21229
-
#12256 Mennyi lehet az esélye annak, hogy valaha elkészül a magyarítás? Hk írta a fórumra, hogy egy-két hét, mindezt harmadikán, ma van 16. -
#12255 Oks talán annyit össze tudok kaparni... -
#12254 Matrix hub, keress asszem az egyiken van 20 gigás megosztással is -
#12253 Ehh:(
De vmi warezhelyet nem ismertek ahol fennvan valamejik?Nincs sajna 50gigám megosztásra dcre -
Braveheart #12252 Nekem megvan az 1 dc++-on is, de míg átmenne chelloval... :)
a 2 kiegészítője engem is érdekelne -
#12251 Gothic 1 Engem is érdekelne :) -
#12250 Nemtudjátok honnan lehetne leszedni a Gothic 1-et vagya Gothic 2 The Night Of The Raven-t?
Mert már kerestem sok warezen de nem akadtam rá csaka sima gothic 2-őt találtam azmeg megvan... -
#12249 Köszi azt megtaláltam és lépésről lépésre azt csináltam végig, mellesleg a letöltött add-on ba benne van egy txt-be is, csak , mint utollag kiderült, VGA-driver miatt szarakodott.
Amikor a D3DX-et megláttam a hibaüzenetbe akkor gyanakodtam.... de azért inkább rákérdeztem, hétvégén meg már untam... és nekiáltam próbálgatni.
Első próba egy teljes sika + reinstalll de ugyse mükx, aztán gondoltam a VGA-ra, úgyhogy feltettem a 3.7-es drivert azzal meg elindult.
Szóval nem a telepítési sorrend, vagy telepítéssel volt gond hanem a VGA driver túl Új. (LOL de ez van) -
#12248 Nah, nem hagyott nyugodni...(a lelkiösmeret hejába)..
sz'al itt találod a G2Addon telepítési módját: #12065 -
#12247 Egy "jó pár" hozzászóllást visszaolvastam, de nem találtam ezért kérdeztem rá .... amúgy meg időközben rájöttem, az ATI Catalyst 4.7-el nem mükx, de régebbivel (3.7-el próbáltam) már mükx.
Azért kösz. -
#12246 És mi akadájozza a rajongókat hogy elkészitsék?
bizti h lenne rá jelentkező. legalábbis sztem -
#12245 De akkor kezdjük az elsővel. -
#12244 Csak fel lett vetve mint ötlet...
Én benne lennék. -
#12243 Régebben mintha lett volna egy olyan hir hogy a Gothic 2-őt szinkronizálni fogják. mit tudtok erről a hírről?
igaz? és ha igaz akkor mikor lessz kész? -
#12242 Olvass vissza, már eccer leírták (én is)... olyan jól, újra nem tudnám összeszedni.. -
#12241 Hi
Angol gothic2-re próbálom feltenni a német add-on-t, s mikor a gothic1.30_de.exe /x -et elindittom ott miket kell kijelölni, vagy hova kell azokat a cuccokat bepakolni ..... mert már próbáltam úgy hogy az egészet a system könyvtárba, csak az exe-t a system-be a többit nem jelöltem ki de amikor elindittom a játékot utánna fekete képernyő és kiírja hogy vala D3D .... akrámi error és OK gomb amire kilépik.
Ha valakinek van ötlete mi lehet, volt már iylen gondja és tuljutott rajta annak hálá lennék egy megoldásért :)
Kösz -
#12240 and down :-) -
Joi #12239 up :) -
#12238 Ooops, ez ua mint ami az addon lemezén a fontos pecsek alatt szerepel... -
#12237 Naon köszönöm... :))) (azthinné az ember az 1.0 -nál frissebb pl az 1.0b - nem?) -
Sanca #12236 En rpgdotrol szedtem, ahogy spatz mar belinkelte. -
#12235 http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?p=362149
http://www.realmsoftorment.net/gothic2/G2aTT-G2TNoTR_v1.0.exe -
#12234 Tudnál adni az angolosítás legújjabjához egy pontos linket? -nemtom, vmit rosszul csinálok és nem találom. ...előre is köszi... -
Sanca #12233 Np:)
Vizmagusnak akkoris lehet ugye menni ha mar tuzmagus vagyok(1st cicle)? -
balty #12232 Köszi így már műkődik -
Sanca #12231 GothicStarter.exe-vel kell inditani, es ott a night of reavent kivalasztani.
Meg van annal ujabb angolositas is, a 1.0. (b a betat jelenti, szal a sima 1.0 ujabb) -
balty #12230 Feltettem az angolosítást (G2aTT-G2TNoTR_v1.0b5.exe), de a felírat így is német az elején. Sőt a menüben is. Mi lehet ennek az oka? -
#12229 Dézd meg ott! -
#12228 És máshol hol találnám? -
#12227 Anno a matrixon volt! -
#12226 Gothic 1-et honnan tudnám leszedni? a dc-n melyik hub ról? -
Sanca #12225 Err, erre nem gondoltam:) Meg jo hogy csak 3 orat b*sztam el keresgelessel:) -
#12224 Ha most szeded, benne van minden... -
Sanca #12223 Tudna adni vki linket a kieg crackre? Vagy e-mailbe([email protected]) elkuldeni vagy vmi. -
#12222 Ez egyik a másikal adja a gigászi játékot! -
#12221 A G1 nekem is jobban teccik... -
#12220 Hmmm ... olvastam itt egy "COOP jatékok neten" (, vagy mi a címe a topicnak) -ban, hogy létezik hozzá COOP mod. Meg hogy bétában van még a kicsike, meg német szájton. De némethez gyengus vagyok, meg az összes interenttel kapcsolatos tudományom is kevésnek bizonyult ahoz, hogy megtaláljam a fentebb említett modot. -
Gary #12219 Mondjuk úgy, hogy magyaríthatnád...
1 hétig NET-függőségi teszten leszek (kicsatlakozva a mátrixból), remélem addig az ATW kegyes lesz és nem töröl!
Jó játékot! -
#12218 Ha jól emlékszem nagyonvisszább volt link csak jó lenne ha valki berakná! THX -
Sanca #12217 Vki tudna adni linkeket 1.3-as, 2.6os pecsre, 2.6os crackre(ugy vettem ki a kommentekbol hogy ezek kellenek)?