Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Nem vágom,h erre a játékra hogy lehet ráfogni,h jó a grafikája. Jó most ezeken a képeken direkt meg lett keresve az a pár helyzet,amikor nem néz ki olyan szarul,de azért nézzük már meg az emberünket (a mozgását is akár) közelebbrõl,meg bárhol a draw distancét! Maxra állítva akkora kb mint VCben minimumon! Meg én már találkoztam olyannal,h a parkolóban két autó egymásban volt alapból! A játék összhatása igénytelen, és szar szerintem,annyiból jobb a gtaknál,h van 1-2 modernebb effekt. Nagy cucc 2-3év elteltével<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

rage
Itt a képen, ahol a csávó ül a padon, az árnyék nem valami reális...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hykao
Meglehet. Én csak arra céloztam, hogy némely játéknál ha a driverbõl is be vannak állítva azok a dolgok, amik a játék menüjében is (AA, AF, vsync, stb.), akkor duplára növekedik a gépigény érdekes módon (a látvány persze ugyanaz...)
Szóval érdemes a driverben mindent alkalmazás szerintire állítani, ami a játék menüjébõl is állítható!
geri15
Olyan nekem is kéne 😄DDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Csuhai G
Valaki tudna olyan mentést küldeni, amelyben már benne van Istanbul? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Duddits
Basszus! Tényleg nem megy 98-on. <#mf3>!!
Valahogy nem lehet átverni a játékot, hogy menjen 98-on is??

Duddits
Hopp. Az nem is azé. Sorry

Ez a jó.
System Specs:
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium® 4 1.5 GHz or AMD Athlon™ 1.5 GHz or higher
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 2.95 GB free
DVD-ROM Drive: 4X speed or faster
Video: 64 MB Hardware T&L-compatible video card or higher
Sound: DirectX® version 9.0-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher

Duddits
Mi a gépigénye?

KG21
sztem árnyékokat kell csak kikapcsolnod, és tökéletes lesz neked is.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
az árnyékokat csak a képek kedvéért kapcsoltam be, amúgy azok belassítják 20-25 fps-re a játékot. 1024*768 32bit 85hz 4* aniso 8* AA

a gépem XP2600+ Radeon 9600XT 1 giga ram.

Duddits
Mi az a 2K? Nehogymár!! Tényleg nem fut 98 SE-n??

😊 király nálla minden jó.
KG21 - Meg légyszi azt is írd már oda hogy milyenre állítottad a grafikát!
Nálad milyen szépek a képek, te ezt hogy érted el???
Nálam 1280*1024 85Hz, AA(nemtom hányx-os, csak bekapcsoltam alapértelmezetten),High minden...) a környezet így is csúnya....de a többi jól néz ki.
Amúgy így iszonyatosan szaggat vezetés közben 😞
Te mit csináltál vele?

9800PRO, 1GB, 2800+ /NGO ATI OPTIMIZED(5.3)/
Mert én például nem fikázom.Csak itt fórumozgatok.Biztos jó a játék , csak pár emberkének rosz.
KG21 - Milyen a konfigurációd?? Érdekelne.Mert ismerõsömnek is jó gépe van , de ott vektor hibák vannak asziszem.
Prézli
Épp az imént parkoltam fel 4
buszt a felnyíló hídra.
Gondoltam megnézema replayt
de egy idõ után fogta magát
és LEÁLT valami "time reach"
problémára hivatkozva mit tegyek???

KG21
az apróbb részletekben lévõ hiányoságok nem zavarnak annyira, összességében jól néz ki a játék.

Amse
Valaki csinálhatna 1 jó kis filmet fraps-al.

KG21
nem érdekel hogy csinálták, de az összkép egyáltalán nem rossz

IMYke2.0.0.0
Ajánlom a figyelmedbe a Filmrendezést, melynek folyamán a kerekek mellé helyezett kamerával is mozoghatsz - annak idején az Enter The Matrixot mindenki (joggal) fikázta a kocka kerekek miatt... az ETM óta eltelt 2 év... tessék csak megnézni azt a kereket!
S akkor ott vannak a rendszámok, a rossz illesztések (ezt fedi el a ragyogás effektus) stb.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amse
Így jó, csak nálam nem ilyen.😊

IMYke2.0.0.0
Bloom és glow effekttel el lehet fedni a gányt, amit a grafika jelent - ez tény.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KG21
pár kép, nemtom aki a grafikát fikázza mit várt, de ennél nem nagyon kell jobb sztem

bertino
XP-n és 2K-n fut csak a gém

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vártam mint a messiást! Aztán egy nagy gagyi az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Értelme nem sok! Azért a játék javára legyen írva feszültség levezetõnek nem rossz! elmotorozgatok a városba! Piszkálom a zsarukat meg rosszalkodok!!![#boxer<#violent><#gun><#mf1><#falbav><#csodalk><#mf3>]

Duddits
Szerintetek ha most letörlöm az XP-t és Windows 98 SE-t rakok a gépem-re, futni fog rendesen?

Celeron 2.4, Radeon 9600, 256 MB.

DarkJedi
Nincs még patch, de mindenki azt várja..

Még elfelejtettem írni - Vagy lehet Patch orvosolja majd a problémát??
Üdv! Megvettem a játékot,Ismerõsömnek Ati Radeon 9800Pro-ja van és néhol a házakon fekete csíkok mászkálnak de néha nem.Lehet azért csinál ilyeneket mert Geforce-ra van optimalizálva,mert olvastam valahol a neten ezt is.Mert nekem az elõzõ gépemnél csinálta ezt néhány játéknál.Leírom a konfigját - Intel Celeron 1.4 GHZ , 256 MB Ram 133MHZ , nVidia Geforce 2 32MB stb.. A Desert Storm II-nél csinálta.Szerintem a hiba a videókártyánál lehet.És visszatérve a Driv3r-ra ezeket csinálja ismerõsümnek , de nem is régi a videókártyája , eddig futott neki minden simán.Nem tudjátok mi lehet a gond?? Lehet Geforce-al kell futtatni??
Windows XP
TothLaci
Milyen op. rendszered van?
Hello!
C:\Windows\system32\Autoexec.int. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. Nekem ezt írja ki, ha a setup-ra kattintok! Vki tud segíteni?
Én 9600pro-n mindent maxra állítottam 1024-ben, és simán futott.
Szerintem a kutya nem a vga-nál van elásva.
Prézli
Nem tudja valaki hogyan szerezhetek
rendõrkocsit azon kívül hogy ellopom
és 5 másodperc múlva roncsá verik
a "rend"õrök???

please help!!! <#help>

Kipróbáltam végre!
Csalódnom kellett, de nem nagyot. Tényleg a graf nem legjobb, dehát ez van... Amúgy nekem semmi gondom az irányítással, nekem bejön..
Egyedül az nem tetszik amikor célzok mert azt egy kicsit nehéz.
De amúgy nagyon kellemes játék ez. A többi dolog viszont király!
Ja néha villog 1-2 textúra, hát Istenem villogott nekem a Half-Life 2-ben még több és ki is lett javítva idõvel, szóval ez nem meglepõ, lehet orvosolni.

2800+,9800PRO,1GB RAM ---> 1024,High nem szaggat de AA-val igen, de ezt meg egy driverrel megoldják...ennyi..
Zetorg
nem értem én se 😞
3dmark03-ban 9500 pontot kapot, szal nem hiszem, hogy a vga lenne szar...

hykao
Fura! Nekem minden maxon (AA is) 9800pro-val nem akad (mint a picsa), pedig elméletileg ezt is nVidiára optimalizálták, hisz ott éktelenkedik a logó az elején...

Bár nem ismerem az újabb nVidia drivereket, de nem lehet, hogy neked is a videokártya driverbõl is be van állítva pár dolog, amiket elég lenne csak a játék menüjébõl beállítani? (pl. AA, szûrés, Vsync, stb.)
báttyó02
áz vot DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zetorg
gané.
minden recés 😞
ha bekapcsolom AA-t, akkor meg akad mint a picsa :\

geri15
Te hallod két perce még valami eminem-es avatarod volt, nem? LOOOL 😄DD
Nah én téptem alukálni, ha valakinek van csítje vagy savegémje akkor tolja be a közösbe 😄DD
Bye all

Kit--Kat
hát ja az embre mennyiséget az nem túlozták, néha van, hogy egész sok mászkál 1szerre, de ez nem jellemzõ sajnos😞
Az viszont teccik, hogy átvették a Driver1bõl azt, hogy kihasználják a székek és padok adta lehetõségeket, ez jól néz ki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
jahh mer félek tõlük<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
ez nem volt 1általán maxon, így játszok, néha megakad, de elviselhetõ

geri15
Hallod simán 😄D
Az a problem, hogy mivel az autós részek faszák azzal nincs is gond, de azok a telibaszott mászkálós részek megõrjítenek! Két éve csézek komolyan, szal "tudok lõni", de ez embertelen!!! <#gun><#violent><#vigyor5>

PLackó
mert nálad milyen??nehogy már jobb legyen 9600XT-n mint 6600GT-n...

báttyó02
vaze😄D
mindenki megszerzi a jatekot,azon gondolkozik rögtön,hogy milyen cheat,save,akarmivel játssza végig,nyissa meg a dolgokat :dddd
am komoly ennyire szar? 😮

geri15
Nincsenek meg valakinek a PC-s verzióhoz a kódok? A mászkálós részek szörnyûek, én így nem fogom tudni végigvinni! <#help><#wilting>

báttyó02
hááát...ezeken nem látszik,de a gelériádba látszik ugyanugy egy két képen a fák,meg egyebek kidolgozatlansága,meg ALIG van ember...beszarok am,sehol nem latok embert egyik kepen se,csak elvétve..

hykao
Ja, ha már képeket csinálsz (Kit--Kat), akkor legyen minden maxon a fotózás idejére! 😊