Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltés
Alkönyvtár
és egy gomb, h. mégse, és várhatok akármennyit...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
----
Semmi különös, csak Microsoftos munkamorallal es technologiaval keszült, igy tulkomplikaltak mint allat! :-)))
Csak arra volt idom, hogy megosszam veletek.
Ja es meg valami.
Kerdeztem mar mi volt a gond a DS konyveivel ? 😉)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Probald ki, aztan meglatod, azutan pedig elmondhatod a tapasztalataidat!
Elvileg müködnie kell.
Nem vagyok en hülyegyerek! Ertem en a munkam!
Mondtam mar, hogy a DS-ben magyarok lettek a könyvek?? :-))))
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Most asszem elmegyek, mert lefordulok a szekröl, ugyanis tegnap ota nem aludtam :-)
Bar ketlem ha a honlapon meg az van irva, hogy csak az 1.3as patchel muxik.
Vagy kezzel szedjem ki a telepitobol a fajlokat ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
`Take a look to the sky just before you die`
Holnapra leszedem én is, és akkor meg tudom mondani.
http://palinkas.ehc.hu/guide.htm
http://palinkas.ehc.hu/walkthrough.htm
amíg megoldom a Dreamweaver-es problémát, addig belinkelheted õket, ha akarod.
Elkezdtem lehúzni egy Dreamweaver MX trialt, de nem tudom, hogy benne van-e minden, mert ez csak 50 mega (törést szerzek hozzá semmi perc alatt).
DSL-em van, de éppen az angol G2 jön rajta😊
ICQ-t nem nagyon szoktam bekapcsolni, mert egy ideje nem nagyon lehet rajta file-t küldeni.
DC++ nem mûködik rendesen a routeremen keresztül, még passzív módban sem.
Te hogy allsz?
ICQ-n atnyomom neked egy ejszaka alatt!
Milyen csatlakozasod van?
DC++ -on körbenezhetnel.
Megnezem mit tehetek erted :-)

Fel tudod rakni addig ezt, amíg nincs Dreamweaverem?
Nem azt mondom, hogy a dreamweaver a vilag legtisztabb kodjat irja, na de ez?!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az IP-cimedet nem nehez lenyomozni, foleg ha FTPztel tolem. Aztan parszaz megabitnyi pinget, udp csomagokat, hasonlokat dolgoztatok fel a gepeddel pl. DoS, ugy hivjak :-p
Küldd inkabb textben, vagy hasznald a Dreamweavert. :-))
Ahogy jonak látod.
Ha textben küldöd, akkor viszont csak azokat a reszeked küldd, amit valoban ujitottal!
Ha ugy nem megy, akkor lehet, hogy a vegleges verzioig lemondok a szines feliratokrol es a diszcsikokrol. :-))

Itt lathato, hogy hogy toltsetek ki a wincmd-t. Kreativitas, sracok, kreativitas :-)
Tehat:
ftp://jane.sch.bme.hu:10021
Username: sgforum
Password: bela12
Max 16 user, egy userre max 2 kapcsolat, savszelesseg, amit hasznalhattok max 10 Mbyte/sec.
Gothic 1-2, Arx Fatalis kirakva.
Uploadba irhattok. Gothichoz, Arx fatalishoz kapcsolodo crackeket, patcheket, forditasokat, kimenteseket tehettek fel, aki nem igy tesz, arra haragudni fogok nagyon es ertek hozza, hogy hogy nyirjam ki a gepet neten.
Keresre adhatok szemelyenkent accot is, de az eltart egy ideig, ha nem vagyok gepkozelben eppen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Inkabb azt mond , hogy jo lett e a 3. CD is , mert 5 perc es kezdodik az F1 es nem leszek mindjart.
Felert mind a 3 CD.
Ha valakinek kell a gama meg, mert valami oknal kifolyolag nem dudta megszerezni, keresse Zizzencset es o majd megadja az elerest.
Persze ha csak nem vesi ide a forumba.
A tobbi artatlan baranykanak meg tedd kozze akkor a neten egy hetre a gamat.
Amugy mar neked se kell sokat varnod, mert mar lassan a 2. CD is feler.
Csajok is vannak ? 😊))))
Ha felert akkor, ha van SSH eleresed akkor ellenorizd le oket, hogy nem serultek e meg atvitel kozben.