Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt, ennél a nyílpuskánál jobbat még a Második Fejezetben sem fogsz találni...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Az gáz, ha nem te töltöd fel a cuccokat? És mennyi hely kellene hozzá?

Lehet, hogy ezek kivételek, de az is lehet, hogy a már németül létezõ bejegyzésekhez nem ír hozzá. Sõt, van az angolban egy pici bug, miszerint néhány naplóbejegyzést a receptekrõl és az állatok testrészeinek kinyerésérõl németül kapsz meg. Próbáld meg a fõstory küldetését csinálni, akkor kiderül.

gothic.ini-ben playLogoVideos legyen 0

Hunnenkoenig
Nem lesz ma estere!
Mivel nekem is varnom kell valakire, aki kiszedi a szövegeket a fajlokbol es utana visszarakja a forditottat es konvertalja. Sajna eddig nem jelentkezett meg, miutan elküldtem neki az anyagot.

Remelem vasarnapra legkesöbb meglesz.

És ki az a hüle aki hajnali 8-kor?:-)))))

Shaman
hát reméjjük így lesz.:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Már írták.

Randal
drakeX:

A Gothic 1-nek akarok majd honlapot csinálni, de úgy, hogy azt külföldrõl is el lehessen érni.

Shaman
Hunnen,drake: Akkor ma estére meglesz az oldva hogy angol alatt is menjen a fordítás?

hiba
Bakter vmi nem jo:
Nemet verziobol a menteseket atraktam az angolba be is tolotte, de ugy veszem eszre nem kerulnek be ujabb bejegyzesek a naploba...pl a bironak elvittem amit kert, ujabb fealdatot adott de nincs bejegyezve sehova. Diego levelet eljutattam Gerbrantnak, diego nyugtazta is fizetett is, megse tortent semmi bejegyzes. Most ez ket kivetel misszio, vagy nem muxenek a bejegyzesek?

Shaman
Remélem a topic megéri az 5000. kommentet,s hogy az én leszek:-)))

hiba
Ismet kiadtak a programot 😊

hiba
Mosy, hogy mar angol verziom van rajottem hogy 20-as szintu Dragon Hunter vagyok 😊

Shaman
Amúgy meg fasza 1 nap alatt 4 v. 5 oldalnyi kommentet írtatok.Mi van itt emberök??:-))

hiba
valszeg at kell nevezni par filet

hiba
na megvan 😊

hiba
Letolotttem ismet az IMS CD2-t igy mar muxik minden OK!
Leszedtem meg egy NOCD-t is, az is muxik.
Ami jo hir, hogy van 1280x1024es felbontas is 😊, ez a nemetbe nem volt csak 960-ig.

Hogy lehet kikapcsolni az introt?

Shaman
Huhh ki az a hüle aki hajnal 4-kor fórumba kommentezik?:-)))))

Az IMS verzió csak akkor bajos, ha crc hibás, illetve rosszul jön le az image. A második cd-t Daemon is olvassa? Ha igen, akkor az egyiket mountold ezzel, a másikat azzal. Esetleg másold ki a fájlokat vinyóra, és próbáld úgy. Nekem IMS verzió van (mindhárom CD), és semmi bajom nem volt vele.

Válasz: már tegnap is mondtam, hogy kapcsold ki az Anti-Aliasingot, akkor menni fognak a videók.
Mail elment a vérlegyek fullánkjáról.

A harmadik Healing Potion ahhoz kell, hogy megtanulhasd az elixíreket (+5 Erõ, +15 Életerõ, meg ehhez hasonlók). Na ez azért már lehet, hogy megéri;-)

Nem nagyon van különbség az 'Executioner's Axe' és az 'Orcslayer' között, legalábbis én nem láttam különbséget a között, hogy karddal, vagy fejszével harcolok.

Kerdes: intro, meg kulonbozo bejatszasok miert nem mennek nalam? Nalatok mennek?
Meg vki aki aki tudja hol lehet megszerezni a verlegyek fullankjanak megemesztesehez szukseges papiron levo leirast, az plz dobjon 1 mailt(mer sztem elegge spoiler-szint😄).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tapasztalat-spekulacio
Kicsit nezegettem az alkimiat, es rajottem, hogy az 1-es es 2-es szintu alkemias healing potion tok u.annyi hp+ -al jon ki. Magyaran nem nyerek semmit azzal, hogy tudok 2. szintu healing potiont csinalni, csak vesztek 5 LP-t. Viszont ha a 3-as szintut tudom, akkor potiononkent nyerek 10 hp-t, ami nagyon keves, es eljutni odaig 10 LP-be kerul. Szal ez sztem jol el van b*szva, mert full nem eri meg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nah jacotam meg 6 orat es 7-rol fejlodtem 10-re + megcsinaltam a merceneris csatlakozashoz szukseges sok szart. A trollt meg nagy nehezen kinyirtam fasza kis 500xp-t adott😊
Amugy talaltam a orc slayert vagy mit, es meg talaltam 1 nemtom_kinek_a axe-jat. Az 1ik axe a masik sword, es mind2 65ot sebez, 65 str kell hozza, es 1kezes. Szal van kulonbseg a 2 kozott(ara gondolok hogy axe-sword...)?

Faki
Van egy kovács hátul, neve Brutus (várban). Namármost az parázik a meatbugoktól. Menjetek oda, tisztítsátok ki a mûhelyét, majd mikor bemegy, szóljatok neki hogy mögötte egy meatbug, aztán kövessétek és röhögjetek

Bocsi, én emlékeztem rosszul, tényleg Jan van ott Dobar helyett a negyedik fejezettõl. 1000+1 bocsi:-)

PhantomW
elkényelmesedik mindenki

The World is Yours

Hunnenkoenig
Azert szörnyü, hogy az emberek mennyire önallotlanok...

Harom lepest nem tudnak tenni "vegigjatszas" nelkül...

Kis Szabó [PT]
Nemlehet már letölteni a stuffot vhonnan??
Faki
Bánnyavárosban - várban - Dobar nincsen, 1 dragonhunter kovács van, az Jan és most szól hogy 20 pikkejel tud csinálni páncélt... banyek az 2 sárkány legalább... na mind1 zúzok, csak olyan szerencsétlenül néz ki ebben az alap hunterpáncélban 😊)

Az én végigjátszásom kavart be, illik nekem helyretenni a dolgot ;-)

oks thx akkor megyek vissza a varosba csinalni a kuldiket thx drakex
Nah, megírom neked mailben is, hogy örülj

Mehetsz nyugodtan vissza a városba, Lares csak a Farkasfog megszerzéséhez kellett, és ahhoz, hogy megölje neked a szörnyeket a fogadóig. Ettõl függetlenül mehetsz rögtön Lee-hez is, de nem ezért kezdtem a várost Lares-szel a végigjátszásban.

Hali!
Lehet h én vagyok huje (sot biztos) de a végigjáccásba az elso fejezetben (Bejutás Khorinis városába) ebbe a kuldetesben csak az van leirva h Lares elvisz a kocsmaig. Addig meg is vagyok. Utana elkell menni ahhoz a Lee-hez vagy nem? Vagy csinalhatom a varosban a kuldeteseket tehat mehetek vissza ahonan elhozott Lares. Vki ezt értelmesen irja mar le nekem. Itt a mail cimem: [email protected] Thx és bocs h ilyen érthetetlen vagyok de télleg neértem.
PhantomW
köszi szépen

The World is Yours

Nem Benne, hanem Bennet😊
Onar tanyáján õ a kovács.

Újrajátszó mentés

PhantomW
az az elefánt honan van?

The World is Yours

Hunnenkoenig
Hat csak a feliratokra gondoltam.
Szerintem tök jok!
Ja, lehet, nem kell kattintani csak mouseover....mar nem emlekszem...

gergou
Nekem nem😊

`Take a look to the sky just before you die`

PhantomW
kell😄
benne nem tudod hol van?

The World is Yours

Ja, a mentés a német verzióból származik, úgyhogy a már meglévõ naplóbejegyzések vagy németül, vagy magyarul vannak...

A sírkövek feliratához nem kell csinálni semmit, viszont a sírral nem is lehet csinálni semmit. Ha a feliratra gondoltál az elõbb, az mindenképp látszik, ha ránézel, ha másra, akkor nem tudom, mit kellene csinálni.

Nekem van egy mentésem egy 12. szintû karival, akivel az összes lehetséges küldit megcsináltam, amit tanulás nélkül lehetett, és összesen 5 Tanulás Pontot költöttem el (Zárnyitásra). Nem álltam be tanítványnak egyik mesterhez sem, és nem csatlakoztam sehová (csak a tolvajcéhhez). Kell?

Hunnenkoenig
Ma sokaig fent leszek, küldjed nyugodtan.

PhantomW
értem köszi
Benne-t hol találom?
nem tud valaki küldeni univerzális mentést mert még tábor választás elõtt tanultam

The World is Yours

A végigjátszás csak az elsõ két fejezetig van kész, ott találsz mindkettõt. Egyébként nincs sok egyikbõl sem.

PhantomW
végijátszásban a zsoldos és a miliciás küldik nincsnek leírva vagy nincs is?😄

The World is Yours