Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom , csak ez notebook és ebben ám nem lehet hardware-t cserélni.Azért akarok majd úgy gépet venni
hykao
De a lényeg: ha van 10 ropid, dobd ki a francba azt a videokártyát, vegyél egy 8500-öt, azt cseréld ki...ha hülye a fater, akkor a tudta nélkül...(s ugyanígy mindig, amikor bõvítés szükséges...)...s még meg is dícsérheted a fatert folyton-folyvást, hogy milyen okos fater is õ, mert lám, mindig-minden fut a gépen... 😊))
Ja , tudom
hykao
Meg azon is, hogy nem érdemes komplett gépet venni... 😊
Ja igaza van bertino-nak abban hogy nagyobb vid.kártyára van szükség.De kompletten géppel még mért árulnak Gefrore 2 vagy Geforce MX 440-el videókártyát 200 felett?? Szóval ezen is lehetne tanakodni.
bertino
Amugy pontosan így van... végülis se MX se FX annyira (sztem) felsõbb generációs videókarira van már szükség manapság ahhoz, hogyha az ember jó minõségû gamet akar játszani.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A 4204-es kommenten sokat lehet röhögni.<#vigyor3>
A Vsyncet(sync every frame) a játékon belül is ki kell kikapcsolni, de a windowsban (tehát a drivernél(nem a játéknál 😊)is ki legyen ám kapcsolva! Tehát mind a két helyen OFF!!
A hang beállításoknál meg az EAX is ki legyen kapcsolva, így jelentõsen megugrik a teljesítmény.
Errõl ennyit.
hykao - De a notebookokban szokott lenni , meg faterom hozta a gépet , tudom én is amit elmondtál az elõbb.De faterom ilyen - õ aztán ért a gépekhez.😊 még emlékszem amikor volt a Pentium 1-es gépem akkor azt mondta szó szerint "ezen futni fog minden még 7 év múlva is" (500 mb-os wincsivel) és ez volt 2000-ben.Akkor 2007-ben még futna rajta minden?? 😄.Na mindegy szóval ez a nagy helyzet.Szerintem még ez a gépem lesz akkor is amíg el nem megyek dolgozni.
bertino
ABIT ATI Radeon 9550SE rulz <#bee1>

bertino
Na, ez no comment :-DDDDDDD

IMYke2.0.0.0
Gratis elküldheted nekem, ha már lemondtál róla - az én polcomon jól mutatna... <#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Mobility Radeon nem laptopokban szokott lenni???
Mellesleg normális vagy, hogy 10 ropit kiadsz egy olyan játékért, ami el sem indul a gépeden, holott 10 ropiért lazán vehetnél egy ATI 8500-at???!!!

Gef2MX-rõl ATI (mobility???) 7500-ra váltani nem volt valami bölcs dolog, mondhatni adtál a szarnak egy pofont... <#hehe>

8500 (Gef4MX is alatta van jóval...) alatt nem érdemes ma már gondolkodni semmilyen videokártyában!!!
Abban is csak akkor, ha olyan csóró vagy, mint a templom egere...(ha 10 ropiért veszel egy játékot, akkor ez nemigen áll fenn...)
Úgyhogy szerintem Uninstall lesz belõle , a játékot meg a polcra rakom.<#zavart2>
De hát nagyon nem éri meg ez a gép.A mostani játékokkal szemben.Nem is kellett volna megvennem , hanem letölteni egy Warez oldalról.Akkor legalább lenne nagycsomó pénzem is.Meg meg is lenne a játék
bertino
<#smile><#idiota><#nyes>

Mert nekem elõzöleg Geforce 2 MX 400 volt a gépben és az nem tudott annyit mint ez.<#buck><#buck>
hykao
A Vsync annyit tesz, hogy a videokártya képfrissítését szinkronizálja a monitor képfrissítésével. Csak akkor van értelme bekapcsolni, ha a oldalirányú mozgásnál a kép eltöredezik.
A vsync bekapcsolása normál esetben nem gyorsíthatja a megjelenítést!
(sõt általában lassítani szokta, egyes esetekben akár 50%-kal)
Ez a kari olyan mint majdnem egy Geforce 3 , tud néhány dolgot - le is volt tesztelve a 3D Mark-al.De azért hozzáteszem - nem nagyon üti meg a geforce 3-as szintet
Hmm látom - de volt már hogy elindult valami
IMYke2.0.0.0
Még sehonnan - készítem. Nézz át a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikba!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 2 GHz or AMD Athlon™ 2 GHz
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 5.5 GB Free
DVD-Rom Drive: 4X Speed or Faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card* : ATI RADEON® 8500 or superior, NVIDIA® GeForce™ 3 or superior.
Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
De hogy már én mit szenvedek ezzel a géppel Karácsony óta.
bertino
AAhh... most döntöttem össze Nizzát <#nyes>

hykao - szerintem se támogatott 😊
tepi5
magyarositást honna lehet leszedni?

Forza Italia OoO Forza Juventus

Hihi leszedném ha bírnám - 4-en vagyunk a neten (Router) szét van osztva a net és le vannak tíltva a uw és a freeweb stb.. szóval a warezosak , hogy ne legyen letöltés , aztén meg mostmár 15kb-ra le lett limitálva a net.Legalább meg lehetne az oldalakat tekinetni.Ez a nagy gond<#gunyos1>
IMYke2.0.0.0

tepi5
a vsyncet offra kell vagy onra?

hykao
Hmm, szted a 7500 támogatott? 😊
hykao
Lehet egyszer a videokártya driverpanelén, meg a játék menüjébõl is...(ajánlatos csak az egyiken bekapcsolni...vagy mindkettõn ki...)
Kit--Kat
settings/display/advenched videcard settings és ott

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

IMYke2.0.0.0
Tiby: #4172!!!!

hykao
Ehh...sok hûhó semmiért...ezzel kellett volna kezdened...
IMYke2.0.0.0
Mindent lõj szét és figyeld a KÉPERNYÕ FELSÕ RÉSZÉBEN a csíkot!

Kit--Kat
Tervezd meg az útvonalad a térképen jó széles utakat válassz lazább kanyarokkal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tepi5
a vsyncet azt a windowson belül állitod?

Leírom hátha a konfigommal van gond - Intel Centrino Mobile 1.5 GHZ , 512 MB RAM , ATI Mobility Radeon 7500 32 MB
tepi5
azon a pályán amikor bekell menni 1 bárba és szét lösz mindenkit ott mit kéne még csinálnom mert a kocsiba visza nem tok beszálni csak ha letelik az idö de mindig kiirja hogy lomaz has left??

hykao
Milyen videokártyád van?
IMYke2.0.0.0
Töltsd le ezt: Driv3r_Reloaded_Crack (WinRAR)
Tömörítsd ki, írd felül az eredetit és kész.

Hali ujra, amikor nem lehet 50 alá menni mert BUMM, akkor ti merre mentetek? Kurva nehéz
Hagyom a fenébe , majd ha lesz normális gépem akkor azon játszok vele
Na megoldottam Total commanderrel , de így se indul 😊 szóval nemtudom mi lehet a gyík vele
Úgy csináltam letöltötte a Driv3r_Redoaded.zip - et aztán átírtam Driv3r.exe-re (Mármint a zip file-t) és így se engedi elindítani + felül se írja az eredeti exe-vel
IMYke2.0.0.0
Akkor meg nem értem, miért bénázik: [b]Total Commander - dupla klikk a "zip"-en, kiterjesztést átírja "exe"-re és Enter.

Kit--Kat
okés, meg van a sync már ki volt kapcsolva, de 'hálisten megoldódott a a térképeltûnõs kockásodós bug😊

Amse
Nem zip, csak át van nevezve.

Amse
Pedig te csinálsz valamit rosszul.Ha átnevezed driv3r.exe -re akkor mát nem szabadna zipként kezelnie.Nem driv3r.exe.zip-re nevezed át?

de nem engedi!! Hibát ír ki!!!