Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Hát én a végigjátszást kinyomtattam(asszem csak az elsõ fejezetet),de a Scannerünk az tönkrement vagy nemtudom,mert az apámé és engem meg nem nagyon érdekel😞
Hunnenkoenig
Ja, jo lenne, ha valaki el tudna küldeni azt a vegigjatszast, ami fent volt az oldalon, mert ugye az is elment...

Sajna most nem emlekszem kapasbol, ki csinalta, de legalabb neki remelem meg van. Szoval ha olvasod ezt, legyszi küldd el ujra a [email protected] cimre!

Köszi!

Hacker
Affene. Sztem valaki nagyon nem akarja hogy a magyarítás kész legyen

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hunnenkoenig
Hellosztok!

Sajna a Chellonal bajok voltak es eluszott az egesz oldal. Epp most kerdeztem utana, sajnos semmi sincs meg belöle a chello serveren.

Hetfön kapom meg az uj passwordot es hasonlokat, mert az adatbankjuk tropara ment es most mindent ujra kell csinalni.

Szoval hetfön feltöltöm a lapokat ujra, de addig nem fog müködni az oldal!

Mr_no_NaMe
Nekemse jön be az oldal...
Johnyy
BUÉK!!! 😊mindenkinek, hunnenkoenig! a magyarosítás oldalak mért nem elérhetõek? ha esetleg csak nekem azok akkor tárgytalan..

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mr_no_NaMe
Énis boldog új évet kívánnék mindenkinek !Az új arcok nem ismernek,de régen énis ide jártam!

A Gothic a legkirályabb!
Hunnenkoenig
Sziasztok! Hazaertem Peströl.
Boldog Uj Evet kivanok mindenkinek!

Methylisocloro
Boldog Új Évet Mindenkinek

Szilveszteri party a Dead Harpy-ban!!!

Hacker
Boldog Új Évet Kívánok
mindenkinek

Party time

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Bakker ez egy Gothic topic. Menjetek innen az undergroundos kérdéseitekkel a fenébe

Johnyy
Ja holnap mindenki bulizik köztük én is.... BUÉK Jövõre ugyanitt szszszszsiasszsztok

Boldog ÚJ ÉVET
Mindenkinek

Yang: Skandi- senior shao wari

Johnyy
az undergroundhoz minek magyarosítás?

Hacker
Keress kapcsolókat. Hamegnyomod õket, mutatja mi nyíli ki. Próbáj meg a földalati járatokon továbbmenni, egy ideig elvisznek azok is. Vagy menj fel azon a lépcsõs részhez, onnan is továbbjuthatsz. Néhány kapcsolót csak az íjjaddal tudsz megnyomni.
Remélem segítettem, bocs hogy csak így álltalánosságban lévõ dolgokat írtam, mert konkrétan nem tudom hogy hol vagy.

Hacker
Mi van

XCoMA
Na császtok!
Most 4 napig nem leszek!

Ha a linkre gondoltál,azzal nincs baj.Nekem mûkszik.
De próbáld talán így:Letöltés1 meg Letöltés2
Bocs,hogy nem a témában írok.Ha vmi nem világos akkor a többit privátban.
Hacker
Nekem is kéne. Honnan töltötted le?

Hacker
Vagy nincs benn, vagy karcolt a cd, bár ha installálni tudtad, akkor mennie kell. Nagy valószínûséggel hibásan van letöltve.

XCoMA
Greco nem mûködnik!!!!

Itt találsz:Java programok
Kurty
Azt nem tudom, te gondolom a pénzeset te is tudod 😊

XCoMA
Hi skacok!
Lenne egy kérdésem:
Most kaptam egy Siemens S55-t.
Nem tudja valaki honnan tudok letölteni INGYEN java cuccokat?

Kurty
Próbáld egy letöltõ progival, pl. Get Right az nekem is lehozza!

Nem, tuti, hogy a crack hibás (de azért köszi). Légyszí ha valaki tudja akkor írja meg, hogy honnan lehet letölteni a Gothic 2 crackjét! A gamecopyworld-ön próbáltam, de onnan nem tudtam letölteni (legalább is ma nem), mert azt mondja, hogy a lap nem elérhetõ.
Mert lehet tényleg nincs bent.Nekem be kell rakni az egyes cdt is hogy müködjön.Ez csak egy tipp,más ötletem nincs.Sorry

Hahó mindenkinek! Van egy kisebb problémám a játékkal, légyszí segítsetek, ha tudtok! A 2 crackes fájllal fölüírom az eredeti exe fájlokat, de továbbra is azt írja ki, hogy a nincs benn a korrekt CD a meghajtóban. Ha erre nincs így megoldás, akkor légyszí adjatok meg egy honlapcímet, ahonnan le lehet tölteni egy (vagy több) jó cracket! Köszi, és mindenkinek Boldog Karácsonyt!
XCoMA
😄

Hmuda
Hülye caps lock. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
mÁR MEGVAN.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ennek mi az eredeti címe? Nagyon kellene! 😄

XCoMA
Egy kis vidulás:
Karácsonyi flash!!!!

Bandew
Állat!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

XCoMA
Íme egy vers:
"Gyantás a seggem,
csillingel a herém,
biztos a karácsonyfa jött
hátulról belém!
Boldog, Békés Karácsonyt!"

Hacker
Boldog szülinapot. Mázli (vagy pech) hogy ilyenkor születtél

XCoMA
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT YELLOWCAB!!!!

Johnyy
Nekem csak egy piciny karácsonyi ajándékocskára fáj a fogam .........

Mindenkinek Boldog, Békés, Gothicban gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok
Szid

Yang: Skandi- senior shao wari

XCoMA
Boldog karácsonyt és sikerekben(+örömökben)gazdag újévet!

Hacker
Mindenkinek nagyon boldog, karácsonyt

Esrohnoil: "Ne csak ilyenkor szeressétek egymást!"

Úgy legyen

Esrohnoil
Boldog karácsonyt!
Csak egy kívánságom lenne:
Ne csak ilyenkor szeressétek egymást!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Boldog nyulat!
... vagy mit.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Duzsuki
Boldog Karácsonyt Mindenkinek

És természetesen Gothic-ot éjjel, nappal!

CarajoEsp
Boldog Karácsonyt!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Johnyy
Mindenkinek Boldog karácsonyt!
Jy

OFF

Hentesjáték kedvelõknek :

Conan, az új hentisten ?

Johnyy
Enter .. Tuty

Hunnenkoenig
Sziasztok! Bocsi Kurty, hogy nem irok, de napi 14-16 orakat dolgozok. Karacsony elötti hajtas. Meg ajandekokat sem vettem.

Nincs energiam meg forditasokat is ellenörizni.
Hetfön pedig megyek pestre es ott leszek valszeg 28-29-ig.

Szoval majd csak januar elejen lesz esedekes. Mivel eddig csak te küldtel vissza anyagot, igy nem is sok ertelme van vele foglalkozni. En is forditottam egy keveset, de ez meg nem eleg egy uj verziohoz. Inkabb megvarom, mig visszajön minden kiadott anyag, de ugy hiszem mindenki inkabb a karacsonnyal es szilveszterrel foglalkozik :-)

Gondolom megertitek.