Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Vedd vissza a grafikai dolgokat, és ha akkor sem megy, akkor valami lassítja a gépedet, és ezen csak a win reinstall segít rendesen.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
(Ha mégis, és valaki rájön, AZONNAL írja meg. thnx)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Egyébként mi ez?
LSC: Jobb ha azt nem töltöd le, de ha mégis kell, akkor nesze Gothic2.hu

(ha tévednék akkor bocsánat ha találsz egy helyet akkor szólj)Max haveroktól tudod megszerezni HEHE nekem meg van HEHE

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Majd meg zargatom....
Ha vannak uj fajlok, kiteszem öket es elküldöm neked is.
Majd megkerdem, hogy csinalja. Egyszer mar elküldte a cuccot, de tökhülye voltam hozza :-)
Még egy kicsit csendes állapotban leszek vizsgaidõszak végéig, de akkor odaadom a lefordított videókat a 1-hez.
Hunnenkoenig: HornOx visszaküldte már a fájlokat?
Ha kapcsolatban vagy vele, nem kérnéd meg, hogy írja le hogyan csinálta, mert akkor megpróbálnám én is.
Köszi.
Mindenkinek: A terkepek meg vannak, mostmar nem kell küldeni! Köszi!
Na és hogy holvan a szörny, hatudod holvan az átjáró a bányvölgybe, akkor attól balra van egy sarok ez a hely a térkép legkeletibb része itt van egy segítséged is egy ijjász de nem tul jó harcos nagy eséjjel jobb mind te.
A bányvölgyi átjáró megtalálása a tavernától kell elindulni itt minden út ki van táblázva nehézz eltéveszteni.
keresem keresem de sehl aztan meguntam . most megint jatszokvele de most már megakarom találni azt a szörnyeteget ,h levagjam pls HElp ME aki tud ossza meg velem az infot elõre is THX
A terkepeket küldd el legyszives!
A kiegeszitöben megmaradnak a regi küldik es ujak jönnek hozza.
Azt nem tudom, hogy a sarkanyok megmaradnak-e, de a sztori fö fonala megvaltozik, mivel itt a vizmagusokrol van szo!
Szoval jobb, ha elöbb vegignyomjatok siman es utana ujra a kiegeszitövel!
Mivel meg en sem jatszottam, igy nem tudom pontosan, de mar az elsö beszelgetes Xardassal maskepp alakul.
Egyebkent csak egy CD.