Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
és melyik elöbb ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Rincewind
Elõször az egyik aztán a másik!
hen-tes
Gothic 2 vagy K.O.T.O.R. ??
mer nincs minndkettõhöz elég helyem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hacker
Mint álltalában minden mást ismeretlen programot

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Methylisocloro
Hát a Perl-t letölteni könnyû de használni annál nehezebb 😞

Duzsuki
Amugy fogalmam sincs, hogy mi is ez a Perl. Az is lehet, hogy valami tök hülyeséget linkeltem be.

Duzsuki
Szevasz Randal

A perlt szerintem le lehet tölteni errõl a linkrõl.Perl
A programot nemtudom hogyan kell használni csak rákerestem a neten.

Hacker
Ha a láda nem fedett tetõ alatt van (nincs épületben), hanem a szabad ég alatt, akkor nyugodtan veselkedj neki, nem fognak szólni érte.

Pedig lehet ott fogadni. Nekem is sikerült.

Ha Skip melletti ajtót nem lehet feltörni, akkor nem lehet. Nem fogsz belehalni. Én se törtem fel, oszt már kétszer is végigjátszottam a játékot.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Mielyt bejutsz egy céhbe (Hát nevezzük ennek...), már nem fogadhatsz, soha többé. Ezt még azelõtt kell leütni, mielõttbeálnál valahova.

A szektában a kovács sosem megy aludni, de lehet tõle dolgozni, mert ha kell egy szerszám, odébb áll.

A várban elég sok ajtót nem lehet kinyitni. De feltörni már majdnem mindet 😉

Hacker
Az új táborra gondolsz? Azt zsoldosként is elosztogattam. Egy csomó iõmbe telt, de megkaptam a jutalmat 😊

Hacker
OKOS? Na ne máááááááááááááááááááááááár. Miért lennék én olyan okos heh
Nem kenyerem az okoskodás, csak segíteni szeretek

Hacker
Jó. Leégtem. Na oszt? Senki sem tökéletes

Épp ezt mondom en is csak már unom hogy Hacker olyan okos

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Legalabb itt ne kotekedjetek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Olvasd egy kicsit visszább a SAJÁT hozzászólásaidat...azért az sem igazán tekinthetõ fórumozásnak. Pláne mikor a 10000.-re hajtassz és utánn a ki is elemzitek hogy miért nem sikerült. Bahh... errõl ennyit.

Valaki télleg segíthetne Randalnak. Már csak ennyi kell a tökéletes magyarításhoz.

Randal:Egyébként ha neked meg van ez a progi akkor küldd el a szöveggel együtt, hátha tudok vele kezdeni valamit, bár gondolom nincs meg és ez a probléma.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hát igen, a fû áldásos hatása

Yang: Skandi- senior shao wari

Nekem nagyon bejott am!😊 Green Powa!😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Esrohnoil
A jobbik tanoncvértet csak akkor kapod meg, ha eléred a 4. kört a mágia szintjében.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Pedig sok pénz van a fûbizniszben. 😊
...és az sem utolsó látvány mikor az összes tábor nagy része a te általad elosztott füvet szívja.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hacker
Elékezdtem a szektatáborral egyszer, de abba is hagytam. Nem tetszett....

Hacker
Ejnye ejnye skacok. Chatalni menjetek a chat.hu-ra, cvagy az sg chatre, itt fórumolni szokás

XCoMA
Van itt valaki?

XCoMA
Thx!
De már mint látod megoldottam!

Templomosként csak egyszer vittem végig, meg is örültem mert guru vértet akartam, de nem tudtam szerezni. Remélem másnak nem sikerült mert ha igen, akkor újra kell játszanom, hogy megnézzem! 😊
NEm, legalábbis nekem nem, de ha haladsz elõre a játékban akkor kapsz majd jobb vértet is ne félj!
Randal
Sziasztok!

Segítségeteket kérem!
Elkészült a Gothic 1 magyarosítása, a hibák ki lettek javítva, de a fájl nem lett átkonvertálva ugyanis a srác aki végezte a munkát eltûnt.
Nos, gondolom senki nem akarja, hogy ez a munka befejezetlenül maradjon.
Egyébként egy txt kiterjesztésû fájl tartalmazza a szöveget és ezt kellene vdf formátumba átkonvertálni.
Ha jól emlékszem a srác Perllel csinálta.
Aki tudja hogyan kell megcsinálni vagy legalábbis végzett ilyen munkát az írjon ide:
[email protected]

Bandew
Hát azt már nem. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
De ha már mindenki csicsikál, akkor én is megyek.
Bye-bye!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
kére=képre

Bandew
Ha esetleg pedig nem tudsz rákattintani egy kére, és úgy akarod belinkelni, akkor jobbklikk -> Tulajdonságok és ot lesz a pontos cím.
Én mindig ezt az url-t adom meg, mert ez biztos jó.

XCoMA
Na asszem én is megyek!
Bye!

XCoMA
Itt!

Hacker
bocs. allógtam chatelni. Majd még jövök...máskor. bye

XCoMA
A disznó!!!!!

XCoMA
HAHAHAHAHAHA😄DDD

XCoMA

XCoMA
Na most hogyan?

XCoMA
http://fm5.freemail.hu/fm/download?sid=A9g2l/RfLQ.IjUofD1lYWVtMDk-PDY3JzY_Ga.MUwGCrv2Q9B04ctB2&c=1&id=RFNDRjAwMTEuSlBH

XCoMA
Köszi!
Hova érdemes felküldeni?(freemail?)

Hacker
Elõször fel kell pakolnod a netre. Aztán mikor ránagyítasz, a böngészõbe beíródik egy kódsor. Ezt másolásra kell elõkészíteni, majd itt nyomj a "kép" menüre, és illeszd be a kódot, és volala

Hacker
Huh. Hál istennek sikerült.

XCoMA
De hogyan kell a saját képemet?

XCoMA
Ismerem! nem rossz!
A kis vandál!😄DD

Hacker
(Lehet hogy nem sikerül. Most csinálom elõször)
Itt egy kép, a Mafia címû, REMEK gamerõl, Mafiahq honlapjáról:

XCoMA
OK!

XCoMA
Az meg mi a...?

Hacker
Fel kell tenni a netre, és megadni az elérési útvonalát. Várj mindjárt keresek egyet.

XCoMA
????

Hacker
Html kóddal. Máshogy nem lehet.

XCoMA
De hogyan?