Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Ez az 1.-ben is így volt 😊
Volt amikor a durvább lényeket csak kritikussal tudtam sebezni, és volt rá 10%-om, de meg lehetett csinálni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mennyire szúrtad el? Mit csináltál?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

A legerõsebb zsoldospáncél csak 10-zel ad kevesebb védelmet, mint a legerõsebb lovagi (90 vs. 100).

A rúnakészítést CSAK varázslóval lehet megtanulni, a lovagoknál kicsit másképp megy. Zsoldosként csak a 'Szent fény' rúnát, a teleport rúnákat, és a tekercseket fogod tudni használni.

Tegyük fel, hogy a fegyvered sebzése 65, és az Erõd is 65. Így alapban sebzel 65-öt, kritikussal 130-at. Na most jön a csavar. Mi van, ha az ellenfélnek van mondjuk 60 védettsége fegyverek ellen?
Gondolom, ez nem jutott eszedbe
Ebben az esetben alapból sebzel 5-öt, kritikussal viszont 70-et.

Teljesen igazad van.

En pontosan nem tom, de beam.to/gothic2.hu -n meg leeht nezni(en nem akarom direkt). Sztem olyen 30-40%-al. De zsoldosoknal lesz majd a legdurvabb fegyver, es a kuldeteseik es korrektek. Meg gyere fel irc-re dumalni, lattam tegnap kerestel, csak nagyon belemerultem a jatekba😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nem, 1 karival csak 1 cehbe csatlakozhac. Ezert erdemes ugy csinalni hogy 8-9. szintig fejlodsz, kozbe csinalod az 5 cehmeseter kudijeit(de apparance meg ne legyel), es ekkor mentesz 1 fontos1 mentest pl. Igy innentol 3x vegigtolhatod a gemet mas ceheknel, es nem kell total elolrol kezdeni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A csatornarendszer kulcsát máshogy is meg lehet szerezni?Sajnos azt a küldetést el****tam😞((

magus
amugy mennyivel szarabb a zsoldos pancel?

es a runekeszitest nem lehet zsoldoskent megtanulni csak militakent? mert en zsoldos akarok lenni, kozelharcos, de szeretnek varazsolni attol meg.

PhantomW
belehet csatlakozni egyszere több céhbe? is mint pl zsoldos milicia kolostor

The World is Yours

Csacsi
Akkor jó, már azthittem, hogy beteg vagyok, de látom vannak nálam betegebbek.

Csak az a baj, hogy így elvesznek a haverok IRL egy játék miatt, úgyhogy holnap inkább szünetelek, mert még a végén tényleg begolyózom. Még szrencse, hogy barátnõmet 1 hónapja dobtam, mert különben most doban Õ 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Most amugy 2. fejezetben tartok, es 10. szintu vagyok. Epp az orcos prizon-izenel vagyok, oszt igy tovabbmegyek, jon 1 toltes, es elkezd felem rohanni 5 ork, meg van 1 tabortuz, ahol 15 ork 'kempingezik'. Ugye nem itt kell tovabmenni?😊)

Siman nem😊 En igy erecsegi utan napi 14 ora gothicot jacom😊 Tegnap pl azert hagytam abba fel4 kor mert mar fajt a szemem es konnyezett(a terv 4ora volt😊) Oszt keles 12kor es ujra egesz nap gothic😊 Amugy meg napi max 1 orat szoktam jacani q3-al(gothic elott).

Csacsi
Jó neked, nekem még háromnegyed óra... 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Faki
5. fejezet 14-es szint... Na ez ám a kihívás
Na de most elhatároztam, hogy feltápolom magam... 😊

Én már itthon vagyok és kb. 2 percen belül indítom a gamet :-) Akkora jó hogy visszatért a feeling amit csak a Gothic I-nél éreztem még. Már kezdtem elfelejteni.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Csacsi
Már csak 1,5 óra, és végre megint mehetek haza gothicozni. Komolyan mondom, ha nem dolgozom, akkor ezzel játszom. Szerintetek ez betegség?

Shaman
Miket nem tanul az ember x év windóz használat után,mi?:-))))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

gergou
Basszer ma faradt vagyok, meg Tombolo raidert varok, most lehet nem jatszom😊

`Take a look to the sky just before you die`

Köszi!

²😊
Kosz, fasza ez a karakter tabla, nem is tudtam hogy van ilyen:G

Shaman
:-))) Nem volt könnyü,de feltaláltam magam:-)) Fogtam windózba elindítottam a character mapot,ott kikarastem a "négyzeten" gombot,aztán mivel ALT-os kombinációja nem volt ezért lett kopi-paste:-))

A c a nagyzeten-t hogyan irattad ki?

Falabu
koszi

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Nem jo mert nekem hatasfok % kell es nem :F

Randal
sector.uw.hu

Kis Szabó [PT]
warezcenter.warez.hu
Falabu
Honann tudnám lerántani a játékot?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Randal
drakeX:

nem baj, de így legalább bármikor tudom azonnal módosítnai és megnézni, hogy hogyan néz ki.

Shaman
E=m*c² ez jó képlet?:-)))

Erdekes:
Idezet http://beam.to/gothic2.hu -rol:
'A közelharcos képzettségek egyik hatása, hogy a % arányában kritikus ütéseket fogsz bevinni. Ilyenkor az Erõ hozzáadódik a sebzésedhez. Ez azt jelenti, hogy 100% esetén minden ütésed kritikus, míg 50%-nál kb. minden második.'
Nalam a altalaban 1 critical stirke feler kb 10-15 sima, azaz non-critical stirke (utessel).
Namarmost a fegyverem sebzese 65, es az erom is annyi. Ha critikal strike-nal az ero hozzaadodna a fegyver dmg-ehez, akkor az 2x akkora lenne, es nem 10x... Szal az oldalon vmi el van irva, vagy esetleg nem osszeadas van, hanem logaritmus vagy mittomen:G Jo lenne, ha tudna erre vki 1 kepletet.

Majerkodas-kerdes:
Ugye az elet-elixir +15 hp-t ad, ennek osszetevoi a healing root(amibol sok van), es a king's sorret vagy mi (amibol meg keves). Szal ezt a kepesseget ugye minel korabban erdemes megtaulni, mivel az ero-elixirrel ellentetben nincsen lekorlatozva az eletero fejlodese.
Az ero-elixirhez ugye meg a sarkanyfu kell(dragon's root?) meg ugyszinten kiralyszar. Szal sztem erdemes annyi kiralyszarat hagyni, amennyi sarkanyfu van, mivel a sarkanyfu ritkabb, es az ero-elixir erosebb tap.

Ha gyorsabban megölöd, az általában elég
Én egykezessel játszottam végig.

Meg lehet alálni a kulcsot, kétféleképpen is. Vagy jutalmul kapod egy küldetésért valamikor a játék vége felé, vagy öld meg Cassiát, a tolvajcéh vezérét, nála is van egy kulcs. Egyébként semmi fontos nincs a ládában. A szobrot nyugodtan eladhatod, mert arra való;-)

OFF
Elmentem dolgozni, este jövök...
ON

Spekulacio-kerdes:
Idezet http://beam.to/gothic2.hu -rol:
'Az egykezes fegyverek nagy elõnye, hogy sokkal gyorsabban támadsz vele, és magas Erõvel hatékonyabban lehet vele harcolni, mint a kétkezesekkel, mivel itt már inkább az Erõ lesz a befolyásoló, és nem a fegyver sebzése. A kétkezes fegyverekkel viszont messzebbre tudsz ütni, ergo kisebb az esélye annak, hogy az ellenfél eltalál.'
Szal az lenne a dolog, hogy a mercekhez alltam, es ott ugye gyengebbek a pancelok mint a militianal. Szoval talan a 2-kezes lenne jobb, mivel azzal konnyebben lehet feltartoztani az ellent. Vagy az 1-kezes mert gyorsabb?

Üdv
Beállok én is a kérdezõk sorába.Kiúsztam a "Kincses sziget"-re,és találtam 1 jó kis barlangot amiben van 1 láda amihez kulcsot kér.Meg lehet ezt találni valahol?Ugyanitt találtam egy Inos szobrot.Ezt adjam el,vagy jó valamire?
Köszi

Szívesen

Kosz.

Azzal max egy kis pénzt buksz
Elsõre én is egymásnak ugrasztottam a két barmot, a többire már csak második végigjátszásnál jöttem rá

Petyus_
Ja és Drake thx info & mail! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Igen, az elixíreket csak a hozzávalók korlátozzák. Viszont érdemes õket csak akkor megcsinálni, amikor már legalább 90-ig fejlesztetted az adott tulajdonságot, illetve ha ezt csak késõn teszed meg, akkor esetleg 100-ig is növelhetsz (Erõt 5. Fejezetben 110-ig is), mielõtt elixíreket iszol. Mondjuk ez azt is jelenti, hogy az utolsó fejezetben tudsz olyan karaktert csinálni, hogy a legtöbb szörny 1 ütés lesz;-)

Petyus_
Én is egymásnak ugrasztottam õket. 😊 Mindegy, jót röhögtem.. sõt a csaló sörivó bajnokkal is megszívtam mert azt hittem verseny közben is ki lehet cserélni a ládájában a cuccot de nem. :]

A sima trollt is kinyirtad? Meg a Shadow Warrirorkkal is?

Ha azt a két testvért egymásnak zgrasztod, akkor egyrészt a városban az egyik kereskedõ nem hajlandó veled szóba állni többet, másrészt lemaradsz egy küldetésrõl, sõt, ha az elsõ fejezetben teszed meg ezt, akkor további kettõrõl. Bocsi😊

Kosz szepen drakeX, jo fej vagy😊
E-mail-t is koszi, lattam az elso szot hogy hol van, azt nem olvastam tovabb, mert epp ott tartok😊
Amugy ezeket az elixireket ugye csak a hozzavalok korlatozzak? (szal ugye nem ugy van pl hogy 1 karival max 2 ero elxirir, stb.)

Az itt megadott email címedre küldtem egy kis spoiler jellegû infót, ha nem akarod megnézni, akkor töröld le rögtön, amint megkapod😊

Csacsi
"Mit tegyek? Kezdjek el járkálni, meneküljek a wargok, scavangerek elõl hogy fejlõdjek "

Ki is mondtad mit érdemes csinálni, Én ezt teszem, de még nem álltam be senkihez. Szinte az egész térképet bejártam, akit tudtam megöltem, akit nem azt elkerültem. Megpróbáltam mindenkit megölni, de nem mûködik minden olyan "jól" mint az egyben, mert nehéz elcsalni a lényeket egyesével, de azért mindenre van megoldás, harc, majd spuri, majd vissza. Tudom idõigényes, de Én nagyon tápos karaktert akarok. Emlékszem az egyben, 3. végigjátszásnál, az utolsó chapterben már nem volt ellenfelem, szóval ott egy kicsit túl lõttem a célon, mert nem volt izgalmas a vége. Pedig ott jó sok templar jött ellenem, de futás nélkül ki tudtam írtani az összeset. Szóval szerintem érdemes tápolni. Persze ez valamilyen szinten rontja a játékélményt.

SPOILER ON

Akil farmján van két testvér, azokat 50xp-jért egymásnak lehet ugrasztani. Azon jót röhögtem. Majd legközelebbi végigjátszásnál megpróbálom a másikat nekiugrasztani, kiváncsi vagyok, hogy lehet-e. Ez egy kicsit értelmetlen mondat, de remélem kibogozzátok mit akarok. Szóval mondjuk az egyik legyen Erik, a másik meg Elek. Én azt értem el, hogy Elek ugorjon neki Eriknek. Kiváncsi vagyok, hogy megy-e fordítva.

SPOILER OFF

Nincsenek hátrányai, nyugodtam menj át. Én zsoldossal a második fejezet végén jártam be a térképet és öltem meg mindenkit. Lee-tõl NE kérj jobb páncélt, majd a második fejezetben GOrn ad egyet ingyé. Viszont keresd meg Gestath-ot a második fejezetben, és csináltass magadnak Rákpáncél vértet. Azzal, + a két +10 fegyverek elleni gyûrûvel, na meg az Orcslayerrel mindenkit ki lehet már nyírni mindkét térképen.

Petyus_
Drake help me! 😊

Mindent megcsináltam amit tudtam (black troll megölése, lighthouse banditák kiírtása maradt, amit nem bírok megcsinálni), de level 7 vagyok még mindig.. (Mercenarynak álltam mert kellemesebb a környezet ott - stabil 35-40 FPS 😊) Mit tegyek? Kezdjek el járkálni, meneküljek a wargok, scavangerek elõl hogy fejlõdjek vagy átmenjek 2 Chapterbe? Igazság szerint én át akarok menni de ha vannak hátrányai akkor nem teszem. 😊