21229
-
#12576 a magyarítás azalti link fórumán be van valamelyik hozászólásba linkelve asszem! -
#12575 izé lol Hol?:D -
#12574 És vol? -
#12573 vanám -
sanyiiiii #12572 de van hozzá
-
#12571 Nemtud valaki angolosítást az addonhoz? -
#12570 -
#12569 Mégegyszer kössz a tuti tippet. Minden megvan ami kellet, nagyon keservesen sikerült is fölrakni. Csak az a szar, hogy a Hunnen-féle magyarítás egy kicsit sem jó hozzá. -
#12568 Bocs mindenkitől az OFF-ért!
Probatbicol! A Nicked nem Rejtő Jenő Néma Revolverek Városa c. könyvéből vetted?
Mégegyszer elnézést! -
Probatbicol #12567 Többek között ezért kurva jó játék a Gothic ! Az NPC-k tényleg igazi életet élnek. -
#12566 Szerintem nem rajtad múlt a halála. A sima G2-ben jártam én is így, de azt láttam is. Mentem Cassiához, az ipse meg észrevett egy patkányt, elővette a kardját, hogy lezúzza. De Cassia megmondta, hogy itt nem lehet fegyvert húzni, hát leverte szegény ipsét. Lopakodni Bartok is tanít. -
#12565 -
#12564 Háát.. fodítgatni köll, azmáegyszerbiztos.... ehem...
Már az is segítség lenne, ha szövegeket szövegként meg lehetne nézni, mer akkor lehetne fordítani, -így viszont screenshotokkal megöli a játékot. már eccer kérdeztem, honnan lehetne a szövegeket kinyerni, de nem válaszolt senki... elhagyott bennünket Hunnenkoenig, estleg Randal ... brühühühü.... -
#12563 Én magyarosítás nélkül ne mmegyek semmire
Igaz a sima GII-t végigvittem sokszázezerszer de akkoris:(
Nincs rá (készülő) magyarítás? -
#12562 Az addonba vmit elcsesztem, -Cassiánál vagyok, most tanított meg a raktárban áldogáló manus lockpickelni,- szal a baj az, hogy a másikat meg halva találtam, -úgyhogy vagy lopakodni vagy zsebmetszeni nincs aki megtaníccson, nem tudjátok mi lehetett a gáz, mér halhatott meg??? nem eléxem, hogy feljelentettem volna, vagy ilyesmi... valami közös akcióba bonyolódhatott bele, vagy nem is tudom... -
#12561 Nekem sem ment vele... -
sanyiiiii #12560 hááát szerintem nem igazán szeretik egymást. -
#12559 Sikerült!!
Már csak az érdekelne hogy a magyarosítással megy e az addon -
#12558 A 2. és a 3. pontot nem értem úgy igazán -
#12557 Még a kieget se engedi felrakni:( -
#12556 Huh énis most szedtem le de ezt nagyon nem értem
Pls vki lépésről lépésre magyarázza el mert láma vok hozzá:( -
#12555 Köszi, akkor még egyszer "nekiugrok"... -
#12554 Ráadásul a kieghez csomagoltak mindent /pach,egyebek/ -
#12553 Kössz! Már szedem is le! -
#12552 ESetleg,, kieg is fenn van -
#12551 Vagy az eredeti, vagy az eredetinek a másolata.Vagy a sanyiii által javasolt Soulédrinker csapat által krekkel verzió.A német verziót már meg sem merem említeni. -
#12550 most gothic2 kéne? -
#12549 Csak az a gáz, hogy nem tudom hol szerezzek olyan G2-őt. Eredeti pedig nemtudom kinek van. Próbáltam érdeklődni, de csak a nagy csend mindenhol. -
sanyiiiii #12548 Valamit szerintem rosszul csináltok,de ha nem a Soulédrinker csapat által krekkelt vagy eredeti game-tek van próbáljátok meg ezek egyikével:)Volt akinek más team által krekkelttel nem ment a dolog,ezzel biztosan müködik.
1ébként ha mindent PONTOSAN ugy csinaltal ahogy le van írva akkor elméletileg működnie kellene. -
#12547 WANDOO -
Dant0r #12546 Tudnátod modani olyan servert (akár smsweb is), ahol fent van a gothic 2 német kieg? Nem sűrűn találok :( -
#12545 Ugyan ez a helyzet nálam is. -
Joi #12544 Valamit rosszul csináltál. Kezd elölről. -
#12543 Helló, a kieggel kapcsolatban én mindent így csináltam ahogy leírtátok, de a telepítő elment egy-két fáljt és utána kéri a cd-t miakuki van ilyenkor? Előre is köszi -
sanyiiiii #12542 nah látod megy ez neked:) -
#12541 ja hogy per x .... -
#12540 jo de
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Futtatás (start menü alul a winben): "meghajtó:\könyvtár vagy lemez\G2AddOn\fontos patchek\Gothic2_130_de.exe" /X
(igy kiválasztjuk a feljövő menüben a gothic2.exe-t )
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a G2Addont, a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar - kibontod stb)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
másodikat nemtom megcsinálni mert nemtok pacselni mivel 1.31et tesz fel alapba a game és 2. lépésbe hogy patcheljem 1.30cal
akkor most mivan? -
sanyiiiii #12539 csak a patch-böl kiszedett exe-vel kell felülírni az eredetit nem patchelni! -
#12538 na senki? -
#12537 Jó kérdések,reménykedjünk hogy segít valaki pliz?