Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
1. a bányavölgyben, a most is lakott vártól délkeletre van egy hegy, annak a túloldalán pedig egy tó. Annak a tónak a közepén van egy sziget, itt van Xardas elsõ tornya (mármint mostanra csak a romjai). Mivel ennek a toronynak a nagyrésze víz alá süllyedt, Xardas épített egy másikat.
2. A bányavölgy déli végében van a második torony, ez még áll, itt lakott Xardas az elsõ részben.
3. Az a torony, ahol a játék kezdõdik.
Egyébként Xardas démonokat idéz, és azokkal építteti a tornyait egyetlen éjszaka alatt.
A Minecrawlerek ollóinak kinyeréséhez csak a képzettség kell, semmi extra, nem tudom, neked miért nem sikerül...
A tolvajcéhbe csak néhány másik küldetésen keresztül jutsz be, errõl inkább nézd meg a végigjátszást.
angol tudasom nincs sajna és igy sztem nemjo vele jaccani mert a felét nemértem😞

Azt hiszem ok az egyik leg brutalisabb ellenfelek.
(csontvaz szeruek de ilyen szamuraj ruhaban vannak)
A king-kong méretû gorilla volt a troll, és mivel csak egy bizonyos körön belül mozoghat, akkor sem ért volna el, ha történetesen csak sétálsz😊
Mellesleg simán meg tudtad volna verni. Elfutsz a keze és a lába között, megfordulsz, hátbavered, aztán amikor rádfordul, akkor megismétled az egészet elölrõl

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Stack of swampweed? Még nem néztem meg az angol verziót, de kitalálom. Ha úgy néz ki, mint egy ajándékcsomag, akkor egy (sõt, kettõ!) küldetéshez is kell, tartsd meg. Ha úgy néz ki, mint egy cigi, akkor szívd el😊
Rabukkantam 1 szornyekkel korulvett aztek vagy inka romvarosra, kozepen 1 nagy piramisszeru vmivel. Annak az aljan 1 king-kong meretu brutalis gorilla volt😊
Kicsit tovabmentem, es talakoztam 1 vas-troll-al. 1 1500 erteku, 65 dmg-ju 1-kezes kardot orzott, amit mos epp hasznalok(kicseleztem a trollt, es gyorsan felszedtem a kardot).
Meg tovabb mentem, es talaltam 1 barlangot, ahol 1 fenyarban uszo kardot orzott 4 csontvaz, es 2 nem tom mi, de sztem a csontiknal is kemenyebb lehetett. Sajna keptelen voltam felszedni, nem tom mennyi a dmg-e, de gondolom nem 10😊.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A Kolostorhoz a térkép közepén lévõ Tavernától vezet egy kitáblázott út, rögtön ahogy elindulnál onnan a város felé.
Szóval a végigjátszás nem arról szól, hogy minden megoldást leírok, hanem arról, hogy a legegyszerûbbet leírom.
amugy ha dcrol szedted, akkor nagy eselye van, hogy crc hibas..szedd ujra a 2es cd-t. Ja meg ugy jobb ha darabolva szeded vhonnan, amihez mondjuk van sfv file..
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
`Take a look to the sky just before you die`
Szóval nálam mûködik.
mert ha már itt legyakunk sárkányokat akkor a 3-ban 4-ben?
sárkányölõek leszünk?
azokat fogjuk úgy gyakni mint az egyben a gólemeket vagy mi?
Ok, tudom, hogy ezek a német fiúk tudnak nagyot alkotni, csak nemtom hogyan...
bár ez benne a poén😊))
szal: mivel atnevezes nekem sem jott ossze, ezert toltom az ims-es elsot..mindjart lejon, utana megirom igy sikerul e a telepites😊
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
A g1 bizonyos resze benne van de mashogy nez ki, pl a fold teljesek kisyaradt fekete, egy nagy sarkany elpusztitja a varat, igy eleg romos a videk.
A tengerre viszont nem tudtam eljutni, se a swamp camp be - le van zatva nagy keritessel, a Sect camp-ben tel van, a mogottes banyaba se tudtam eljutni.
Mint Einstein atyank is megmondta: Minden relativ.
A kiegeszitöt senki nem tudja, milyen lesz, de egyszer egy interjuban azt mondta a fejlesztö csoka, hogy nem külön level lesz, hanem beleolvad a jatekba. Lehet, hogy visszatersz Khorinisbe....ki tudja?
Szoval uj resz lesz, de a regi helyszinen jatszodik.
Elakadt telkepites a 2. cdnel - vegtelensegig masol egy filet...
akkor ez most ugye az angol, 3 cd-s?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
"A harmadik resz a szarazföldön fog jatszodni, szoval ott lehet folytatni, ahol a kettö veget er. Akkor legfeljebb emelik az elerhetö szintek szamat es a szörnyek erejet. Nem nagy dolog.
"
Azért korántsem így gondolom, hisz akko már egy bivalyerõs karakterrel fogunk nyomulni.
A végén meg elveszünk a számhalmazokban.
a kieg miatt játszam újra a 2-t???
végülis megteszem majd az egyel is ha kész lesz hozzá a magyarosítás...
meg Gaan nem tudom hol a hágó😄
MAGUS:
http://members.chello.at/dungeonsiege/basemap.jpg itt a térkép rajta van minden
játékban is érdemes venni térképet Khorinis-ban a kikötõben
The World is Yours