Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
mer nincs minndkettõhöz elég helyem
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

A perlt szerintem le lehet tölteni errõl a linkrõl.Perl
A programot nemtudom hogyan kell használni csak rákerestem a neten.
Pedig lehet ott fogadni. Nekem is sikerült.
Ha Skip melletti ajtót nem lehet feltörni, akkor nem lehet. Nem fogsz belehalni. Én se törtem fel, oszt már kétszer is végigjátszottam a játékot.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A szektában a kovács sosem megy aludni, de lehet tõle dolgozni, mert ha kell egy szerszám, odébb áll.
A várban elég sok ajtót nem lehet kinyitni. De feltörni már majdnem mindet 😉
Nem kenyerem az okoskodás, csak segíteni szeretek

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Valaki télleg segíthetne Randalnak. Már csak ennyi kell a tökéletes magyarításhoz.
Randal:Egyébként ha neked meg van ez a progi akkor küldd el a szöveggel együtt, hátha tudok vele kezdeni valamit, bár gondolom nincs meg és ez a probléma.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Yang: Skandi- senior shao wari
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
...és az sem utolsó látvány mikor az összes tábor nagy része a te általad elosztott füvet szívja.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Segítségeteket kérem!
Elkészült a Gothic 1 magyarosítása, a hibák ki lettek javítva, de a fájl nem lett átkonvertálva ugyanis a srác aki végezte a munkát eltûnt.
Nos, gondolom senki nem akarja, hogy ez a munka befejezetlenül maradjon.
Egyébként egy txt kiterjesztésû fájl tartalmazza a szöveget és ezt kellene vdf formátumba átkonvertálni.
Ha jól emlékszem a srác Perllel csinálta.
Aki tudja hogyan kell megcsinálni vagy legalábbis végzett ilyen munkát az írjon ide:
[email protected]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bye-bye!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én mindig ezt az url-t adom meg, mert ez biztos jó.
Itt egy kép, a Mafia címû, REMEK gamerõl, Mafiahq honlapjáról: