Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
na skubizzatok. mit kell csinálni, amikor fent vagyok ilyen daru gányságban, és rá kell emelni a konténert a platóra. asszem. a kamionos küldetés után van, amikor el kell lopni a kocsikat.(és fel kell pakolni a kamionra..)
különben a játék egyre kezd megtetszeni, na hát jó azért nem úgy mint egy mohpa, amit majd kijátszok minden fokozaton, de meg lehet szeret... khmmkhmm.. kedvelni..<#vigyor3>
és a BiA-t is. sõt azt már egyenesen imádom... hehe <#eplus2> csak egy gépigényes játék, de most az nekem nem számít már annyira.. figyu szar grafika, kurva nagy gépigény.. nem baj. jó a játék: kijátszom. aszt csá

Hát nem tudom mivel játszotok. Nálam minden fullon van 1280-ban, de a grafika szvsz pár évvel korábbinak hat. Jah és rögtön bugokba is akadtam az elején. A pláne csak az, hogy azt se tudom mit kell csinálni. (mondjátok, hogy láma vagyok)

\"Hard to see, the dark side is.\"

KG21
az esõ viszont kritikán aluli 😞 Az aszfalton egyáltalán nem látszik, ha esik, ezt egyszerûen nem értem, pedig a driver1 ben emlékszem szépen tükrözõdtek a fények a vizes úton, itt meg semmi. Ja és az esõcseppek ilyen kék hosszú vonalkák, nagyon elcseszettül néznek ki. Nizzai Hijack nevû missziónál vagyok, eddig még nem volt esõ, de ez most elég illúzióromboló :/

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Érdekes ez a játék mert ugye elsõnek szar grafikájúnak néz ki, de ha bekapcsolunk mindent + AA,AF, akkor viszont pont az ellenkezõje, egyszerûen szép lesz.... Most ez lehet egy üzletpolitika? Mert egy gyenge gépen szaggat, meg csúnya, de egy erõsebben meg szép és nem szaggat... Szóval ez nagyon üzletszagú...
Hajókáztam egy kicsit és nagyon szép a víz... fõleg a naplemente...
Nekem ne is mondd, ill. írd. Alig látom. 😊))

Pfff, már azon voltam, h törlöm a játékot. Grafika elsõre nagyon elavult.

y,balra x,jobbra.De miért nem állitod át igy játszhatatlan!

Nah lehet, h én vok a láma, de ki volt az a barom aki kiosztotta a billentyûket?
Arra már rájöttem, h az á-val lehet "gyorsulni", de kanyarodni mivel tudok??

bertino
Most nézem hány nyitott témája van <#merges2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PLackó
úgylátom hykaonak lesz mit törölnie..

PLackó
256 megád van összesen de 500 megát használ?<#confused>

TothLaci
Nekem meg 256 DDR-em van, de mégis 500-at használ alapból! a gép. Már hajam szála az égnek áll, sürgõssen be kell szereznem 2x256-ot.
Kit--Kat
A Rock Caféval szembe (1 nagy heneger alakú épület forgó gitárral a tetején) az a híd ami vezet a Dodge szigetre(kikötõ). Menyjetek be a kis épületekbe a hídlábánál(mind2 oldalon va) és ott a kis monitornál nyomjáotk meg a "kapcsolóós" gombotok. Asszem csak erre nyílik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PLackó
anitozópszûrés:16X
vanolsimítás:4X

felvettem ezekre az értékekre és tényleg nem lesz sokkal kevesebb az fps-em de a játék mégis százszor szebb lett!
sajnos csak 512 MB memóriám van ezért így 25 Fps körül mozog.(800*600 High-ra levettem)

bertino
lol oké

IMYke2.0.0.0
Míg nem lesz 100%-os, addig sehol.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bertino
Kérem szépen hol érhetõ el ? plsplspls<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Elkészült a Driv3r HUN by i2k béta - a mérete (telepítõvel) 14,6 MB lesz.
Szokásos módon video editálást is kapott a kicsike.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Közel 5 GB-ot tesz fel!

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 5.5 GB Free
DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher

GF 4 MX nem támogatott!

McGrady
mennyi helyet foglal és mik a gépigények?
vki meg
tudja mondani?

Kuss!-magyarázta.

bertino
na egen

PLackó
meg hogy hol van 😊

bertino
Egyszer egy videóban láttam, hogy a gyerek hajtott neki ezerrel és felnyílt elõtte... szal csak felnyílik, kérdés milyen idõközönként

démonigyerek
csá<#wave><#wave><#wave>

Na gyerekek megyek most estefelé ha igaz benézek.Addig is mindenkinek viszlát és jó játékot!!
démonigyerek
akkor nem kapcsolom be

démonigyerek - Ha be vannak kapcsolva az extra cuccosok
démonigyerek
én letöltöm
nekem amd 2500+
512ddr
Sapphire radeon 9800pro videókari
ezekkel akadni fog?

😊 nem az kell.Mindegy mostmár<#vigyor3>
Csuhai G
Nekem! Nekem kell! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

PLackó
én sem láttam még hogy felnyílik,ezért akarom megkeresni és megnézni.
csak gondoltam hogy fel tud nyílni mert a közepe rácsos volt a hídnak.

bertino
Ha köll a mentés azt monnyad <#idiota><#gun>

<#vigyor2>
bertino
??? <#lookaround>

hykao
LOL má... 😊))
bertino - Ha gondolod akkor megadhatod az E-mail címedet és beszélgethetünk ilyen témálról/témákról.( 😊 De ne értsd férre nem vagyok homoszexuális )
bertino
Télleg én még egyszer nem láttam, hogy magától felnyilt volna Miamiban vagy Istanbulban

PLackó
a felnyíló hid az melyik városban,azon belül hol van?
mennyi idõközönként nyílik?
mert már egyszer találkoztam vele de nem álltam meg és elfelejtettem hogy gol volt.

PLackó
most ismerõsömnek odaadtam a játékot és neki is ezt csinálja.
megnéztem,és most ahogy én is el akarnám indítani a setupot nekem is valami dos-os ablak nyílik meg.
pedig pár napja normálisan elindult a telepítõ.

PLackó
pff...
pedig jó kis géped van..
nem tudom mi lehet.

Akarom mondani "tesztek" 😊
Nekem meg a játékokhoz az AMD 😊.De a játékokhoz inkább Intel , progikhoz az AMD lenne érdemes.Végül is én így tudom a tezstek alapján
Végül is jó a proci benne , én már alapból 512 MB Ram-al keztem volna (de ahogyan mondtad "pénz kell hozzá" ).És már csak egy 256 -os kelett volna bele.Meg lenne úgy egy 768 MB.Az alaplap az ami neked van 10000 forint ha nem kevesebb már.De szerintem a te géped még 2 évig kibírja , ha nem több.De reménykedjünk benne.+ remélem az enyém is 😊
bertino
Jah az is lehet én majd AMD 64 bitre fizetek be, de jobban huz a szivem az Intel felé megmondom neked...

bertino
LOL... egyáltalán nem egetverû... átlagon aluli már...
AMD Barton 2600+@1870 Mhz(most ezzel a fossal-->>😉AsRock K7S41GX vagy milyen alaplap, 40 gigás maxtor, amihez nemsoká kerül egy 80-as is vlszleg, 256/400@133 Mhz-es Infineon memoria, amihez jön még majd egyszer még 256 vagy 512
Nos, ami jövõbe kapcsolódó az pénztõl függ természetesen és munkalehetõségtõl...<#shakehead>

Csak nekem meg 70-nél több kellene úgy kb 250 ezer.Egy AMD 64 3000+ , 1,5 GB Ram , 40 ezer forintos alaplap stb.. Azért akarom ezt a gépet összerakni mert ezt végül is 3-4 évig nem kellene lecserélnem.Esetleg újítanom
bertino - hmm egész jól összehoztad a gépet.Milyen a konfigod most?
bertino
Az jó megoldás, tedd azt

bertino
Én is fater gépén éltem... 128 megás gf MXel vagy mivel <#vigyor>
Aztán összeggyûjtöttem 70 vagy mennyi ezret(egész nyári melóval) és szépen darabokbó összerakosgattam egy AMD gépet... Azóta sajna folyamatosan fejlõdik a világ, de az AsRock alaplapomat már tényleg le kéne váltani, plusz vinyó is kéne, RAMról nem is beszélve

hykao
Jah, hát akkor az kalács így...