Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Forditas elment konvertre. Ha minden jol megy, egy par napon belül uj anyag lesz fent.

Esrohnoil
oks

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sorry emberek, vegtelen savszelessegem azert nincsen, raadasul van egy franya 8 gigas korlatom 5 napra, ti meg ma lehuztatok 4 gigat. Igyekszem holnapra talalni valami mas megoldast.
gergou
de, en mar probaltam, es tokeletesen muxik...😊

`Take a look to the sky just before you die`

Esrohnoil
Nálam mindig azt írja ki h. túl sok a felhasználó... ha meg elkezdi megnézni, akkor a megjelenõ kis ablakban csak annyi jön be h.
Letöltés
Alkönyvtár
és egy gomb, h. mégse, és várhatok akármennyit...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
Nagyon derek töled!

----

Semmi különös, csak Microsoftos munkamorallal es technologiaval keszült, igy tulkomplikaltak mint allat! :-)))

[Jakuza]
Mondtam mar , hogy meg nem volt idom leszedni az Angolt ?
Csak arra volt idom, hogy megosszam veletek.
Ja es meg valami.
Kerdeztem mar mi volt a gond a DS konyveivel ? 😉)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hunnenkoenig
A vegigjatszas kesz van! Csak a guide-ot buherald!

Hunnenkoenig
Az angol az mar az 1.30-as patchnek felel meg!

Probald ki, aztan meglatod, azutan pedig elmondhatod a tapasztalataidat!

Elvileg müködnie kell.
Nem vagyok en hülyegyerek! Ertem en a munkam!

Mondtam mar, hogy a DS-ben magyarok lettek a könyvek?? :-))))

Még mindig nem próbálta ki senki.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Hunnenkoenig
Na, a vegigjatszas fent van.

Most asszem elmegyek, mert lefordulok a szekröl, ugyanis tegnap ota nem aludtam :-)

[Jakuza]
Az Angolon , ugye muxik a magyaritas ?
Bar ketlem ha a honlapon meg az van irva, hogy csak az 1.3as patchel muxik.
Vagy kezzel szedjem ki a telepitobol a fajlokat ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Köszi az FTP-t! Hálám az "Upload"-ban!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Aki nyomatta már mindkét vert., az hasonlitson létszi. Jobb, szebb, stabilabb, gyorsabb? Vagy csak a feliratok meg a szinkronok változtak?
gergou
Most proszaltam a gamezt, es tokeletesen muxik, es nagyon coolos, egy szo mint szaz, erdemes volt ra varni...

`Take a look to the sky just before you die`

Haggyad, mindjárt lejön a Dreamweaver és akkor megcsinálom, addig linkeld mellé a másikat.

Hunnenkoenig
Bazeg elkezdtem a walkthrought formatalni...ennek sose lesz vege?

már kértem itt az embereket, hogy teszteljék le, de sajna mindenki a fülén ült, vagy csak annyira lefoglalja õket a játék, hogy nincs rá idejük
Holnapra leszedem én is, és akkor meg tudom mondani.

A két formázatlan lapot felraktam ide:
http://palinkas.ehc.hu/guide.htm
http://palinkas.ehc.hu/walkthrough.htm
amíg megoldom a Dreamweaver-es problémát, addig belinkelheted õket, ha akarod.

Lassan készen lesz.

Elkezdtem lehúzni egy Dreamweaver MX trialt, de nem tudom, hogy benne van-e minden, mert ez csak 50 mega (törést szerzek hozzá semmi perc alatt).
DSL-em van, de éppen az angol G2 jön rajta😊
ICQ-t nem nagyon szoktam bekapcsolni, mert egy ideje nem nagyon lehet rajta file-t küldeni.
DC++ nem mûködik rendesen a routeremen keresztül, még passzív módban sem.

Hunnenkoenig
Haggyad, majd megoldom. De ma nem, mert meg tenyleg össze kell buheralnom az uj szövegeket, aztan elküldöm konvertre.

Te hogy allsz?

Hunnenkoenig
Csak 60 MB :-)
ICQ-n atnyomom neked egy ejszaka alatt!

Milyen csatlakozasod van?

DC++ -on körbenezhetnel.

Megnezem mit tehetek erted :-)

Ha kell én is ki tudom rakni, de akkor kellenének a képek, és be kellene linkelni a két lapot hozzád.

Nem azt akartam mondani, hogy nem tudom, hogyan próbálnád meg, hanem azt, hogy nem tudnád véghezvinni

Adj egy Dreamweavert, mert valahol elhagytam az enyémet 😊
Fel tudod rakni addig ezt, amíg nincs Dreamweaverem?

Hunnenkoenig
Azt nem, (giccseskedni tudunk word nelkül is), hanem belerakott ketkilometernyi fölösleges kodot, meg atformatalta a betüket szepen unikódra, meg hasonlo finomsagok.

Nem azt mondom, hogy a dreamweaver a vilag legtisztabb kodjat irja, na de ez?!

Esrohnoil
Nekem az I. már nem, a II. még nincs meg... :/

Esrohnoil
Mit csinált? frankón kiszinezte csicsásra? 😄D

Valamivel fenyegetozni kell, nem? :-)
Az IP-cimedet nem nehez lenyomozni, foleg ha FTPztel tolem. Aztan parszaz megabitnyi pinget, udp csomagokat, hasonlokat dolgoztatok fel a gepeddel pl. DoS, ugy hivjak :-p
Hunnenkoenig
Fu bazeg, inkabb haggyuk! Ez a word a HTML szoszerinti meggyalázása!

Küldd inkabb textben, vagy hasznald a Dreamweavert. :-))

Ahogy jonak látod.

Ha textben küldöd, akkor viszont csak azokat a reszeked küldd, amit valoban ujitottal!

Ha ugy nem megy, akkor lehet, hogy a vegleges verzioig lemondok a szines feliratokrol es a diszcsikokrol. :-))

Bocsi,én nem fogok sem tõled letölteni, de már csak kiváncsiságból is megnézném, hogyan nyírod ki a gépemet a neten

http://ural2.hszk.bme.hu/~mz269/ftp.png
Itt lathato, hogy hogy toltsetek ki a wincmd-t. Kreativitas, sracok, kreativitas :-)
Rendbekaptam az FTP-t, bocs, hogy eltartott egy darabig.
Tehat:
ftp://jane.sch.bme.hu:10021
Username: sgforum
Password: bela12
Max 16 user, egy userre max 2 kapcsolat, savszelesseg, amit hasznalhattok max 10 Mbyte/sec.
Gothic 1-2, Arx Fatalis kirakva.
Uploadba irhattok. Gothichoz, Arx fatalishoz kapcsolodo crackeket, patcheket, forditasokat, kimenteseket tehettek fel, aki nem igy tesz, arra haragudni fogok nagyon es ertek hozza, hogy hogy nyirjam ki a gepet neten.
Keresre adhatok szemelyenkent accot is, de az eltart egy ideig, ha nem vagyok gepkozelben eppen.
Hunnenkoenig! Elküldtem a tiéd alapján a frissítést, megnézed, hogy jó-e?

IMYke2.0.0.0
Én tettem volna neked, de hát elérési hiba üzi Total Commander FTP alatt... 😊(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MaDFoX
este 8 :CCC
Ugyis megorulok addig... ;DDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Siman jo, koszi szepen.
[Jakuza]
Ezt nekik mondjad.
Inkabb azt mond , hogy jo lett e a 3. CD is , mert 5 perc es kezdodik az F1 es nem leszek mindjart.

Paran maris toltik, oket elkeseritem azzal, hogy elobb bekonfigolom az FTP-t... Sorry ha valakit kozben kidobok estetol igerem, hogy lesz. Este=8 ora mondjuk.
[Jakuza]
Na urak, akkor mindenkinek.
Felert mind a 3 CD.
Ha valakinek kell a gama meg, mert valami oknal kifolyolag nem dudta megszerezni, keresse Zizzencset es o majd megadja az elerest.
Persze ha csak nem vesi ide a forumba.

Kettes is oke...
Meglesz, estetol fenn lesz egy darabig, csak elotte bekonfigolom rendesen az FTp szervert...
1-es CD oke...
[Jakuza]
NM.
A tobbi artatlan baranykanak meg tedd kozze akkor a neten egy hetre a gamat.
Amugy mar neked se kell sokat varnod, mert mar lassan a 2. CD is feler.

Para: mondtam windowsos gep, amin fut az ftp server... :-( Ugyhogy megnezni nem fogom, ellenben megprobalom elinditani a gamet :-) FXP meg menni fog, nincs kipipalva az a checkbox, hogy tiltsam legalabbis. Koszi szepen.
[Jakuza]
Hol ?
Csajok is vannak ? 😊))))

[Jakuza]
FTP-to-FTP.

[Jakuza]
Elindult .
Ha felert akkor, ha van SSH eleresed akkor ellenorizd le oket, hogy nem serultek e meg atvitel kozben.

Hunnenkoenig
Micsoda fertö....

Haaat, ha elarulod, hogy mi az az FXP :-) Windowsban nem vagyok otthon, csak siman felraktam egy serv-u ftpd-t...