Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért szaggat. Egy p4-es 1,6 Ghz-en nem kéne. Ráadásul egy geforce 4-esel. Mi lesz itt a gothic 3-nál...!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Gothic végigjátszás
Kurty:
Nekem is hasonló konfigom volt:
cel800
384sdram
asus gf2 mx400
a jelenlegi ugyanez, csak más vidkártyával:
inno3d ti200
Esrohnoil:
Na igen, de az egy PENTIUM proci, meg egy elég bicó vidkártya.
Nyilván azért, mert még csak a német verzió van készen, de nekem az is megfelelne.
900Mhz, 128Mbram, GeForce 2 Mx/400. Tudom már régi gép :|
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
pl.:9654. hozzászólás
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A Gothic2 Addon: Die Nacht des Raben érdekelne
Ismeri, kipróbálta már valaki?
Elõször így akartam írni
Created by Randal and his team,
csak ez már nagyon angolos
Felraktad már a javítást a magyarosításhoz?
Vagy nálad is az a probléma ami Hunnenkoenignél? Neked sem válaszol HornOx?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Created by Randal
"Itt az az áruló...Fizetned kellett volna..."
Ha nem álsz át másik táborba, akkor is árulónak hív? És ha kifizeted a védelmi pénzt akkor is "fizetned" kellett volna?
Nem mindent. Csak az elsõben sokszor lemaradt a "H" betû, és ezért kijavítottam (a végén még mást értenek). Nem tehetek róla, ezen a billentyûzeten, az a fránya "H" nem mindig mûködik.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egy idõben aktívan jártam az rpgdot.com -ra. Szóval csak azt akarom kérdezni h. arrafele sem jár már Hornox?
Pár fórumban találkoztam a nevével anno...
És mi van a mágussal, ha varázslás kozben utik.
Mert biza G1ben kénytelen voltam taktikailag elszaladni, és távolabról sutogetni az ellent. A kedvencem a tuzvihar volt. A gyagya templomosoknak, nomeg gomeznek is elég volt 3db

Yang: Skandi- senior shao wari
Már rég voltam itt valaki írja már lr hogy,kész van már a magyarítás vagy hol tart?thx
Amikor már tudtam lélekelixírt csinálni, akkor megvettem minden king sorelt, és a megfelelõ mennyiségû firerootot, és temérdek laborüveget. Annyi lélekelixírt csináltam, amennyit csak tudtam. Így lett 300 körüli a manám, az 5. chapterben.
Aztán jött a fire rain. Na AZ volt a legkeményebb. Bár az elit orkokra kétszer is el kellett sütnöm, de nagyon kemény volt (van egy képem mikor jön vagy 20 gyíkember, ellövöm, oszt csókolom 😊 ).
Asszem ez volt a legkeményebb, bár az élõhalottak ellen, a destroy undeadot használtam, mindig.
Az viszon durva volt, hogy kemény 65-ös erõm volt a game végére (Stormbringerrel járkáltam a kriptákban). Ebbõl én csak 20 tp-t áldoztam rá, a többi a sárkánytojás italoknak, innos könnyének, meg erõitaloknak köszönhetõ.
Szóval a mágus úgy a 3.-4. chapterben, már nagyon kemény.
Most újra elkezdtem, ezennel zsoldos leszek, és ha ezt is befejezem, akkor elmondhatom, hogy minden karival végigvittem a gémet 😊
Dehogy rossz. Sõt. Szerintem jobb mint a 2-nek. Igazán maradhatott volna, a tárnyak felvétele, és a hússütés is (a hússütés gyorsabban megy az egyben)

A G1 végén fõhõsünk azt mondja:
...Visszatértem a felszínre....
A G2 elején viszont Xardas azt mondja, hogy a templomban maradt.
Végülis lényegtelen, dehát erre figyelhettek volna.
A zenéit viszont érdemes letölteni.
A hivatalos oldal letöltés részét itt eléred:
Summoner ízelítõ annak aki nem ismeri...
Ráadásul egy Yaryar nevû úriember jóvoltából teljesen (és nagyon igényesen) magyarított játék!!!
Clif Barkers - UNDYING
Tiszta beszarás, hangulat..
Yang: Skandi- senior shao wari

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ha jó irányba fejleszted a karaktereidet (max 4 fõs csapat, ahol mindenki más kasztú), akkor elég könnyû. Csupán a legjobb cuccok megszerzése ami kicsit körülményes.
1. Hónapokat fog késni, mivel a csapat a gothic 3-ra koncentrál.
2. Már Decemberben kérhetjük aputól karácsonyra, mivelhogy minél hamarabb kész akarnak lenni, hogy teljes erõvel dolgozhassanak a gothic 3-on.
Na most hogy melyik lesz, azt nem tudom, de reméljük hogy a 2-es, bár ott fennáll a veszéje, hogy összecsapott munkát adnak ki a fejlesztõk.
HURRÁ HURRÁ HURRÉÉÉÉÉÉÉJ
Elkezdõdtek a munkálatok a gothic 3-on. A Phiranya Bites, úgy nyilatkozott, hogy megpróbálják, még jobbá, még használhatóbbá tenni a harcrendszert. A játék története, az elõzõekhez híven, remek lesz (ez biztos). Új enginel is elõállnak a fejlesztõk, ami nem minden szempontból elõnyös, hiszen már a 2 gépigénye, is eléggé magas volt, hát a 3-é még magasabb lesz. Így lehet kezdeni a spórolást, egy jobb gépre.