6730
-
szaharin #4641 http://dwforum-stuff.6x.to/ ra feltettem, Forrás:/downloadforum/Jatekok/Mentesek
http://downloadforum.uw.hu a pass. -
#4640 Hát én is rájöttem erre, már egészen lement a csíkja, de sajnos nem bírtam megcsinálni. Akkor asszem az lesz, hogy lecelluxozom a billt :D -
szaharin #4639 de mostvittem vegig
feltoltsem? -
szaharin #4638 probald meg igy:)
nemolyan nehez....foleg hacsak 1 feje figyelsz....az a lenyeg, hogy az elejen csak kerulgesd amiket dob es teljesen kerulj a hatamoge, mar majdnem erintsed..es amikor dob akkor moged dobja es addig te tod loni a hatuljat.....egyenes szakaszon is megy a kocsival, asszem en ott oltem meg igy.. -
#4637 Egész véletlenül nincs egy állásod az üldözés utánnról? -
#4636 hát nekem nagyon nem akar összejönni sajnos. -
szaharin #4635 A BON, nah pontmost irtam re, nekem Esc alatt van ~ ez a jel, es erre ratettem egy nehezeket, es az emeberkem folyamatosan lot...sokkal konyeb volt hogy nemkellet 2 helyre figyelni:) -
szaharin #4634 jah meg nehez volt, amikor vezetni is kellet, meg szejjelloni azt a kocsit ami meg dobalt is szar robbano valamiket:)
ratettem a bill.emre nehezeket, es folyamatosan lott az ember, es nekem csak vezeti kellet:P:D:D -
Torry #4633 Demo nem tudjatok mikor várható? -
#4632 Az a küldetés amikor egy teherautot kell megállítani ami folyamatosan bombákat dobál ki az útra. -
#4631 Én is stzívok vele már régóta. :( -
szaharin #4630 en a legtobbet a csajosnal szorakoztam amikor a csaj tarsam utan kell mennem, motorral kocsival..... -
szaharin #4629 bomb truck, amikor a kocsidra van teve a bomba? -
szaharin #4628 nah megigvittem, de mar az elejen tudtuk a veget, hogy meghalt:)
de azert tokjo volt... -
#4627 Basszus, a bomb truck missziót lehetséges megcsinálni?
Mert már egy órája szarozom, és kezdem azt hinni, hogy nem -
REAL_CIÁN #4626 Nem is az a nehéz, hogy kinyírd a többieket, mert fedezékről fedezékre hamar elintézhetőek, hanem még az idióta társadra is vigyázni kell, aki persze mindig a legnagyobb kereszttűzben kolbászol, naná hogy már a közepén meghal.
Te meg felrobbansz a dühtől. :))) -
szaharin #4625 jah ertem:)tehat kozben megkell olni azt a csomo embert...kurvajo:) -
REAL_CIÁN #4624 Mert el kell jutni adig a pontig, ahol már kinyírható. Különben túl egyszerű lenne. -
szaharin #4623 mi a faszomert nemlehet megolni azt az embert aki a vegen ott fut!!!???
4 tararal beleresztek de tovabb fut.. -
#4622 Látom sokan felteszik a kérdést:
Hogyan előzzem meg a vonatot?
Nah nem is olyan nehéz!Nem akkor
kell megelőzni mikor kiírja hanem várni
és a 3.-4. hídnál (ami út felett megy)
balról ugratni aztán jön egy hepehupás
rész majd két betonfal közt áttöröd
a kerítést.(Így van olyan 300m-ed megelőzni a vonatot.) -
#4621 LOL
Szerintem abszolút logikus, hogy ha nincs kint piros nyíl, de a hotelhoz kell menni, akkor be kell menni, dehát te tudod
A zsaruk azok meg le vannak szarva, leszeded öket aztán kész, de mostmár mindegy :D
-
Go to the Hotel. vagy back. mittomén. az nem azt jelenti hogy be kell menni. különben is eddig nem kellet bemenni, elég volt ha csak megálltál valahol előtte.+még rátesz egy lapáttal, hogy egy tonna cops volt a nyomomban, természetesen akkor még nem vettek észre... aztán csak bezúztam a motorommal, oszt nem csinál semmit. a rendőrök meg egyre közeledtek. ott már tudtam hogy valakit pofonvágok, de inkább megkérdeztem sg.hu-s törzs elvtársaimtól(akik mellesleg egyesek szemében monitorfejűek ). de amikor visszamentem a játékba megláttam a kis rést a két ajtó között, és akkor már tudtam hogy az egyik ajtó nyitható. vagyis a jobb oldali. mert eddig én csak nagy hirtelen a bal oldalival próbálkoztam -
#4619 de miben segít akadozásban ?? -
#4618 Nem kelllene ennyi kérdőjel, látjuk sztem anélkül is, hogy kérdés ez, nem véleménykifejtés :-) -
#4617 kockafejü barátaim a kérdésem :
a patch miben segít ???????????????????????
-
szaharin #4616 :D:Dkonnyeben megoldottam:Dutanna mar ez avege, hogy az embert megkell olni? -
#4615 Szétlöni a berendezést.Középen, fent van 1 skála annak fel kell mennie max-ra. -
#4614 Gyerekek már 5x próbáltam a Bárt szétlőni de mindíg jönnek a rend őrei és end. Mit kell ott csinálni?? -
szaharin #4613 nah jol megoldottam..miutan jon a szembevonat maradtam abban a savban es ott volt egy ugrato, ..kiugrtatam a foutra...ott siman berrtem mert nemvolt akadaly...es kesobb meg a partoldal menten viszaugrattam..
ez mar a vege amikor megy ott az az ember es megkell olni? -
REAL_CIÁN #4612 Balról, full gázzal. Ha ügyes vagy, elférsz az épület és a vonat között, még az elejefelé. -
szaharin #4611 bazz hogykell megelozni az a szar vonatot?lehetetlen minidg jon valami fa vagy hid, vagy vakarmi. -
REAL_CIÁN #4610 A magyarítás olyanoknak kell, akik állnak a hotel bejárata elött, de nem tudják, hogy mit kell csinálni.
Most már tudni fogják, hogy be kell menni. :))) -
Kaslerka #4609 Magyarítás az azért Falco, mert akkor legalább van 1 kis fogalmam, hogy kit miért kell megölnöm :) -
#4608 A patch nekem se megy föl. Bead valami DOS-os ablakot és kiírja hogy nem futtathatom. -
#4607 Magyarítás az minek? -
szaharin #4606 mar lassan vegigjatszom de nincs magyaritas:)siessss.vegetol kezd forditani es akkor majd nekem add oda a veget:) -
Kaslerka #4605 Imyke, Te hogy állsz a magyarítással ha szabad így türelmetlenkedni? :) -
szaharin #4604 jah a masik meg nincs kesz..
nah milehet a bajj??/ -
#4603 Á, persze... már tudom Slash...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#4602 Miféle magyarítás ember?!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap