Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ fejezetben nem is lehetsz 2. körös, csak a másodikban.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

lwb
varázslóval nyomom és 8. szintû vagyok, de csak 1. körös még.
szóval kellene még erõsödni az orkhent elõtt asszem. 😊

CS@
Olyat nem tesztelt valaki ,hogy ha belepakolok egy ládába ,földre ,asztalra STB az ott marad ?
Mert gondoltam beköltözök a világítótoronyba ha már véres verítékkel felszabadítottam az gaz banditáktól.
Elvégre nekem nagyobb szükségem lenne egy jó kéróra mint Jacknek(úgy tûnt szeret ott üldögélni).
Köszönöm.

lwb
sector.warez.hu-ról próbáltad már?
fent van az iso.

Bandew
ja

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

justin
Beállítottad a webhely tulajdonságánál a jelszót meg a logint?

mik vannak azokon a htmleken?

Bandew
Ja! Benyomom a fájlokat a flashgetbe, hogy leszedje õket erre leszed egy rakat html-t.
Hát azt hittem orcán csapom a gépem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bocsi, most megfogtál, és nem használom az sms warezt...
szal kaptál jelszót, meg minden, és most nem tudod leszedni?

Úgyis keresek egy alternatív megoldást, amint megtalálom, szólok;-)

Már elengedtem ôket.Na de semmi baj,majd a következô végigjátszásnál megcsinálom.Köszi a segítséget.

Bandew
A KURVA ÉLETBE MI A SZAR VAN A WAREZCENTERREL!!!!
Nyomom neki hogy töccse le a gótikot, erre egy csomo html-t tõt le. Hát kapja be!!!
Aztán ha másra kattintok kiírja, hogy hiba, mert most épp tölt, elõször várjam meg míg letölti (de mit???) aztán csináljam.
Na ezeket meg mi a szaré csinálja, mert már nagyon ki vagyok.

Visszatöltöttem egy elsõ fejezetes állást zsoldossal, és az elsõ nap után egyszer fizetett, de utána többet nem...

PhantomW
ok

The World is Yours

Majd mondd el, hogy ott is sikerült-e

PhantomW
ja elsõ fejezet most lépek át a másodikba de ott még nem próbáltam

The World is Yours

Azért köszi az infót, hétvégén megfejtem, hogy mi a titok nyitja.

Az elsõ fejezetben sajnos elfelejtettem megpróbálni, de a másodikban mindenféle mondvacsinált indokkal elhajtott ('nem voltam itt tegnap', 'egész nap csak lófráltam ezért nem fizet', késõbb 'sárkányvadászoknak nem fizet', meg ilyesmik). Az elsõ fejezetben vagy?

PhantomW
végig játszásban van hogy Onar nem adja oda a lét nekem odadja

The World is Yours

Semmi baj, én is lehettem volna kevésbé lusta, és odarakhattam vola egy linket

Hmm... mit csináltál Rengaruval? És Hakorral? Ha még meg tudod tenni, akkor nyomd fel õket Andrénál, és az elég lesz.

Annak a kereskedônek adtam oda a csomagot,aki megbízott a feladattal,és nem a faszinak a kocsmában.Sajnos csak most kezdtem el olvasgatni az oldalatokat és mentésem már nincs a küldetés elôttrôl.Le is ütöttem a faszit,de már nincs nála a csomag.Az Attila gyerek sincs a kereskedô háza mögött.

Bandew
Bocs már rég vótam itt.

Van itt reakcióidõ

Bandew
És azt honnan lehet letölteni?

Bandew

Már mindenki azzal játszik.

PhantomW
már van angol verzió

The World is Yours

Bandew
Gothic2

Mármint angol mi?

Az attól függ, mennyire sietsz, és milyen karakterrel játszol. Varázslóval és harcossal én 12-14 között kezdeném el, de én fanatikus vagyok, úgyhogy legyen inkább 8-13. Íjásszal szinte mindenkit ki lehet irtani a térképrõl már az elsõ fejezetben, neki legyen mondjuk olyan 17. Ettõl függetlenül nyugodtan elkezdheted már akár 4. szinten is, nem vesztesz semmit, valamint ha túl erõsek a szörnyek, arra rá fogsz jönni, és akkor tudsz még tápolni, hogy erõsebb legyél.

Bandew
Angol verzió mikor lesz?

lwb
szerinted hányadik szinten érdemes elkezdeni a Chapter 2-õt?

FRenkie
énis akarok jáccani

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Bocsánat elkerülte a figyelmemet a lap teteje! Bocs.
Helló!
Az eggyik forumba ugyanezzel elkültek az izébe tehát a kérdésem: van valahol magyarítás?
Ha valahol van ilyen kérdés és válasz akkor a fölösleges kérdésért elnézést kérek.

Elöre is kösz.
Ma este. már tegnap be akartam fejezni, csak nem sikerült😊

PhantomW
köszi drakeX
3.dik fejezet leírása mikor lesz kész?

The World is Yours

A sárkányokat egészen a 4. Fejezetig nem lehet megsebezni, utána viszont hamar le fogod tudni csapni õket (már ahogy a jelenlegi hozzáállásodból megítélem).

Jahh, a lényeg lemaradt: bárki használhatja õket, 5 Mana a használatuk.

Ezeket nem lehet tanulni, csak találni. A guide-ban még nincs benne, de a 3. fejezetben vehetsz egyet a fogadóban is (500).

Lutero a Felsõvárosban van, nappal megtalálod Salandril alkimista boltja környékén. Menj fel a felsõvárosba, és az elsõ két ház után van egy boltív balra. Menj át, egy térre jutsz, itt megtalálod Lutero-t.

Most latom hogy vannak ilyen teleport runak. Ezeket csak paladinok tanulhatjak, vagy mindenki?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gorn késõbb segít neked szörnyet ölni, egyébként meg szerintem 1000 aranyért 500 xp nem rossz üzlet, fõleg, ha hozzáveszed azt is, hogy ha a 3. fejezetben beszélsz vele megint, akkor kapsz még +150 XP-t.
A dobozokat nem lehet kinyitni, és az összes tárgyra igaz, hogy a kereskedõk csak az érték 30%-áért veszik meg. Ez alól persze vannak kivételek;-)

PhantomW
valaki segítsen hol találom Lutero-t?
thx

The World is Yours

Ja meg amugy megtalaltam azt a verlegy fullankja tekercset. Most van akkor 40db full restore health-em, fasza😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Meg talalkoztam 1 sarkannyal, Pandrodor-al. Nem tudtam megsebzeni, gondolom immunis a sima fegyverre.

Haz jah, erre nem gondoltam😊
Van ez a 'szabaditsd ki Gron-t' vagy mifele kuldetes a banyavarba. Ott 1000-et kell adni, es csak 1 1000-et ero, de csak 300-er eladhato mercenary vertet kapok. Meg 500 xp-t. Szal ez igy nem nagyon eri meg. Ennek lesz utohatasa? Mert ha nem akkor inkabb nem szabaditom ki😊
Masik meg hogy casketeket telleg csak el lehet adni? Nem lehet kinyitni, vagy kinyittatni? Mer 1000-et er az 1ik pl, de csak 300-ert veszik meg...

Itt annyiban változtattak, hogy hacsak az adott ellenfél nem immunis az adott támadásra (pl. a troll immunis a nyílvesszõkre), akkor 5-öt mindenképpen sebzel, bármekkora is a védettsége.