Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XCoMA
Hi!
Most kezdtem el a Gothic 2-õt(1-szer játszottam végig), s jöttem fel a fórumra. Én hacker egy régi üzenetére -amelyben a Gothic 3-ról ír- szeretnék reagálni: én is úgy tudom, hogy 2005 3. negyedévében jelenik meg,de nem leszünk végre kezdéskor pizsamás gagyi kis parasztok😊) és iszonyúan jól ki lesz dolgozva(élethû grafika, no bug stb...).
DE ÉN 2005-IG NEM FOGOM KIBÍRNI!!! Egyébként az 1 nagyon jó??(valami kell addig!)

Bandew
"únod"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rincewind
THX! Baró nagyon a térkép.
Hacker
A játékot már végigjátszottam. Az 1-et is,meg a 2-t is kétszer. Szóval én márcsak tudom a dolgokat 😉
A játék végére az 1-ben 31-es szintû lettem mindig, de nem ez a legjobb eredmény.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Neeeeeeeeeem. Akkor inkább leírom rendesen.
A chapterektõl függ. Elõször el kell döntened hova akarsz beálni. Abban a táborban, meg kell csinálnod minden küldetést, ezek lesznek a fõ küldetések. A másik tábobelieket csak némi ércért, meg/vagy néhány Tp-ésrt érdemes megcsinálni, de ezek nem fontosak. Aztán szépen beállsz valahová, majd késõbb megint döntened kell, hová akarsz továbbfejlõdni (árny ->õr v. tûzmágus, zsivány ->zsoldos v. vízmágus, tanonc ->templomos v. guru). ha már ez is megvan, akkor megint szépen mész elõre a gameben. Csinálod a fõ küldetéseket (ilynkor már nem is lesz csak 1 küldi a naplódban, ha jól csináltad) és majd a 4. 5. chapterben végre árusítanak kétkezes fegyvereket, és tanulhatsz kétkezes fegyvertechnikát.

Felõlem találkozhatunk, csak hol laksz. Mert azért nem utazom el az ország másik végébe e miatt. Meg lényeg hogy ráérek-e, meg hogy te ráérsz.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Az 1ik Khorinis É-i kijaratatol par lépésre van. 7db van az 1. mapon. 1 ilyen szempontbol hasznos link: http://home.arcor.de/yurij/gothic/

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hacker
Egy csomó helyen. Pl, Buster házánál, egy fatönkön. Bengar farmja mögötti lépcsõsor végén egy másik fatönkön. A vilkágítótorony mögött. Meg a bányavbölgyben is van, egy csomó helyen (út közben, lefelé a hegyrõl, a mocsárban a sárkánynál)

Rincewind
Emberek, hol a rákban találok Dragonroot-ot?!?
Hacker
A kettõben nem muszáj, csak a legfontosabbakat. Az egyben nincs túl sok potya küldi (ez attól függ, hova akarsz beállni), de megvagy nélkülük. Csaka fõ kületések a lényegesek, de az egyben nem is igazán kapsz mást.

Hacker
Mert még a boltban nem lehet kapni kétkezest!

Hacker
Kétkezes fegyvertanító, csak akkor lesz, a már vehetsz kétkezes fegyvert. Akkor Lee tanítat. Vagy az a fickó, aki harcokat engedélyez az arénában. A játékban semmiféle magic crossbow nincs. Van War crossbow, de gondolhatnád, hogy a legjobb fegyverek majd csak a game végén lesznek elérhetõek.

Bandew
Ez egy jó kérdés.
Legyen ez a karácsonyi ajándékunk, LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI !

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tibor16
Sziasztok, szia Randal,
mikor lesz már meg a G2 fordítása?
Azóta is napirenden van nállam, arra várok, hogy újra játszam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hacker
Kinek kell kód az 1-hez? Na jó, itt tényleg voltak akik kértek, de sztem elég nagy hülyeség kódolni. Nincs sok értelme.

Ay Arx Fatalis szerintetek milyen játék?Messze van a Gothic1- estöl?

Hacker
Az 1 sokkal jobb mint a kettõ. A története sokkal jobb,és egyszerû. Könnyû megérteni (most meg pláne mert magyar). Ráadásul az irányítás sztem az 1-ben jobban remekelt. Nekem jobban tetszett, mit a 2 bár én is a 2 végigjátszása után szereztem meg!

Hacker
Csak azt ne mond hogy a goticban nincs elég! Szerintem igen sokunknak kellett már újra és újra betöltenie, mert kinyírták. Kihívás kell? Nesze neked!

Amúgy az biztos, hogy az 1. részben, sokkal nagyobb kihívás volt. Ott a farkasok tényleg falkában támadtak, és a vérebekkel is meggyûlt a bajunk. A kettõben már nincsennek ilyen kemény harcok, ígyhát nem értem miért rinyálnak a cikkírók a 2-rõl, hogy iszonyat nehéz (túl sok pancsert alkalmaznak manapság)!

Hacker
Jaja. Át lehet. Énis átjutottam, de......inkább nem mondom meg mi van mögötte.
A lényeg az, hogy csak egy Dragonsnapperré változás tekercs kell hozzá. Emlékszel hol volt Xardas régi tornya az 1-ben (egy tó közepén), na innen indul egy folyó lefelé. Ússz le teljesen, majd mikor a végén vagy, mássz ki a JOBB oldalon. Itt használd a tekercset, és kezdj el mászni, ugrani, ügyeskedd fel magad.

Lehet ogy másik gyorsabb szörny tekercsével is megy, és sárkánysnapperrel csináltam. Így be lehet jutni.

Szevasztok!
Igazából már a végéhez közeledek a G2-nek. Az eslõ rész huszanhatodik végigjátszása után is nagy élményt tudott nyújtani. A legérdekesebb hogy a gépem egy 800-as 128 sdr és tnt2-64. Na ehhez mit szóltok, igazán szép teljesítmény tõle.

És lenne egy kérdés, hogy lehet átmenni a nagyfalon túlra, ha átlehet?

Vki irja mar meg hogy mi a gothic1-nek a bin/cue-s fajlneve.Dc++-on megprobalok rakeresni.

En is Gothic2 utan szereztem be az 1-et. Es nem csalodtam... Talan meg jobb is volt mint a 2.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mike at home
na mexereztem a Gothic1-et! most már csak szabadságra kéne menni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ez igaz...

War. War never changes.

A Gothic 2 kiegeszito angolul kb mikor jelenik meg?

Egyébként hol maradna a kihívás??

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

gamespy az egy nyápic amcsikat tömörültetõ pénzéhes szervezet, nem értenek a témához, hidden and dangerous 2-t is lehúzták, ellenben a call of duty-t istenítették

Methylisocloro
Nem ez az elsõ review ami a játék nehézsége miatt pontozza le a Gothic 2-õt. Vagy inkább a cikkíró bénasága miatt. Szerintem ez nem lehet szempont. Olyan dolgok miatt sírnak hogy jaj de nehéz a helyzet ha több farkas támad több irányból, meg jaj nem tudok a gyorsabb szörny elõl elfutni. Hát igen...

A GameStar meg 96%-ra ha jól emlékszem.
Én meg 100%-ra

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Methylisocloro
A Gamespy 2/5-re értékelte a Gothic 2-öt. Túl nehéz volt neki a játék. Szegény...

Hanyadik?

Születésnapod volt Randal?

Akkor így utólag Bódog Születésnapot!

E öröm, bódóttá!

Hacker
Áh. Zaki már lerendezte. Minden ok. A téma (topic) lezárva

Hacker
MI AZ HOGY NYITOTTAK!!! Na belököm a szöveget oda is, hátha becsõdöltetjük. Tessék ide jönni! Legalább 10000-ig jussunk már el. Aztán majd új topic a 3-nak.

Mikor fog folytatodni a gothic2 forditása?BOLDOG SZÜLINAPOT RANDAL.

Randal!
Azért még:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Meg még vagy 90-et, jópár Gothic-al
Szid

Yang: Skandi- senior shao wari

Esrohnoil
Boldog szülinapot!
Talpad érjen bokáig.... izé. szal vmi ilyesmi

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Köszönöm szépen mindenkinek!😊

Felhívás!

Van valaki aki ért a Perlhez vagy konvertáláshoz?
Vagy egy ilyen ismerõse?
Mert ezen múlik, hogy végleges lesz-e ez a k*rva k*ba**ott fordítás.

Ja, NEM ÉN FORDÍTOTTAM!!!
Én csak elkezdtem, meg koordináltam.😊))

Duzsuki
Sajnos valaki már nyitott ujj forumot az addonhoz, igaz oda nagyon keveset írnak. De sajnos az a kevés sem ide kerül

Duzsuki
Boldog Szülinapot Randal.
Csak igy tovább!

Hacker
Van olyan hogy "hozzáadás a kedvencekhez2, jobb felsõ sarokban. Akkor gyorsan idejöhetsz. Persze nem árt párszor megnézni elõtte, hogy mégis merre járunk a sorban. Nem ártana feldobni egy témát. Kezdünk lemaradni.
Ja és mégvalami.......NEHOGY ÚJ TOPICOT NYISSATOK AZ ADDONHOZ!
Már majdnem a 10000. ozzászólásnál vagyun, és azis gotic 2. Úgyhogy maradunk idebent

Hacker
BOLDOG SZÜLINAPOT RANDAL

CarajoEsp
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bandew
Boldog születésnapot a Gothic1 fórdítójának, Randalnak!

Esrohnoil
Severance: Blade of Darkness:
bár már nem mostani, de nekem tetszett. Kicsit nehéz.
Arx Fatalis:
elég humoros az eleje felé, aztán átmegy erõsen a végére horrorba...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hali,
ismertek a Gothic-hoz hasonló színvonalú "first person" nézetû kalandjátékot? Kard, íj stb.
2005 még messze van :-(
Köszi
Methylisocloro
Akkor ezért nem találtam ma reggel!

Duzsuki
Hi

Miért nem írtok!
Már majdnem lekerültünk a listárólA harmadik oldalon találtam.

Hacker
Dusztom sincs. Majd....egyszer....talán....valamikor....

hi!lenne egy furcsa kérdésem, de ezért nem akartam új topicot nyitni.szeretném vhonnak megszerezni a spiderweb software-tõl az exile sorozatot, annak is a legutolsó darabját a blades of exilét.az olyan topikokba írok ahol kalandjátékosok vannak, hátha tud vki segíteni.az oldalukról csak demót lehet leszedni.

mikorra lesz meg kb a koplett fordítás?