FRenkie
nemtudom ...de szeritnem ti azt hosziem hogy nincs sztoryja a morowindnek.a fõszálat senki nem vitte végig?mert nagyon fasza a story.aki nem jött volna rá,az a lényeg hogy régen volt egy Jóságos hõs aki meghalt,és benned támad fel,és le kell gyõznia gonoszt...de nagyon frankó és nem csak arrõl szól hogy: "Orakon keresztül egy üres vilagban gyalogolni celtalanul egy csomo szarral a batyudban, amiröl azt sem tudtad mire jo"
de értékelem a válaszotokat.thx

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Ja, és nem utolsó sorban ajánlom a végigjátszást ;-)
A második fejezet már benne van.

Indulj el a középsõ bányától északra (onnan, ahol a Ragadozókat kellett kiirtani). A térképen van arra egy tó, attól vezet egy út a város felé. Ezen az úton van egy kapu, de elõtte van egy leágazás jobbra egy kis völgybe, ott van Diego. Rögtön meg fogod ismerni a helyet, mert két Lovag hullája fekszik a bejáratnál.

Bár az is igaz, hogy a Morrowind történetének nagyrésze nem a játék alatt, hanem elõtte játszódik, és csak könyvekbõl meg elbeszélésekbõl tudod meg...

Tudnatok segiteni?
A regi vilagban vagyok.Mar hirt vittem a 3 banya kozul 2-orol.De a harmadik banyaban csak egy irast talaltam hogy Diego tudja hogy hol vannak a ladak az erccel.Diegot hol talalom meg?
Hunnenkoenig
Na leptem, mert mostmar kb 36 oraja vagyok fent es holnap (ma) hatkor kelek.

Jucikát mindenkinek!