Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Egyelore G2-m sincs az angolt nem tudom telepiteni a nemetet meg leszdtem 😞

Töltsd le az 1.31 English nocd cracket innen, és azt rakd fel.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

A Swamp Camp helyére BE LEHET jutni, a készítõk még egy kis easter egg-et is tettek oda neked. Na jó, azt azért nem mondom, hogy könnyû bejutni. Mindenesetre ne nagyon mászkálj ott, ha elõtte kint nem mentettél, mert hamar eléred a térkép végét.

Sagitta barlangja nem az úton, hanem az erdõben van. Indulj el Sekob házától pontosan északra, és amikor beleütközöl egy sziklafalba, akkor fordulj balra, és kövesd a hegységet. Kb. 1 percen belül megtalálod😊

Elolvasni valamit csak a vérlegyek fullánkjához kell.

Ha még nem találtál azóta goblinberry-t, akkor Akil házánál van egy, és Sagitta barlangjánál egy másik.

Egy szimpla bottal is megverheted, csak sokáig tart. Várd meg, amíg eléd ér, és amikor felemeli a karját, hogy üssön, akkor üss bele. Erre elhátrál, majd jön megint, de ugyanígy bele tudz ütni. Így megverheted anélkül, hogy megütne. Sok sikert😊

Ez egy elég nagy gond, ezzel sokáig tele voltak a külföldi fórumok is. Nincs rá megoldás😞

Xardas tornyai:
1. a bányavölgyben, a most is lakott vártól délkeletre van egy hegy, annak a túloldalán pedig egy tó. Annak a tónak a közepén van egy sziget, itt van Xardas elsõ tornya (mármint mostanra csak a romjai). Mivel ennek a toronynak a nagyrésze víz alá süllyedt, Xardas épített egy másikat.
2. A bányavölgy déli végében van a második torony, ez még áll, itt lakott Xardas az elsõ részben.
3. Az a torony, ahol a játék kezdõdik.

Egyébként Xardas démonokat idéz, és azokkal építteti a tornyait egyetlen éjszaka alatt.

A bányavölgybe kitáblázott út vezet a térkép közepén lévõ tavernából (a város és Onar farmja között).

A Gothic 3-ban valószínûleg a hosszú hajóút miatt fogja hõsünk elfelejteni a tudását, vagy, ami még jobb, hajótörést szenved...

Az Innos szobrok naponta egyszer adnak valamit, és összesen maximum 11-szer, illetve csak akkor, ha 100 aranyat áldozol.

A Minecrawlerek ollóinak kinyeréséhez csak a képzettség kell, semmi extra, nem tudom, neked miért nem sikerül...

A tolvajcéhbe csak néhány másik küldetésen keresztül jutsz be, errõl inkább nézd meg a végigjátszást.

najo ez nekem nem megy majd ha magyaritas full lesz hozzá azzal probálkozok addig unistall.
angol tudasom nincs sajna és igy sztem nemjo vele jaccani mert a felét nemértem😞
Egészen pontosan velük találkozott😊

Tudod mit? Írj egy jobbat

hiba
Sztem a Shadow Warrirorkkal talalkoztal.
Azt hiszem ok az egyik leg brutalisabb ellenfelek.
(csontvaz szeruek de ilyen szamuraj ruhaban vannak)

A kard, amit használsz az elsõ fejezet legjobb egykezes fegyvere. A másik, amit láttál, a legjobb kétkezes lesz, ha fel tudod venni (Dragonblade, Str 80, Dmg 80).
A king-kong méretû gorilla volt a troll, és mivel csak egy bizonyos körön belül mozoghat, akkor sem ért volna el, ha történetesen csak sétálsz😊
Mellesleg simán meg tudtad volna verni. Elfutsz a keze és a lába között, megfordulsz, hátbavered, aztán amikor rádfordul, akkor megismétled az egészet elölrõl

Ams
jó mi? holnap megnézem meddig bírja.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Casket-ek pontosan arra valók, hogy eladd õket.
Stack of swampweed? Még nem néztem meg az angol verziót, de kitalálom. Ha úgy néz ki, mint egy ajándékcsomag, akkor egy (sõt, kettõ!) küldetéshez is kell, tartsd meg. Ha úgy néz ki, mint egy cigi, akkor szívd el😊

hiba
Nekem mind1 - de ha mar leirod ird le mind vagy egyiket se 😊

Elmeny:
Rabukkantam 1 szornyekkel korulvett aztek vagy inka romvarosra, kozepen 1 nagy piramisszeru vmivel. Annak az aljan 1 king-kong meretu brutalis gorilla volt😊
Kicsit tovabmentem, es talakoztam 1 vas-troll-al. 1 1500 erteku, 65 dmg-ju 1-kezes kardot orzott, amit mos epp hasznalok(kicseleztem a trollt, es gyorsan felszedtem a kardot).
Meg tovabb mentem, es talaltam 1 barlangot, ahol 1 fenyarban uszo kardot orzott 4 csontvaz, es 2 nem tom mi, de sztem a csontiknal is kemenyebb lehetett. Sajna keptelen voltam felszedni, nem tom mennyi a dmg-e, de gondolom nem 10😊.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ams
levettem a detailt a minimumra és ment 15percet. most léptem ki

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Verd meg a kikötõben (a raktár mögött, csak 12:00 és 20:00 között) Alrikot párszor, minden egyes alkalommal nyersz rajta 50 aranyat. Ha ezt még egyszer sem tetted meg, akkor az elsõ után csak akkor harcol veled, ha elhozod a kardját, ezt a piactéren Jorától kérd el. Ezután minden harccal nyersz 50 aranyat. Ha sérülsz, menj vissza a fogadóba, és pihenj megint délig.

hiba
1. szabaly es orok szabaly> mielott vmi megondolatlasagot csinalsz mentsel...

Ha még nincs meg az 1000 aranyad, akkor feleslegesen mész oda. Csinálj küldiket a városban vagy a farmokon, vagy járd be a térképet, és gyûjts pénzt a goblin/bandita barlangokból. Vagy szedj növényeket, és add el.
A Kolostorhoz a térkép közepén lévõ Tavernától vezet egy kitáblázott út, rögtön ahogy elindulnál onnan a város felé.

Randal
Ami cuucod van add el, lopj, rabolj, csinálj küldetéseket.

Én végigjátszottam a németet, és nem volt bugos.

Hmm... szerinted melyik volt a legjobb megoldás a három közül? Na az szerepel a végigjátszásban. Ha rajtad kívül másnak is igénye van rá, mindenhol odaírhatom a többi megoldást is, de van ahol nem csak három van😊
Szóval a végigjátszás nem arról szól, hogy minden megoldást leírok, hanem arról, hogy a legegyszerûbbet leírom.

JustIce
jaja, egyfele immersionos van😉
amugy ha dcrol szedted, akkor nagy eselye van, hogy crc hibas..szedd ujra a 2es cd-t. Ja meg ugy jobb ha darabolva szeded vhonnan, amihez mondjuk van sfv file..

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

gergou
Most basztam ra kegyetlenul, es ha valaki nem ad nekem egy gold trainert, abbahagyom az egeszet... Valamikor meg 1-2 ora gameplayjel ezelott megruhaztam az egyik city guardot, es most mi van az alkimista csak akkor szavaz ram, ha andrenak fizetek 300 aranyat... Kerek kellene 250 arany... honnan szopjam eztet ki??

`Take a look to the sky just before you die`

CS@
Oks elbénáztam mert ha megnéztem volna a bineket(ims-go2) akkor láthattam volna ,hogy ez az immersion féle.
Szóval nálam mûködik.

hiba
Passz DC-rol van...

CS@
Ha az amelyik a WC -n van fent az az iMMERSiON ,akkor nekem frankón feltelepült daemonról.

hiba
Kit erdekel!
Most itt a 2-es ezt kell nyomni a tobbit majd ha oda eruk 😊

Randal
De akkor is...milyen szörnyek lesznek?
mert ha már itt legyakunk sárkányokat akkor a 3-ban 4-ben?
sárkányölõek leszünk?
azokat fogjuk úgy gyakni mint az egyben a gólemeket vagy mi?

Ok, tudom, hogy ezek a német fiúk tudnak nagyot alkotni, csak nemtom hogyan...
bár ez benne a poén😊))

JustIce
hiba: nekem a masodik 2 cd immersionos, elso cyclone-os😊 most toltom elso cdt is ims-es fajtabol😊
szal: mivel atnevezes nekem sem jott ossze, ezert toltom az ims-es elsot..mindjart lejon, utana megirom igy sikerul e a telepites😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

hiba
Az alap vilag is nagyobb mint a G1 lehet, hogy terkeprol ez nem latszik de en kb 50nap jatek utan is talaltam addig ismeretlen helyeket 😊
A g1 bizonyos resze benne van de mashogy nez ki, pl a fold teljesek kisyaradt fekete, egy nagy sarkany elpusztitja a varat, igy eleg romos a videk.
A tengerre viszont nem tudtam eljutni, se a swamp camp be - le van zatva nagy keritessel, a Sect camp-ben tel van, a mogottes banyaba se tudtam eljutni.

Hunnenkoenig
Ha neked 500 szintes a karid, a szörny az meg 1000 szintes, akkor maris erösebb. Uj jatekra meg egyszerüen megcsinalhatjak, hogy a mostani eröd az 1-es szint, de a szörnyek, amikkel talalkozol, azok mind 5+ szintesek.

Mint Einstein atyank is megmondta: Minden relativ.

A kiegeszitöt senki nem tudja, milyen lesz, de egyszer egy interjuban azt mondta a fejlesztö csoka, hogy nem külön level lesz, hanem beleolvad a jatekba. Lehet, hogy visszatersz Khorinisbe....ki tudja?

Szoval uj resz lesz, de a regi helyszinen jatszodik.

hiba
Igen de nekem nem mukodik es senki nem ir kommentet 😞
Elakadt telkepites a 2. cdnel - vegtelensegig masol egy filet...

Randal
igen

dikki*yysw
Gothic_2-iMMERSiON

akkor ez most ugye az angol, 3 cd-s?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Randal
De azért rámehetek a régi világra? és az semmilyen játékbeli térképen nincs rajta??

"A harmadik resz a szarazföldön fog jatszodni, szoval ott lehet folytatni, ahol a kettö veget er. Akkor legfeljebb emelik az elerhetö szintek szamat es a szörnyek erejet. Nem nagy dolog.
"

Azért korántsem így gondolom, hisz akko már egy bivalyerõs karakterrel fogunk nyomulni.
A végén meg elveszünk a számhalmazokban.

a kieg miatt játszam újra a 2-t???
végülis megteszem majd az egyel is ha kész lesz hozzá a magyarosítás...

magus
enis, de most kilepett, es itt a forum megnyitva...😊

magus
koszi, orok hala😊

hiba
Kinek mukodik a 3 CD-s IMS ?

hiba
en annyiszor eltvedtem, hogy csak na 😊

magus
komoly, 20 perce bolyongok. a skalput vagy hogyhivjak farmjat megtalaltam, de a masik az merre van? azt mondt aa csavo, hogy koveessem az utat. de az veget er ott, aze rdoben nics semmi. a masik iranyban meg az ut egy sziklafalba vezet...

PhantomW
nem tudja valaki hol találtom Sagitta barlangját azt tudom hogy Sekob tól északra van de ott mentem egy darabig és semmi egy ut van.
meg Gaan nem tudom hol a hágó😄
MAGUS:
http://members.chello.at/dungeonsiege/basemap.jpg itt a térkép rajta van minden
játékban is érdemes venni térképet Khorinis-ban a kikötõben

The World is Yours

hiba
Ezt kimporbaltam a 3cds ims-el remleve hatha ott is segeit (mert a file nev nem ez volt) de nem segitetta tnevezes utan nem ismerte fel a 2-es cd-t 😞

Volt akinek sikerutl a 3CD-s IMS telepitese?