Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szóval érdemes a driverben mindent alkalmazás szerintire állítani, ami a játék menüjébõl is állítható!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Valahogy nem lehet átverni a játékot, hogy menjen 98-on is??
Ez a jó.
System Specs:
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 1.5 GHz or AMD Athlon™ 1.5 GHz or higher
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 2.95 GB free
DVD-ROM Drive: 4X speed or faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card or higher
Sound: DirectX® version 9.0-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a gépem XP2600+ Radeon 9600XT 1 giga ram.
Nálam 1280*1024 85Hz, AA(nemtom hányx-os, csak bekapcsoltam alapértelmezetten),High minden...) a környezet így is csúnya....de a többi jól néz ki.
Amúgy így iszonyatosan szaggat vezetés közben 😞
Te mit csináltál vele?
9800PRO, 1GB, 2800+ /NGO ATI OPTIMIZED(5.3)/
buszt a felnyíló hídra.
Gondoltam megnézema replayt
de egy idõ után fogta magát
és LEÁLT valami "time reach"
problémára hivatkozva mit tegyek???
S akkor ott vannak a rendszámok, a rossz illesztések (ezt fedi el a ragyogás effektus) stb.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Celeron 2.4, Radeon 9600, 256 MB.
C:\Windows\system32\Autoexec.int. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. Nekem ezt írja ki, ha a setup-ra kattintok! Vki tud segíteni?
Szerintem a kutya nem a vga-nál van elásva.
rendõrkocsit azon kívül hogy ellopom
és 5 másodperc múlva roncsá verik
a "rend"õrök???
please help!!! <#help>#help>
Csalódnom kellett, de nem nagyot. Tényleg a graf nem legjobb, dehát ez van... Amúgy nekem semmi gondom az irányítással, nekem bejön..
Egyedül az nem tetszik amikor célzok mert azt egy kicsit nehéz.
De amúgy nagyon kellemes játék ez. A többi dolog viszont király!
Ja néha villog 1-2 textúra, hát Istenem villogott nekem a Half-Life 2-ben még több és ki is lett javítva idõvel, szóval ez nem meglepõ, lehet orvosolni.
2800+,9800PRO,1GB RAM ---> 1024,High nem szaggat de AA-val igen, de ezt meg egy driverrel megoldják...ennyi..
Bár nem ismerem az újabb nVidia drivereket, de nem lehet, hogy neked is a videokártya driverbõl is be van állítva pár dolog, amiket elég lenne csak a játék menüjébõl beállítani? (pl. AA, szûrés, Vsync, stb.)
Nah én téptem alukálni, ha valakinek van csítje vagy savegémje akkor tolja be a közösbe 😄DD
Bye all
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az viszont teccik, hogy átvették a Driver1bõl azt, hogy kihasználják a székek és padok adta lehetõségeket, ez jól néz ki.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az a problem, hogy mivel az autós részek faszák azzal nincs is gond, de azok a telibaszott mászkálós részek megõrjítenek! Két éve csézek komolyan, szal "tudok lõni", de ez embertelen!!! <#gun>#gun><#violent>#violent><#vigyor5>#vigyor5>
mindenki megszerzi a jatekot,azon gondolkozik rögtön,hogy milyen cheat,save,akarmivel játssza végig,nyissa meg a dolgokat :dddd
am komoly ennyire szar? 😮
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -