6730
-
nekem is csinálta miután maheráltam a hang beállitásokat xp ben a az alaplapi hangkártyával aztán visszaraktam és ment megint -
De szerintem semmmi köze az ISO-hoz a hibának! -
A decryterrel filmekre specializálódott, nem? Inkább UltraIso-val próbáld! -
sajnos nincs meg a gépen már, megpróbáltam dvd decrypterrel isoba leszedni, és úgy felrakni daemonnal, de nm műxik :(( -
Elvileg nem dob ki, úgyhogy ötletem nincs. Ha más játéknál még nem volt ilyen, akkor lehet hogy az ISO, vagy a DVD-re írta ki hibásan, vagy a játékot tette fel hibásan. Ha még fennvan a gépeden az ISO-ba, akkor próbáld virtuális meghajtóból feltenni a játékot, ne DVD-ről. Mindenesetre telepítsd újra. -
hello! azt sztném kérdezni, h tudja-e vki h kell felrakni a driv3rt úgy h működjön? mert én csak kiírtam az iso-t neroval dvd-re, felraktam, és el is indult, de miután csináltam 1 profilt elkezd menteni, és kidob a desktopra..vkinek nincs vmi ötlete mit csináljak?? (P4 2g, gef4ti4400, xp sima, dx9c) -
thx -
Prince007 #4809 Én meg egyszer fegyverrel a kezemben láttam hogy jön két rendőrautó.
Az egyik nekiütközik az oszlopnak és felborul.
A másik meg nekimegy az elsőnek és felborul benne. Hát így nem volt nehéz elmenekülni.
-
nekem már olyan is volt nem is egyszer, hogy a kamikaze zsaru belepaszírozott a betonlámpaoszlopnak, és rögtön szörnyethaltunk mindketten :P Bár igaz, hogy kevés a zsaruk elől menekvés, az első részhez képest. -
VC ? Hát te se vagy semmi... vagy csak nem látod a különbséget.
És az igaz, hogy a rendőrök tényleg bugosak _néha_, vagyis nálam. Ugyanis engem is csak követnek... de csak Nizzában,ha Miamiban, Isztambulban üldöznek márcsak egy kicsit is, akkor igenis lökdösnek... méhozzá elég kemények, kb. olyan szinten, hogy a kocsim fara annyira felemelkedik lökésüktől, hogy a rendőr bemászik alám. Viszont Nizzában eddig akárhogy erősködtem, mindig csak szemből való közeledésük jelentett akadályt. -
Prince007 #4806 2-3 misszió kb.
Én éppen utánad járok:). -
hát élvezhetőnek nem mondanám, a tetves lámpaoszlopok miatt, inkább idegesítőnek nevezném.
Nizzából mennyi van még? /ott tartok, hogy Catlina-t csapdábacsalták a villa udvarán és megyek megmenteni/ -
Norbu #4804 hát ha hasonlít a fizikája a VC-re akkor nem lehet szerintem olyan rossz(igaz nem egy szimulátor, de...).Csak élvezhető legyen benne a vezetés. -
fizikája egyenlő a bullával.. kb VC.
a rendöröket olyan könnyu lerázni, szal olyan mintha nem is lennének benne. Nem akar leszoritani hanem egyszeruen csak követ. Akármilyen kocsoval vagy a leglassabal vagy a éeggyorsabbal a rendör ugyanolyan hyorsan megy mint te..
-
Norbu #4802 Egy kérdésem lenne a Driver3 játékélményével kapcsolatban, még pedig: most az autók fizikája, törése, meg irányíthatósága akkor most milyen?Mert engem inkább csak az érdekel, ebben a játékban.(True Crime vagy Vice City-hez hasonlít inkább?)Meg talán a rendőrök, hogy azok most emnnyire agresszívak? -
éljen a gokart!!!!!!!!!!!! -
-
megvan a gokart!!!!!!!!!!!!!!!
-
szaharin #4797
2.kepen epp gokartal elozok meg egy , egy(milyen kocsit) sportkocsit:) -
szaharin #4796
jah:D -
-
Baszki! Gokart is van benne?? De állat! -
szaharin #4793 hmm, tenyleg jo.. -
szaharin #4792 -
szaharin #4791 :o, csodalatos, kosz:-)
de tenyleg jo a kis gokart nem?:) -
Ha feltöltés után a 2. bekeretezett sort csak simán bemásolod ide a hozzászólásmezőbe, akkor ezt kapod: (rákattintható thumbnail, a kép infóival)
-
szaharin #4789 jo, akkor ITT van... -
szaharin #4788 jah oks....:)bocsss -
nem.
akkor lenne jó, ha nem egymás mellé raknál be 2db 1024x768-as képet, meg ha url-lel szúrnád be, vagy a nem sokkal lentebb ajánlott Imageshack-kel...legalább az ilyen SZPOJLER-es képeket. -
szaharin #4786 ittvanpar kep:)
jok nem?) -
Prince007 #4783 Kösz:). -
szaharin #4782 http://dwforum-stuff.6x.to/
oldalra totlottem fel rola kepeket, meg videokat is a kocsikrol!!!...
downloadforum/jatekok resznel van... -
Prince007 #4781 Gokart? Hol van?:) -
szaharin #4780 aaa titkos helyeknel megtalaltam a gokartot, kibaszott jo volt:D:D
akkor mitortenik hamegolom azokat a szines embereket?Timmy's?
...mert irja hogy 1et megoltem a 10bol...deaz mirejo? -
hiba a matrixban majd a neo megoldja :D -
Rusy #4778 Az még csak hagyján, de úgy pattan vissza róla mint egy labda..................................... -
Prince007 #4777 Mégha Franciaországban is vagyunk....
Mondjuk az durva hogy padokat, kerítést, motorokat, autókat elsodor egy egyszerű kocsi de a kamion nem képes kidönteni egy 3 centi vastag lámpaoszlopot vagy fát. -
ez már csak ilyen:P -
az egy jó amerikai lámpaoszlop értve!!!!!! :O -
thx, közben én is megtaláltam, ekkora marhaságot, hogy mindenhez más gomb van, létrára is nem az akció gombal máaszik, hanem a kocsiba beszállással, hát nem tudom, szerintem a készítők nem álltak a helyzet magaslatán.
Na de hogy a játék tele van donorjelöltekkel az se semmi, senki nem fékez, csak hajt mint a hülye, meg azért egy 40 tonnás kamionnal igen is lehessen már meghajlítani a lámpaoszlopot, meg a vékony kis fákat kitörni, ne pattanjon már le róla a kamion is mint a gumilabda.