Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát ha ezt a VDFS kitörlöm, csak a betöltések lesznek gyorsabbak, vagy a játék is? 😊
Johnyy
Asszem még nem

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

nem tudná vki megmondani h a g2 kiegészitö megjelent má angolul vagy valahogy?? 😄 vagy le lehet tölteni?

Johnyy
Nekem mindíg tesztel.. nem baj csak tesztelgessen meg konfiguráljon csak induljon, vannak ugyanis ojanok akinek el sem indul..... Mikor adnak informatikai nobel dijat is?

Athletic  Bilbo
Nobel díj? 😊))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

14 euro

Methylisocloro
Akkor ez korszakalkotó felfedezés, mert én 5 percig néztem a virtual disk file system készitését minden Gothic 2 inditásánál 😊

Hacker
Hát jó. Most nem tesztelem le, majd csak az addonnál, ha annál is lesz ilyen.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Melyik kriptáról van szó? A game végén, vagy amelyik Ohnar tanyája táján van, vagy ami a kolostor alatt?

Vedd vissza a grafikai dolgokat, és ha akkor sem megy, akkor valami lassítja a gépedet, és ezen csak a win reinstall segít rendesen.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Athletic  Bilbo
Eddig nekem nem akadt.

Hacker
Remélem nem fog gondot okozni a játékban!

Athletic  Bilbo
Mármint a játék system könyvtárából.

Athletic  Bilbo
Kivettem a system könyvtárból a Vdfs 32e exe-t és mûxik a dolog. Te is próbálkozz ezzel. Nekem már jóóóóó. 😄D

Hacker
Én is torkig vagyok vele. Elõször azt hittem, a virtuáis meghajtó az oka. Aztán reinstalll windows, és újra megpróbáltam, ezúttal már v.m. nélkül, de még akkor is behozta. Azt nem lehet onnan eltüntetni sehogy sem 😞

(Ha mégis, és valaki rájön, AZONNAL írja meg. thnx)

tibor16
Sziasztok, -érdeklõdöm- hogy áll a fordítás... elõre is köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

zoozoo
És mi pénzért adják ottan?
Jobb, ha euroban mondod, mert a forint...

Ha eljösz Szlovákiába Dunaszerdahelyre nálunk kapható az üzletbe a gothic 1.))

Athletic  Bilbo

Nézhetnéd akár a falat is! ;-)
Athletic  Bilbo
Fingom sincs.De unom, hogy minden jaték indításakor ott nézem a monitort 2 perecig.

Emiatt olyan lassú a betöltés?
Egyébként mi ez?
Athletic  Bilbo
Valaki tudja, hogyan lehet a játék kezdésénél kikapcsolni azt a Virtual Dusk File System nevezetü dolgot, mert nem jó dolog a mai rohanós világban 1-2 perecet várni míg elkezdem a gammát. 😊))))

Athletic  Bilbo
Thx

Hacker
Bilbo: A beta változat, tele van hibákkal. A teljes remélhetõleg jobb lesz.

LSC: Jobb ha azt nem töltöd le, de ha mégis kell, akkor nesze Gothic2.hu

Athletic  Bilbo
Letöltöttem a Dc-rõl a magyarosítást a 2-höz.De nem müxik normálisan. Akad vele a játék mint a franc. Az angol verzsönnel meg jól megy és egybõl elindul a játék, a magyarral pedig 10 perec után is csak a betöltési képet látom. 😞(((( Miért van ez?

LSC
Hiall. Megtudná valaki mondani hogy létezik e normális magyarosítás ha igen merre találom. Nem 100%-os is érdekel.

Hacker
Nekem is megvan bibibí

Johnyy
SÍmán

Kurty
Nekem is hehe 😊 HEHE már 2x megírtam így ismeretleneknek 😄

Johnyy
nem tudod sehonnan letölteni és nem tudod sehol megvenni
(ha tévednék akkor bocsánat ha találsz egy helyet akkor szólj)Max haveroktól tudod megszerezni HEHE nekem meg van HEHE

Hacker
Nyáron, valamikor Június környékén.

Johnyy
DE ugy pontosan mejik hónapban? Payne: szint ugy,

PAYNE
Ja ezt nekem is kiirja az axelero klubban pedig tag vagyok!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
Hát már pár honapja kint van!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Johnyy
Mikor adták ki a gothic2-t ?

Hacker
Sárkányrabló? Nem a Leader of Peck (vagy hasonló) az?

Hacker
"Nincs jogosultsága a lap megtekintésére" írja ki. Pedig nekem is kéne egy pár új szmájli e-mailra, meg fórumba. Más cím nincs?

Hunnenkoenig
Nem küldte vissza. Ma raszoltam icq-n, de nem valaszolt.

Majd meg zargatom....
Ha vannak uj fajlok, kiteszem öket es elküldöm neked is.

Majd megkerdem, hogy csinalja. Egyszer mar elküldte a cuccot, de tökhülye voltam hozza :-)

Randal
Sziasztok!
Még egy kicsit csendes állapotban leszek vizsgaidõszak végéig, de akkor odaadom a lefordított videókat a 1-hez.

Hunnenkoenig: HornOx visszaküldte már a fájlokat?
Ha kapcsolatban vagy vele, nem kérnéd meg, hogy írja le hogyan csinálta, mert akkor megpróbálnám én is.

Johnyy
SÍÍÍRÁÁÁLLYYYY

Hunnenkoenig
Nekem müködik, de egyebkent megkaptam!
Köszi.

Mindenkinek: A terkepek meg vannak, mostmar nem kell küldeni! Köszi!

Duzsuki
Szevasz a szörny egy sárkányrabló, ezen a szinten elég nehéz ellenfél egy-két harapásból elintéz, de kilehet nyírni. Ez a szint amit mondok 10-18-ig gondoltam, ijjászok elõnyben na és mágusok de sok tûznyil kell hozzá.
Na és hogy holvan a szörny, hatudod holvan az átjáró a bányvölgybe, akkor attól balra van egy sarok ez a hely a térkép legkeletibb része itt van egy segítséged is egy ijjász de nem tul jó harcos nagy eséjjel jobb mind te.
A bányvölgyi átjáró megtalálása a tavernától kell elindulni itt minden út ki van táblázva nehézz eltéveszteni.

Duzsuki
Mi a cimed mert a [email protected] nem mûködik.

Kurty
Így fogam szétverni a sárkányokat
!! Na császtok! Nézzétek meg ezt : Smiles 😊

Hunnenkoenig
Gyerekek, hatalmas ütemben beindult a forditas! Schakal beszallt a dologba es ma nehany ora alatt leforditott vagy szaz sort.

Hacker
Tudom hogy kész van, de még nics feltéve a netre, és ez a baj 😞

Hacker
Van egy bánya, ahol megkérnek hogy öld le a közeli Snappereket. Na itt van egy kis torony (a régi kilátó <- az 1-ben). Arrafelé keress. Egy kisebb beugróban megtalálod a snapperek vezetõjét, akinek le kell vágnod a karmait.

már egy szer végigjatszottam a gamet denem találtam rá egy szörnyre. egy küldetés arrol szól,h vmiféle hatalmas szörnynek kell levagni,s a karmát elvinni az egyik upper townban lévõ árusnak s az ad egy jo jis gyûrût...
keresem keresem de sehl aztan meguntam . most megint jatszokvele de most már megakarom találni azt a szörnyeteget ,h levagjam pls HElp ME aki tud ossza meg velem az infot elõre is THX
Hunnenkoenig
Ja es sracok! Küldjetek a szövegeket!

Senkitöl nem kapok semmit :-(

Kurty neked irtam emailt!

Hunnenkoenig
Az email es az oldal ujra el.

A terkepeket küldd el legyszives!

A kiegeszitöben megmaradnak a regi küldik es ujak jönnek hozza.

Azt nem tudom, hogy a sarkanyok megmaradnak-e, de a sztori fö fonala megvaltozik, mivel itt a vizmagusokrol van szo!

Szoval jobb, ha elöbb vegignyomjatok siman es utana ujra a kiegeszitövel!

Mivel meg en sem jatszottam, igy nem tudom pontosan, de mar az elsö beszelgetes Xardassal maskepp alakul.

Egyebkent csak egy CD.