21229
-
Zoleeca #7813 Pedig már a szemem télleg kezd kiszáradni(vagy legalább is a bőröm a szemem körül) de persze az nem biztos hogy ezért van...meg különben is FANATIKUS VAGYOK! ÁÁÁÁRRRGGGHHH...
Az életet meg élvezem. Voltam csajozni is úgyhogy OK. Eddig mennyi az ami már nálad van és tutira kész? -
#7812 zoleeca:
Mail ment!
tényleg nem kell kapkodni.
Legfeljebb jövő hétre lesz kész.
Nem akarom, hogy emiatt ne aludj meg ne éld az életed... -
Zoleeca #7811 Randal! Forditás ment... gyerünk gyerünk szorít az idő!
Küldjél még bőven! -
#7810 http://g2db.mondgesaenge.de/ -
#7808 szóval gombával kapcsolatban senki? -
#7807 Visszaváltozás >> ENTER billentyű... :) -
#7806 miellőőtt elterjedne, csak én kérdeztem lehet-e, nem volna rossz -
#7805 látom, nem ez volt a gond... :( -
#7804 azért a 15 mana mellé +10 max mana nem olyan rossz, szóval kéne nekem vagy 30 mana, de mivel lovag szeretnék lenni, túl sok LP-t nem szeretnék rákölteni -
#7803 Szia, - a manna az a varázslatokhoz kell, a másik az életerő. Azt meg kajával tudod növelni. PL az elejtett állatok húsával, mindig kattints rá, ha megölsz vmit, és ha hasznosítható vmije jelöli a game. -
#7801 +1
olvastam, hogy 30 fekete gomba (black mushroom) megevése +10 manát ad (miliciával vagyok), szóval lesérültem jól, 178-ról 11-re, de hiába ettem meg, nem történt semmi -
#7800 Hey Frischling = Hé újonc -
#7799 Gothic 1 magyarosítás letölthető innen:
Gothic 1 magyarosítás
A fordítás jelenleg 40%-os.
Azért raktam fel, hogy teszteljétek.
Jelenleg kb. 75-80%-nál jár a fordítás, de még nincs konvertálva, plusz még nem érkezett meg mindenkitől az anyag.
Látható a telepítő háttérképe?
-
#7798 de akkor is!!! :((
Jólvanna, nem nagy izé az egész, hisz úgyis tudom már mit kell benne legyakni, mármint a játékban, csak még nem játszottam vele.
No, valaki németes ezt nyomja le:
Hey Frischling.
Falls Du es noch nicht kapiert hast:
Es gibt hier im Knast drei große Lager.
Das Alte Lager, das Neue Lager und den Sektentempel.
Wenn Du nicht den Erzbaronen im Alten Lager den Arsch abwischen willst, kommst Du zu uns. -
#7797 hehe!:-))
Nyugi már nem a hullás barlang a lényeg,hanem a másik poén amit ott találsz,na azt nem árulom el ne izgulj. -
#7796 Ja bocs, negyedszer, a német verzióval is eljutottam a 4. fejezetig. :) -
#7795 :) HÁt én azt nem is láttam.
Hmmm. Akkor végigcsinálom harmadszor is :))) -
#7794 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Shaman!!!! megöllek!!!! ezért kapni fogsz!
most véged lesz!!! -
#7793 Van egy barlang ahol hullák vannak,ennyi van még. -
#7792 neeeee, ne mond el! én még enm játszottam vele!!!
na, de most komolyan ne:) -
#7791 Én snapperré változtam, úgy mentem túl az ork barikádon :)
Ugye itt tényleg nincs semmi érdemleges? Én legalábbis egy poénon kívűl semmit nem találtam... -
#7790 Igen ott.
De ne az uton menj hanem párhuzamosna a várral a dombon. Elég csak annyi távolságot hagyni a vártól,hogy az orkok ne támadjanak meg,s akkor nem fox a domb bal oldalán lézengö T-Rexekbe,stb futni. -
#7789 sárkánnyá nem lehet változni? és mondjuk tüzet fújni? elég impressziv lenne :)) -
#7788 ha mondjuk farkassá változom, simán nem támadnak meg?
az király -
#7787 A "transform to sheep" is megteszi... -
#7786 mondjuk transform to ork hound-ot:) -
#7785 Ha mindenképpen el akarod kerülni az orkok elleni harcot, egyszerűen használj valamiylen "transform to..." tekercset és mielőtt felmennél a gerendán változz vissza! -
#7784 Köszi!:)
Mail ment!
DrakeX:
neked mely sorokat küldtem el?
no, majd este tudok csak lenni, szal most nem tudok fordítani:( -
#7783 ott ahol a farkasok, és a vérszunnyogók vannak? illetve ha tovább mennék az úton, akkor 3 mini T-rex, bal oldalt, meg két sárkány-dinó? -
#7782 Nagy Ork támadás 1 féleképpen lehet,ha beengeded öket a várba,úgy hogy felhúzod a rácsot:-))))
De hogy ezt hogyan,s mikor teheted meg,legyen titok:-)) -
#7781 Ha okosan csinálod meg sem kell küzdened velük.
Ugyanis: Folyóhoz leérsz,szemben állsz vele,s elkezdessz bal kéz felé úszni.Addig úszol míg a jobb parton nem látsz scavengereket.Ott kimész a parta,levágod öket.Felmész a dombra,s haladsz a tetején úghy hogy jobbra veled párhuzamosan legyen a vár. Megálssz a domb tetején mikor a várba vezetö gerendához jutsz,s lerohansz a dombról,s fel a gerendán. Így elvileg a gerenda környékén 2 sima ork bóklászik,de nem fognak bántani,mert a gerenda aljánál elteszik a fegyvert.Ennyi.
Egyébként a fegyver eltevés miatt,te 1-2 lépést feljebb lépve a gerendáról simán lenyilazhatod öket.Ezzel a módszerrel az összes orkot ki lehet nyírni a vár körül,csak el kell öket ide csalni. -
#7780 Nem kell -
Zoleeca #7779 Randal! Fordítás elküldve. Várom a következőt. Mikorra is kell kész lenni? -
#7778 Ja igen.
Jelentkezzen má az az emberke akinek kell Gothic 1. Megpróbálom beszerzni külfről Hunnenkoenig ill. talán másvalaki segítségével. -
#7777 a várba amindenképpen az orcokon keresztül kell átvágni?
lesz nagy orc támadás is? (bár az biztos beszeggatna) -
tom12x #7776 Az ork barikádon a legegyszerűbben a keleti végénél lehet átjutni, ott, ahol a víz kezdődik. Itt a kerítés mellé levert deszkák vagy cölöpök tetején föl lehet ugrálni, és a legfelsőről már át tudsz ugrani a túloldalra. Az első cölöpre egy picit nehezebb feljutni, de a többi már gyerekjáték.
-
#7775 Egyébként uninstallnál minden intelligens game megtartja a save gaméket,vagy ha nem akkor rákérdez,hogy tutira akarod-e törölni. -
#7774 el -
#7773 absurd:
Köszönöm.
De az elismerés a többi fordítónak szól, mival az anyag nagyobb részét ők fordították.
Hunnenkönig nem mord, csak most rakott be egy kis pihenést, ugyanis eddig keményen nyomta.
Hadd pihizzen:)
Eddig én pihiztem. -
#7771 nálam egy időben azt csinálta, hogy kilépéskor merevre fagyott winfos98-cal együtt
(én win98 alatt játszom)