Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem több ilyen hiba nem lesz, és rendszeresen feljöhetek fórumolni.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
épp most írtam le valami hasonlót, de mivel elfeledkeztem bejelentkezni, Te voltál a gyorsabb

Yang: Skandi- senior shao wari
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GYERÜNK MINDENKI HUSZONÖTÖDSZÖR IS SZAVAZNI

Az icewind dale 2-höz kéne leírás mert van egy pár képzettség amit nem tudtam mire vélni.
Egyébként én is befejeztem a Gothicot (2), és szerintem lesz folytatás, hogyne lenne. Csak várjanak amíg hardvert frissitek. 😊)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Most sajna nem érek rá(vizsgaidõszak), de nem hiszem hogy februárra készen lesztek(bár úgy lenne), úgyhogy akkorkörül majd jelentkezem, és segítek a fordításban.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindent megteszek, hogy könnyitsem a dolgotokat :-)
Ugyanez lesz a G2-nel is, de az majd csak akkor, ha uj forditas lesz fent a honlapon.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
En inkabb nem igerek semmit.
Persze, hogy angolul beszelnek.
Mint mondtam a jateknak a 40% van leforditva összevissza. Szoval lehet, hogy az elejen 20 es a vegen 20 es te meg a közepen vagy. Ennyi. Mit nem lehet ezen erteni?
Bandew:
Ket verzio van. Egy angol es egy nemet. A honlaprol letöltheted mindkettö forditasat, mivel nem kompatibilisek.
Az angolban meg mindig vannak nemet szövegek, ez nem az en hibam.
A szövegek össze lettek rendezve, hogy ugyanolyan legyen, mint a nemet. Elvileg nem szabad elternie, de ki tudja ennyi szövegnel....
Ezt csak a tesztek fogjak napvilagra hozni.

Ez azért ez ki lesz javítva, hogy az angolon is menjen, ugye?

Arra ment, amiröl multkor megegyszer elküldted az utolso forditasod.
Nemetül ment, ugye abbol forditottad regebben is?
Te vagy az a syabi aki Gyõrben tanult a SZIF-en és Balu-val lakott egy albéreltben? Mertha igen az cool! Én Szabi vagyok: Lerner Reptér! Na errõl biztos beugrik 😊 Ha meg nem akkor sorry...
várom a levelet.
sziasztok
A magyarítást telepítsd fel egy teccõleges mappába majd onnan másold ki a gothic megfelelõ mappáiba Pl
Ha a teccõlegesmapában egy megadott nevû mappa tartalmát egy a gothic mappájában lévõ ugyanazon nevû mappa tartalmába kell másolni... Elõször bogarázd ki hogy is van ez majd csináld meg Menni fog Hy Jy
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Gothic1-nek itt:http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/randal/
a cim: http://beam.to/honositasok
Egyelöre meg nem minden tökeletes, de folyamatban van a javitas.
Itt megtalaltok mindent, ami a Mafia, Dungeon Siege, Gothic2, Diablo2 forditasokkal kapcsolatos.
Eddig a regiek közül meg nincs senki. Syabinak irok ma.
Egy valaki jelentkezett uj. Küldtem neki probaszöveget.
Ugyhogy irjatok, mert egyedül nem fogom birni!
Megkerdezem Schakalt meg, hatha tud segiteni. A Dungeon Siegeben nagyot alakitott :-)
A Gothic 2 ben különbözõ táborokhoz csatlakozva milyen rangokat lehet elérni?
Jy
Csak ki ne nyírd!
Ha jóra gondolok, akkor ez a csávó már napok óta nem ment melózni és nem váltotta fel a társát. Mivel ez a társ nem tud elszakadni a melóból, téged kér meg, hogy "dumáld rá" a munkára.
Persze az is lehet, hogy ez éppen nem az a küldetés volt, de nekem ez rémlik.
csatlakoztak a jelenlegi helyzet szerint, meg hogy egyálltalán mennyi a fix létszám Hunnenkoenig! írd már meg minél hamarabb kéne ez az infó köszi .Johny
Soha életemben nem csináltam még ilyet, sem hasonlót!
Az internetem is csak egy szutyok voda gprs!

Aki be akar segiteni a regiek közül, vagy uj jelentkezö akad, irjon egy mailt a [email protected] cimre!
Irjatok meg, hogy angolbol vagy nemetböl akartok-e forditani?
és környéke.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Ma este valszeg küldi a szövegeket es akkor ujra beindul a forditas.
Randal! Küldd el a javitott Gothic1 forditast az [email protected] cimre es akkor azt is odaadom neki!