Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben a játék egyre kezd megtetszeni, na hát jó azért nem úgy mint egy mohpa, amit majd kijátszok minden fokozaton, de meg lehet szeret... khmmkhmm.. kedvelni..<#vigyor3>#vigyor3>
és a BiA-t is. sõt azt már egyenesen imádom... hehe <#eplus2>#eplus2> csak egy gépigényes játék, de most az nekem nem számít már annyira.. figyu szar grafika, kurva nagy gépigény.. nem baj. jó a játék: kijátszom. aszt csá
\"Hard to see, the dark side is.\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hajókáztam egy kicsit és nagyon szép a víz... fõleg a naplemente...
Arra már rájöttem, h az á-val lehet "gyorsulni", de kanyarodni mivel tudok??
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
vanolsimítás:4X
felvettem ezekre az értékekre és tényleg nem lesz sokkal kevesebb az fps-em de a játék mégis százszor szebb lett!
sajnos csak 512 MB memóriám van ezért így 25 Fps körül mozog.(800*600 High-ra levettem)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szokásos módon video editálást is kapott a kicsike.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minimum System Requirements:
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 5.5 GB Free
DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
GF 4 MX nem támogatott!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
csak gondoltam hogy fel tud nyílni mert a közepe rácsos volt a hídnak.
mennyi idõközönként nyílik?
mert már egyszer találkoztam vele de nem álltam meg és elfelejtettem hogy gol volt.
megnéztem,és most ahogy én is el akarnám indítani a setupot nekem is valami dos-os ablak nyílik meg.
pedig pár napja normálisan elindult a telepítõ.
AMD Barton 2600+@1870 Mhz(most ezzel a fossal-->>😉AsRock K7S41GX vagy milyen alaplap, 40 gigás maxtor, amihez nemsoká kerül egy 80-as is vlszleg, 256/400@133 Mhz-es Infineon memoria, amihez jön még majd egyszer még 256 vagy 512
Nos, ami jövõbe kapcsolódó az pénztõl függ természetesen és munkalehetõségtõl...<#shakehead>#shakehead>
Aztán összeggyûjtöttem 70 vagy mennyi ezret(egész nyári melóval) és szépen darabokbó összerakosgattam egy AMD gépet... Azóta sajna folyamatosan fejlõdik a világ, de az AsRock alaplapomat már tényleg le kéne váltani, plusz vinyó is kéne, RAMról nem is beszélve