Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár érte. Pl. Nizzát egész jól lemodellezték.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
legalaábbis a nagytöbségnél.
Olyan szánalmas emberek irkálnak cikk fórumára miuhahahahhhhhaaaaa<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A 10 óra alattot ne úgy értsd, hogy leûltem és egy nekifutás (úgy max csak a Half-Life-ot vinném végig). A 10 óra az össz játékidõ. Gondolom olvastál már pár cikket, mindenütt össz játékidõrõl beszélnek.
Üdv. Kocka
Mindenki olvassa el a banner alatti szöveget, és az alapján fórumozzék! Kérem!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Elhiszem, hogy nem tetszik, de Falconak igaza van abban, hogy nem érdekell már itt senkit, hogy ki szerint mennyire szar a játék.Nem jól fejezte ki magát azt elismerem, de a mondanivalójával 1et értek és engem sem érdekell, hogy neked nem tetszik és szerinted is szar.Lehet csak béna vagy és nem tudod irányítani, de engem az sem érdekell.Írd le, hogy nekem nem jött be azt jóvan.És a szerinetm szót odaírhatod, mert különben nem véleményt hanem tényt írsz méghozzá nem igaz tényt.
ON:
Talán ha ezt az elején írod akkor igazad van, de most nem, mert már mindenkinek tele van a töke ezekkel meg a GTAkkal, ez van, ezt kell szeretni, szerintem jó, fikázták már épp elegen, újat úgysem tudsz mondani
Szal kusslegyen 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mégegyszer köszi!
6600 AGP, 71.24 es ForceWare.
Frisebb driverrel megoldódik? Vagy túl friss a játék ahoz, hogy nV kijavítsa a bugokat?"
na figyu nekem is ilyen karim van, és nekem is így villog. az nvidian fent van egy márciusi driver. azt leszeded, és gyorsabb lesz a játék, meg nem fog annyira szaggatni. de hogy ugyanúgy fog villogni az már mellékes<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
HIBÁTLAN!!!ugyan így volt nekem is beállítva, de akadt.a te profilodat beraktam, átállítottam 1280x1024-re és 60-70FPS-em van!
mostmár élvezet vele játszani! 😊)
De én ezen a szar autótolvajos, nájtrájderes kamionos részen nem bírok továbbjutni. És nem is kicsit maradok le... Nagyon gáz az egész. Vmi kó 5leted nincs esetleg, vagy csak próbálkozzak amíg meglesz?
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Szerintem akinek ennél jobb a gépe és akad, ott a driverekkel van elcseszve vmi
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
istanbuli mentés
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Persze ahol tudsz haladj elõrébb és akkor kanyargósabb részeknél nem tud nagyon leelõzni.
Nekem segítsen valaki, légyszi.:
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam ott, ahol bomba van a kocsiban és felrobban ha lassan megyek, elérek a partra, ahol az embert át kellene ugrasztani a furgonba, de sehogysem megy.
Légyszi, valaki mondja el részletesen vagy küldjön egy 100% os save
fájlt, vagy valami módon segítsen tuljutni ezen a részen mert már nagyon unom.
Ide sem rossz, de mégjobb lenne a [email protected] email és msn messenger
címre.