Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, egyébként is elkezdtem tippeket írni minden fejezethez a guide-ba.

Hunnenkoenig! Meddig leszel ma fenn? Csak mert be akarom fejezni a 3. fejezet végigjátszását, és utána fel kellene tenni😊

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Mi számít érdekességnek? Én csak a **** találtam (elküldtem mailben). Mellesleg több helyen is be lehet jutni, azt hiszem.

gergou
csak ne aruld el mi az, akarok egy kis melepetest😊

`Take a look to the sky just before you die`

Hunnenkoenig
Hoppa...az ork fal mögött 2 erdekesseget lehet talalni.

Kiirhatjuk versenynek is!

Aki elöször megirja, mi az, az kap egy bejegyzest arany szinnel a honlapra!

Hunnenkoenig
Drake: Tipnek a guide köze ird be legyszi, hogy a temetöben az Onar udvara mögött a kriptanal az emberek kattintsanak a sirkövekre, es hogy az Ork fal möge el lehet jutni es egy erdekesseget lehet talalni!

Ha te sem probaltad, probald ki!

Az ork falon csak egy helyen lehet atjutni, de lehet!

A fegyverekhez sárkányvér fog kelleni, azt se felejtsd el;-)

Faki
Köszike!

Most a végigjátszás miatt három karakterrel játszom, de mikor elõször játszottam, akkor Dragonhunter voltam. Az elsõ páncélt Bennet adja, a másodikat Dobar, az utolsót pedig megint Bennet. A másodikhoz sárkánypikkelyeket kell vinned, az utolsóhoz sárkánytojásokat.

Faki
Te Dragonhunterként nyomod? Mert ha igen meséld már el, ki ad nekem izmibb páncélt?

Tudom, de a küldi nélkül is megcsinálhatod😊

Faki
Azt már a paladinnal eljátszottam (Torlof adja ezt a küldit, ha azt akarom hogy õ legyen a kapitány)

Faki
Ja én a némettel toltam végig elõször még úgy decemberben 😊 Aztán most ahogy kijött az angol átmásoltam a német verzió mentéseit és müxik 😊 Igaz a régi missönök németül vannak, de az már nem zavar... szal aki némettel kezdte, folytathatja angollal!
Na puszi!

Dragonhunterként az ötödik fejezetben próbáld meg megszerezni a bányavölgyi vár kulcsát (a kapuõrnél van, az egyik mellvéden, a kapu mellett), és nyisd ki a kaput az orkoknak

Faki
Már másodjára lököm végig a Gothic2-õt (elõször Paladin)... Most épp Dragonhunterként... qrva jó, ahogy fikázok mindenkit és mindenkibe belekötök, atán egy nagy bunyó lesz a vége Áhh ez a gamma király!

Mit kellene felrakni?

gergou
Miert hagytad abba?😊 En most jutottam be a regi vilagon belul a kastelyba, hat ezek az rokok eleg kemeny fenegyerekek😊

`Take a look to the sky just before you die`

Randal
Mondjatok légyszi olyan szolgáltatókat akiknél ha csinálok honlapot azt külföldrõl is lehessen látni.

Randal
Vegyél mintát Gothicról, õ már vagy 6-odajára játszotta ki😊
nem lehet ezt megunni😊

JustIce
hiba na ott pont nem tudom mennyi a fps..😊pont ott nezzem meg??😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

hiba
Lejjebb code-petyus belinkelt egy kepet, azt mondod, hogy maxon nalad ott 15fps van ?

http://web.axelero.hu/petyus80/Gothic2.jpg

FREAK
Újra nem kezdeném, nincs az az isten 😄

A legvégén hagytam abba, ennyi elég volt 😊

Riszpekk

JustIce
eleg xar pedig: 1.4-es P4, gef2 mx400...
512sdram

Ez igaz, sajna én nem az angollal játszom, nem tudok pontos választ adni, csak ha majd azt is nyomom. Viszont tekintve, hogy a sima karmokat sem Grom, sem Grimbald nem tanítja, lehet, hogy igazad van. Akkor viszont nem értem, miért nem kapod meg az ollókat

hiba
Tyuha milyen masina?

hiba
Elkezdtem ujraszedni nincs mas megoldas, csak az a baj ez egy nap 😞 m1ek splinter cellni 😊

JustIce
Ja fps-em jatek kozban 15-40 kozott mozog maxon van minden(1280x1024,300%,300%, full minden)
Alvas kozben 60korul😊

JustIce
hiba: felraktam a 3cds ims peldanyt,s semmi baja. alcohollal mountoltam, majd daemonnal is..
szal DC miatt crc-s lett az imaged szerintem.. szedd ujra..

Ha felrakod a magyarítást, az pontosan ezt a hibát okozza... Bocsi, ez nem jutott eszembe az elõbb, de nem is írtad, hogy felraktad.

dracoon
de a "claws" a rak olloit is jelenti mondjuk 😄

dracoon
azoknal nincs olyan kulon, csak "claws" van

Grom, Grimbald (mindkettõ az elsõ térképen van...)

A második fejezetben vagy? Mert akkor nem érdemes az orkokkal görcsölni. Ugyan a sima ork katonákat meg tudod ölni négy tûzgolyóval, de a sámánok meg az elitek miatt így is elfogy a manád, mielõtt a végére érsz a dolognak.

dracoon
jo de akkor ollokat kitol lehet tanulni?

Hehe😊
Jó, tudom nem vicces😞

csak a minecrawler ollói adnak manát.

hiba
bazki olyan vegtelen ciklusba esett..3gigas temp filet hozott letre csak hw reset segitett - ehhe

legalábbis emlékem szerint a claws az a karmok kinyerése, nem az ollóké.

NEMNEMNEM!!! benéztem én is😊

dracoon
van meg barmi egyeb allatmaradvany ami manat ad? 😊 a kastelyban most ugyan bezsakoltam potionokbol, de rengeteg am az ork odakint... 😛

A kérdés csak az, hogy feladtad-e Rengarut és Hakort. Akkor juthatsz be a csatornába, he mindkettõt feladtad, vagy ha egyiket sem; ha így tettél, akkor a kikötõi kocsmában a kocsmáros már elmondja a többit. Nem tudom pontosan, hogy Hakor halboltja mögött mindig ott van-e Attila vagy sem, de ha ott van, akkor megverheted a kulcsért, bár ezt én még nem próbáltam ki.

Igen

dracoon
ha nem ugy csinaltam azokat a kuldiket, akkor nem lehet kulcsot szerezni a csatornahoz?

hiba
Hasonlo keppen jartam egy csl csinaltam egy imaget es mountoltam, jelenleg folyik a telepites 😊

dracoon
csak sima "claws" kepzettseggel elvileg minden minecrawlernek kene hagynia ollot maga utan?

akkor tedd a következõt: szedd ki a file-okat IsoBusterrel, rakd õket vinyóra (gyökérkönyvtárba), és amikor a telepítés kéri a második CD-t, akkor add meg a vinyó betûjelét. Ha szerencséd van, akkor ez így menni fog😊

hiba
A fene se erti ezt:
-Daemon tools-al mountolom a cd2-t, megproblaom atmasolni vinyora a tartalmat 10%-nal hibat jelez leall
-Iso Busterrel siman ki masoltam minden filet az iamgebol

😞 akkor viszont valószínûleg le kell szedned újra...

hiba
En is azzal probaltam az imst- de megmagyarazhatatlan okok miatt a 2. cd tlepites kozbe egy file masolalsan vegtelensegig elkezd varakozni. Azt hiszem hibas lett a iamge file, mert kimasolni se tudom 10%-nal hibat jelez...

Nekem Daemonnal mountolva mûködik a 3CDs IMS...

Mi a baj az angollal (lusta vagyok visszaolvasni)?