21229
-
Szid #12336 De jó. Addigra már hazamegyek(remélem hoszabb i´öre mint 1 hétvége) -
#12335 Pontosan, ha tanul még akkor szerintem még szeptemberben kész lesz a 100%-os magyarítás, letölthető állapotban. -
#12334 Eza HornOx egy elég fura szerzet, emélekeztek mindíg rá kellett várni mikor készen lett x% fordítás akkor ez szerintem el is mondhatta volna Hunnenköenig-éknek hogyan kell de nemmondta, majd suliidőszakban biztos meglesz gondolom koliból csinálj, na ennyi csá! -
#12333 yeah, meg tesszük ;D -
#12332 Tom, erről beszélek. :-D -
#12331 Kész rég csak ujra kell konvertelni az egész anyagot,, a csávesz csinállja,, mostmár gyakorlatilag rá várunk -
#12330 ...ami elvileg már rég készen van. -
Joi #12329 + a magyarosításra.... -
#12328 jah, csak nincs mire. Már csak gothic3 lesz angolul.
Max a mod(ok)ra lehet még várni. -
Joi #12327 Vagyunk, várunk :)) -
Szid #12326 Mivan mindenki eltünt??
Valami új hír a Gothicról.
-
Szid #12325 Ha befejezted, esetleg leírhatnád magyarul is -
Joi #12324 http://www.yiya.de/games/gothic2/index.htm
Itt mindent megtalálsz (igaz németül, de azért ki lehet silabizálni) -
#12323 Nem segít nekem senki meghalt a fórum???? elvok akadva kijátszás vagy valami ha már nem segítetek :(((
Sziasztok mégegyszer, most vagyok az Addon helyszínén és ezek a küldik vannak hátra:
1: Metal Meander - Fortunonak vittem Green Noviceot és még kéne neki valami agyrefress
2:Temple Access megöltem mindenkit csak bementem a templomba
3:The Stones-Three Diggers beküldtem három csákányost oszt nem adja meg a küldit
4:The Assassination
5:Spy out Bandits
6:Advance Party of Water ha jól emléxem megtaláltam lance hullájat és semmi ha visszamegyek saturashoz, de az is lehet meg sem találtam! Na remélem tudtok segíteni, előre is kösztök, helló -
Szid #12322 Már megint kintrohadok németben Gothic nélkül :o((( -
Joi #12321 up :)) (nehogy már süllyesztőbe kerüljön a topic) -
#12320 Na 76% a letöltés kivésem annak akinek kell ! :)
(Remélem működőképes verzió)
Ha megy szólok és ti is szóljatok ha kell !!! -
#12319 Sziasztok mégegyszer, most vagyok az Addon helyszínén és ezek a küldik vannak hátra:
1: Metal Meander - Fortunonak vittem Green Noviceot és még kéne neki valami agyrefress
2:Temple Access megöltem mindenkit csak bementem a templomba
3:The Stones-Three Diggers beküldtem három csákányost oszt nem adja meg a küldit
4:The Assassination
5:Spy out Bandits
6:Advance Party of Water ha jól emléxem megtaláltam lance hullájat és semmi ha visszamegyek saturashoz, de az is lehet meg sem találtam! Na remélem tudtok segíteni, előre is kösztök, helló -
#12318 Nekem mikor valaki (bocs hogy nem tom a nevedet)feltöltötte a Seneca FTP-re haveromnak szóltam és lekapta 10 perc alatt, na csá! -
#12317 HI lenne egy kérdésem, valaki akinek megvan a Gothic 2 kieg németül, nem tudná nekem átírni és postázni, cd+postaköltséget természetesen állnám, sőt...
Ha van ilyen akkor írjon és majd megbeszéljünk e-mailben a részleteket. -
#12316 reménykedjél, hátha vki olyan olvassa, akinek nem csak hogy megvan, de még oda is adja neked -
#12315 én spec tegnap hallottam előszőr arról, hogy van kieg -
#12314 csakhogy nem tudjuk, ha eddig nem derült volna ki
-
#12313 Hát köszönöm az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásaidat THX.
Rendben megint arra kérlek benneteket hogy mondjátok meg hogy honnan tudnám letölteni ha ti fordulnátok hozzám efféle kéréssel ha tudnék rögtön segítenék.
Ja és hagyjuk ezt a "türelmetlen" témát már megmondtam hogy igen türelmetlen vagyok! :) -
GDI #12312 Ja én is megvettem németül.-)) -
#12311 es akkor 21 perc utan, ugy kell csinalni, mitha mindenkinek meglenne, csak neked nem adnak oda
menj es vedd meg, ha ennyira kell -
#12310 Ez a hozzászólás tényleg sokat segített köszönöm !
De a viccet félretéve IGEN türelmetlen vagyok 2 hónapja vadászom erre a játékra :( -
#12309 azert eleg turelmetlen vagy, nem gondolod? -
#12308 Skacok tényleg nagyon kéne gothic elvonási tüneteim vannak !!! :) -
#12307 Hi ALL
Lenne egy óriási kérésem !!!
Kérlek benneteket mondjátok meg hogy honnan tudom letölteni a Gothic2 kiegészítőjét!!!
Már nagyon rég óta kersem de amikor megtalálom kb50%-a lejön azt megszűnik a server !!!
Előre is köszönöm és ha lehet működőképesz server legyen! -
#12306 megvan, htx -
#12305 Szemm van a gothic2 oldalán... -
#12304 matadjunk annyiban, hogy probal :) -
#12303 De ő most az 1-el játszik és ott az érc a fizetőeszköz. -
Braveheart #12302 Nem, már nem az Ore a fizetőeszköz, hanem a sima pénz. -
#12301 igen, mar tapasztaltam, ezzel egyutt valahogy a Gothic2-ben jobban ment a harc, itt az 1-ben folyton ramaszik az ellenfelre, es a levegot uti
most egyebkent a kereskedonel szivok
a 2-esben ez is egyszerubb volt
itt a lila bizbasz a fizetoeszkoz?
es hogy teszek be belole mondjuk 10-et, mert vagy be tett 1-et vagy mindet
-
Braveheart #12300 Ha a ctrl- megnyomod, akkor automatikusan mindig az ellenség felé fordul, és iylenkor néha ez forgolódásnak tűnhet, pl amikor a goblinok ide-oda szaladgálnak. Én amúgy az 1-et me ga 2-őt is így jhátszottam. -
#12299 magyar nyelvu Gothic1 vegigjatszasrol tud vki? -
#12298 telleg muxik az eger -
#12297 egér v. ctrl lenyom, nyomva tart, aztán jobb-bal-fel gombokkal kaszabolhatsz, le gombal védhetsz.
a forgást nemtom miért cssinálja. biztos be van kapcssolva valamilyen opció amivel ráfordul az ellenségre.
Esetleg botkormány/kormány okoz efféle hibákat de sztem a gothicban nem (még senki nem panaszkodott)