Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Hány CD?
Ez komoly? AZONNAL abbahagyom a zsoldosos játékomat.
Hunnenkoenig nem találom az oldaladon a térképeket, azokat nem sikerült megszerezni? Mert nekem megvan, leszedtem azt hiszem mindet, ha kell és él már a mailed akkor elküldöm.
Sokat meloztam ma a lapon, ugyhogy nezegessetek! :-)
http://beam.to/honositasok
Sracok, akinek megvan meg a telepitös forditas, az küldje mar el nekem legyszi! Az angolt is es a nemetet is!
Ugyanis azok csak az oldalon voltak meg.
Köszi elöre is!
A Die Nacht des Raben az a kiegeszitö es bele van epülve a sima jatekba. Tehat ujra kell az egesz jatekot elölröl kezdeni es egy kicsit maskepp alakul ezaltal a törtenet. Uj szörnyek, küldik, uj törtenet. A Vizmagusok köze vet a sors....
Meg en sem jatszottam, pedig a megjelenes ota itt van a gepen...
De ha ez egy kiegészítõ:
AKINEK MEGVAN AZ NAGYON, DE NAGYON GYORSAN ÍRJON RÓLA VMIT LEGYENSZIVES!!! 😊
jajajaja nekem akkor tetszett meg igazán a 2. rész amikor az 1. vel játszottam, kis tulzással nekem ez a jatek minden idõk legkirályabb rpg-je és a 2. rész a megjelenése óta meg van de csak akkor fogom végigvinni ha teljesen magyar lesz a szöveg és ezért nagyon bízok hunnenkoenigben meg a többi jófiuban hogy elõbb utóbb megcsinálják.
A negyedik sárkány nem tudom hol van de párszol olvastam a végigjátszást abba benne van, most nincs oldal de elküldhetem ha nincs meg. Ssziasztok JY
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Egyébként a gondjaimra senki nem tud választ? 😞
Remelem holnap sikerül megoldanom minden problemat.
Szivesen beveszlek a csapatba. Minden kezre szüksegem van.
Irj az [email protected] -re es küldök szöveget. Gondolom nemetül kered :-)
Mar teljesen összekavaradok itt, de lehet, hogy a chello server meghibasodasa utan a [email protected] nem müködik. Akkor küldjetek mindent az [email protected] cimre!
A vegigjatszast sikerült megszereznem arrol a freewebes cimröl.
"...A [email protected] címre küldtem egy mailt..."
Nálad meg .hu a vége. Nem lehetséges, hogy rossz helyre küldted?
Ha kaptál gamingguidot akkor tévedtem de nekem is vissza jött ez az üzenet , der wahnsinn neked nem jött vissza ? :
The original message was received at Sun, 4 Jan 2004 14:51:34 +0100 (CET)
from localhost-02 <127.0.2.1>127.0.2.1>
----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<[email protected]>
(reason: 550 Invalid recipient: <[email protected]>😉
----- Transcript of session follows -----
... while talking to smtp.chello.hu.:
>>> DATA
<<< 550 Invalid recipient: <[email protected]>
550 5.1.1 <[email protected]>... User unknown
<<< 503 No recipients specified
Szerintem király a Gothic az 1-et nemrég vittem végig, most a 2-t nyúzom. Csak vmiért szarakodik. Általában minden betöltésnél kilép a windowsba (xp-m van), kiírja, hogy nem mûködik megfelelõen a Direct3D eszköz. Ezután néha belép a játékba, de inkább nem. Vki légyszi segítsen! Ma másfél óráig próbálkoztam és ebbe kb 20 perc játék bolt... 😞
A magyarosítást sem tudom feltenni. 😊 Ez még nem is lenne nagy probléma, de azért idegesít. Német verzióm van, amihez ugye 1.30-as patch kell. De a patchet egyszerûen nem rakja fel!! Nektek hogy ment fel?
Eleve a játékot is csak úgy tudtam felrakni, h a ship.biknél meg kellett nyomnom a mégsét.. Ez a ship.bik hány mega?
Ja és Hunnenkönig! A [email protected] címre küldtem egy mailt (a [email protected]ól), h szeretnék fordítani. Most gondolom rengeteg dolgot van (honlap, stb.) de ha van egy kis idõt légyszi válaszolj! De ha már megvan a csapat azt is túlélem! 😊
Ha jól emlékszem az oda vezetõ úton jobb oldalon lesz a barlang.
Pontosabban a vadász (a tábortûznél) és a Napkör közötti útról...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Megpróbáltam megint, de valamiért nem lehet elküldeni sehogy.
Visszadobja a freemail.
Passzolom.sajna.
Bár az a freewebes dolog elég ígéretes.
Sok sikert a fordításhoz!
Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<[email protected]>:
213.46.255.2 does not like recipient.
Remote host said: 550 Invalid recipient: <[email protected]>
Giving up on 213.46.255.2.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Azert megnezem azt a freewebes helyet is.
Köszike!
Lehet hogy csak nekem újdonság akkor bocs a zavarásért: a MediaMarktban 4000Ft-ért láttam a Gothic 2-t, Esetleg ha valaki jobb szeret eredeti játékkal játszani, mint biztonsági másolattal annak gondolom ennyiért már megéri.