Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurty
Amúgy az már full kész én azt hallottam, csak le kéne kódolni! Amúgy újrakezdtem a Gothic 2-t! na csá!

Hacker
Nem DNDR, hanem TNOTR (The Night Of The Raven). Vagy csak addon. Egész biztos kész lesz februárban, de mire hozzánk kerül, még egy pár hét kell 😞

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
CS,SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

6 sárkányt pontosabban.

Igen várom már hogy megjelenjen angolul is.Februárig elkészül szerintetek?Különben az hogy beépül a kettes részbe azt is jelenti hogy legyõzzük az 5 sárkányt és utána folytatódik a történet?Vagy közben is lehetünk már tûzmágusok?

Akkor a DNDR nem egy külön kieg, hanem csak simán beletúrkál a G2-be? Ilyenrõl még nem hallottam. 😊
Hány CD?
Hacker
Hé! Randal merre jár? A Gothic 1 fordítása még nem komplett. Tudja valaki hol van?

Hacker
"A Die Nacht des Raben az a kiegeszitö es bele van epülve a sima jatekba. Tehat ujra kell az egesz jatekot elölröl kezdeni es egy kicsit maskepp alakul ezaltal a törtenet. Uj szörnyek, küldik, uj törtenet. A Vizmagusok köze vet a sors...."

Ez komoly? AZONNAL abbahagyom a zsoldosos játékomat.

Hacker
Van egy tûz, jég, mocsár, és egy kõsárkány. A tûz a egy hegyen, valahol kelet felé, a jeget már megölted, a mocsársárkány az erdõs résznél a mocsárban és a kõsárkány egy toronyban, dél-délkelet felé. Mivel nem tom neeked melyik a 4. leírtam (majdnem) mind

Hacker
Mi még a Word-nél tartunk 😊

Hacker
Hát ha 20-as vagy, akkor....nemtom. De a 3. chapter legvégén, már lehet egy jobb fegyvered (Benett megtanítja hogy kell megcsinálni)

Duzsuki
Boldog Újévet mindenkinek!

Hunnenkoenig nem találom az oldaladon a térképeket, azokat nem sikerült megszerezni? Mert nekem megvan, leszedtem azt hiszem mindet, ha kell és él már a mailed akkor elküldöm.

Hunnenkoenig
Jo neked! En mar el is felejtettem, olyan reg tanultam :-)

XCoMA
Ecsém!
Itt ülök a suliba és Excelt tanulunk!!😄DDDD

Hunnenkoenig
Nem kell a forditas! Közben megtalaltam en is.

Sokat meloztam ma a lapon, ugyhogy nezegessetek! :-)

http://beam.to/honositasok

Hunnenkoenig
Na, vegre mennek a chellos cimeim! Az oldal is visszakerült.

Sracok, akinek megvan meg a telepitös forditas, az küldje mar el nekem legyszi! Az angolt is es a nemetet is!
Ugyanis azok csak az oldalon voltak meg.
Köszi elöre is!

A Die Nacht des Raben az a kiegeszitö es bele van epülve a sima jatekba. Tehat ujra kell az egesz jatekot elölröl kezdeni es egy kicsit maskepp alakul ezaltal a törtenet. Uj szörnyek, küldik, uj törtenet. A Vizmagusok köze vet a sors....

Meg en sem jatszottam, pedig a megjelenes ota itt van a gepen...

Most olvsom pontosabban hogy Te már azt megölted.A hárpia toronyban már megölted?

Ha játszottál az elsõ résszel akkor tudnod kell hol tanyázott az uj város a bányakoloniában,na ott van a 4. sárkány a jégsárkány.

Morpheus_v2
Nem jó a link. 😞
Hol lehet letõlteni a magyarosítást?
Ha a kérdés az, h mikor jelenik meg angolul is a kieg, akkor ez valószinûsíti, h németül már megjelent egy, és ez nem lehet más mint a Die Nacht des Raben... Akkor ez a Gothic II kiegészítõje... Figyeltétek a brilliáns gondolatmenetet?? 😊
De ha ez egy kiegészítõ:
AKINEK MEGVAN AZ NAGYON, DE NAGYON GYORSAN ÍRJON RÓLA VMIT LEGYENSZIVES!!! 😊
Johnyy
KIegészítõ ,magyarul? majd akkor lesz magyar ha lefordítjuk😞

jajajaja nekem akkor tetszett meg igazán a 2. rész amikor az 1. vel játszottam, kis tulzással nekem ez a jatek minden idõk legkirályabb rpg-je és a 2. rész a megjelenése óta meg van de csak akkor fogom végigvinni ha teljesen magyar lesz a szöveg és ezért nagyon bízok hunnenkoenigben meg a többi jófiuban hogy elõbb utóbb megcsinálják.

A negyedik sárkány nem tudom hol van de párszol olvastam a végigjátszást abba benne van, most nincs oldal de elküldhetem ha nincs meg. Ssziasztok JY

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Angolul is.))pontosabban

Mikor jelenik meg a kiegészítõ magyarul is?

Johnyy
Az az az szerintem egy addon bár már kiegészítõvé is kinõhette magát ezt nagyon én sem tudom

Johnyy
VAlószínûleg annak a filenak hiánya miatt szarakodik és azért nem ment fel mert azt afilét nem tudta leolvasni a cd rõl, javításügyben nem tudom én az angol gamevel akarok játszani vagyishogy az van meg, vagy ha nem az van akkor rakd fel a legujjabb dx-et , a filével kapcsolatban valaki akinek fenn van a jatek rákereshetne hogy milyen vallásu állampolgár is õ ( mármint a fálylö)

Ja és meg azügyben világosítson már fel vki, h a Die Nacht des Raben a Gothic 2-nek vagy az addon-jának a neve? Egyáltalán mi ez az addon? Egy kisebb kiegészítõ? Vagy csak egy Gothic-mod? Ez eléggé homályos nekem...
Szóljatok ha megjavul a chello. Akkor majd veszem a fáradságot. 😊

Egyébként a gondjaimra senki nem tud választ? 😞
Johnyy
A [email protected] -re sem lehet küldeni mailt Sztem a chello-s címekere nem megy, de ha mégis kapsz rá valamit akor nemtudom mert nekem ijen stupid levelek jönnek vissza hogy ígggy a mail cím ugy a mil cím bla bla

Hacker
Ott van ahol krob leírta, de nem éri meg, mert mire odaérsz hogy csontit ölhetsz, lesz másik (jobb) 😊

Hunnenkoenig
Der Wahnsinn. Sajna nem kaptam mailt töled sem.

Remelem holnap sikerül megoldanom minden problemat.

Szivesen beveszlek a csapatba. Minden kezre szüksegem van.
Irj az [email protected] -re es küldök szöveget. Gondolom nemetül kered :-)

Hunnenkoenig
De fütyi vagyok! Persze, hogy nem chello.hu, hanem chello.at-re kell! :-)
Mar teljesen összekavaradok itt, de lehet, hogy a chello server meghibasodasa utan a [email protected] nem müködik. Akkor küldjetek mindent az [email protected] cimre!

A vegigjatszast sikerült megszereznem arrol a freewebes cimröl.

Johnyy
Lehet de az imént hunnenkoenig hu végû címet adott meg, amugy valóban at a vége

krob
Bocs, hogy belekotyogok, de DER WAHNSINN ezt írta:
"...A [email protected] címre küldtem egy mailt..."
Nálad meg .hu a vége. Nem lehetséges, hogy rossz helyre küldted?

Johnyy
Hunnekkoenig neked szerintemtem nem lehet mailt küldeni
Ha kaptál gamingguidot akkor tévedtem de nekem is vissza jött ez az üzenet , der wahnsinn neked nem jött vissza ? :

The original message was received at Sun, 4 Jan 2004 14:51:34 +0100 (CET)
from localhost-02 <127.0.2.1>

----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<[email protected]>
(reason: 550 Invalid recipient: <[email protected]>😉

----- Transcript of session follows -----
... while talking to smtp.chello.hu.:
>>> DATA
<<< 550 Invalid recipient: <[email protected]>
550 5.1.1 <[email protected]>... User unknown
<<< 503 No recipients specified

Hello!

Szerintem király a Gothic az 1-et nemrég vittem végig, most a 2-t nyúzom. Csak vmiért szarakodik. Általában minden betöltésnél kilép a windowsba (xp-m van), kiírja, hogy nem mûködik megfelelõen a Direct3D eszköz. Ezután néha belép a játékba, de inkább nem. Vki légyszi segítsen! Ma másfél óráig próbálkoztam és ebbe kb 20 perc játék bolt... 😞

A magyarosítást sem tudom feltenni. 😊 Ez még nem is lenne nagy probléma, de azért idegesít. Német verzióm van, amihez ugye 1.30-as patch kell. De a patchet egyszerûen nem rakja fel!! Nektek hogy ment fel?

Eleve a játékot is csak úgy tudtam felrakni, h a ship.biknél meg kellett nyomnom a mégsét.. Ez a ship.bik hány mega?

Ja és Hunnenkönig! A [email protected] címre küldtem egy mailt (a [email protected]ól), h szeretnék fordítani. Most gondolom rengeteg dolgot van (honlap, stb.) de ha van egy kis idõt légyszi válaszolj! De ha már megvan a csapat azt is túlélem! 😊
Mr_no_NaMe
Igen ahol aza rengeteg csonti van.
krob
Nem az erdõbõl!
Ha jól emlékszem az oda vezetõ úton jobb oldalon lesz a barlang.
Pontosabban a vadász (a tábortûznél) és a Napkör közötti útról...

Mr_no_NaMe
Szal a Napkör erdejébõl nyílik egy barlang és abba!
Kösszenytyû!
Ha jol emlexem a terkep eszaki reszen, ahol a rituale tartodik majd(ilyen stonehang szeru kovek) szal itt van 1 erdo, es a barlang bejarata ahol a kard van 1 ilyen 'fenyofa-fal'-bol nyilik ahogy bemesz az erdobe. ez az egesz pedig ha a terkepet nezed a black troll alatt van.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Johnyy

Johnyy
Hi, ha még a végigjátszás kell akkor elküldtem

Mészy
helló!
Megpróbáltam megint, de valamiért nem lehet elküldeni sehogy.
Visszadobja a freemail.
Passzolom.sajna.
Bár az a freewebes dolog elég ígéretes.
Sok sikert a fordításhoz!

Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<[email protected]>:
213.46.255.2 does not like recipient.
Remote host said: 550 Invalid recipient: <[email protected]>
Giving up on 213.46.255.2.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mr_no_NaMe
ha van ijen akkor ezt hol találom?:
Hunnenkoenig
Meszy, sajna nem kaptam meg. Küldd el megint a [email protected] cimre legyszives!

Azert megnezem azt a freewebes helyet is.
Köszike!

Johnyy

Meg is lepõdtem rajta.
Hacker
Sztem az is csoda, hogy a boltban gothicot leltél

Sziasztok!
Lehet hogy csak nekem újdonság akkor bocs a zavarásért: a MediaMarktban 4000Ft-ért láttam a Gothic 2-t, Esetleg ha valaki jobb szeret eredeti játékkal játszani, mint biztonsági másolattal annak gondolom ennyiért már megéri.
Johnyy
Nekem a végigjáccás a leírás megvan lementve aszem html-be az intro fordítva meg a térképek Ha kell valamejik akor elküldhetem

Mészy
Szia!
Elküldtem a végigjátszást, de nem én csináltam.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona