Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XCoMA
Egyébként a játék folyamán nem szûz rúnákat hol és mikor lehet vásárolni?

XCoMA
Hali!

Bandew
Bocs a vigyorgó ez -> 😊
ez a nevetõ -> 😄

De végülis mindegy.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
😄 = egy vigyorgó fej eldöntve. Ha balra döntöd a fejed, láthatod. Ezeket hívják smileynak, csak itt az SG-n vannak grafikusak is, de ha gyorsan akarok benyomni ilyet, akkor a billentyûrõr szoktam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Emiatt ne zavartasd magad.

Bandew
Jaja emléxem 😄

Hacker
"Bányapók" HEHE. Azon is röhögtünk párat. Na de ne nosztalgiázzunk.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Varázstekercseknek

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Ha az ellenség feltartása a cél, akkor inkább a halál seregét csináld meg. Bár ahhoz jósokminden kell, de ha eddig nem csináltál idézésrúnákat, megveheted õket egy fickótól, a város felsõ részén (upper quater)

Hacker
Egér nélkül is végigjátszhatod, de sokkal nehezebb tudván, hogy az egérrel sokkal könnyebb mozogni, illetve szétnézni is jobb. Bár az 1-ben ez nem létfontosságú, hisz az oldalazás nincs meg rendesen, így az 1. részt játszhatod egér nélkül, míg a kettõben, szinte tényleg nélkülözhetetlen.

Methylisocloro
Én a Gothic 1 konfigot használtam. Miért mihez kellett okvetlenül az egér? Komolyan már nem emlékszem, ugy látszik öregszem...

Most már van egy közepes gyógyítás meg destroy undead, mert valóban kell, de a többinek nem látom értelmét. Talán még a démon idézése az amit kifogok próbálni, de nem tudom mennyire fogja fel az ellent, amig elsütök egy rain-t vagy halálhullámot. A manám 270 körül megy most, eddig csak potion-nel nyomtam fel.
Randal
Sziasztok!

Segítségeteket kérem!
Elkészült a Gothic 1 magyarosítása, a hibák ki lettek javítva, de a fájl nem lett átkonvertálva ugyanis a srác aki végezte a munkát eltûnt.
Nos, gondolom senki nem akarja, hogy ez a munka befejezetlenül maradjon.
Egyébként egy txt kiterjesztésû fájl tartalmazza a szöveget és ezt kellene vdf formátumba átkonvertálni.
Ha jól emlékszem a srác Perllel csinálta.
Aki tudja hogyan kell megcsinálni vagy legalábbis végzett ilyen munkát az írjon ide:
[email protected]

Hacker
Nem használtál egeret! Hogy bírtad végigjátszani???

Hacker
Keress ork rabszolgákat. Ha látsz egy olyat amelyik csak ül, és nem csinál semit, pedig ott van elõtte az a nagy izé, akkor várj. Elõbb utóbb pörgetni kezdi.
A tárnarákokat, tényleg iszonyatosan nehéz kinyírni. Íjjal könnyebb valamivel.

Methylisocloro
Próbáld ki: az options-ban a use gothic 1 keys-re nemet mondani. Elvileg akkor valamennyit lehet egerezni, de mondjuk én nem használtam egeret...

Methylisocloro
Ez csak poén volt

T.m.181!
Oda csak a 2. fejezetben mehetsz be "..."- vadászatra.
Különben meg érdemes végigbogarászni a bányát egy jó ijjal

Yang: Skandi- senior shao wari

Bandew
Bandew

Hacker
Gondolom arra a bazinagy valamire gondolsz. Az semmi nem jó. Az ork rabszolgák szokták pörgetni. Ezzel felaprítják az ércet. Ha kicsit tovább mászkálsz a bányában, megláthatod hogy csinálják.

Ha egy kisebb dologról beszélsz azt el lehet forgatni, és cserébe kinyílik egy ajtó. De a bányában, ezt ne próbáld meg, csak ha mondják.

Hacker
Kardal, íjjal, mindennel lehet. Ennek a százalékát tünteti fel a fegyveres harcképzetség menü jobb oldalán. Hogy milyen esélyel sikerülhet ilyet ütnöd, ami jó esetben, rögtön hazavágja az ellent. A közelharci fegyvereknél, ez az érték max 10% lehet, míg íjnál már 20% is. Íjpuskánál tán 30% a max, de erre nem vennék mérget.

Hogy miért járok ide? Szeretek segíteni másokon. Meg sztem a gothic sorozat egy remek játék, és ha esetleg valami fontos infót valaki nyilvánosságra akar hozni, akkor azt ide írja, és én is megtudom. Én is szoktam irkálni, áta érdekel valakit 😊

Bandew
HOZZÁ NE ÉRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUGOS LEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak akkor, ha majd a küldetésed arra visz.

Hacker
Csak ezekkel a varázslatokkal vagy? És a legfontosabbak kihagyod? Destroy undead ami fontos nagyonjó ha van, továbbá az idézések, ami úgyszintén nagyon bejön. A fire rain, itt a legjobb, fõleg a templom elõtt. Pyrokar csak manát tanítde csak ha neked már 200 van, illetve a legjobb rúnák készítését. De tanulj manaelixír készítést, majd lélekelixír kreálást. Vegyél egy nagyhalom king sorelt, és nyomasd fel a manád 300-is minimum (én addig felnyomtam a 6. chapter elõtt). Máshogy nem juthatsz manához.

Hacker
Vannak kritikus ütések, e ez nem amolyan trancsírozós game (vér is alig van )

Hacker
A nehéztûzlabdát, nem érdemes. Én megtanultam. Meg is bántam. Soha nem használtam, mert lassú. A sima lövése, nem nagyobb mint a sima tûzlabdáé (sõt...), ha erõsebbet akarsz, akkor töltõdnie kell (lenyomva tartod a bal egérgombot), ezért nálam használhatatlan.

hányszor és kivel?:

Az 1. részt, kétszer:
Árny->Õr->Zsoldos
Zsivány->zsoldos

A 2 részt kétszer:
Milica->Paladin
Tanonc->Tûzmágus->Fõ tûzmágus

Bandew
Mivel hogy ott van melyik üzenetedre írtam.

EGyébként T.m 181 semmi szükség a cheatelésre, mert a g1 igen tápos játék, és ha csak játszol akkor is annyira hihetetlenül erõs leszel a végére, mint állat. ÉN elsõre alig 27.szintû voltam, de legközelebb már csak gyalogoltam és meglátni és belehalni csatakiáltással probált kárt tenni bennem az ellen. Szerintem az egy jobb, én legalábbis jobban élveztem.(azt hiszem ez a gép miatt van, hisz egy ilyen szg-n csoda hogy elindult a 2.)
Egy pár king sorrel kellene, mert nem találtam olyan sokat, inkább vettem, szóval pontosan nem is, de így területileg kellene néhány hely.
Magician-nél lehet valahogy a chp6 elõtt tápolni a manát elixir of spirit nélkül? Valahol olvastam hogy pyrokar tanít, de engem ba****ttttt!
Az én fõ varijaim: Rain, halál lehellet, iceblock, vagy wave. meg persze jég nyíl, nevetséges, de muszáj, ha nem akarunk egy orkra egy egész rain-t rányomni, a farkasokat kardal vágom le, hisz abban is igen jó vagyok varázsló létemre.
XCoMA
T.m.181 itt vagy?

XCoMA
Na minggyá gyüszök csak restartolok!

XCoMA
Hi!

XCoMA
Húúú asszem egy kicsit elbaktam a képem. Na mind1 majd holnap orvosolom.
Te Hacker hányszor és mijjen karival nyomtad végig a gamét?
A sima tûzlabdát érdemes megtanulni, vagy csak a nagyot?
Még csak gagyi 2. körös vagyok!

Bandew
Igen.

Hacker
Sztem ezt csak viccbõlmondta. És ha mégsem, akkor az hiba, vagy kód lehetett, mert NEM LEHET LEVÁGNI A SAJÁT LÁBAD!

Nem mondtam hogy nincs benne elég kihívás...vagy azt hogy több kell...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Methylisocloro
És ha nem megy a kardozás akkor lehet az íjat is használni. Van akinek az a stílus a könnyebb. Például nekem. Sajnos karddal az elsõ részben levágtam a saját lábam

Hacker
Megérthetõ (hát remélem jól értettem)
Az erõd nem nõ, csak ha adsz rá tp-t. Viszont minél magasabb szintû vagy, annál nagyobbat sebez majd a fegyvered.
pl.: 5. szinten, sebez 20-at, míg 30-ason, már 40-et. Lényeg a lényeg. Minél magasabb szintû vagy, annál könnyebben gyilkolsz. Persze ez függ a fegyverforgatási tudományodtól is (meg a kritikus ütésektõl. Bonyolult ez az egész....)

Hacker

Hacker
Sztem meg lehet, de ellnük már inkább egy destroy undead.
A rúnáidat inkább halaszd késõbre. Olynaokra hogy summon skeleton, golem, demon; fire ball, storm, rain. Ezekre érdemes. Másra nemigazán.

XCoMA
Lenne egy kérdésem:
Most egy mágus vagyok 2.körben.
A rúnáim nagy részét most elhasználjam vagy tartogassam késõbbre?
Egyébként a zombikat tûznyíllal mé nem lehet megsebezni?

XCoMA
Nyugi Hacker!
Én is nehezen hiszem el, de amíg élünk remélünk!

Hacker
Az 1-ben? Ott nemigen lehet ezeket növelni (sajnos). A kettõben mehet 100-ig is 😊

Hacker
Na ná. De hogy no bug? Na AZT megnézném (fõleg a 2 után )

Hacker
Sztem az senki. Egyenlõre.
HUNNENKÖENIG, MERRE VAGY A MAGYRÍTÁSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hacker
Nem "únom" 😉. Sõt harmaszorra is nekiveselkedtem a 2-nek, csak aztán jött a Mafia................
Sztem az 1. rész története, irányítása, kidolgozottsága, hangulata jobb mint a 2-nek.
A 2. részben nagy bulik voltak, és a sárkányok mészárlása, hihetetlen élmény. Ráadásul itt több küldi volt mint az egyben. És Ildorat temploma hangulatosabb, mint az Alvó-é 😊
a jól megnézem akkor az elsõ rész jobban tetszett. Ráadásul az nem szaggatott, amiugye nagyod dob a skálán.

Hacker
Hû na ne mond

az exp. pack nemsokára jön!

Bandew
Morrowind

Bandew
rövid u

XCoMA
Még lenne egy kérdésem!
Értette valaki a játék végét 100%-ban?
Odáig eljutottam, hogy mindketten noname-mek vagyunk és egymás ellentétjei!
De ezután?