Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duzsuki
Hi Bandew
A legujabb Daemontools-sal már lehet minden imaget mountolni a neroét is. Egyébként a neronak van saját mountoló progija.
Egyébbként lehet, hogy túl gyorsan írta a cd-ét a haverod ilyenkor szokott olvasás képtelenség lenni velem is volt már ilyen csak nem játékkal hanem filmmel. De lehet még fizikai sérülés is a cd felületén vagy az adathordozófelület sérülése a cd másik oldalán, egyébbként az sokkal gázabb mintha az alsó fele sérülne meg.

Hunnenkoenig
En becsben vettem nemetül. Szoval ebben nem tudok sajna segiteni.

Bandew
Hol lehetne megvenni, és most mennyi az ára? A CDGalaxisnál nem találtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Óóóóó!!!!!
Kösz a tippet!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Hehe, nekem eredetiben van meg.

Bandew
De szerintem már nincs meg neki az image. Hát akkor gáz. Miért te az Imaget írtad fel a CD-re?

Hunnenkoenig
Cd-röl masolni nem szabad! Akkor mar tenyleg nem müködik.
A legjobb lenne, ha felegetned az imaget cd-re ugy ahogy van, aztan fel a vinyora es utana daemontools.

Hacker
Mondjátok, melyik az a Trails of Darkness, és mi köze a Gothic-oz?

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Dik azt én még ki sem próbáltam. Úgysem tudok mit csinálni itthon....áh fel is teszem!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Bandew
Nahát ez furi. Kipróbáltam azt, hogy a CD fájlait felmásolom a vinyóra, és onnan telepítem. El is indúlt a telepítõ, de megint kiírta a hibaüzenetet. Úgyhogy szerintem a Daemon Tools sem segíthet, egyszerûen a CD-vel van valami gáz.

Na mindegy remélem az Arx Fatalis demoja azért mûxik. 😄

Hacker
Próbáld Alcohollal.

Bandew
Bár lehet, hogy õ kiírta magának CD-re az imaget, aztán nekem a saját CD-jérõl. Az úgy már gáz?

Bandew
A haverom írta át nekem, de neki imageben van meg.
De (mint írtam lejjeb) ez közvetlen a telepítés elején van.

Hunnenkoenig
Ja, a ship.bik a legutolso fajl, szoval ne fajjon a fejed, hogy meg valami lemarad.

Hunnenkoenig
Hat honnan van a jatek? Nem image-ben töltötted le?

Egyebkent van egy megoldas erre, most jutott eszembe. Figyeld a telepitest es amikor a ship.bik nevü fajlhoz er, akkor szakitsd meg.

Ekkor nem törli a fajlokat, amiket eddig telepitett.
Utana, ha kesz vagy, masold be a könyvtarba a ship.biket a cd-röl.

Menni fog.

Bandew
De hát mondom, hogy átraktam a sima CD olvasóra, és ott sem ment. A Neroval meg csak olyan imaget tud csinálni, amit a Daemon Tools nem tud beolvasni.

A francba, pedig most szerváltam be egy 512 DDR Ramot, gondoltam uccu neki Gothic 2. 😞

Hunnenkoenig
A gothic2-t nem lehet CD-irorol telepiteni!

Ha a cd romrol sem megy, a legjobb, ha hagyod image-ben a wincseszteren es Daemontools-al bemountolod. Akkor tökeletesen megy!

XCoMA
ZSÍR!!!!!

Hacker
Passz........

Hacker
Lee-tõl. Én mindig tõle tanultam.

Shongi
Hi 1.Lenne egy hozzászólásom ezekhez a magyarosításokhoz, nem tudom hogy mindenkinek így van-e vagy nem de nekem nem kezeli rendesen a naplót, miután felteszem a cuccot semmi sem válltozik a naplóban hiába teljesítek vagy kapok új küldiket, persze attól még teljesítve lesznek de akkor is idegesítõ. 2.A gothic egyben 5.fejezetben ki a fenétõl tanulhatnék kétkezes harcot, mert én senkit sem találtam aki segítene?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

hen-tes
mármint a játékba, pl víz mint a morrowindbe ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ebbe van pixel shader ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Bandew
Átkötöttem az IDE kábelt a Cd olvasómra, és így se ment. 😞

Bandew
Nem. de hogy nem hiányzik az biztos, mert ez az alap Gothic fájl, ami kb 660 Mb. Ráadásúl a telepítõ is ezzel az exe-vel indúl, tehát ha nem lenne meg, akkor el se indulna.

Hacker
Talán hiányzik a file. Felinstalláltad már azelõtt, UGYANEZT a cd-t?

Bandew
Rögtön az elején, amikor a gothic2setup fájlhoz ér. Az a második fájl a telepítésben.

Duzsuki
Ez mikor jelent meg?
Amikor nekiálltál (akartál álni) a telepítésnek?
Vagy akkor amikor végeztél a telepítésssel?

Hacker
Ha több mint 1 cd olvasód van, tedd be a másikba, és akkor talán felismeri. Lehet hogy karcolt a cd, vagy már rég takarítottad az olvasódat, esetleg az installációs program, nemott keresi a cd-t, ahol kéne. Vagy vírusos a géped 😛

Bandew

Na valaki ebbe lécci segítsen.

Duzsuki
Öröm a köbön, hogy végre van neted Koenig.
Már csak HornOxot-ot kellene megtalálni.
Nagyon jó lenne ha elkészülne a teljes magyarosítás, szerintem ez minden magyar gothic-os álma.

Bandew
Cska szért mert valami ilyet ír. Várj, mindjárt benyomom, aztán segíccs lefordítani, mert hülye vagyok.

Hacker
Sztem tökmindegy. Persze lényeg az, hogy tudjon olvasni... 😉

Bandew
Ja, és egy kérdés:
A Gothic II-t nem lehet CD íróról telepíteni? Csak mert nekem kiírt valami hibaüzenetet a telepítõ, és sajna most nincs kétcsatis IDE kábelem, így nem tudom az olvasót rákötni a gépre. Remélem, hogy csak ez a gond.

Bandew

Hunnenkoenig
Sziasztok sracoooook!!!!

Ujra van internetem! Jippieeee!

Kutatom HornOxot, hogy folytathassuk a forditast!
Ha van valtozas, szolok!

Jézusom! A harmadik lapra csúsztunk le.

Randal: még senki sem irt ide olyat hogy ért hozzá 😞

#10083 - nál van egy link.Még én sem néztem meg.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Grave Digger
köszi, mert kiszedtem valami eldugott helyrõl egy üres rúnakövet, és kéne belõle csinálni valamit, hátha ad rá valami extrát😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Hacker
Ha tûzmágus leszel, akkor majdnemminden egyes mágus tud rúnakészítést tanítani. Ha paladin, akkor a városházán egy másik paladin (ott van a bejáratnál.Zsolosként nemtanulhatsz mágiát.

Grave Digger
Sziasztok, valaki segítsen már, hogy kitõl tudom megtanulni a rune készítést? nagyon kéne😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Hacker
Ne kérdezz. Én nem fogadtam. Mikor akartam, akkor már nenm lehetet. De sztem úgy van, hogy felteszel egy bizonyos ércet, majd kihívod valamelyik harcost, levered és besepred a pénzt. Gondolom így van, mert a harcosok nemigen harcolnak az arénában.

Hacker
GOTHIC 1 MAGYAROSÍTÁS (ez még nem a véglelges)

Bandew
user.sync.hu/randal

Shongi
Gothic 1 magyarosítás hol találok?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Esrohnoil
Éjfél elõtt 5-10 perccel legyél ott, és pontban éjfélkor történni fog vmi.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hacker
allottam=hallottam

Hacker
ÁH. A Knights Of The Old Republic. Nemigazán allottam róla, csak azt tudom hogy Star Wars Rpg.

hen-tes
az új star wars rpg

Hacker
Melyik az a K.O.T.O.R.?

hen-tes
melyiknek nagyobb a gépigénye ?