21229
-
#12496 De sztem magyar szinkronnal lenne király. -
#12495 Pláne h. először a 2-es demoját németül néztem és már az intro végén Xardas ilyeneket mondott h.:
"Er ist zurück..."
Én itt már feküdtem. -
sanyiiiii #12494 http://gothicmercenary.cjb.net/ -
#12493 Annakidelyén Maketem egy univerzálismentést ugy hogy iszonyat felylett vagy (cheat nélkül) és abban a pillben van vagy 100 000 aranyad ismétlem nem kód hanem a zsoldosos módszer, és választhacc hogy hova csatlakozol, csak az a baj hogy ez a sim a gothic2höz van, adonál sztem nem müxik, bár még nem próbálltam -
#12492 pláne a répaszedést unom már a farmon! :))) -
#12491 Pedig én balfék ujra kezdtem az egész játékot emiatt a vélt bug miatt, pedig már kezdem unni az elejét, mivel mar a normal Gothic2-t 4-szer vegignyomtam :) -
sanyiiiii #12490 Az tényleg zavaróhogy 1-1 azinkronszinész hangja több embertöl is hallható, de szerintem még mindig jobb ezt elviselni mint a (téged idézlek:)) "fulserto" (:)) német szövegelést
A másik:
EZ szerintem nem bug, a küldetéseket csak akkor kapod meg ha Lares-sel elviszed az ornamentet Saturasnak. -
#12489 Ezzel nem értek egyet, szerintem a német jobb, mert sokkal több szinkronszinész dolgozott hozza es nagyon élethuen szerintem. Csak figyeld meg az angolt, hany Xardas hang van benne! :) Ettol fuggetlenul persze az angol jobb, mert a nemet szoveg eleg fulserto :)
Talaltam egy bugot a kiegben, ha tenyleg az, amikor nem Lares kalauzolásával mentem oda a vizmagusokhoz akkor elmaradtak a kuldetesek, pl. nem kaptam meg az ornamentes kuldetest ami kell az atjaro megnyitasahoz. -
#12488 Najo ha most szünt meg akkor beperlem őket az biztos...:( -
#12487 Köszi majd megnézem! -
#12486 Nekem sem jön be! :( -
#12485 Mármint rákattintok főmenüig bejön de rákattintok a játékokra ott meg lap nem jelentihető meg:((( -
#12484 Hé....most csak nekem nem jön be a wandoo warezvagy nektek sem? -
#12483 köszi -
balty #12482 Müködik, ha az alábbiak szerint cselekszel:
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Futtatás (start menü alul a winben): "meghajtó:\könyvtár vagy lemez\G2AddOn\fontos patchek\Gothic2_130_de.exe" /X
(igy kiválasztjuk a feljövő menüben a gothic2.exe-t )
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a G2Addont, a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar - kibontod stb)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
-
#12481 meglehet baromságot kérdezek, de ha felteszem angol gothic 2öt meg német kieget menni fog?:D -
#12480 a magyar is más -
#12479 Magyarul nekem is az összes! -
Braveheart #12478 Nem értem miért nem adták ki teljesen angolul a kieget... sokka ltöbbet kaszálhattak volna sztem -
#12477 Megérti, de nem jeegyzi meg.. Már énse nagyon emléxek az addonküldikre, mert némeetül lökte nekem a szöveget a sok npc, és nem ragadt meg bennem, míg az alap, az 1. játszásnál rendesen a fejembe fúródott. -
#12476 Az angolt amúgy is mindenki valamenyire megérti -
#12475 erről beszélek -
sanyiiiii #12474 én a hangszínre gondolok.
de a németül tudó ismerőseimet is idegesíti a bennne lévö német szöveg mert az angol hangokhoz képest kicsit gyengébben teljesítenek a hangot szolgáltató emberkék -
#12473 egyértelmű, hisz azt meg is érted :) -
sanyiiiii #12472 A remény hal meg utoljára.
Bár angolosító moddal is jó a kieg de szerintem az alapjáték angol szinkronja sokkal jobban el lett találva mint a kieges német "karattyolás". -
#12471 naigen. megmarad a remény -
sanyiiiii #12470 Tudom nem adják ki()de reménykedni csak lehet ...:) -
#12469 Vagyishogy DE! -
#12468 Nem lehetetlen csak nem létezik -
#12467 angol kieg :C -
sanyiiiii #12466 mi lehetetlen? -
#12465 lehetetlen, sry -
sanyiiiii #12464 Már jó régen megjelent ám a kieg.
Vagy te angolt láttál? -
#12463 Ah most akartam kérdezni hogy megjelent e a kiegészitő és pot ma láttam én is a warezt, már szedem is:) -
#12462 Ja a 4. felyezet elején , megértettem Lol :D -
#12461 DE sztem ez nem krekk miatt van, Szokásos elenrőrizd a kodekeket vidkártya driver,directx -
#12460 a 4. fely at sztem nem az eleje! -
#12459 Nem tud valaki egy jó cracket a gothic 2 höz?? enyém mindíg kilép és már utáom, amúgy 4. fejezetben vagyok 23-as szinten még az elején! Na császtok! -
#12458 2: Gothic2+ add on,, nem torrent !!!! :DDDDD -
#12457 1:najah :C
2:máshol nemtom fent van-e, használj goglét. néha csodákra képes