Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nem lenne rossz játék. Nálam a grafikával sem volt gond, a rendszámtáblák is faszán látszottak, csak az action rész irányítását nem tudtam emberire beállítani, és ez nagyon elszomorít. 😞

Kár érte. Pl. Nizzát egész jól lemodellezték.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bertino
Ahh, megvolt a takarítás, thx a moderátornak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
na és most következik: szar az irrányítása és a grafikája is.....
legalaábbis a nagytöbségnél.
Olyan szánalmas emberek irkálnak cikk fórumára miuhahahahhhhhaaaaa<#idiota><#zavart2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Shep
hát ez már egy tróger játék, kill Tico pályával sz@ok ha nem 20 próbáltam akkor egyszer se, vag karambolozok, vagy lelõnek a végén, óriási.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
Kisebb... <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Általában én nekem azok könnyen mennek.
Egy "kisebbfajta" lövöldözés. Persze lehet hogy neked az jobban megy mint nekem. Én szenvedtem vele egy darabig.

Mi lesz utána??? <#pardon1>
Vagy térj le a sínrõl és menj az úton. Ott egyszerûen meg lehet elõzni a vonatot. Gond csak a sínre való visszatérésnél lehet. Viszont kösd fel a gatyát, mert ami utána jön...

Köfike, próbálkozom. De már csak holnap. Most SzunDee
bertino
Menjél mellette... annyi a lényeg, hogy elõzd meg, ami csakis akkor sikerülhet (akkoris huzosan) ha balról elõzöd... miután megelõzted menjél a pályáján és idõvel eglátod mi lesz, csak elõzd meg és menjél elõtte, ez a lényeg.

Jovanna, sorry. Azt hittem leültél és 10 óra múlva fel álltál ropogó csontokkal és mondtad: KÉSSZ, VégiG ViTTeM
Amúgy nem tudom mi lett a játékkal de nem akad nem rossz a grafika meg semmi, mint ha tudná a gép ha még egyszer nem sikerül a küldi akkor szétt verem, szegény gépem. Én ilyen idegbeteg type vok. A ház oldala már hogy is mondjam..szal értitek. Nah csoki mentem csicsikálni
Magnum PI
#4319-re

A 10 óra alattot ne úgy értsd, hogy leûltem és egy nekifutás (úgy max csak a Half-Life-ot vinném végig). A 10 óra az össz játékidõ. Gondolom olvastál már pár cikket, mindenütt össz játékidõrõl beszélnek.

Üdv. Kocka

Hali ujra, van egy vonatos küldetés Istanbulban. Ott mit kell csinálni avval a kúva vonattaaa? MErt az megy mind az atom aztán kiirja hogy menjek a fejére vagy mi a fakkom. Közbe lõ rám a muksó hátulról. 1.Mire a vonat mellé érek életem kocsim 50%on szal valaki pls segítsen. Próbáltam a vonat mellett menni de hirtelen jött egy fal.
bertino
Képzeld, rajta kívül még jósokmindenki más is vlszleg

Falconer
Akkor ezt most zárjuk le.
Mindenki olvassa el a banner alatti szöveget, és az alapján fórumozzék! Kérem!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Amse
OFF:
Elhiszem, hogy nem tetszik, de Falconak igaza van abban, hogy nem érdekell már itt senkit, hogy ki szerint mennyire szar a játék.Nem jól fejezte ki magát azt elismerem, de a mondanivalójával 1et értek és engem sem érdekell, hogy neked nem tetszik és szerinted is szar.Lehet csak béna vagy és nem tudod irányítani, de engem az sem érdekell.Írd le, hogy nekem nem jött be azt jóvan.És a szerinetm szót odaírhatod, mert különben nem véleményt hanem tényt írsz méghozzá nem igaz tényt.
ON:

KG21
nem értem hogyafenébe, de szívesen 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
nincsmit, én vótam 😊

Falconer
Teljesen mindegy, a topik bannere alatt is meg van írva, hogy a "a játék szar", "irányítás szar", "akad", "GTA-k jobbak voltak" nem kéne betenni!
Talán ha ezt az elején írod akkor igazad van, de most nem, mert már mindenkinek tele van a töke ezekkel meg a GTAkkal, ez van, ezt kell szeretni, szerintem jó, fikázták már épp elegen, újat úgysem tudsz mondani
Szal kusslegyen 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

fistin
hallod az nem olyan nehéz. csak qva gyorsan kell sietni. nekem az utolsó 1-2 méteren sikerült felrakni az uccsót, azt is úgy hogy épp rászaladtam a platóra, és még elfogadta<#vigyor3>

Huuu, köszönöm, nem tudom ki!!!! Így sikerült simán: menj mellé, és nyomd meg a wehicle action gombot (amivel a kocsiból lõni lehet kifelé)

Mégegyszer köszi!
Amse
Te meg ne jelentsd ki, hogy: "a játék egy nagy rakás szar".Légyszives használd a szerintem szót.És hagyd abba a flame-et.THx.

fistin
"Engem inkább az érdekelne, hogy hogy tudnám megoldani a villogó textúrák godják. Az összes fa lombja villódzik, meg más tártyak is.
6600 AGP, 71.24 es ForceWare.
Frisebb driverrel megoldódik? Vagy túl friss a játék ahoz, hogy nV kijavítsa a bugokat?"

na figyu nekem is ilyen karim van, és nekem is így villog. az nvidian fent van egy márciusi driver. azt leszeded, és gyorsabb lesz a játék, meg nem fog annyira szaggatni. de hogy ugyanúgy fog villogni az már mellékes<#nyes><#nyes>

oneal1
azt meg hogyan??????

!Forza Ferrari!

Zetorg
vazz, köszi a mentést, megjavult a grafika! 😄
HIBÁTLAN!!!ugyan így volt nekem is beállítva, de akadt.a te profilodat beraktam, átállítottam 1280x1024-re és 60-70FPS-em van!
mostmár élvezet vele játszani! 😊)

Falconer
Ehh😄 Az jó lsz...
De én ezen a szar autótolvajos, nájtrájderes kamionos részen nem bírok továbbjutni. És nem is kicsit maradok le... Nagyon gáz az egész. Vmi kó 5leted nincs esetleg, vagy csak próbálkozzak amíg meglesz?

AirborneRanger
2. városban van egy olyan küld h elmész kikötõbe, leirtod rosszbácsikat, akkor daruval felpakolod a konténert a platóra, odamész kamionnal, összekaccsolod, aztá zúzás keresztül a városon 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Falconer
Mirõl beszélsz?

AirborneRanger
18wheeler jó kis küldi volt mwahhahah 😄 szar kis pözsó rendõrautokat rendesen apritotta 😄 igaz gumijaim 50%a durrdefektes volt, de rullz volt 😄

Falconer
Jaja😄 Nálam is uez van 😞

AirborneRanger
Nekem se akad cask néha nagyon leesik az fps, meg mintha swappolna, de szerencsére nem túl gyakran. Azt utálom amikor térképrõl visszaváltok gémre és tökhangos lesz 1 ideig a kocsi motorja, meg amikor visszavált ilyen beakadt motorhang jön ki... De utálom 😄

Falconer
Nemtudom nektek miért akad, nekem minden maxon van, csak AAnincs, és nem akad, csak gyakran frames. Van egy 2200+, egy 9600Pro meg 512ram
Szerintem akinek ennél jobb a gépe és akad, ott a driverekkel van elcseszve vmi

Amse
Szóval fogalmazzunk úgy, hogy ezt ps-re találták ki.😊

Amse
Valószínû, hogy arra lett kitalálva az irányítás, de más analog kontrolleren meg játszhatatlan.

Amse
Nálam is ez a baj.Simán végigvinném, de nagyon szarul fut nála.Elindítom akkor jó.Lenyomok 2 küldetést úgy 30 perc alatt és 1x csak a textúrákat nem jeleníti meg, leesik az fps kb 1 re, hang elmegy aztán ha nem lépek ki reset.Na ebbõl már kezd elegem lenni.Ha meg kilépek akkor is kell 1 reset, mert a memóriámat úgy teleszarja, hogy az használhatatlan 1 óráig.

KG21
lehet az analog controlleren joypadra gondolt, én azzal játszom, és nagyon jó, látszik, hogy erre találták ki.

AirborneRanger
Hát akkor ezvan... na mind1 😄 egyszer azér tuti vgigtolom 😄 csak ne akadna ennyire .( néha nagyon felbassza az agyam

Amse
Már sokszor leírtam, de neked is elmondom, hogy kipróbáltam analóg kontroller-el(kormány) és valami iszonyatosan szar.😊Szal jobb bill-el.

Kit--Kat
<#gonosz1>hehh

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

KG21
épp most jutottam oda, tessék
istanbuli mentés

Kit--Kat
áhh ilyen dácsiaszerûek, de azért lehet van bömös is😊

ja, meg Dacia-k 😊 Nézd meg mégegyszer a bevezetõ videót, egy pillanatra látszik a dacia is a háttérben. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

AirborneRanger
Fuhh elsõre nagyon leesett az állam h ez mekka szar meg minden meg akad meg bvááá.... Kicsit pihentettem, levettem csutkára a grafikát (majdnem) és elkeztem objektíven sezmlélni a játékot... Nem is olyan szar. Anno Driver 1 kedvencem volt. Kocsiknak szerintem kurvajhó az irányítása, bár érezhetõ h analog controllerre irták. Gombokkal kicsit nehéz, de megszokható. Most ott tartok h 1 franvia szõke bigét kell kinyirnom, aki valami maffiózócska. De amikor üldözöm ott az úton be van scriptelve 1 köcsög civil aki pont bevág elém 1 szûk keresztezõdésbe, és soha sem tudom idõben le reagálni, és a szösi elmenekül .( Nehéz az élet 😄 Törököknél bömös redõrkonzervek vannak mint az elején a videoban?

KG21
menj mellé, és nyomd meg a wehicle action gombot (amivel a kocsiból lõni lehet kifelé)

KG21
én szoktam látni golyónyomokat, mikor lõnek rám, de direkt nem próbáltam ki

Goliath
Faking Tico-t hogy kell kinyírni???

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Nem tudom, hogy pontosan melyik részre gondolsz, de ha az ahol motorral kell üldöznöd a csónakot, az nem vészes, csak kövesd.
Persze ahol tudsz haladj elõrébb és akkor kanyargósabb részeknél nem tud nagyon leelõzni.

Nekem segítsen valaki, légyszi.:
Segítséget szeretnék kérni, elakadtam ott, ahol bomba van a kocsiban és felrobban ha lassan megyek, elérek a partra, ahol az embert át kellene ugrasztani a furgonba, de sehogysem megy.
Légyszi, valaki mondja el részletesen vagy küldjön egy 100% os save
fájlt, vagy valami módon segítsen tuljutni ezen a részen mert már nagyon unom.
Ide sem rossz, de mégjobb lenne a [email protected] email és msn messenger
címre.
Met
akkor a #4369-re tudsz megoldást?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae