Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
heló skacok. Bocs hogy eltûntem egy idõre, de a gépem nem akarta behozni az SG oldalát, így nem jutottam fel. Ha megbocsátotok, nem olvasok vissza....lássukcsak....84 hozzászólást, úgyhogy valaki mondja meg, mirõl dumcsiztatok legutóbb.

Remélem több ilyen hiba nem lesz, és rendszeresen feljöhetek fórumolni.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Takanohana!
épp most írtam le valami hasonlót, de mivel elfeledkeztem bejelentkezni, Te voltál a gyorsabb

Yang: Skandi- senior shao wari

Swamp Camp-be kell beszelni vkivel. Ha jol emlexem vmi Guru adja, jutalomkent lehet valasztani.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

XCoMA
Megtörtént.....! De még így is csak 2.-ak vagyunk!
GYERÜNK MINDENKI HUSZONÖTÖDSZÖR IS SZAVAZNI

JÓ GAME

Bocs hogy ide írok, de nem találtam erre forumot.
Az icewind dale 2-höz kéne leírás mert van egy pár képzettség amit nem tudtam mire vélni.
Egyébként én is befejeztem a Gothicot (2), és szerintem lesz folytatás, hogyne lenne. Csak várjanak amíg hardvert frissitek. 😊)
Kurty
Úgyremélem kész lesZ 😊 amúgy Johnyy már jelentkeztem régen már fordítottam is nemtudom, hogy tetszik Hunnenkoenig bácsinak

Johnyy
Hello hunnenkoenig , ha január végére kész lessz (vagy hamarabb) az maga lenne a gothicizmus forradalma... Hy .Jy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Hello Kurty NA ha most segíteni akarsz akor jelentkezz fordítónak nagyon léccy. Ha már jelentkeztél akkor nem szóltan , te vagya király , meg minden gothic2 rajongó írnány szavazni.... "Éljen május elseje" Jy

Rincewind
Legjobb RPG szavazás az 576.hu-n, köztük a Gothic 2-vel! Tudjátok, mi a dolgotok... 😊
Hunnenkoenig
Ok, semmi gond, szeretettel varunk vissza!

Bar addig remelem keszen lesz. :-)

Hunnenkoenig!

Most sajna nem érek rá(vizsgaidõszak), de nem hiszem hogy februárra készen lesztek(bár úgy lenne), úgyhogy akkorkörül majd jelentkezem, és segítek a fordításban.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Kurty
kreditweben keresd, www.kreditweb.hu

tibor16
Nem hiszek a szememnek, elkezdtétek a folytatását a G2 fordításának. Már azthittem soha nem lesz belõle semmi... Hajrá fiúk, már alig várom, hogy újra belevágjak a játékba.... :-)))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Botond
addon angol verziójoz mikor lesz arról van már hír?kicsit kiestem a képbõl,boccs ha mostanság volt szó róla...
Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Ja, a G2 telepitöjeben majd ki lehet valasztani, hogy angolul vagy nemetül van-e az eredeti :-)

Mindent megteszek, hogy könnyitsem a dolgotokat :-)

Hunnenkoenig
Hamarosan keszitek egy uj telepitöt a Gothic1-hez (ha megjön a javitott fajl HornOx-tol) ami automatikusan meg fogja ismerni a könyvtarat!

Ugyanez lesz a G2-nel is, de az majd csak akkor, ha uj forditas lesz fent a honlapon.

Bandew
Ige, ez egy kis hiba a telepítõben.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Azt csak a nagyszakallu venember tudja megmondani a fejed felett :-)

En inkabb nem igerek semmit.

hunnenkönig, megkaptam a leveled, már le is szedtem a fordítást. természetesen németbõl fordítottam. el is kezdem majd kb jövõ7 7fõn, mert addig még dolgom van.
Hunnenkoenig
hat persze, gondolod azt a 17000 (tizenhetezer) beszelt szövegsort majd valaki le fogja neked ingyé' szinkronizalni...
Persze, hogy angolul beszelnek.

Mint mondtam a jateknak a 40% van leforditva összevissza. Szoval lehet, hogy az elejen 20 es a vegen 20 es te meg a közepen vagy. Ennyi. Mit nem lehet ezen erteni?

Bandew:
Ket verzio van. Egy angol es egy nemet. A honlaprol letöltheted mindkettö forditasat, mivel nem kompatibilisek.

Az angolban meg mindig vannak nemet szövegek, ez nem az en hibam.

A szövegek össze lettek rendezve, hogy ugyanolyan legyen, mint a nemet. Elvileg nem szabad elternie, de ki tudja ennyi szövegnel....

Ezt csak a tesztek fogjak napvilagra hozni.

Kurty
Na végre lesz egy kis élet a gothic 2 fórumon, nemminthaeddig nem lett volna 😊, de most mivel beindul a fordítás király lesz

Bandew
Hunnenkoenig lenne egy kérdésem. Szal te a német verziót fordítod, és állításod szerint máshogy vannak a szövegek mint az angolba, így hát ha az angolra rakjuk fel azt, nem lesz tökéletes, mert kavarodás lesz a párbeszédek között. Tehát a kérdés:
Ez azért ez ki lesz javítva, hogy az angolon is menjen, ugye?

Hunnenkoenig
Remelem jo cimre küldtem.

Arra ment, amiröl multkor megegyszer elküldted az utolso forditasod.

Nemetül ment, ugye abbol forditottad regebben is?

Hunnenkoenig
Mindjart küldöm, leghübb udvaritolmacsom!

Szia!

Te vagy az a syabi aki Gyõrben tanult a SZIF-en és Balu-val lakott egy albéreltben? Mertha igen az cool! Én Szabi vagyok: Lerner Reptér! Na errõl biztos beugrik 😊 Ha meg nem akkor sorry...
szolgálatra jelentkezem, mein könig!
várom a levelet.
sziasztok
Johnyy
LEhet hogy azért nem magyar mert nem jo helyrw települ.
A magyarítást telepítsd fel egy teccõleges mappába majd onnan másold ki a gothic megfelelõ mappáiba Pl
Ha a teccõlegesmapában egy megadott nevû mappa tartalmát egy a gothic mappájában lévõ ugyanazon nevû mappa tartalmába kell másolni... Elõször bogarázd ki hogy is van ez majd csináld meg Menni fog Hy Jy

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Johnyy
Mi biztos hogy jó , a linkeknek mûködniük kell mert nállam ezek vannak kedvencekben a gothic 1 magyarosítás jó és 2. részé is 40 százalékig magyar.... Jy

Johnyy
Gothic2 nek itt:http://members.chello.at/dungeonsiege/gothic2.htm
Gothic1-nek itt:http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/randal/

Hunnenkoenig
A Gothic1-hez van. A 2-höz most indult be ujra.

Bandew
Ne aggódj, jól írtad. Csak a Gothic 1-hez van. 😊

Hunnenkoenig
Feltettem az uj magyarositasokkal foglalkozo honlapomat.
a cim: http://beam.to/honositasok

Egyelöre meg nem minden tökeletes, de folyamatban van a javitas.

Itt megtalaltok mindent, ami a Mafia, Dungeon Siege, Gothic2, Diablo2 forditasokkal kapcsolatos.

Hunnenkoenig
Na, akkor itt is valaszolok :-)

Eddig a regiek közül meg nincs senki. Syabinak irok ma.

Egy valaki jelentkezett uj. Küldtem neki probaszöveget.

Ugyhogy irjatok, mert egyedül nem fogom birni!
Megkerdezem Schakalt meg, hatha tud segiteni. A Dungeon Siegeben nagyot alakitott :-)

Botond
dettó :-)
Johnyy
Hello
A Gothic 2 ben különbözõ táborokhoz csatlakozva milyen rangokat lehet elérni?
Jy

Igen pontosan az amit Hunnenkoenig irt.Csapd le és rögtön meggondolja magát.

krob
Verdd szájba erõsen!!!😊
Csak ki ne nyírd!
Ha jóra gondolok, akkor ez a csávó már napok óta nem ment melózni és nem váltotta fel a társát. Mivel ez a társ nem tud elszakadni a melóból, téged kér meg, hogy "dumáld rá" a munkára.
Persze az is lehet, hogy ez éppen nem az a küldetés volt, de nekem ez rémlik.

Johnyy
Ja meg szólj már hozzá a fordítás fórumán is Köszíííí

Johnyy
Hello SZeretném megkérdezni hogy a régi fordítókból hányan
csatlakoztak a jelenlegi helyzet szerint, meg hogy egyálltalán mennyi a fix létszám Hunnenkoenig! írd már meg minél hamarabb kéne ez az infó köszi .Johny

XCoMA
Én jelenkeznék......ha nem lennék olyan amatõr.
Soha életemben nem csináltam még ilyet, sem hasonlót!
Az internetem is csak egy szutyok voda gprs!

Bandew
Enterrel

Hunnenkoenig
Sracok megvannak a szövegek!!!!

Aki be akar segiteni a regiek közül, vagy uj jelentkezö akad, irjon egy mailt a [email protected] cimre!

Irjatok meg, hogy angolbol vagy nemetböl akartok-e forditani?

Hunnenkoenig
Latom Armageddon rajongo vagy :-)

Hacker
Januááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááár
és környéke.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Sztem már nem lehet kapni. Talán ha megjelenik a kiegészítõ, melléklik hozzá a nagyobb boltokban (tesco, vagy metro, stb.)

Hacker
ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Hunnenkoenig
Jo hireim vannak! Epp most beszeltem HornOx-al!!!!
Ma este valszeg küldi a szövegeket es akkor ujra beindul a forditas.

Randal! Küldd el a javitott Gothic1 forditast az [email protected] cimre es akkor azt is odaadom neki!