21229
-
romero83 #12416 Lehet, hogy az a baj, hogy volt egy levél Luciatól Elrichnek, és túl hamar adtam volna neki? (Leült a sátorban).
Mert egyik haverom akkor adta oda a levelet amikor már visszament a városba. És úgy neki továbbment a játék.
Szoval nemtom most mi van, már egész nap keringek körbe-körbe és nem haladok sehova. -
romero83 #12415 Vatras adja, az elején, amíg nem teljesítem nem mehetek el az új világba, mert Saturas nem adja ide a gyűrűt. -
#12414 Melyik is ez a küldi, ki adja? -
romero83 #12413 Hi!
Tudna nekem valaki segíteni?
Az elveszett emberekről lenne szó (missing people).
Hogy lehet ezt a questet végigvinni?
Mert már az egész pályát körbejártam, mindenkivel beszéltem és semmi. Megtaláltam Elrichet is, csak nem jön velem vissza a városba. Please HELP! -
#12412 mert elvileg aszonták valhol hogy a nekromácia sötét rendjébe is belépésem lehet -
Szid #12411 Alapból ugyanaz, de lehetsz még Vízmágusbarát vagy rabló-kalóz. Gondolom én -
#12410 Ja emberek! mien uj karakcsör vagyon azadonban ,,? -
#12409 EGyetértünk!!!!!! én bevégeztem mind a 3 karival és most már addonialázódni is akarok ;) -
#12408 Én most már kivárom a 100% magyart, ha karácsonyig tart is. Negyedszerre végre minden egyes párbeszédet érteni szeretnék. -
#12407 Nembítam magammal felraktam a gothic 2-t és elkezdtem, igaz vagy fél órát játszottam de az is jó volt!! :) -
#12406 igaz multilanguage game nem? :) -
sanyiiiii #12405 Akkor orosz alapjátékra rakd a kieget és máris a szöveg fele orosz lesz:) -
#12404 De azért lol baze, h. németül szövegelnek benne, angol a felirat, én meg magyar vagyok. :) -
#12403 jáccál te is a némettel angolosítva, ahogy mi is csináljuk. :) a semminél jobb. -
#12402 De. Nem lesz :( -
Joi #12401 Semmi :(( -
#12400 Sziasztok!
Eh, ez jó lenne, mert még az 1-be is vbannak hibák és senki se tudja megcsinálni. pedig csak Perl kellene hozzá.
Egyébként semmi hír az angol kiegről?
-
#12399 Nekem már nagyon nagy gothic hiányom van,de már megvárnám a fordítást. Amúgy valamelyik gamestarban az volt hogy 2005 nyarán lesz G3-om!! Na ennyi csá! -
#12398 Akkor ideje nekiállnotok.
Készüljetek fel rá h. hosszú és pár helyen gondolkodni kell... -
#12397 Köszesz! Sztem is! ,Yeah(aszem ja),bár még én sem jáctam, majd foook :D -
#12396 Kis off:
Jó a logod Jhonyy :)
Longes Jurneyből van a csaj ugye? Jó játék, bár még nem volt szerencsém játszani vele
Sry az offért.
-
#12395 nemtom hol tanítják, és azt se hogy miből lehet kinyerni. Ha tudnám már megmondtam volna. sry. -
#12394 De hogy nézne már ki hogy egy középsulis magyar csávó felyleszti a gothicot, ha nem járnék suliba meg egy picit jobban értenék a motorkészítéshez, még meg is próbálnám.... höhö -
sanyiiiii #12393 Ohh értem.
Akkor 1 utolsó black ore kérdés: hol lehet megtanulni a kinyerését és miböl lehet kinyerni???
nah ez má 2 volt most már kussba maradok -
#12392 Lehet venni is, meg ki is lehet nyerni valamiből. -
sanyiiiii #12391 több is van ? én csak egyet daláltam de ugy tünik akkor bennem van a hiba. -
#12390 Nemtok németül :PPPPPPPPP -
#12389 Hú már nemtom. Magas szintű rúnákhoz kell az biztos. asszem a démonidézéshez keell egy, meg a holtak sseregéhez is. -
#12388 Azt merészlejék! Visszarúgom őket németországba ha nem adják ki PCre az biztos! -
sanyiiiii #12387 Internet, távmunka -
sanyiiiii #12386 Melyikhez?????? -
#12385 Én jelentkezek, de majd bejárok suli mellet németbe dolgozni!!!! -
#12384 Egyébként azt hittem már csinálják... -
#12383 Jelentkezzünk. -
Joi #12382 Ja. És majd megjelenik a G3 konzolon, németül :((((((((( -
#12381 A Piranha Bytes - honlapján új alkalmazottakat keres a Gothic 3 projektjéhez
Tehát folytatás várható ... -
#12380 Mágusoknak kell egyes rúnákhoz. -
sanyiiiii #12379 A black ore mire jó??
Csak mert van egy a kocsma mellett a zombis barlangban de nem igazán jo semmire csak elhasználható és akko szédülök mg belémvág a villám. -
#12378 Még egy kérdés, mire jók a black ore-ok??? -
#12377 Az a később mikor jön el???
Ja és csak kétkezes verziója van, mert valami német oldalon az egykezesek között is szerepelt.