Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. 12
, de ezt ne akard utánam csinálni, elég a 4. is, ha biztosan oda akarsz csatlakozni.Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
A gyógyitalokról csak annyit, hogy van 2 másik alkimista a játékban (egy a kikötõben, egy Sekob farmja környékén egy barlangban), akiknek ha a küldetését megcsinálod, akkor megtaíthatnak italokat fõzni. Sõt, ha már valahol megtanultad az alapokat, akkor Constantino-tól is tudsz új recepteket tanulni. Erre azt hiszem mindenképpen szükséged is lesz, ha másért nem, hát az Erõ Elixírek miatt.
Vagy csinálhatod úgy is, hogy a 'Space'-t nem csak megnyomod, hanem nyomva is tartod, és utána az irányokkal választod ki, hogy mit akarsz elõvenni.

Talán próbáld meg feltelepíteni virtuális meghajtóról, ha még megvan a fájl amirõl kiírtad.
ha úgy megy akkor a cd a rossz, valszeg rossz progival írtad.
Freak:
Én meg csak annyit mondtam neki, hogy Xardastól jövök😊))
így ököllel is le lehetett gyakni.
Amúgy az elején lévõ banditát is le lehet ám gyakni, csak figyelni kell meg cselezni.
A tónál lévõ barlangban volt már valaki?
jó kis hely😊))
konfig: amd 2600+,radeon 9500pro,512ddr,direktx 9.0a...
help plz...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Riszpekk
Hû, mászkáltam most egy kicsit Xardas tornya környékén😊
Ahol a goblinok vannak, ott hátul van egy erszény meg 2 scroll és onnan tovább leeht menni a hegyen, találkoztam is egy Grattal vagy mivel.. szét is szedett😊
Ez a jó ebben a játékban😊
már a kezdetek kezdetén akadályt támasztanak eléd és addig nem hagy nyugodni z az érzés, hogy "valami" van ott, amíg ki nem nyírod a dögöt és meg nem nézed. persze addig fejlõdni kell, nem is keveset😊
elõveszel egy angol ad&d szabálykönyvet, minimális angoltudással mindent értesz és EGYÉRTELMÛ, mig nézd meg a magyar átiratokat, simán többféleképpen magyarázható csomo dolog
sztmis, a fantasy angolra van kitalálva és kész
de freak, sztm hagyd ez a témát, feleslegees, eleve a játékmagyarítások topic nem lenne többezer hozzászolásos, illetve a filmfeliratokra nem vágyna többezer ember... ne ussz ár ellen, felesleges, inkább állj az élére és fordíts, ha már annyira jól érted 😉
A Gothic2-t meg át kellene rakni Enclave engine-re! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Állok a város felé vezetõ úton, a várost nézem. 300%/300%. Minden fullon, 8* Aniso filter 8* FSAA. 13 FPS.
Állok a város felé vezetõ úton, a várost nézem. 300%/300%. Minden fullon, AF, FSAA kikapcsolva, performance settings a vidkártya driverben. 13 FPS.
Állok a város felé vezetõ úton, a várost nézem. 300%/300%. Mindkét detail levéve minimumra (magyarul mosott szar textúrák), AF, FSAA kikapcsolva, performance settings a vidkártya driverben. 13 FPS.
Szóval vagy az én gépemet nem szereti, vagy nem tudom mi van, de azt nem tudom elképzelni hogy egy 1000-es Celeronon normálisan elfusson. Egyébként tényleg nagyon jó a játék egyre jobban tetszik csak azt remélem a harmadik részhez felvesznek a fiúk egy pár programozót is a csapatba. 😊)
de biztos jobban tetszene angolul, akármilyen jó is a magyar szinkron
szappanoperákban elmegy, de komoly szövegeknél nem
Riszpekk
Miért lenne túlzás?? A kezdetektõl máig minden nagy fantasy író angolul írt, a legjobb filmek angolok, melyik más nyelvet tudnád elképzelni egy félork szájából?? Franciát??
Riszpekk
A fantasy nyelve az angol...no ez azért már túlzás....
mindennek megvan a maga nyelve, a fantasy és az angol összetartozik
olvasva elmegy, sok fantasy könyvem van, de a magyar beszéd egyszerûen nem illik ebbe a környezetbe
olyan "bugaci" érzésem lenne tõle 😄
Riszpekk
a többi meg csak neked probléma
Riszpekk