Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miamiban a Keleti hídnál van 1 kis sziget ahova csak 1 zsákutca vezet, ott a zsákutca a végén ha odamentek felnyílik a garázsajtó és ot lesz benn 1 Ford GT40 szerûség.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Ha kimész a kapun balra, az ut beletorkollik egy másikba, és jobbról fog jönni egy paraszt a kocsival(ha jól emlékszem). Megállsz az út elött, kiszállsz, látod hogy jön, lelövöd, ennyi
Mindg ezt kell csinálni, ha vmi ellenség jön kocsival. Egy embert menet közben kinyírsz, a másikat amikor száll ki. Semmi esélyük
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
2.nyomni kell a gázt (tövig!) és akkor nem hagy le
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"... hogy kell átvinni?" <#csodalk>#csodalk>
a játék elején vagyok ahol motorral kell menni egy halyó mellett!
azt hogy kell átvinni?
mert mindíg lehagy
vagy én esek el
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nem vagyok béna, de nem tudok túlmenni egy üldözésen...
A játékban itt a mentés és az egész csak pár KB.
C:\Program Files\Atari\DRIV3R\Saves
Elõre is köszi.
ott az egyik konténerben van egy sport kocsi..
-
Õszintén szólva az elõzetes hírek alapján én kellemesen csalódtam a Driv3r-ben. Akinek nem jön be, annak valószínûleg szaggat a gépén. 😊
Csak azért nem akkora durranás, mint a GTA, mert nem annyira sokszínû. A küldetések viszont megütik a GTA szintjét, sõt, helyenként még jobbak is. A városok is jól megvannak csinálva, talán csak Miami nem tetszik annyira, ráadásul pont az az elsõ város, és az elsõ benyomás, mint tudjuk, fokozottan számít. Talán emiatt (is) húzták le sokan a game-t. Na, a lényeg, hogy egyszer kötelezõ végignyomnia minenkinek. <#circling>#circling>
héj huh
amikor elütök párat egymásután akkor :
héj huh
héj huh
héj huh
héj huh
héj huh
héj huh
héj huh
héj huh
lol
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A motoros része könnyebb volt, mert ott bezzeg nem akadozott...
Most épp a teherautón vagyok kibukva 😞 Az a fura, hogy a hordó mindig felrobban, még akkor is, ha nem megyek neki.... De majd még próbálkozom 😊
apropó én nem látok benne 70 féle választható jármûvet mindig sárg tai meg az a sportautó jön velem szembe 😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Megpróbáltam fellökni Calita autóját, hogy idõt nyerjek. Mentem 200-al és õ bekanyarodott, én meg mentem tovább, így ütköztünk. Az a fura, hogy az õ autója minden egyes alkalommal ha ütköztem, ha nem, ugyanazon az útvonalon ment, szóval felborítani nem tudtam!!! Én pedig minden egyes ütközéstõl hatalmasat repültem... Szóval ez kicsit fura 😞
Egyébként nekem teccik a játék, csak ne akadozna így 😞
Rakd vissza az eredeti indítófájlt, és úgy próbálkozz...
Szóval nagyon megköszönném valakinek, ha küldene egy mentést, ami ezután a Calita üldözése küldi után van, mert ezzel már nagyon tele vagyok!!!
Valaki legyen olyan kedves és küldjön egy mentést a [email protected]. Vagy 100%-ost vagy aki már elõrébb jár. Én a második város vége felé járok kb... a neten sehol sem találok ilyesmit, max trainert, de az ide nem jó.
Tehát, töltsd csak le.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy javít valamit is egyáltalán?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn