Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem el a Gothic 2-õt(1-szer játszottam végig), s jöttem fel a fórumra. Én hacker egy régi üzenetére -amelyben a Gothic 3-ról ír- szeretnék reagálni: én is úgy tudom, hogy 2005 3. negyedévében jelenik meg,de nem leszünk végre kezdéskor pizsamás gagyi kis parasztok😊) és iszonyúan jól ki lesz dolgozva(élethû grafika, no bug stb...).
DE ÉN 2005-IG NEM FOGOM KIBÍRNI!!! Egyébként az 1 nagyon jó??(valami kell addig!)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A játék végére az 1-ben 31-es szintû lettem mindig, de nem ez a legjobb eredmény.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A chapterektõl függ. Elõször el kell döntened hova akarsz beálni. Abban a táborban, meg kell csinálnod minden küldetést, ezek lesznek a fõ küldetések. A másik tábobelieket csak némi ércért, meg/vagy néhány Tp-ésrt érdemes megcsinálni, de ezek nem fontosak. Aztán szépen beállsz valahová, majd késõbb megint döntened kell, hová akarsz továbbfejlõdni (árny ->õr v. tûzmágus, zsivány ->zsoldos v. vízmágus, tanonc ->templomos v. guru). ha már ez is megvan, akkor megint szépen mész elõre a gameben. Csinálod a fõ küldetéseket (ilynkor már nem is lesz csak 1 küldi a naplódban, ha jól csináltad) és majd a 4. 5. chapterben végre árusítanak kétkezes fegyvereket, és tanulhatsz kétkezes fegyvertechnikát.
Felõlem találkozhatunk, csak hol laksz. Mert azért nem utazom el az ország másik végébe e miatt. Meg lényeg hogy ráérek-e, meg hogy te ráérsz.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Legyen ez a karácsonyi ajándékunk, LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI !

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
mikor lesz már meg a G2 fordítása?
Azóta is napirenden van nállam, arra várok, hogy újra játszam.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Amúgy az biztos, hogy az 1. részben, sokkal nagyobb kihívás volt. Ott a farkasok tényleg falkában támadtak, és a vérebekkel is meggyûlt a bajunk. A kettõben már nincsennek ilyen kemény harcok, ígyhát nem értem miért rinyálnak a cikkírók a 2-rõl, hogy iszonyat nehéz (túl sok pancsert alkalmaznak manapság)!
A lényeg az, hogy csak egy Dragonsnapperré változás tekercs kell hozzá. Emlékszel hol volt Xardas régi tornya az 1-ben (egy tó közepén), na innen indul egy folyó lefelé. Ússz le teljesen, majd mikor a végén vagy, mássz ki a JOBB oldalon. Itt használd a tekercset, és kezdj el mászni, ugrani, ügyeskedd fel magad.
Lehet ogy másik gyorsabb szörny tekercsével is megy, és sárkánysnapperrel csináltam. Így be lehet jutni.
Igazából már a végéhez közeledek a G2-nek. Az eslõ rész huszanhatodik végigjátszása után is nagy élményt tudott nyújtani. A legérdekesebb hogy a gépem egy 800-as 128 sdr és tnt2-64. Na ehhez mit szóltok, igazán szép teljesítmény tõle.
És lenne egy kérdés, hogy lehet átmenni a nagyfalon túlra, ha átlehet?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
War. War never changes.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Én meg 100%-ra
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Akkor így utólag Bódog Születésnapot!
E öröm, bódóttá!

Azért még:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Meg még vagy 90-et, jópár Gothic-al

Szid
Yang: Skandi- senior shao wari
Talpad érjen bokáig.... izé. szal vmi ilyesmi

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Felhívás!
Van valaki aki ért a Perlhez vagy konvertáláshoz?
Vagy egy ilyen ismerõse?
Mert ezen múlik, hogy végleges lesz-e ez a k*rva k*ba**ott fordítás.
Ja, NEM ÉN FORDÍTOTTAM!!!
Én csak elkezdtem, meg koordináltam.😊))

Ja és mégvalami.......NEHOGY ÚJ TOPICOT NYISSATOK AZ ADDONHOZ!
Már majdnem a 10000. ozzászólásnál vagyun, és azis gotic 2. Úgyhogy maradunk idebent

bár már nem mostani, de nekem tetszett. Kicsit nehéz.
Arx Fatalis:
elég humoros az eleje felé, aztán átmegy erõsen a végére horrorba...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ismertek a Gothic-hoz hasonló színvonalú "first person" nézetû kalandjátékot? Kard, íj stb.
2005 még messze van :-(
Köszi
A harmadik oldalon találtam.