Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Gothic 2-nek nincs......még. Majd lesz!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Csak ki nem b....a a szememet-)) THX

honnan lehet letölteni a már meglévõ Gothic 2 magyarosítást?Thx

Hacker
Gothic 3

Nyomorult "H" betû!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Gotic 3 infók:
Ebben a részben is totál nulláról indulunk majd. Kissé unalmas, de legalább jól kitalálták. Már az elején megátkoznak, ami ugye nemigazán kellemes, és elég negatívan hat ránk. Ismét visszatér a jó öreg négyes (Gorn, Diego, Lester, Milten). A megjelenésérõl csak annyi, hogy 2005.

Randal
Arról én nemtok semmit.

A halál tudja, hogyan kell ezt kezelni.

Valaki segítsen, mert különben az életben nem lesz kész.

😞

És mi a helyzet a Gothic 2 fordításával?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Kurty
Attól nekem sokkal újjab van, nekem a 2.5-ös verzió kell valakinek?

Duzsuki
Megtaláltam a neten a VDF editort.
Kinek küldjem el.
Egy tök kicsi progi. Csak 42kilo. Itt egy link a letöltéshez.VDF-editor

Kurty
Szerintem amúgy a Gothic 1-ben a VDF fájlban, *.dat kiterjeszésû adatfájlok vannak, ehhez kell egy konvertáló progi és ha a txt-bõl dat lett azután mehet a VDF-be! Amúgy megnéztem csak azért mondom, de jó lenne ha valaki tudná megmondani azt a dat-txt konvertáló nevét, mert lehetne fordítani a Gothic 2-t is! Csá!

Randal
Amikor i2k megmondja hogyan tudok a Gothic 1 VDFS editorral txt fájlt *.vdf-fé átkonvertálni.
Jövhéten amúgy asszem, de ha itt fennt megvan a fordítás akkor a héten.

A videót még nemtom.
Nincs kedvem újrafordítani, meg újra beidõzíteni, az a vinyótól függ. de ha sokáig tartanna a vinyócsere akkor valszeg megcsinálom.

Hacker
"Milyen a kiegészítõ?"
-Gothic 2

"hol játszodik"
-Khorinstban

"mi a lényege?"
-Az hogy szórakoztasson, mint minden másik játék!

Hacker
Affene! Mikor várhatunk frissítést?

Randal
Mééég mindig😞((

Hali! Javítottál már a magzarosításon? Vagy még mindíg a legelsõ van fennt?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal
az 1.0beta az nem patch, hanem a magyarosítás, azt innen:

user.sync.hu/randal

neked patchbõl az 1.08k kell, azt meg innen:

http://newspics.rpgdot.com/gallery/10/Special/gothic_patch_108k.exe

Esrohnoil
Szerezz egy kis RAM-ot.
GII-nél 500 MB Ram ajánlott. Amúgy az xp is megeszik belõle egy jó adagot szerintem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Honnan tom letölteni a gothic egyhez az 1.0Beta patchet?Nekem ugyan is az 1.08j van meg és azzal nem mûködik csak a menü de amit besyélnek azt nem irja.Pls help thx

Hova kell bejátszani a gothic1 magyarosítást hogy mûködjön? Thx

Milyen a kiegészítõ?És hol játszodik mi a lényege?

Hacker
Azt iszem elõször a középsõt, majd a balt aztán a jobb kapocsolót nyomd le. És jobb ha megjegyzet a színek sorrendjét, mert majd kell még (én már nem emlékszem rá)

Ha ez sem jó, akkor próbálgass még 2 órát, majd csak kinyílik!

Hacker
Én már kétszer játszottam végig, de még mindig nem tudom, hogy mégis ki volt a fõellenség. Ott papol, hogy én igenis tudom hogy ki õ, a kari meg rávágja hogy az lehetetlen, én meg csak lesek oszt nem tom mi van? Majd ha Hunnenkoenig befejezi a magyarostást, akkor talán világosabb lesz!

Hacker
Hajjajjajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........

Methylisocloro
Nem akarok senkit se felidegesíteni, de már Level 29 vagyok a 4. fejezetben 😊

Methylisocloro
20-ról 220-ra sikerült növelni a manámat csak Elixir of spirit-eket használva. Van bõven King's sorrel.

Methylisocloro
Akkor majd veszek egyet 😊 A kõsárkánynál levõ gólemeket elcsaltam egészen Gornig, õ meg persze egy baltával is simán leverte 😊

Duzsuki
Szevasz

Az elsõ kérdésedre nem tudok felelni, de a másik ra igen az a torony Xadras elsüjjedt tornya és van benne egy csomó zombi és csontváz nameg a játék legjobb páncélja, de az egy ládában van aminek a kulcsát Xadrastól kapod meg ha az utolsó fejezet elött rákérdezel a páncélra, meg van még ott pár ital is.

Milyen roncs hajóról beszélsz arrol ahol a tüzvaránok vannak?

Methylisocloro
Tudja valaki, a kõgólemet hogy lehet a leghatékonyabban kiirtani?

Hacker
Németül már régesrég. Angolul majd valamikor Januárban.

Hacker
Hú hú hú...valaki pedig írt erõl. Ez valamilyen küldi. Szedd fel az összes ilyen könyvet, és akkor lesz valami a game végén. nem tudom mi.....olvass vissza

Köszönöm szépen Sylic_ sikerült is a dolog! Hálám sírig üldöz!
Hali! Kellene egy kis segítség a "Die Nacht des Raben" telepítéséhez. A másolásvédelem még a telepítés elején megfogja bárhogy próbálom (Daemon Tools, Alcohol vagy CD) Ha valakinek már sikerült kérem árulja el a titkát! Köszi

Sajnos kedves Zaki barátunk bezárta a Gothic2 Addon témát, ezért itt kell kérdeznem, elnézést azoktól akiket nem érdekelt a dolog.
Methylisocloro
Megfogadtam a jó tanácsot elkezdtem a manát növelni alkimiával, már 130-nál tartok. Jó döntésnek látszik mert összeakadtam egy csontvázzal és jól elintézett, pedig az 1x felszentelt pallos van nálam. Hiába még mindig nem tanultam meg rendesen vivni 😞 Viszont szent nyíllal simán elintéztem.

Hacker
Hát nem tudom. Nálam látszólag úgy van, ogty mindig jobban kezdem, és rosszabbul fejezem be. A paladinomma, 8-as szinten mentem át a bányavölgybe, míg mágusommal 9-es, és zsoldosommal már 10-es szinten. De paladinommal 31-es, mágusommal 30-as lettem. a végére. Zsoldossal még nem járok a végén. Majd csak befejezem.....valamikor. Most inkább a Mafiával játszom (kössz a magyarítást Hunnenkoenig), de azért marad idõm gothicozni is.

Hacker
Erõ nem kell, bár nem árt ha 65 és orc slayer van a kezedben, de a 4. fejezetben szentelt ércfegyvered van (remélhetõleg!!!).A legerõsebb pala fegyver is csak...asszem 40 erõt igénye (kétkezes ércpenge-szent kivégzõ)!

Hacker
Igen. A manára MINDENKÉPPEN adj! De az olcsóbb, ha 20 tpba kerülve megtanulod az alkímiát (manaitalokból) és úgy eléred a lélekelixírt, és annyiszor +10 manát kapsz, amennyi king soreled van (gondolom a fire rootból temérdek van)
Azt nem tudom hogy az életelixírekkel eléred-e a lélekelixírt, de a manából, egész biztos. Ezután menj és kérd a paladinrúnákat attól a paladintól. Darabja 5 tp de a végén a varázslat rengeteget segít majd!

Duzsuki
Azt döntsd el ki a szimpatikus pl. ha zsoldos vagy akkor zsoldosokat vállogass inkább össze, ha lovag akkor lovagokat. Én pl. a régi haverokat vittem el: mint Lee Lares Valtras stb.

Methylisocloro
Én most a 4. fejezet kezdetén vagyok 19. szinten. Ugy látom bele kell húznom...Érdemes a paladinnak mágiát tanulnia? mert a mana dupla learning pointba kerül és most 20 manám van 😞 vagy inkább az erõt fejlesszem? most az 45

Esrohnoil
Igazad lehet, a ram sebessége biztos nagyon sokat számít, egy havernál néztük épp, nála 333 MHz-s DDR van a gépben, és nem szaggat annyira a városban, mint nálam, pedig gyengébb vmivel a konfigja a többi tekintetben.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hacker
Méghogy a sok npc-miatt. A bányavölgyben, a várban temérdek npc van, ráadásul egy helyen, és (nálam) ott egyálltalán nem szaggat. Hogy a városban szaggat, az már nem ügy...sok a textúra stb. Ezt már kibeszéltük. De nálam néha a vadonban is beszaggat, és ha ekkor megyek harcba, játszhatatlan. Bár már lejjebb vettem a látótávot és így ezt már ritkán tapasztalom, de néha még így is elõjön.

A szaggatás oka tapasztalataim szerint elsõ sorban a memória lassúsága. Lehetõségem volt kipróbálni néhány konfiguráción. Akármennyi 133 MHz-es SD ram van a gépedben, a városban szaggatni fog. Kipróbáltam egy Geforce2-vel és egy GF4 ti4200-zal is. Egy gyorsabb processzor sem sokat segít ezen. Minden bizonnyal a sok NPC miatt rengeteget kell dolgoznia a procinak és a memóriának.

Amikor viszont 333 MHz-es DDR ramokkal próbáltam, akkor nagyon szépen, simán ment, még a GF2-vel is! A GF4 kártya csak az 1024*768-nál nagyobb felbontásokban teljesített érezhetõen jobban a másiknál.

Összefoglalva szerintem nem érdemes további sd-ramokat tenni a gépbe (bár már tényleg nagyon olcsó), mert a szûk keresztmetszet elsõ sorban a memória sebessége. Érdemesebb lenne inkább valami dual ddr-ben gondolkozni, bár belátom, hogy az egy kicsit nagyobb beruházást jelent.
Methylisocloro
Akkor nem veszek plusz memóriát, sdramot már ugyse szeretnék venni.

Hacker
Bakker. Ki kellene cserélnem a billentyûzetet. Vagy legallábbis a "H" betût!

Hacker
(Nagyon jól tuom, ogy a 3-nak új motorja lesz. Ezek szerint tényleg nem olvasta senki az infókat!)
át remélem hogy elég lesz. Bár a memóriahiánytól még félek. AZT mindenképp fel kell turbóznom (256 van -asszem- de ez már a 2-nél is minimum)

220% látótávval, jó a távolba lehet nééézni. Szép a kilátás 😊

Hmmm... kezdhetjük elõröl a gamét.

Nekem 640 Mb (SD)-vel is beszaggatott.

Methylisocloro
Egy preview a Die Nacht des Raben kiegészitõrõl: Link

Methylisocloro
Ijásznál fontos hogy minél messzebbrõl meglásd a gaz ellent.
Egyébként tudjátok hogy F1,F2,F3,F4 gombokkal lehet változtatni gyorsan a távolságot? Csak ha ki-belépek a menübe akkor visszaáll az options defaultra.

Esrohnoil
Nyugi, elvileg a 3. egy teljesen új motorra épül majd.
A 2. rész is az elsõ kicsit felturbózott motorjára épül. ami nem képes ilyen hatalmas tereket megfelelõ gyorsasággal kezelni...
Szal lehet akár 10 Gigás procid, a városban mindig szaggatni fog. (Kivéve, ha lejjebbveszed a látótávot.) 😊
Egyébként nem értem minek neked az a 220%.

Hacker
Ha az 5. elején 32-es? Hát én a végére lettem 31-es paladinnal, 30-as a mágusommal!!!