Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval megközelitöleg 3x akkora.
A kiegeszitö az nem folytatas lesz, hanem beleepül a mostani jatekba, szoval valszeg ujra kell jatszani.
A harmadik resz a szarazföldön fog jatszodni, szoval ott lehet folytatni, ahol a kettö veget er. Akkor legfeljebb emelik az elerhetö szintek szamat es a szörnyek erejet. Nem nagy dolog.
Webtarhelyek, amik müködnek:
Freeweb
Gamestar (eddig csak Gmiki-nel lattam, nemtom hogy csinalta)
Most hirtelen ez a kettö jut eszembe.
Üdv: Sanya
melyek azok a tarhelyek amelyeket külföldröl is látni lehet ill. amelyeknek elég nagy a sebességük és a tárhelyük?
Amugy koszi, nekem is ez volt a problemam, s kenytelen vagyok leszedni immersionos cd1-et.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
`Take a look to the sky just before you die`
A tolvajceh a csatornaban van? Hogy lehet oda lejutni? Nekem nem adott kulcsot az a ficko a kocsmaban...
Az mitol fugg, hogy mit adnak az innos szobrok imadkozaskor? Es milyen idokozonkent adnak, vagy hogy mukodik ez?"
Amugy jo a varazslo, minden szorny hullik mint a legy elotte, worgok, trollok, stb. Egyetlen "aprocska" problemam, hogy az elso terkep osszes manaforrasat feleltem, aztan nemtom, most hogy tovabb 😊
Komolyan mondom, de te tudod.
Azért egy próbát megérne nem?
Well I figured out why some us (those who have some some CDs from Immersion and some CloneCD) are having problems with Installation.
It is a name mismatch between CDs. I had CD1 and CD2 as cloneCD images and the last one was immersion release. In CD3 from immersion, there was a file called "setup1.W0x" where x is the number of CD, which is where all the files are compressed, but in CD1 and CD2 that file is called "Gothic2-Setup.W0x"... So what I did was extract the image in CD3 and rename that file to "Gothic2-Setup.W03" and voilla, the installation continued!
Your welcome!
Ezt talan segit, de mondom csak akkor, ha eddig ketfele relaset hasznaltal egyszerre😊
`Take a look to the sky just before you die`
Riszpekk
bocsi😞((
igazán sajnálom, elfelejtettem, hogy itt sokan nem játszottak az 1-gyel.
Azért attól függetlenül nyomd végig, nem biztos hogy az a vége ami😊
attól függetlenül elõfordulhat, hogy eljutsz oda
szerintem egyértelmûen nagyobb a G2 pályája, a G1 kb a parttól a kocsmáig tartana
Riszpekk
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Randal néven vagyok itt:
koli, matrix, tejszin, elite.
egyéni kérésedre fellépek máshova is.
Freak:
hát nemtom, mert azt mondták, hogy látható a Swamp Camp, az Új Tábor, meg a Régi Tábor is.
A VÉGIGJÁTSZÁSSAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT NE ITT BESZÉLJÉTEK MEG!!
Én azért nem nyomtam végig az 1-et, mert a topikban belefutottam ilyen szövegekbe, és tudtam, mi a játék vége - elveszett a motiváció. Dumáljátok meg emailben vagy ICQ-n. Az ok, hogy hol van ez meg az, de a sztorival kapcsolatban pls ne említsetek konkrét dolgokat!
Riszpekk
Nekem kellene a GII, amíg meg nem tudom itthon venni eredetiben. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Valaki nem jelölné be nekem a G2 térképen, hogy mettõl meddig tart a G1 pályája, hogy meggyõzzön?😊
Amúgy Xardas hogyan teleportálta át a tornyát és miért nõttek sitty-sutty fák? meg egyáltalán hol volt EREDETILEG Xardas tornya?
Most lehet hogy kövezés lesz de muszáj kifejtenem a véleményem.
Elkezdtem játszani a G2-vel, nagyon szép és nagyon tetszi, magával a játékkal nincs is bajom, csak a bejárható területtel.
Sajna én nemigen vettem észre a térképet nézegetve az 1-hez viszonyított 3x-os méretnövekedést.
Uyganis mikor megnéztem, hogy milyen messze van egymástól Xardas tornya és a város a térképen és ezt hozzáviszonyítottam, hogy mennyi idõ alatt lehet oda eljutni, kicsit elszomorodtam, ugyanis számításaim szerint nem lett sokkal nagyobb a pálya.
Remélem valaki megcáfol ebben.
A következõ félelmem:
Tudom, hogy bejelntették a G3-at, sõt a 2-höz még kieg is lesz, de belegondoltatok abba, hogy medig lehet ezt a játékot folytatni?
Ugyanis az 1-bõ a 2-be történõ átvezetést frappánsan megoldották azzal, hogy karakterünk elveszítette a tudása és ereje nagyrészét, de azért ezt nem lehet folyton csinálni.
Ha vége a játéknak még az 1-nél is erõsebb karakterünk lesz(kérlek ne mondjátok el a végét, tudom elhajóznak vagy mi), de akkor a kiegben és a 3ban mi lesz? beimportálhatjuk karakterünket vagy megint egy "újjal" fogunk játszani?
A 4-be akkor mi lesz? Orkok elleni háború, mint azt már jövendölte valaki? elég érdekes lesz, hisz már az 1-be is csak úgy aprítottuk õket, a 2-ben gondolom mégjobban, ha vannak benne egyáltalán.
Szóval szvsz szép és jó ez a játék, de nem fog sokáig tartani.
Remélem mindenben tévedtem, mert életem legszebb játéka a Gothic 1 és a 2.
A zarakat ugy kell nyitni, hogy leterdelsz es nyomod a jobbra vagy balra gombot. Elöbb mindig mentsel.
Peldaul egy zar igy nyilik: jobb-jobb-bal-jobb-bal-bal-bal-jobb
Ezt ki kell lottozni. Ha kattan, akkor jo, ha törik, töltsel ujra es csinald addig mig sikerült es ott ahol beletört, nyomd a masik iranyba.
Különösebb ügyességet nem igénylõ crossbow szerzés :
LightCrossbow : Menj ki Khorinisbõl a hátsó kapun(tehát nem azon amin érkeztél) majd az úton indulj fel a hegynek ,az elsõ elágazásnál fordulj a hajtû kanyarba és menj addig elõre amíg a bal oldalt egy kivágott facsonkot nem látsz ennek a tövében egy hullánál találod. Ezért mindössze néhány scavenger-el kell megküzdened(de ügyeskedve ez is elkerülhetõ).
Crossbow : A Tavern-tõl menj a Dragonir tábora felé vezetõ úton egész addig amíg egy embert nem látsz aki egy híd elõtt ácsorog (ne menj közel hozzá mert akkor le akar tarhálni) itt a bal oldalt egy „domb” van erre felmész és egy hullánál néhány bolt mellett megtalálod. Útközben csak egy lurkerel néhány goblinal , scavengerekkel ,wolfokkal ,bloodflyokkal találkozol ,tehát nem komoly megerõltetés(van egy MagicGolem is de ha nem, háborgatod rád se fog hederíteni).
Spoiler OFF
A Gothic 1 -ben volt egy olyan kód amit ha beírtam akkor a képernyõ egyik sarkába kirakta az órát (nem kellett megnézni a naplót érte).
Ha ezt itt is meglehet csinálni akkor ,hogy ?
A tolvajceh a csatornaban van? Hogy lehet oda lejutni? Nekem nem adott kulcsot az a ficko a kocsmaban...
Az mitol fugg, hogy mit adnak az innos szobrok imadkozaskor? Es milyen idokozonkent adnak, vagy hogy mukodik ez?
Szeretnék egy kis segítséget kérni: hogyan lehet térképhez jutni a játékban? A bill. konfig szerint az M betûre be van állítva, de jelenleg semmi nem jön be. Az elsõ részben azt hiszem, úgy kellett megvásárolni a térképeket, de itt eddig senkit nem találtam, aki árulna. Meg tudja valaki mondani, hogy hol találok?
Ha esetleg egy mail-t is dobna, aki tudja, akkor a [email protected] cimre legyen szíves az infóval, mert piszokul hiányzik.
Üdv: Sanya
szerezd be a DC++ nevû progit és olvasd el az infókat, ott tõlem és mástól is az alábbi hubokon én fennt vagyok:
matrix,elite,koli,tejszin
Vagy menj át a programok beszerzése-> 0dayftppartII fórumba és ott tedd fel a kérdést.
Biztos mondanak egy ftp címet ill. nézz körül a warezoldalakon, plusz még vannak fizetõs helyek is, onnan le tudod szedni
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Lenne 1-2 kérdésem. Eljutottam Onar tanyájához és Lee-t is megtaláltam. Akkor is kell vele beszélnem ha a kolostorhoz akkarok csatlakozni? Ha nem kell vele eszélni akkor mondjátok meg pls hogy merre menjek mert még nincs meg az 1000 aranyam h csatlakozni tudjak. Thx Lehet hogy a végigjáccásban benne van de én nemtalálom.. Thx mégegyszer.
szal azt irta cyclone nfo hogy az osszes 3cds verziobol xar az elso cd. erre letoltom cyclone-os elsot, s nem megy tovabb install a masodikra.. de miert?😊
na nem maradok le a buzelefantrol😊Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
nekem l a helyszínek már úgy teccenek hogy így:

pl: a bandiktnáka cmapjük aohl a dexter a fõvezér...na az nagyon kurvajó sztem ahogy ott megyek föl a kanyargós ösvényen meg stb stb...
haver már kijáccotta még a német verziót 😊
nincs itt vki aki szintén eltolta volna odáig? mer asoznjd,hogy bugos szar volt a végén meg nemtommi, aztán azt ugye nme szeressük😊
๏̯͡๏﴿
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ezzel tudok majd bukfencezni meg csukafejest ugrani? 😊